Bugün medipol üniversite hastanesi açıldı burda oraya bi gidelim dedi eşim renkli ultrasonmuş görelim dedi.neyse gitti 35 haftalık bebeğimi 32 haftalık ölçtü ayrıyetten suyu bitmi gösterdi 2 cmlik suyu kalmış dedi burda yatak servisimiz henüz açılmadı açılsaydı hemen yatırırdım seni acilen devlet hastanesine yada doğum yapıcağın hastaneye git dedi doktorumun mesaisi bittiği için gidemedim yarın sabah gidicem ama kadın sabahı bekleme hemen git dedi beni çok korkuttu biliyosunuz geçen haftaki kontrolde doktorumda 300 gram eksik ölçmüştü ama 3 hafta küçük ölçüm çok fazla dua edin ne olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugün medipol üniversite hastanesi açıldı burda oraya bi gidelim dedi eşim renkli ultrasonmuş görelim dedi.neyse gitti 35 haftalık bebeğimi 32 haftalık ölçtü ayrıyetten suyu bitmi gösterdi 2 cmlik suyu kalmış dedi burda yatak servisimiz henüz açılmadı açılsaydı hemen yatırırdım seni acilen devlet hastanesine yada doğum yapıcağın hastaneye git dedi doktorumun mesaisi bittiği için gidemedim yarın sabah gidicem ama kadın sabahı bekleme hemen git dedi beni çok korkuttu biliyosunuz geçen haftaki kontrolde doktorumda 300 gram eksik ölçmüştü ama 3 hafta küçük ölçüm çok fazla dua edin ne olur
İyi de neden acile gitmedin ki? O kadar ciddi olduğunu söylemiş, nasıl sabahı bekleyeceksin? Allah sifa versin inşallah ordakiler yanılmıslardır.
korkutmak istemem ama bi acile gtseydn en azindan kontrol altnda olrdn sabaha kdr ama yne de Rabbm yardmcn olr insallah
Bana kalsa hemen gidicektimde işte eşim. Kesin yanlış ölçtü sabaha bişey olmaz falan dedi... hiç su içmiyosun sana okadar iç diyorum dedi bide ben suçlu oldum... hareketleri iyi nst de iyi çıktı
sabah ola hayrola o zaman ama ssbah bi gidin.doktorlar da birbirini tutmuyo gerci bana rahim agzin kisa erken dogar gelisimi kotu dedi bi doktor megerse dertleri parayms.snra kac doktora gttm normal dediler 36 olcz hayrlsyla.icini ferah tut ama ihmale de gelmez
Canlarim burada cok guzel paylasimlarimiz oldu yarin sabah doguma giriyorum cok cok opuyorum dualarinizi bekliyorum
Aynen öyle birinin dediği diğerini tutmuyo malesefben hamileliğimin başından beri su problemini yaşıyorum bu doktor birden görünce tuhaf gelmiş olabilir
Canlarim burada cok guzel paylasimlarimiz oldu yarin sabah doguma giriyorum cok cok opuyorum dualarinizi bekliyorum
Haklisin canim cok taktim ben bu dogumda birakma olayinicanim bir de soyle bisi war.....barsaklarin bosalmasi bizi halsiz ve susuz birakio biliosun yani her insani.....simdi hastane de bu olayi yanlis hatirlamiosam yarim saat once yapiolar di ve yatiosun surekli orda....senbunu ewde denersen dogum sancin stresin ve ishal gibi cikmak tansiyonunu etkilebilr bunyeni zayif dusurebilir....alti ustu ishal gibi bir iki kere cikiosun ama bi tehlikesi yoktur tabiki....fakat ewde sanci ceker gidersen seni olumsuz etkilemesin.....bi danis bilene dedigin gibi....birde allah askina ne guzel geldi sona orda 5 kg normal dogan cocuklari anlatip morelleer werdin birak wc isini falan kafayi takmayi lahmayi kaldiran adamcik orda hamile kadinin basina gelcekleri tahmin eder heralde bizahmet.....doguma giderken ayy kacircam falan de ne olcak ki bi daha bugunlere geri mi gelcen.....lutfen kafani yorma beni de germe wallla haaaa zaten sondayi hemen cikartin ben yurucem die hemsirelere neler teklif etsem die dusunuom)))
Aynen öyle birinin dediği diğerini tutmuyo malesefben hamileliğimin başından beri su problemini yaşıyorum bu doktor birden görünce tuhaf gelmiş olabilir
Yanilmiyorsam Sedoss diye bir arkadastiNorthstar'ı ben de hatırladım ama diğeri kim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?