- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
Sebeb cok onemli degil ; iki gundur bas agrisi kasik agrisi mide bulantisi derken hadi dedim kaldir totoyu....sofra hazirladim suslendim ojeler surdum saclarimi yaptim....ama yok 1 saat bekletildim....nie mi bos benim istedigim bisi almaya gitmis...inanmiorum yalanci 1 saat surmez ki...ayrica istemiom gel suprizim war dedim.....ii niyetmis suistimalmis banane ya bende ii nietle bekledim napim simdi...sicti butu gecenin agzina kocakafali.....her kosede agladim sinirimden.....hala gecmedi ofkem....cok basit yada sebebsiz olmasi onemli degil.....yoruldum artik sanirim....hayatima donmek istiorum.....kaldiki sonra diorum bu ayricalik bu duygu bu hisler bi daha yasamicam tadini keyfini cikar......bu kadar gerginlik ofke gelmeyeydi ustume belki bu son aydan da zewk alabilirdim...kaldi ki normal de bile cok cekildigim solenemez...ne oluo bole bana bilmiorum gece uyuyamiorum...sola yatmaya calistikca duz yatarken buluorum kendimi.....kocami cok ama cok ozledim......
Opmeye sariliom kizimi eziosun dio (kizimiz duru bebek degil kizim)
bi ezerim simdi gorursun ya dedim oturdum yine aglmaya allahim sana geliorum....dogum yaklastikca sorular ucuo kafamda....keske daha 4 aylik olsam yada yeni ewli olsam uffff okadar cok ki gelgitlerim......bencok sigara bagimlisi degildim arada gunde 2 tane falan.....ama suan bi paketi icesim war denizi seyrede seyrede gozum yana yana icesim war...aglamak bagirmak feryat etmek istiorum.....
Dur bakalım hayırlısı yaw. :) o zaman gelsin de nasılsa bi şekilde olacak.takma kafanı canım :) hemşire yüzüne işemeni göze almışki orada yasaklamışlar.. Sen nıye dusunuyosun :)
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya varya benı guldurdun allahta senı guldursün..:) ben de artık hıcbırseyı takmıyorum.. Dr hemşireler herseye alışık bu saatten sonra onları mı dusunelım..aslında orda yapılan dogru.. Turkıyede normal yada sezaryane aksam bırsey yeme dıyolar ıkısınede lavman yapılıyor... Sonra bagırsaklar ılk gıda almada ya tembellık yapıyo yada tepkı verıyo:)))
Ulke genelinde yani Isvecte yasak bagirsaklarin tamamen bosalmasi bagirsak tembelligine yol aciyormus... ve dogumdan sonrada kabiz olmamiza neden oluyormus ki sezeryanli veya dikisli halimizle kabiz olmamiz kötu bizim icin her wc ihtiyacimiz agrili gecer... bu yuzden yasak.lavman neden yasaklanmışki acaba, zararlımıymış ki.. çok saçma, belki sizin hastane yaptırmıyordur.
aynen canım, doğumdan sancıdan kesiden vs zerre kadar korkmuyorum... bebiş vakitli sağlıklı doğsun bana da yeter... bu arada lavman vs kafana takma, belliki yaşadığın ülke doğal doğumu destekliyor ne güzel sevinmelisin... ben ne kadar doktorumu sevip güvensem de son dakikada fake atıp sezaryene döner miyiz diye çekiniyorum
endişelenme canım senin haftan çok iyi gelirse de minnoşunun vakti gelmiş demektir... hareketlerini say ona göre doktorunla görüşürsün
mideni üşütüyor olabilirsin canım dikkat et... minnoşunun isimleri ayrı ayrı da çok güzel, birlikte de... maşallah
ama şu sigara meselesi çok fena... özledim çok;((
hamılelık hormonları tavan yapmış:))))) uzme kendını ve kızını...senın ıcın bırsey almaya gıtmış:)))kızma...şimdı bebışler ön planda..benımkıde işten gelınce önce karnımı opuyor saga yatsam kızıyor oğlumu ezdın dıyo..oğlum bana benze anana benzeme dıyo:))) salla gıtsın... bana hep hamıle olsan dıyo...cunku ben dunya yansa sakınledım bu dönemde umrumda degıl. sınırlendıgım zmn kasık agrm olurdu. önce kendını ve kızını dusun..babalar ne derse desın sallama cnm
Sisen ayaklarini tuzlu suda beklet bir sure hafifledigini hissediceksin ben tembelligi bosverip bunu denedigim gunler tum vucudumu rahatlamis hissediyorum :)Sağol canım :)
Midemi değilde belki ayaklarımı üşütüyor olabilirim haklısın..
Aynen sigara durumu fenalarda.. Ama kısmet artık mayıs 2015 te inşallah..
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dualarimiz seninle canim minigine kavusucaksin hayirlisiyla insallah hersey istedigin gibi sorunsuz gecerCanlarim burada cok guzel paylasimlarimiz oldu yarin sabah doguma giriyorum cok cok opuyorum dualarinizi bekliyorum
Guzel haberlerinle gelirsin insallah yarin.... bu doktorlarin bir dedigi digerini tutmuyor cogu zaman umarim buda öyledir bizi habersiz birakma canim dualarim seninle...Bugün medipol üniversite hastanesi açıldı burda oraya bi gidelim dedi eşim renkli ultrasonmuş görelim dedi.neyse gitti 35 haftalık bebeğimi 32 haftalık ölçtü ayrıyetten suyu bitmi gösterdi 2 cmlik suyu kalmış dedi burda yatak servisimiz henüz açılmadı açılsaydı hemen yatırırdım seni acilen devlet hastanesine yada doğum yapıcağın hastaneye git dedi doktorumun mesaisi bittiği için gidemedim yarın sabah gidicem ama kadın sabahı bekleme hemen git dedi beni çok korkuttu biliyosunuz geçen haftaki kontrolde doktorumda 300 gram eksik ölçmüştü ama 3 hafta küçük ölçüm çok fazla dua edin ne olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kanala girmistir saniyorum benimkide oralarda oynuyor bazen cogu anne hisseder elini kolunu ayagini vsvs ama ben pek hissedemiyorum neresi oldugunu tahminen ayaklarini hissediyorum sadecekizlar ya 35+5 oldk hayrlsyla.size sorum su bebegmn hareketlerini legen kemiklerimde hissedyrm bu durumda kanala girmis midir doktorum o konuda bisey soylemedi.siz nasl anliyosnz
Canlarim burada cok guzel paylasimlarimiz oldu yarin sabah doguma giriyorum cok cok opuyorum dualarinizi bekliyorum
Bugün medipol üniversite hastanesi açıldı burda oraya bi gidelim dedi eşim renkli ultrasonmuş görelim dedi.neyse gitti 35 haftalık bebeğimi 32 haftalık ölçtü ayrıyetten suyu bitmi gösterdi 2 cmlik suyu kalmış dedi burda yatak servisimiz henüz açılmadı açılsaydı hemen yatırırdım seni acilen devlet hastanesine yada doğum yapıcağın hastaneye git dedi doktorumun mesaisi bittiği için gidemedim yarın sabah gidicem ama kadın sabahı bekleme hemen git dedi beni çok korkuttu biliyosunuz geçen haftaki kontrolde doktorumda 300 gram eksik ölçmüştü ama 3 hafta küçük ölçüm çok fazla dua edin ne olur
allah kolay dogum ve saglikli bebis versin.ya saka maka nasil gecti aylar.doguruyoruz yahuCanlarim burada cok guzel paylasimlarimiz oldu yarin sabah doguma giriyorum cok cok opuyorum dualarinizi bekliyorum
usg farkliliklari cok oluyor malesef.guzel haberlerle gek canimBugün medipol üniversite hastanesi açıldı burda oraya bi gidelim dedi eşim renkli ultrasonmuş görelim dedi.neyse gitti 35 haftalık bebeğimi 32 haftalık ölçtü ayrıyetten suyu bitmi gösterdi 2 cmlik suyu kalmış dedi burda yatak servisimiz henüz açılmadı açılsaydı hemen yatırırdım seni acilen devlet hastanesine yada doğum yapıcağın hastaneye git dedi doktorumun mesaisi bittiği için gidemedim yarın sabah gidicem ama kadın sabahı bekleme hemen git dedi beni çok korkuttu biliyosunuz geçen haftaki kontrolde doktorumda 300 gram eksik ölçmüştü ama 3 hafta küçük ölçüm çok fazla dua edin ne olur
Kizlar bendeki alt degistirme minderi bu sekilde... bunu kullanirken herhangi bir plastik koruyucu gereklimi? Kullanilmasada zirt pirt kirlenicek biliyorum.Eki Görüntüle 1071619
Arkadaşlar 1saat sonra hastahanede olucaz lütfen dua edin bize Allah yar ve yardimcimiz olsun :)
Arkadaşlar 1saat sonra hastahanede olucaz lütfen dua edin bize Allah yar ve yardimcimiz olsun :)
Günaydın şuan hastanedeyiz doktoru bekliyoruz doğum hane kısmında. Damaryolum açıldı antibiyotiğim yapıldı serum takıldı. Giyindim önlüğümü. Dr gelince ameliyathaneye alınacağım 8.15 te başlarmış. Tansiyonum 160 çıktı ilk defa. Stresten sanırsam. Mal gibiyim şuan. Sanki sakinleştirici verilmiş gibi. Tepkisiz gibi. Çok ilginç bi duygu. Görüşüşürüz KIZLAR.. Dualarınız için teşekkür ederim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hepinize en kolay dogumlarrr diliyirum.....allah yardimcinz olsun.....bol sutunuz olsun bebisler gayet saglikli gelsin kucaklariniza.....ucunuzude kucakliyorum opuorum allaha emanet olun........
Günaydın şuan hastanedeyiz doktoru bekliyoruz doğum hane kısmında. Damaryolum açıldı antibiyotiğim yapıldı serum takıldı. Giyindim önlüğümü. Dr gelince ameliyathaneye alınacağım 8.15 te başlarmış. Tansiyonum 160 çıktı ilk defa. Stresten sanırsam. Mal gibiyim şuan. Sanki sakinleştirici verilmiş gibi. Tepkisiz gibi. Çok ilginç bi duygu. Görüşüşürüz KIZLAR.. Dualarınız için teşekkür ederim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?