Evdede var aslinda 1 tane tup acaba zararli olurmu onunda hamileler icin olani olmayani varmi bilmiyorum bidahaki sefere ebeye sorayim en iyisi oraya dogurmaya gidiyorum sey yapmaya degil diycem
Slm kızlaaarr,çok çok çok heyecanlıyım:) ne yazcagımı şaşırdım valla,kontrolden geldik 1 cm açılma var,haftaya salı çantanızla gelin dedi doktorumuz,açılma 3 cm bulursa salı doğum yapıcam Allahın izniyle,doğumdan çok korkuyordum ama doktorum rahatlattı beni,normal doğum olcak inş duruma göre epiduralde yapabiliriz dedi,Allah hepimizin yardımcısı olsun...
yeni aldığınız bieberon ve emzikleri nasıl yıkadınız? Kaynattınız mı? Ben çantaya koyacağım nasıl sterilize edebilirim acaba? özel biberon deterjanı aldım. Ama öncesinde kaynatmam mı lazım?
Gunaydinlarrr
vajideki kemiklerim ayriliyor gibi agriyor 1 haftadir.aciliyor muyum neyim.sanci filan yok
Bende sirke aldim ama fark etmiyor heralde hangi sirke oldugu? Icine herhangi başka bir şey ilave edicek misin silmeden önce?biberon ve mama kasıgını doğumdan bır ıkı gun once kayanayan suya atıp strerıl edecegız. Hemşire emzık koyma dedi. Emmeye alışşın dedi. Sütüm az gelırse kasıkla vermeyi düşünüyorum. Bebegın tum kıyafetı bogulma engelleyen yastıgı ve benım gecelık pıjamayı bırde yuzune ortcegımız tülbentlerı bebe deterjanıyla yıkadık. Park yatagı ve anakucagını sırkelı suyla sılcez
Kizlar yarin doguma gidecek arkadaslarima hayirli dogumlar diliyorum.saglik ve bol sutle haber bekliycem.
Bu hafta izine ayrildim biliyorsunuz.bu ve onumuzdeki hafta dogum bekliyoruz demisti doktorum.herseyin hayirli zamani var.ama bende tık yok.masallah gayet saglikliyim.agri sanci kasilma yok.bu normal mi?
Esim ilk defa bugun sordu sancin falan yokmu senin dedi.hayir dedim.hayirlisi bakalim.
Artik eskisi gibi hareketli degil canim. Ama kolunu bacagini oynatincada canimi baya yakiyorben de çok endişeliyim daha dün akşam tekme attıkça organlarım sarsılıyordu. bugün hiç sesi çıkmıyor. dün çok mu yoruldu acaba? :44: doğum kanalına mı girdi ne yaptı... biraz karnımı sarsınca pıt pıt ediyor ama umrunda değil. inşallah her şey yolundadır hepimiz için...
ağrılar önemli değil de hareket de azalınca çok endişeleniyorum. hiç keyfim yok valla.
benim de sabah 7 gibi falan başladı. epey uzun sürdü kesildi sonra. ben de umursamadım. hazırlıktır herhalde. suyum gelmedi nişan yok. ama beni endişelendiren bebek hareketlerinin çok azalması. :44: senin bebeğinin hareketleri nasıl?
biberon ve mama kasıgını doğumdan bır ıkı gun once kayanayan suya atıp strerıl edecegız. Hemşire emzık koyma dedi. Emmeye alışşın dedi. Sütüm az gelırse kasıkla vermeyi düşünüyorum. Bebegın tum kıyafetı bogulma engelleyen yastıgı ve benım gecelık pıjamayı bırde yuzune ortcegımız tülbentlerı bebe deterjanıyla yıkadık. Park yatagı ve anakucagını sırkelı suyla sılcez
Bende sirke aldim ama fark etmiyor heralde hangi sirke oldugu? Icine herhangi başka bir şey ilave edicek misin silmeden önce?
Benimde o tur esyalari silmem gerek
Bende sirke aldim ama fark etmiyor heralde hangi sirke oldugu? Icine herhangi başka bir şey ilave edicek misin silmeden önce?
Benimde o tur esyalari silmem gerek
kızlar,
yarın doğum yapacak olanlar kimler?????
northstar ı bılıyorum ama bır kısı daha vardı???
Northstar'ı ben de hatırladım ama diğeri kim???
Her türlü ayrılıyoruz galiba :))) Neyse bu da normal demek..
Dogumhaneyi flnda görünce artık daha bi güzel geliyor doguracak olmak :) Hayal ediyorum ben ordayım bebisin boyunu fln ölcüyorlar,ilk sesini duyuyorum..Cagıra cagıra gelecek cocuk :)))
Valla 9 ay da 1 kere ictim o da doguma denk geldi. Ben 1. De hicccc kola kahve cay icmedim. 2. De masallah cayi bildigin demli iciyom, Allahtan canim kahve cekmiyor ama gunde en az 1 koca bardak diyet kola iciyorum. İyice zivanadan ciktim. Alkol almiyom. Bazi drlar haftada 1 kadeh kirmizi saraba izin veriyorlar. Kan yapar hikayesi. Suanki dr asla katiyen dedi.
Sigara icmiyordum hamislikten 2 ay once baslamistim, hamis kalinca biraktim. Ama bazen canim cok istiyor. Hayirlisi. Dogurunca da sutten geciyor nikotin o yuzden icmemek lazim. Alkol de oyle icersen goyuslerini bosaltman gerekiyor. Ben 1. De ne bebise ne sute kiydim, cok icesim gelse bile 1 yudum icip biraktim. Yani emzirirken de kotu aliskanlik yok.
Lavmansiz dogum
Biliyorum ama malesef o yasaklanmis iste evde kullanabilecegim bisey ariyorum doguma gitmeden evvel...
dogum esnasinda resmen tuvaletinizi yapabilirsiniz diyorlar keske lavman takilsaydi daha rahat ikinirdim...
Canim korkmuyorum yanlis anlasildim sanirimlavman yasakmis burada hastanelerde yokmus bile artik ama ben kullanmak istiyorum dogumdan önce ki rahatca ikinayim... evde kullanabilecegim birsey varmi merak ediyorum hastanede vermiyolar lavmani bari evden halledeyim diye dusunuyorum
Burda hic yapmiyolarmis resmen tuvaletinizi yapin diyorlar cisi hic dusunmemistim acaba ikinirken odami geliyor :18: ya dusunsene ebenin suratina isiycez dusunmesi bile iskenceama bi yandanda dusunuyorum onca saat bekleriz belki acilma olmaz mecbur bisiler yicez icicez yine dolucak midemiz pek faydasida olmaz ozaman...
Cok sukur ilerlemeye devam ediyoruz canim insallah biraz daha bekler minikler... ne kadar tutarsak kardir nisan anneleri topigindede herkesi erken dogum korkusu sarmisti ama 40 i gecipte doguramayanlar var hala bizde öyle olabilir hayirli zamanda gelirler insallah... ne cok beklemekten nede erken gelmesinden yanayim .
Amin...Cok sagol canim :)
Bizim yatak buyutulebilenlerde degil ama 2 cesit oluyor resmini ekliycem daha rahat olucak anlatmasi
Bizim burada aynisi bin tl kadardi polonyadan 600-650 lira civariydi fiyati oradan siparisini verdik buyrosuda vardi ilk resimdeki,,,, yatakla fiyati ayniydi icimede sinmedi diye onu almadim....
En sevdigim yani besik gibi sallanabiliyor olmasi..
Eki Görüntüle 1070510 Eki Görüntüle 1070478
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?