- 5 Şubat 2013
- 1.222
- 279
- 103
- 34
Ayy ne heyecanlibizi habersiz birakma sorunsuz bir dogum gecirirsin de alirsin minigini eline insallah...
topigimizin ilk normal dogumu senden gelicek sanirim...
pozitif dogum hikayenle bekliyoruz
Ayy canim benim yaa ins.bi problem cikmaz saglikli sihhatli mutlu bi sekilde bebisini kucagina alirsim ins.cok.sevind hadi hayirlisi bakalim darisi bizim topislerin basina.,.
saol cnm,kendime gelir gelmez hastaneden yazıcam inş sizlereHadi hayirli olsun.mayis anneleri yavas yavas dogurmaya basladi.dogum ardindan butun yasadikkarini yazmayi unutma lutfen
dur bakalım hayırlısı yaw. :) o zaman gelsin de nasılsa bi şekilde olacak.takma kafanı canım :) hemşire yüzüne işemeni göze almışki orada yasaklamışlar.. Sen nıye dusunuyosun :)
kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Lavmansiz dogum
Biliyorum ama malesef o yasaklanmis iste evde kullanabilecegim bisey ariyorum doguma gitmeden evvel...
dogum esnasinda resmen tuvaletinizi yapabilirsiniz diyorlar keske lavman takilsaydi daha rahat ikinirdim...
Canim korkmuyorum yanlis anlasildim sanirimlavman yasakmis burada hastanelerde yokmus bile artik ama ben kullanmak istiyorum dogumdan önce ki rahatca ikinayim... evde kullanabilecegim birsey varmi merak ediyorum hastanede vermiyolar lavmani bari evden halledeyim diye dusunuyorum
Burda hic yapmiyolarmis resmen tuvaletinizi yapin diyorlar cisi hic dusunmemistim acaba ikinirken odami geliyor :18: ya dusunsene ebenin suratina isiycez dusunmesi bile iskenceama bi yandanda dusunuyorum onca saat bekleriz belki acilma olmaz mecbur bisiler yicez icicez yine dolucak midemiz pek faydasida olmaz ozaman...
Cok sukur ilerlemeye devam ediyoruz canim insallah biraz daha bekler minikler... ne kadar tutarsak kardir nisan anneleri topigindede herkesi erken dogum korkusu sarmisti ama 40 i gecipte doguramayanlar var hala bizde öyle olabilir hayirli zamanda gelirler insallah... ne cok beklemekten nede erken gelmesinden yanayim .
Amin...Cok sagol canim :)
Bizim yatak buyutulebilenlerde degil ama 2 cesit oluyor resmini ekliycem daha rahat olucak anlatmasi
Bizim burada aynisi bin tl kadardi polonyadan 600-650 lira civariydi fiyati oradan siparisini verdik buyrosuda vardi ilk resimdeki,,,, yatakla fiyati ayniydi icimede sinmedi diye onu almadim....
En sevdigim yani besik gibi sallanabiliyor olmasi..
Eki Görüntüle 1070510 Eki Görüntüle 1070478
ya varya benı guldurdun allahta senı guldursün..:) ben de artık hıcbırseyı takmıyorum.. Dr hemşireler herseye alışık bu saatten sonra onları mı dusunelım..aslında orda yapılan dogru.. Turkıyede normal yada sezaryane aksam bırsey yeme dıyolar ıkısınede lavman yapılıyor... Sonra bagırsaklar ılk gıda almada ya tembellık yapıyo yada tepkı verıyo:)))
Moonserose ve mucize canim 3 kisi var:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy yarın dunyaya merhaba diyecek bebişler var....çok sevindim.hayırlısı ile kucağnıza alın inş.tarih alan annelerimiz de var hadi bakalım sırayla... cabuk toparlanıp kendiniz ve bebeğiniz hakkında bilgi verin oldumu? bol sutlu gunler...
Hayırlısıyla gelsinler artık..şahsen şu ödemler olmasa bi 9 ay daha taşırım ama parmaklarım yere değmiyor artık tabanlarım patlayacak!!!
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya varya benı guldurdun allahta senı guldursün..:) ben de artık hıcbırseyı takmıyorum.. Dr hemşireler herseye alışık bu saatten sonra onları mı dusunelım..aslında orda yapılan dogru.. Turkıyede normal yada sezaryane aksam bırsey yeme dıyolar ıkısınede lavman yapılıyor... Sonra bagırsaklar ılk gıda almada ya tembellık yapıyo yada tepkı verıyo:)))
yarın doğuma gircek arkadasları allhım bır avazda kurtarsın. darısı bize.. benım bebek hala dönmedi.. aslında drum normalde yaparız dedi. ama bekle bekle dönmedi daha ...sona dogru dönermı kı. bende de sancı agrı yok arada kasılıyo gecıyor ...yalnız degılsın..hatta esım dru aradı.esımın agrısı yok çok enerjık dr ne ıyı bebek ne kadar gec dogsa o kadar ıyı demış acele etmeyın demış. hem sancı pat dıye gelır bır bakarsın doguruverır demış:)
Bende göbişi özleyecem gb geliyor :) Ama yatakta rahat yatmak istiyorum,döne döne,her köşesinde uyuyacam,uyuyabildiğim zamanlarda tabi artık :)
Ayarlarını uzatıyorsundur inşallah sık sık,akşamlarıda tuzlu suda dinlendirebilirsin
Di mi yaa
Hem yemeyip hem nasıl doğuralım,enerjide lazım
Bende o asagi dusucekmis hissi 2 aydir var hatta komplex yapti bende sanki gercekten dusucek gibi hissediyorum ve karnimi tutuyorumsuan hem dusme hissi hemde karnimin tas kesilme durumu var asiri sert oluyor yerimde kalakaliyorum adimlarim miniklesiyor...
Bende 36 yi göreyim de bisey istemem derdim sonra bu 37 oldu suan 38 hala gelmesini istemiyorum38+ larda olunca icim rahat olucaktir eminim ama suan hala 38 olmama 5 gun var gelme diyorum en saglikli dogumlar 38-39 da olanlardir ortasinda geliversinler iste
Bunlari yasaman normal suan gayet ilerlemis vakittesin bel agrisi cok yasadigim bir durum regl sancisi degilde kasik agrilarim cook var...
Bizim burrda ebeler kontrol eder hamileligimiz boyunca....3 hafta önce ebe sordu kasik agrin ne kadar diye sureklimi oluyor surekliyse doktora gitmem gerekebilirmis erken dogum ihtimaline karsi.... bazen oluyor demistimde göndermemisti doktora...
gecen hafta coook kasik agrim sancim var doktora yolla dedim gayet normal artik dedi doktora da yollamadi
Hamileligimden beri aglamamla gulmem bir oluyor bazen sevinecegim yerde agliyorum agliycagim yerdede guluyorum hic iyi psikojide degilim
Gecen yalanci sanci dedikleri seyi yasadim bide afedersin önceki gecede ishal olunca kesin geliyor dedimneyseki gelmedi esim korktugumu anlamis ki ogun erkenden eve geldi guzelce konustuk... cok korkuyorum dedim gelmesin dedim bana moral veriyor kendince dogum korkulucak bisey degil her kadin dogumu yasiyor okadar zor olsa kimse 1 den fazla getirmezdi vsvs diye moralimi duzeltmeye calisti...
ki ben dogumdan korkmuyorum bebisin erken gelipte kuveze alinmasina korkuyorum sadece diyince guldu gitgide piskopata bagliyorsun dedi bebek gelismistir senin suan dusunmen gereken dogumun olmali diyo...
normal biri olarak görmuyor beni artikesimle gittigimiz dogum kursunda herkes korktugunu acikca söyluyordu ben haric basima gelmeden bilemiycem cahillik sagolsun
ben de çok endişeliyim daha dün akşam tekme attıkça organlarım sarsılıyordu. bugün hiç sesi çıkmıyor. dün çok mu yoruldu acaba? :44: doğum kanalına mı girdi ne yaptı... biraz karnımı sarsınca pıt pıt ediyor ama umrunda değil. inşallah her şey yolundadır hepimiz için...
ağrılar önemli değil de hareket de azalınca çok endişeleniyorum. hiç keyfim yok valla.
benim de sabah 7 gibi falan başladı. epey uzun sürdü kesildi sonra. ben de umursamadım. hazırlıktır herhalde. suyum gelmedi nişan yok. ama beni endişelendiren bebek hareketlerinin çok azalması. :44: senin bebeğinin hareketleri nasıl?
böbrek taşım yoktu canım... o kadar çok susuyorumki çok su içmekten sanırım.. bilmiyorum.. hiç durmadan su ıcıyorum soguk soguk.. su aşerıyorum resmen.. o da mıdemı bulandırıyor sanıırım.. ama bu son zamanlarda türedi.. bakalım kısmet..
ben de hıc kusmadım.. mıdem de cok hafıf 1 hafta kadar bulandı.. sımdı ben de ole cıkaracak gıbı oluyorum.. bir de o kadar sıstımki.. evlere şenlik.. bugun teyzem gordu benı (en son gecen hafta gormustu) nolmus sana dıyo.. 1 haftada öküzella gıbı şiştim valla
bıran once dogurmak ıstıyorum.. biyandan da ıcımde ne kdr kalsa o kadar ıyı , ya besleyemezsem korkusu var..
amaannn hayırlısı olsun.. Allah bilir artık gerisini..
isme de karar verdik sonunda
SELİM EFE
nasıl sizce begendınız mı?
Aynen..en az 1 sene emzirebilsem hiç unrumda değil sigara falan .. Canım cok istesede...yeterki emsin yavrum
Yok be anacım neredeeee bu hafta son artık çalışamaz raporumu alıcam oturdukca oturcam Allah ın izniyle .. Valla ayaklarımın resmini cekip yollasam korkarsınız :)
aynen canım, doğumdan sancıdan kesiden vs zerre kadar korkmuyorum... bebiş vakitli sağlıklı doğsun bana da yeter... bu arada lavman vs kafana takma, belliki yaşadığın ülke doğal doğumu destekliyor ne güzel sevinmelisin... ben ne kadar doktorumu sevip güvensem de son dakikada fake atıp sezaryene döner miyiz diye çekiniyorum
endişelenme canım senin haftan çok iyi gelirse de minnoşunun vakti gelmiş demektir... hareketlerini say ona göre doktorunla görüşürsün
mideni üşütüyor olabilirsin canım dikkat et... minnoşunun isimleri ayrı ayrı da çok güzel, birlikte de... maşallah
ama şu sigara meselesi çok fena... özledim çok;((
Oyy kıyamam,Allah kolaylık versin..
Cok büyük fedakarlık,annenlerin neden herseyi halletmeye calıstıgını anladım simdi :) Seni zorlasada :)
Hatirliyorum canim o lafini ilk oglunda sanirim 35+6 gelmisti yada öyle biseydi... simdi hergun mesajlarini görunce bu bebisinin sabirli ciktigini göruyorum insallah 38-39 arasi gelirler en saglikli zamanlarda... hayirlisiyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?