2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

ya varya benı guldurdun allahta senı guldursün..:) ben de artık hıcbırseyı takmıyorum.. Dr hemşireler herseye alışık bu saatten sonra onları mı dusunelım..aslında orda yapılan dogru.. Turkıyede normal yada sezaryane aksam bırsey yeme dıyolar ıkısınede lavman yapılıyor... Sonra bagırsaklar ılk gıda almada ya tembellık yapıyo yada tepkı verıyo:)))

bu ne ki turkiyeden mi bahsediosun arkadasim ilk kez duydum...[/QUOTE]

evet canım türkiye, lavman yapılan şeyin adı. doktor bana işter ilacı kalçadan biz koyalım dedi ,ister evde yapıp gelin dedi. fitil gibi bişey, eşim koymuştu popoya, 5 dk sonra koştur koştur wc ye gitti isal gibi bişey yaptım, bağırsaklar temizlendi. hepsi bu.... bi afedersin açık konuştum anlaman için....
yani bahsine bile gerek yok, ki korkuya hiç gerek yok..

lavman neden yasaklanmışki acaba, zararlımıymış ki.. çok saçma, belki sizin hastane yaptırmıyordur.

Amiiin hepimizi güldürsün Rabbim :)) takmamak lazım ya onu bunu düşünürken vallahi bi stres bi gerginlik snra doğmuyor bebek..cunku yok yere geriyoruz kendimizi..gerek yok sallayın gıtsın :)

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Moonserose ve mucize canim 3 kisi var:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Onların da kesin bugun oldugunu bilmiyordum. Çok heyecanlandım.

Allah bir avazda kurtarsın can yoldaşlarım; Northstar, Moonserose, Mucize... Kolay bir doğum, sapasağlam bebekler, güzel mutlu bir lohusalık ve bol süt diliyorum canlarım.

Doğum anında edilen dualar kabul olurmuş; dualarınızı unutmayın:)

Bn taş sancılaryla uğraşırke n burda neler oldu kimler doğuma gidiooo

Hayırlısıyla gelsinler artık..şahsen şu ödemler olmasa bi 9 ay daha taşırım ama parmaklarım yere değmiyor artık tabanlarım patlayacak!!!

Bende göbişi özleyecem gb geliyor :) Ama yatakta rahat yatmak istiyorum,döne döne,her köşesinde uyuyacam,uyuyabildiğim zamanlarda tabi artık :)
Ayarlarını uzatıyorsundur inşallah sık sık,akşamlarıda tuzlu suda dinlendirebilirsin

Di mi yaa
Hem yemeyip hem nasıl doğuralım,enerjide lazım

Esler meralaniyor dimi :) cok hos.benim doktor 38.39 da dunyaya gelmesini bkliyorum dedi.40 dan sonra riskler artiyor fln diyince iyice bekleme olayina girdik.suanda nst deyim bakalim sanci fln cikacakmi.ilk girdigimde bisey yoktu.
Cumada cati kontrolumuz var.hayirlisi bakalim

Yok be anacım neredeeee bu hafta son artık çalışamaz raporumu alıcam oturdukca oturcam Allah ın izniyle .. Valla ayaklarımın resmini cekip yollasam korkarsınız :)

aynen canım, doğumdan sancıdan kesiden vs zerre kadar korkmuyorum... bebiş vakitli sağlıklı doğsun bana da yeter... bu arada lavman vs kafana takma, belliki yaşadığın ülke doğal doğumu destekliyor ne güzel sevinmelisin... ben ne kadar doktorumu sevip güvensem de son dakikada fake atıp sezaryene döner miyiz diye çekiniyorum

endişelenme canım senin haftan çok iyi gelirse de minnoşunun vakti gelmiş demektir... hareketlerini say ona göre doktorunla görüşürsün

Aynen..en az 1 sene emzirebilsem hiç unrumda değil sigara falan .. Canım cok istesede...yeterki emsin yavrum

mideni üşütüyor olabilirsin canım dikkat et... minnoşunun isimleri ayrı ayrı da çok güzel, birlikte de... maşallah

ama şu sigara meselesi çok fena... özledim çok;((

Oyy kıyamam,Allah kolaylık versin..
Cok büyük fedakarlık,annenlerin neden herseyi halletmeye calıstıgını anladım simdi :) Seni zorlasada :)

Kızlar kanal 24 te çok güzel bir belgesel var. Harika bişey fırsatı olan izlesin

Sağol canım :)
Midemi değilde belki ayaklarımı üşütüyor olabilirim haklısın..
Aynen sigara durumu fenalarda.. Ama kısmet artık mayıs 2015 te inşallah..

Oyy kıyamam,Allah kolaylık versin..
Cok büyük fedakarlık,annenlerin neden herseyi halletmeye calıstıgını anladım simdi :) Seni zorlasada :)

Sinir ediyor ama en büyk yardımcım bakma Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin :))
Sağol canım hepimize kolaylıklar versin inşallah

Hatirliyorum canim o lafini ilk oglunda sanirim 35+6 gelmisti yada öyle biseydi... simdi hergun mesajlarini görunce bu bebisinin sabirli ciktigini göruyorum insallah 38-39 arasi gelirler en saglikli zamanlarda... hayirlisiyla.

34.5 de doğdu. baya minnaktı. bunla geçtik o sınırı inşallah.

Canlarim burada cok guzel paylasimlarimiz oldu yarin sabah doguma giriyorum cok cok opuyorum dualarinizi bekliyorum

Bugün moralim çok bozuldu kızlar size yazamadım net paketim yok eve geldim şimdi anca yazıyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…