2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Gunaydin canim bunu ablama sordum swn ne yaptin sana ne yaptilar yani doguma giderken dedim bu arada iki oglu var.Ben doguma gitmeden once dusa girdim sonrada wc ye gittim dedi.,.Ben ole dusunuom ins.,.,
Bugun dogum yapicak olan bi arkadasimiza lavman yapmislar.,.simdi okudum.,.

Son düzenleme:
Kizlar bende hastahanedeyim lavman yapildi sonda takildi su an nstye bagliyim sanirin saat 10 gibi alicaklar. Dualarinizi eksik etmeyin. Bu arada lavman hiccccccc korkulucak birsey değilmiş. bildigin su veriyolar popodan anlamiyosun bile

canım sezeryanda neden lavman yapılıyorki onu anlamadım yani benim ilk doğumumda yapılmamıştı lavman dualarımız sizlerle ızlar allah yardımcınız olsun

Can arkadaşlar, bebeklerinize kavusuyorsunuz nihayet... Allah yardımcınız olsun, inşallah çarçabuk kolayca geçer, dualarımız sizinle...

Kizlar bende hastahanedeyim lavman yapildi sonda takildi su an nstye bagliyim sanirin saat 10 gibi alicaklar. Dualarinizi eksik etmeyin. Bu arada lavman hiccccccc korkulucak birsey değilmiş. bildigin su veriyolar popodan anlamiyosun bile

Hadi hayırlı doğumlat cnmmmm biz sizden daha çok mu heyecanlıyız ne :) güsel haberlerle inş Allaha emanetsiniz

Cnm içini ferah tut bence birşey çıkmayacak bakanin hatası var gibi bugün normali duyacaksib. Uzme kendini lütfen

Allah yardımcınız olsun kızlar, hayırlısıyla kucağınıza alın İnşallah.
Çok heyecan verici ya, sizleri okuyunca bile heyecanlanıyorum.
Az kaldı kavuşuyorsunuz mis kokulu yavrularınıza.

günaydınnnnnn bi sürüüü doğum yapacak annemiz olmuş çok heyecanlandım bu hafta sonu kesin ağdamı yapayım Rabbim yardımcıları olsun hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına alsınlar, ağrıları sızıları olmasın sütleri bol olsun inşallahhhhhh

maşallah sana. rabbim yardımcın olsun. sağsağlim kavuş bebeğine inşallah

hayırlısıyla al bebişini kucağına inşallah canlı canlı doğum sanki yanındaymışım gibi heyecanlandım

Kizlar bendeki alt degistirme minderi bu sekilde... bunu kullanirken herhangi bir plastik koruyucu gereklimi? Kullanilmasada zirt pirt kirlenicek biliyorum.Eki Görüntüle 1071619

Kullan at alt degistirmelerden serebilirsin uzerine degistirirken, burada sagiliyor bebek bezi gibi. Ben de oyle dusunuyorum yoksa habire yikanacak..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Su an kavusmus olmalisin minnosuna, nasil guzel bir histir kim bilir 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım yorucu bi süreç bu bamilelik sabret az kaldı benim bi de oğlum kocam zaten nazlamıyo bi de küçük beyin nazıyla uğraşıyom deli oluyorum zaten hiç bi işimi tam yapamıyorum mutsuz oluyorum eşin de eminim sana ya da çocuğa zarar vericem diye yanaşmıyodur çoğu erkek de bu var çoğumuz eşiyle aylardır kardeş oldu hatta oğlumla ben onu odadan kovduk diyebilirim
Sakin ol tamam mı az kaldı hepimiz aynı durumdayız canım

Canım hazır ol doğuma kadar prensessin doğumdan sonra prenses kızın olacak herkes önce onu soracak sen de muhtemelen ilgiye alışmış olarak bozulacaksın bu bi süre yoğun olarak devam edicek sonra normalleşcek doğumdan sonra bu duruma hazırlıklı olun kızlar canınızı hiç sıkmayın doğal bi tepki sanırım herkes küçük bebeği merak ediyor haliylen eşler de tabi )

Kizlar bendeki alt degistirme minderi bu sekilde... bunu kullanirken herhangi bir plastik koruyucu gereklimi? Kullanilmasada zirt pirt kirlenicek biliyorum.Eki Görüntüle 1071619
Canım çok güzelmiş ama ilk zamanlar kullanmanı tavsiye etmem bende altı naylon olanlardan var sıvı geçirmez yıkanması pratik

Arkadaşlar 1saat sonra hastahanede olucaz lütfen dua edin bize Allah yar ve yardimcimiz olsun :)
Ay çok heyecanlıııııııııı Allah yardımcınız olsun

Fazla heyecandan Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin az bü zaman sonra herşey bütmiş olacak geçmiş olsun

valla bu adamların odunluklarından ne çektik ya, benimkide öyle bi tatlı söz söyle hassas bi dönemdeyim biliyorsun dimi ama yok,bunaldım iyice, kafamı dağıtmak eğlenmek ilgi görmek istiyorum ama yok yok yok yani. bekar hayatımı bazen öyle özlüyorum ki keyfim ne yerindeymiş kaşınmışım diyorum, sonra bi tekme geliyor içerden bekle ben gelicem anne der gibi
ben bir yıl içinde yaşadığım şehri, medeni durumumu,işimi tüm hayatımı değiştirdim, hamilelikle birlikte sigarayı bıraktım, zaten bunalıma girecek durumdaydım üstüne bu hormonlar çıktı, tek tesellim doğacak oğlum, tüm hayatımı ona adayıp onunla tekrar can bulucam

Bencede iyi görünüyor boyutları canım,, tekrar teşekkürler fikirlerin için, becerebilirsem bende çeker koyarım fotolarını artık :))

Maşallah adıyla yaşasın inşallah selim efe paşa

Canlarim burada cok guzel paylasimlarimiz oldu yarin sabah doguma giriyorum cok cok opuyorum dualarinizi bekliyorum

Arkadaşlar 1saat sonra hastahanede olucaz lütfen dua edin bize Allah yar ve yardimcimiz olsun :)

Allah kolaylık versin üçünüzede kızlar, çok heyecanlı gerçekten, önce bebişlerinizi alın kucağınıza, kokularını çekin içinize, bol bol emzirin sonra da gelip bize haber verin olur mu? Merakla bekliyoruz güzel haberleriniziiiii

Canım gidip gelirsen haberdar et bizi de mutlaka, inşallah önemli bişey yoktur..

günaydın arkadaşlar....
bugün doğum yapacak arkadaşlar, Rabbim yardımcınız olsun..inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz...darısı da zamanı geldiğinde bizlere inşallah... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…