2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

hmm anladım canım eski doktorum vermişti folbiol u şimdikide dewam et dedi yazını görünce sorayım dedim

Folbiol =1000 mg folik asit
Folidoce=400 mg folik asit +b12+iyot
Hamile bir bayanın alması gereken günlük folik asit miktarı 400 mg ... Doktordan doktora değişio yazılan ilaç bi de doktorların ilaç şirketlerinden komisyon aldıklarını unutmayalım :)

ben folıc plus kullanıyorum günde 3 defa al demişti doktorum içinde kalsiyum ve vitamin d var en iyisi buymuş fiyatıda 17.85 tl canlarım

Merhabalar kizlar beni de bu bel agrisi yorgunluk delirtiyor cok cabuk bel agrim basliyor birde gobus sismeye basladi pantolonlarim rahatsiz ediyor artik eve gelip hemen rahat giyiniyorum galiba hamile pantolonu almam lazim. Is yaparken de cok cabuk yoruluyorum surekli uyumam istiyorum ben.

akşam eve gidince yemeği yiyip uzanıyorum, 9 gibi sızıyorum. sonrada gece wc ye kalktıktan sonra uyuyamıyorum. sonra hayal kuruyorum bebeğim kucağımda, mis gibi kokuyormuş. sarılıyorum öpüyorum kokluyorum. hayali bile çok gzl :))))))

Malesef hicbi sekilde anlamiyosun olusamamis 8 hafta 3 gunlktum kalp atislarini dinlicaktik ama yok yrn kurtaj olucam

Ben hafta sonu bir heves bir hamile pantolonu aldım en küçüğüydü ve yandaki lastikleri en sonuna kadar sıktım yine büyük geldi yürüdükte düşüyordu .. Biraz daha vakti var benim için giymeme arkadaşlarım 4 aydan sonra hamile kıyafeti gitmeye başladık dedi kişiye göre değişir tabi .. Ben bi de kışlık bi kaç tane hamile taytı almak istiyorum tuniklerle çizmelerle süper olur :) ben kışın zaten çok tayt tunik giyiyordum :))

Allah en kısa zamanda tekrar bebeğine kavuşturdun canım herşeyde bir hayır vardır diyelim

folbiol : 5mg folik asit içeriyor. folik plus da 0,400 mg içeriyor. daha önce sorunlu gebelik geçirenler folbiol kullanıyor içeriğindeki folik asit mişktarı fazla diye. yeterli değil diyen doktor kesin mümessille anlaşmıştır. ne kadar çok ilaç yazarsa o kadar tatil kazanacaktır. bırakın her dediklerini dikkate almayın.

Kan testi yaptırdım 4 gün arayla ilk 43.75 diğeri 356.6 çıktı doktor şüpheli konuşuyo çok soğuk biri gebelik var diyo tekrardan test istiyor yaptırmak istemiyorum o doktor yüzünden düzgün müjdeli haber vermedi sevincimizi kursağımızda bıraktı hamileyim dimi(inş sorun çıkmaz) :44:

o hayal gerçek olacak canım. gecenin bir yarısı kalkacaksın mis gibi bebek kokacak :)) ama ağlayıp zırlayan gaz sancısından kıvranan bir bebek :))))

ben folıc plus kullanıyorum günde 3 defa al demişti doktorum içinde kalsiyum ve vitamin d var en iyisi buymuş fiyatıda 17.85 tl canlarım

bana da ilk dr folic plus verdi şimdiki dr bu ilaç eskidi artık dedi folidoce verdi...yanlış anlaşılmasın sadece bilgi için yazdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…