2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Evdede var aslinda 1 tane tup acaba zararli olurmu onunda hamileler icin olani olmayani varmi bilmiyorum bidahaki sefere ebeye sorayim en iyisi oraya dogurmaya gidiyorum sey yapmaya degil diycem

canim bir de soyle bisi war.....barsaklarin bosalmasi bizi halsiz ve susuz birakio biliosun yani her insani.....simdi hastane de bu olayi yanlis hatirlamiosam yarim saat once yapiolar di ve yatiosun surekli orda....senbunu ewde denersen dogum sancin stresin ve ishal gibi cikmak tansiyonunu etkilebilr bunyeni zayif dusurebilir....alti ustu ishal gibi bir iki kere cikiosun ama bi tehlikesi yoktur tabiki....fakat ewde sanci ceker gidersen seni olumsuz etkilemesin.....bi danis bilene dedigin gibi....birde allah askina ne guzel geldi sona orda 5 kg normal dogan cocuklari anlatip morelleer werdin birak wc isini falan kafayi takmayi lahmayi kaldiran adamcik orda hamile kadinin basina gelcekleri tahmin eder heralde bizahmet.....doguma giderken ayy kacircam falan de ne olcak ki bi daha bugunlere geri mi gelcen.....lutfen kafani yorma beni de germe wallla haaaa zaten sondayi hemen cikartin ben yurucem die hemsirelere neler teklif etsem die dusunuom )))

Kizlar yarin doguma gidecek arkadaslarima hayirli dogumlar diliyorum.saglik ve bol sutle haber bekliycem.

Bu hafta izine ayrildim biliyorsunuz.bu ve onumuzdeki hafta dogum bekliyoruz demisti doktorum.herseyin hayirli zamani var.ama bende tık yok.masallah gayet saglikliyim.agri sanci kasilma yok.bu normal mi?

Esim ilk defa bugun sordu sancin falan yokmu senin dedi.hayir dedim.hayirlisi bakalim.

yeni aldığınız bieberon ve emzikleri nasıl yıkadınız? kaynattınız mı? ben çantaya koyacağım nasıl sterilize edebilirim acaba? özel biberon deterjanı aldım. ama öncesinde kaynatmam mı lazım?

slm kızlar ben girmeyeli çok şeyler olmuş. yarın doğum yapacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun sağlıkla alsınlar miniklerini kucaklarına darısı da bizlerin başına sanırım bizim bebek de iri olduğundan sezeryan olacağım tek istediğim sağlıkla gelsin er ya da geç . bizim cephede şimdilik hersey olunda alışveriş bitti mobilyamızda yarın geliyor tek yerleştirmek kaldı onu da cumartesiye erteledik odamız hazır olunca sizlerle resmini mutlaka paylaşacağım.
teyzemiz minik prensese kapı süsü yapmış. hem fikirlerinizi almak hemde örnek olabilir düşüncesi ile resim ekliyorum.

Eklentiler

• $IMG_20140415_170155.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 72
  • $IMG_20140415_170209.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 67
  • $IMG_20140415_170252.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 57

Hadi hayirli olsun.mayis anneleri yavas yavas dogurmaya basladi.dogum ardindan butun yasadikkarini yazmayi unutma lutfen

biberon ve mama kasıgını doğumdan bır ıkı gun once kayanayan suya atıp strerıl edecegız. Hemşire emzık koyma dedi. Emmeye alışşın dedi. Sütüm az gelırse kasıkla vermeyi düşünüyorum. Bebegın tum kıyafetı bogulma engelleyen yastıgı ve benım gecelık pıjamayı bırde yuzune ortcegımız tülbentlerı bebe deterjanıyla yıkadık. Park yatagı ve anakucagını sırkelı suyla sılcez

Gunaydinlarrr
vajideki kemiklerim ayriliyor gibi agriyor 1 haftadir.aciliyor muyum neyim.sanci filan yok

Bende sirke aldim ama fark etmiyor heralde hangi sirke oldugu? Icine herhangi başka bir şey ilave edicek misin silmeden önce?
Benimde o tur esyalari silmem gerek

Tam takip edemedigim icin ismini bilmadigim arkadasim ve nonstar (umarim dogru yazmisimdir ismini) yarin icin sorunsuz cok mutlu bir gun bir dogum diliyorum size.sizde uygun oldugunuz zaman gununuz nasil gecti, dogum nasildi yazin lutfen.

yarın doğuma gircek arkadasları allhım bır avazda kurtarsın. darısı bize.. benım bebek hala dönmedi.. aslında drum normalde yaparız dedi. ama bekle bekle dönmedi daha ...sona dogru dönermı kı. bende de sancı agrı yok arada kasılıyo gecıyor ...yalnız degılsın..hatta esım dru aradı.esımın agrısı yok çok enerjık dr ne ıyı bebek ne kadar gec dogsa o kadar ıyı demış acele etmeyın demış. hem sancı pat dıye gelır bır bakarsın doguruverır demış:)

Artik eskisi gibi hareketli degil canim. Ama kolunu bacagini oynatincada canimi baya yakiyor buyuduler artik cok hareket beklememek lazim . Saatte 2 kere hafifte olsa ben burdayim desin yeter :)

cevap için teşekkürler... ben de yatakta çıkan ne kadar yüz varsa, yan yatma yastığının yüzü, çarşaf battaniye ne bulduysam, pijama gecelik, emzirme sütyeni, atleti her şeyi bebek deterjanıyla yıkadım. hatta kıyafetlerini direk çantaya koymadım. hurç aldım. onları da yıkadım.

anakucağını ben de sirkeli suyla mı silsem acaba :26: kokudan rahatsız olur mu ki? ay minicik poposunu sığdıramadık valla hiçbir yere ne çok iş çıkardı başımıza yaa. al al bitiremedik. hanımefendinin perdesi avizesi halısı hepsi kelebekli, her şey birbiriyle uyumlu. eskiden nerdeee... annem bir kaç tane zıbınla 4 çocuk büyütmüş. bizim aldıklarımızla mahallenin tüm çocukları büyür valla.

Bende sirke aldim ama fark etmiyor heralde hangi sirke oldugu? Icine herhangi başka bir şey ilave edicek misin silmeden önce?

canım elma ya da uzum sırkesı farketmez. ama sade sırkeyle sılme sakın kokusu agır olur.. bız kovanın ıcıne bır ıkı kasık sırke koycaz. hatta bır kasık yeter cunku keskın kokmasın..

canım kovanın ıcıne su koy ,,,,bır ıkı kasıkta sırke koy.. su çok olsun... sırke elma uzum farketmez ama az koy..

Hayırlısıyla gelsinler artık..şahsen şu ödemler olmasa bi 9 ay daha taşırım ama parmaklarım yere değmiyor artık tabanlarım patlayacak!!!

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen..en az 1 sene emzirebilsem hiç unrumda değil sigara falan .. Canım cok istesede...yeterki emsin yavrum

Dur bakalım hayırlısı yaw. :) o zaman gelsin de nasılsa bi şekilde olacak.takma kafanı canım :) hemşire yüzüne işemeni göze almışki orada yasaklamışlar.. Sen nıye dusunuyosun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…