folik plus belki yeterlidir canım folbiol için yetersiz dedi...
naneli sakız iyi mi geliyor canım, ben ekmek bile çiğneyemiyorum sakızı çiğnersem kusarım herhalde :)
içindeki folik asit yetersizmiş canım 12 haftaya kadar kullan dedi. sağlık ocağı 8 haftadan sonra faydası olmaz demişti ama doktor 12 hafta dedi...
folbiol =1000 mg folik asit
folidoce=400 mg folik asit +b12+iyot
hamile bir bayanın alması gereken günlük folik asit miktarı 400 mg ... Doktordan doktora değişio yazılan ilaç bi de doktorların ilaç şirketlerinden komisyon aldıklarını unutmayalım :)
ben folıc plus kullanıyorum günde 3 defa al demişti doktorum içinde kalsiyum ve vitamin d var en iyisi buymuş fiyatıda 17.85 tl canlarım
kızlar ben bu boş gebelikleri okudukça çok korkmaya başladım aklımdan sürekli aynı soru geçiyor benimki de boş olabilir mi diye? boş gebeliğin farkı yok mu yaa ne olur bilenler bir şeyler anlatsın yoksa 11 ekim de gel demişti doktor beklemeden gideceğim. alttan üstten baksınlar diye
Malesef hicbi sekilde anlamiyosun olusamamis 8 hafta 3 gunlktum kalp atislarini dinlicaktik ama yok yrn kurtaj olucam
canım çok üzüldüm
Bende rabbim kimseye yasatmasin insallah
Malesef hicbi sekilde anlamiyosun olusamamis 8 hafta 3 gunlktum kalp atislarini dinlicaktik ama yok yrn kurtaj olucam
Merhabalar kizlar beni de bu bel agrisi yorgunluk delirtiyor cok cabuk bel agrim basliyor birde gobus sismeye basladi pantolonlarim rahatsiz ediyor artik eve gelip hemen rahat giyiniyorum galiba hamile pantolonu almam lazim. Is yaparken de cok cabuk yoruluyorum surekli uyumam istiyorum ben.
çok etkilendimmm bacım rabbimmm sabır versinn hayırlı evlatlar versin.... çok üzüldüm çok
folik plus belki yeterlidir canım folbiol için yetersiz dedi...
naneli sakız iyi mi geliyor canım, ben ekmek bile çiğneyemiyorum sakızı çiğnersem kusarım herhalde :)
içindeki folik asit yetersizmiş canım 12 haftaya kadar kullan dedi. sağlık ocağı 8 haftadan sonra faydası olmaz demişti ama doktor 12 hafta dedi...
akşam eve gidince yemeği yiyip uzanıyorum, 9 gibi sızıyorum. sonrada gece wc ye kalktıktan sonra uyuyamıyorum. sonra hayal kuruyorum bebeğim kucağımda, mis gibi kokuyormuş. sarılıyorum öpüyorum kokluyorum. hayali bile çok gzl :))))))
ben folıc plus kullanıyorum günde 3 defa al demişti doktorum içinde kalsiyum ve vitamin d var en iyisi buymuş fiyatıda 17.85 tl canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?