2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Bugün medipol üniversite hastanesi açıldı burda oraya bi gidelim dedi eşim renkli ultrasonmuş görelim dedi.neyse gitti 35 haftalık bebeğimi 32 haftalık ölçtü ayrıyetten suyu bitmi gösterdi 2 cmlik suyu kalmış dedi burda yatak servisimiz henüz açılmadı açılsaydı hemen yatırırdım seni acilen devlet hastanesine yada doğum yapıcağın hastaneye git dedi doktorumun mesaisi bittiği için gidemedim yarın sabah gidicem ama kadın sabahı bekleme hemen git dedi beni çok korkuttu biliyosunuz geçen haftaki kontrolde doktorumda 300 gram eksik ölçmüştü ama 3 hafta küçük ölçüm çok fazla dua edin ne olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yarın doğuma gidicek arkadaşlar dualarım sizinle çok kolay bir doğum geçirin bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inş sabah namazından sonra hepinize ayetel kürsi okuycam

İyi de neden acile gitmedin ki? O kadar ciddi olduğunu söylemiş, nasıl sabahı bekleyeceksin? Allah sifa versin inşallah ordakiler yanılmıslardır.

kizlar ya 35+5 oldk hayrlsyla.size sorum su bebegmn hareketlerini legen kemiklerimde hissedyrm bu durumda kanala girmis midir doktorum o konuda bisey soylemedi.siz nasl anliyosnz

korkutmak istemem ama bi acile gtseydn en azindan kontrol altnda olrdn sabaha kdr ama yne de Rabbm yardmcn olr insallah

Ölçümde bi yanlışlık olmuş olmalı diye düşündümm eşimde sabahı bekliyelim dedi hareketleride çok iyi Allahtan..... ne bilim yaa geçen cuma gittim en son muayeneye buğün 4 gün oldu bu sürede bukadar gerilermiki

korkutmak istemem ama bi acile gtseydn en azindan kontrol altnda olrdn sabaha kdr ama yne de Rabbm yardmcn olr insallah

Bana kalsa hemen gidicektimde işte eşim. Kesin yanlış ölçtü sabaha bişey olmaz falan dedi... hiç su içmiyosun sana okadar iç diyorum dedi bide ben suçlu oldum... hareketleri iyi nst de iyi çıktı

suyun bitmesi çok tehlikeli bir durum neden başka doktora gitmedin ki? :26: öyle çok problemlere sebep oluyor ki.. gelişim geriliği, zekada problem vs. bizim bir tanıdığımız aynı durumu yaşadı çünkü. keşke gitseydin. bu işler şansa bırakılmaz. seni korkutmak istemem ama riske atılacak bir durum da değil bu.

sabah ola hayrola o zaman ama ssbah bi gidin.doktorlar da birbirini tutmuyo gerci bana rahim agzin kisa erken dogar gelisimi kotu dedi bi doktor megerse dertleri parayms.snra kac doktora gttm normal dediler 36 olcz hayrlsyla.icini ferah tut ama ihmale de gelmez

hepinize en kolay dogumlarrr diliyirum.....allah yardimcinz olsun.....bol sutunuz olsun bebisler gayet saglikli gelsin kucaklariniza.....ucunuzude kucakliyorum opuorum allaha emanet olun........

Aynen öyle birinin dediği diğerini tutmuyo malesef ben hamileliğimin başından beri su problemini yaşıyorum bu doktor birden görünce tuhaf gelmiş olabilir

sabah gidecekmisin haber ver merakta bırakma olurmu?

Sebeb cok onemli degil ; iki gundur bas agrisi kasik agrisi mide bulantisi derken hadi dedim kaldir totoyu....sofra hazirladim suslendim ojeler surdum saclarimi yaptim....ama yok 1 saat bekletildim....nie mi bos benim istedigim bisi almaya gitmis...inanmiorum yalanci 1 saat surmez ki...ayrica istemiom gel suprizim war dedim.....ii niyetmis suistimalmis banane ya bende ii nietle bekledim napim simdi...sicti butu gecenin agzina kocakafali.....her kosede agladim sinirimden.....hala gecmedi ofkem....cok basit yada sebebsiz olmasi onemli degil.....yoruldum artik sanirim....hayatima donmek istiorum.....kaldiki sonra diorum bu ayricalik bu duygu bu hisler bi daha yasamicam tadini keyfini cikar......bu kadar gerginlik ofke gelmeyeydi ustume belki bu son aydan da zewk alabilirdim...kaldi ki normal de bile cok cekildigim solenemez...ne oluo bole bana bilmiorum gece uyuyamiorum...sola yatmaya calistikca duz yatarken buluorum kendimi.....kocami cok ama cok ozledim......
Opmeye sariliom kizimi eziosun dio (kizimiz duru bebek degil kizim)
bi ezerim simdi gorursun ya dedim oturdum yine aglmaya allahim sana geliorum....dogum yaklastikca sorular ucuo kafamda....keske daha 4 aylik olsam yada yeni ewli olsam uffff okadar cok ki gelgitlerim......bencok sigara bagimlisi degildim arada gunde 2 tane falan.....ama suan bi paketi icesim war denizi seyrede seyrede gozum yana yana icesim war...aglamak bagirmak feryat etmek istiorum.....

Canlarim burada cok guzel paylasimlarimiz oldu yarin sabah doguma giriyorum cok cok opuyorum dualarinizi bekliyorum

saglıklı bır sekılde bebegını kucagına alacaksın ve kokusunu ıcıne cekeceksın. Tum cekılen sıkıntılar işte o an unutulacak ve dunyanın en mutlu annesı olacaksın.gözlerınden yaslar akacak ama bunlar mutluluğun habercısı olacak. dualarımız senınle hadı gıt al bebısını ve sıkı sıkı sarıl

Haklisin canim cok taktim ben bu dogumda birakma olayini gecen esim iyy miyy filan dedi kötu bir durum oldugunu belirtti aklimda kaldi tepkisi öyle olunca... dogumada giricek benimle ama sadece bas ucumda durucak umarim birsey cakmaz
fazlasiyla korkuyor dogum anindan... heleki kurstan biri arkadasinin dogru ikinamadi icin totosuna kadar yirtildigini söyleyince ödu patladi benimkinin... ama bu yirtilma olayindan sonra doguma girmeye ikna oldu öncesinde yapamam kalamam gelemem diyordu gelecegi varsa görecegide var

keske cnm o drdan cıkınca baska drada gıtseydin.. gerci her dra da guven olmuyor sabah olsun ıhmal etme ıcın rahat eder en azından.. dr yanlış ölçmustur

canim ilk firsatta iki kelime yaz yarin bize....yuzde doksan yanlistir...ii haberler...

_nesh kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
böbrek taşım yoktu canım... o kadar çok susuyorumki çok su içmekten sanırım.. bilmiyorum.. hiç durmadan su ıcıyorum soguk soguk.. su aşerıyorum resmen.. o da mıdemı bulandırıyor sanıırım.. ama bu son zamanlarda türedi.. bakalım kısmet..

ben de hıc kusmadım.. mıdem de cok hafıf 1 hafta kadar bulandı.. sımdı ben de ole cıkaracak gıbı oluyorum.. bir de o kadar sıstımki.. evlere şenlik.. bugun teyzem gordu benı (en son gecen hafta gormustu) nolmus sana dıyo.. 1 haftada öküzella gıbı şiştim valla

bıran once dogurmak ıstıyorum.. biyandan da ıcımde ne kdr kalsa o kadar ıyı , ya besleyemezsem korkusu var..

amaannn hayırlısı olsun.. Allah bilir artık gerisini..
isme de karar verdik sonunda

SELİM EFE

nasıl sizce begendınız mı?

adıyla yasasın ınsallah.. benımkıyle adaş olacaklar:)))) benım oğluşum da Ali Efe:))))artık efe turkusunu söyleriz:)))) hey gıdının efesı efelerın efesi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…