2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

hamılelık hormonları tavan yapmış:))))) uzme kendını ve kızını...senın ıcın bırsey almaya gıtmış:)))kızma...şimdı bebışler ön planda..benımkıde işten gelınce önce karnımı opuyor saga yatsam kızıyor oğlumu ezdın dıyo..oğlum bana benze anana benzeme dıyo:))) salla gıtsın... bana hep hamıle olsan dıyo...cunku ben dunya yansa sakınledım bu dönemde umrumda degıl. sınırlendıgım zmn kasık agrm olurdu. önce kendını ve kızını dusun..babalar ne derse desın sallama cnm

Benimde hic gulecegim yoktu Nesh arkadasin bu yorumuna :) erkek kardesimin altini degistirdigimiz zamanlar az isemedi ustumuze....
babam onu ciplak havaya kaldirincada agzina yuzune etmisti cok acik oldu ama kendimi o sekilde dusunemiyorum hemsirenin yuzune komik geldi ama utanc denilen birsey kalmiyor diyor herkes... Relax olmaya calisicam artik yasaklamadan önce dusunselerdi

lavman neden yasaklanmışki acaba, zararlımıymış ki.. çok saçma, belki sizin hastane yaptırmıyordur.
Ulke genelinde yani Isvecte yasak bagirsaklarin tamamen bosalmasi bagirsak tembelligine yol aciyormus... ve dogumdan sonrada kabiz olmamiza neden oluyormus ki sezeryanli veya dikisli halimizle kabiz olmamiz kötu bizim icin her wc ihtiyacimiz agrili gecer... bu yuzden yasak.

Yasadigim ulke asiri dogalliktan yana malesef ultrasyona bile ilk ve son kez 17+5 te girmistim ogunden sonra bebisimi görmedim
burdakiler kilosunu biliyor, ne kadar sancilari oldugunu aciklik oldugunu suyu azmi cokmu cati darmi degilmi herseyi ögreniyolarda bizde böyle bir durum yok...
suan 10 gunde 1 ebeye kontrole giderim bebisin kalbini dinler bi cihazla tansiyonumu ölcer karnimi eller buyumesi normalmi bebek nerede duruyor diye vs... tabi ters bisi fark edince usg ye yollar... onun disinda kan ölcumlerim oluyor arada seker vs...
Bazen turkiyedekileri kiskaniyorum ama artik alistim sanirim bukadar dogalliga bebeklerin 100/99 u normal doguma musait oldugu icinde ölum kalim meselesi olmadikca sezeryan yasak

cok haklisin canim bu hormonlar benim ofkemle beslenio sanirim....hele gelip kizim die oksamio mu oda sanki masus yapar gibi oraya itio mu kendini allah yarim saat babacim agucum....ben tasiyici sadece......kocamida kizimida cok sewiorum ve ozenliyim ikisine karsi...ama artik yiprandik galiba bizhamisler cunku dusucek o denli sey war ki......

Sisen ayaklarini tuzlu suda beklet bir sure hafifledigini hissediceksin ben tembelligi bosverip bunu denedigim gunler tum vucudumu rahatlamis hissediyorum :)

Canlarim burada cok guzel paylasimlarimiz oldu yarin sabah doguma giriyorum cok cok opuyorum dualarinizi bekliyorum
Dualarimiz seninle canim minigine kavusucaksin hayirlisiyla insallah hersey istedigin gibi sorunsuz gecer
Hayirlisiyla git gel pozitif dogum hikayenle beklemedeyiz

Guzel haberlerinle gelirsin insallah yarin.... bu doktorlarin bir dedigi digerini tutmuyor cogu zaman umarim buda öyledir bizi habersiz birakma canim dualarim seninle...

Kanala girmistir saniyorum benimkide oralarda oynuyor bazen cogu anne hisseder elini kolunu ayagini vsvs ama ben pek hissedemiyorum neresi oldugunu tahminen ayaklarini hissediyorum sadece

Canlarim burada cok guzel paylasimlarimiz oldu yarin sabah doguma giriyorum cok cok opuyorum dualarinizi bekliyorum

Allah sağlıkla atlatmayı,kısa sürede evinize dönmeyi nasip etsin canım..Ben bile öyle heyecanlıyım ki sizler adına..

Kafam karıştı,bütün ölçümlerimi 3 hafta geri çıktı?
İnşallah düşündüğünüz gbdir,iyi haberlerle dönersin..

Kizlar bendeki alt degistirme minderi bu sekilde... bunu kullanirken herhangi bir plastik koruyucu gereklimi? Kullanilmasada zirt pirt kirlenicek biliyorum.

Bestekizcim iyice duygusallasmissin yine.uzme kendini de bebisi de esini de.esin cok iyi biri her daim nazliyor seni.allah buyuk dert vermesin.buyuk dertte bunlar oyle kucuk kaliyor ki kucuk seyleri takmamayi ogreniyor insan.
allah kolay dogum ve saglikli bebis versin.ya saka maka nasil gecti aylar.doguruyoruz yahu

usg farkliliklari cok oluyor malesef.guzel haberlerle gek canim

Son düzenleme:
Dogum yapacak arkadaslar dualarim sizinle.o mis kokulu seyleri koklayin bizim icin de bol bol

Günaydın şuan hastanedeyiz doktoru bekliyoruz doğum hane kısmında. Damaryolum açıldı antibiyotiğim yapıldı serum takıldı. Giyindim önlüğümü. Dr gelince ameliyathaneye alınacağım 8.15 te başlarmış. Tansiyonum 160 çıktı ilk defa. Stresten sanırsam. Mal gibiyim şuan. Sanki sakinleştirici verilmiş gibi. Tepkisiz gibi. Çok ilginç bi duygu. Görüşüşürüz KIZLAR.. Dualarınız için teşekkür ederim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gunaydınn had ıbakalım allah bı nefeste kurtarsın ınşallah bugun dualarımz sızınle olacak.. rabbım yardımcınız olsun.. heycanla beklıyoruz bızlerde burda..:)

Bugun dogum yapicak tum annislere ve dogumu olucak tum bebislere Rabbim saglik ve mutluluk versin ins.Bizleri haberdar edin kizlarr.,.

hepinize en kolay dogumlarrr diliyirum.....allah yardimcinz olsun.....bol sutunuz olsun bebisler gayet saglikli gelsin kucaklariniza.....ucunuzude kucakliyorum opuorum allaha emanet olun........

Amin bende aynen katiliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Kizlar bende hastahanedeyim lavman yapildi sonda takildi su an nstye bagliyim sanirin saat 10 gibi alicaklar. Dualarinizi eksik etmeyin. Bu arada lavman hiccccccc korkulucak birsey değilmiş. bildigin su veriyolar popodan anlamiyosun bile

canım hadi hayırlısı o serumdan sonra insan sersem gibi oluyor insan sakinleştiriyor insanı ayyyy çok heyecanlı hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzzz dualarım seninle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…