Gunaydin canim bunu ablama sordum swn ne yaptin sana ne yaptilar yani doguma giderken dedim bu arada iki oglu var.Ben doguma gitmeden once dusa girdim sonrada wc ye gittim dedi.,.Ben ole dusunuom ins.,.,Haklisin canim cok taktim ben bu dogumda birakma olayinigecen esim iyy miyy filan dedi kötu bir durum oldugunu belirtti aklimda kaldi tepkisi öyle olunca... dogumada giricek benimle ama sadece bas ucumda durucak umarim birsey cakmaz
fazlasiyla korkuyor dogum anindan... heleki kurstan biri arkadasinin dogru ikinamadi icin totosuna kadar yirtildigini söyleyince ödu patladi benimkinin... ama bu yirtilma olayindan sonra doguma girmeye ikna oldu öncesinde yapamam kalamam gelemem diyordugelecegi varsa görecegide var
Kizlar bende hastahanedeyim lavman yapildi sonda takildi su an nstye bagliyim sanirin saat 10 gibi alicaklar. Dualarinizi eksik etmeyin. Bu arada lavman hiccccccc korkulucak birsey değilmiş. bildigin su veriyolar popodan anlamiyosun bile
Kizlar bende hastahanedeyim lavman yapildi sonda takildi su an nstye bagliyim sanirin saat 10 gibi alicaklar. Dualarinizi eksik etmeyin. Bu arada lavman hiccccccc korkulucak birsey değilmiş. bildigin su veriyolar popodan anlamiyosun bile
Bugün medipol üniversite hastanesi açıldı burda oraya bi gidelim dedi eşim renkli ultrasonmuş görelim dedi.neyse gitti 35 haftalık bebeğimi 32 haftalık ölçtü ayrıyetten suyu bitmi gösterdi 2 cmlik suyu kalmış dedi burda yatak servisimiz henüz açılmadı açılsaydı hemen yatırırdım seni acilen devlet hastanesine yada doğum yapıcağın hastaneye git dedi doktorumun mesaisi bittiği için gidemedim yarın sabah gidicem ama kadın sabahı bekleme hemen git dedi beni çok korkuttu biliyosunuz geçen haftaki kontrolde doktorumda 300 gram eksik ölçmüştü ama 3 hafta küçük ölçüm çok fazla dua edin ne olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın şuan hastanedeyiz doktoru bekliyoruz doğum hane kısmında. Damaryolum açıldı antibiyotiğim yapıldı serum takıldı. Giyindim önlüğümü. Dr gelince ameliyathaneye alınacağım 8.15 te başlarmış. Tansiyonum 160 çıktı ilk defa. Stresten sanırsam. Mal gibiyim şuan. Sanki sakinleştirici verilmiş gibi. Tepkisiz gibi. Çok ilginç bi duygu. Görüşüşürüz KIZLAR.. Dualarınız için teşekkür ederim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar 1saat sonra hastahanede olucaz lütfen dua edin bize Allah yar ve yardimcimiz olsun :)
Kizlar bendeki alt degistirme minderi bu sekilde... bunu kullanirken herhangi bir plastik koruyucu gereklimi? Kullanilmasada zirt pirt kirlenicek biliyorum.Eki Görüntüle 1071619
Arkadaşlar 1saat sonra hastahanede olucaz lütfen dua edin bize Allah yar ve yardimcimiz olsun :)
Günaydın şuan hastanedeyiz doktoru bekliyoruz doğum hane kısmında. Damaryolum açıldı antibiyotiğim yapıldı serum takıldı. Giyindim önlüğümü. Dr gelince ameliyathaneye alınacağım 8.15 te başlarmış. Tansiyonum 160 çıktı ilk defa. Stresten sanırsam. Mal gibiyim şuan. Sanki sakinleştirici verilmiş gibi. Tepkisiz gibi. Çok ilginç bi duygu. Görüşüşürüz KIZLAR.. Dualarınız için teşekkür ederim.
Canım yorucu bi süreç bu bamilelik sabret az kaldı benim bi de oğlum kocam zaten nazlamıyo bi de küçük beyin nazıyla uğraşıyom deli oluyorum zaten hiç bi işimi tam yapamıyorum mutsuz oluyorum eşin de eminim sana ya da çocuğa zarar vericem diye yanaşmıyodur çoğu erkek de bu var çoğumuz eşiyle aylardır kardeş oldu hatta oğlumla ben onu odadan kovduk diyebilirimSebeb cok onemli degil ; iki gundur bas agrisi kasik agrisi mide bulantisi derken hadi dedim kaldir totoyu....sofra hazirladim suslendim ojeler surdum saclarimi yaptim....ama yok 1 saat bekletildim....nie mi bos benim istedigim bisi almaya gitmis...inanmiorum yalanci 1 saat surmez ki...ayrica istemiom gel suprizim war dedim.....ii niyetmis suistimalmis banane ya bende ii nietle bekledim napim simdi...sicti butu gecenin agzina kocakafali.....her kosede agladim sinirimden.....hala gecmedi ofkem....cok basit yada sebebsiz olmasi onemli degil.....yoruldum artik sanirim....hayatima donmek istiorum.....kaldiki sonra diorum bu ayricalik bu duygu bu hisler bi daha yasamicam tadini keyfini cikar......bu kadar gerginlik ofke gelmeyeydi ustume belki bu son aydan da zewk alabilirdim...kaldi ki normal de bile cok cekildigim solenemez...ne oluo bole bana bilmiorum gece uyuyamiorum...sola yatmaya calistikca duz yatarken buluorum kendimi.....kocami cok ama cok ozledim......
Opmeye sariliom kizimi eziosun dio (kizimiz duru bebek degil kizim)
bi ezerim simdi gorursun ya dedim oturdum yine aglmaya allahim sana geliorum....dogum yaklastikca sorular ucuo kafamda....keske daha 4 aylik olsam yada yeni ewli olsam uffff okadar cok ki gelgitlerim......bencok sigara bagimlisi degildim arada gunde 2 tane falan.....ama suan bi paketi icesim war denizi seyrede seyrede gozum yana yana icesim war...aglamak bagirmak feryat etmek istiorum.....
Canım hazır ol doğuma kadar prensessin doğumdan sonra prenses kızın olacak herkes önce onu soracak sen de muhtemelen ilgiye alışmış olarak bozulacaksın bu bi süre yoğun olarak devam edicek sonra normalleşcek doğumdan sonra bu duruma hazırlıklı olun kızlar canınızı hiç sıkmayın doğal bi tepki sanırım herkes küçük bebeği merak ediyor haliylen eşler de tabicok haklisin canim bu hormonlar benim ofkemle beslenio sanirim....hele gelip kizim die oksamio mu oda sanki masus yapar gibi oraya itio mu kendini allah yarim saat babacim agucum....ben tasiyici sadece......kocamida kizimida cok sewiorum ve ozenliyim ikisine karsi...ama artik yiprandik galiba bizhamisler cunku dusucek o denli sey war ki......
Canım çok güzelmiş ama ilk zamanlar kullanmanı tavsiye etmem bende altı naylon olanlardan var sıvı geçirmez yıkanması pratikKizlar bendeki alt degistirme minderi bu sekilde... bunu kullanirken herhangi bir plastik koruyucu gereklimi? Kullanilmasada zirt pirt kirlenicek biliyorum.Eki Görüntüle 1071619
Ay çok heyecanlıııııııııı Allah yardımcınız olsunArkadaşlar 1saat sonra hastahanede olucaz lütfen dua edin bize Allah yar ve yardimcimiz olsun :)
Canlarim burada cok guzel paylasimlarimiz oldu yarin sabah doguma giriyorum cok cok opuyorum dualarinizi bekliyorum
Sebeb cok onemli degil ; iki gundur bas agrisi kasik agrisi mide bulantisi derken hadi dedim kaldir totoyu....sofra hazirladim suslendim ojeler surdum saclarimi yaptim....ama yok 1 saat bekletildim....nie mi bos benim istedigim bisi almaya gitmis...inanmiorum yalanci 1 saat surmez ki...ayrica istemiom gel suprizim war dedim.....ii niyetmis suistimalmis banane ya bende ii nietle bekledim napim simdi...sicti butu gecenin agzina kocakafali.....her kosede agladim sinirimden.....hala gecmedi ofkem....cok basit yada sebebsiz olmasi onemli degil.....yoruldum artik sanirim....hayatima donmek istiorum.....kaldiki sonra diorum bu ayricalik bu duygu bu hisler bi daha yasamicam tadini keyfini cikar......bu kadar gerginlik ofke gelmeyeydi ustume belki bu son aydan da zewk alabilirdim...kaldi ki normal de bile cok cekildigim solenemez...ne oluo bole bana bilmiorum gece uyuyamiorum...sola yatmaya calistikca duz yatarken buluorum kendimi.....kocami cok ama cok ozledim......
Opmeye sariliom kizimi eziosun dio (kizimiz duru bebek degil kizim)
bi ezerim simdi gorursun ya dedim oturdum yine aglmaya allahim sana geliorum....dogum yaklastikca sorular ucuo kafamda....keske daha 4 aylik olsam yada yeni ewli olsam uffff okadar cok ki gelgitlerim......bencok sigara bagimlisi degildim arada gunde 2 tane falan.....ama suan bi paketi icesim war denizi seyrede seyrede gozum yana yana icesim war...aglamak bagirmak feryat etmek istiorum.....
Teşekkür ederim. Bende çok beğendim. Kutusuna koyduk. Streçledik hazır hastaneye gitmeyi bekliyorlarben stickerlerde zazzle baby sticker sitesinden kendim beğenip yaptım. Matbaada bastırdım. Çapı 2,5 cm ama 3 cmde olabilir. Benimkiler biraz küçük olmuş sanki. Herkes iyi diyor ama bilmiyorum..
böbrek taşım yoktu canım... o kadar çok susuyorumki çok su içmekten sanırım.. bilmiyorum.. hiç durmadan su ıcıyorum soguk soguk.. su aşerıyorum resmen.. o da mıdemı bulandırıyor sanıırım.. ama bu son zamanlarda türedi.. bakalım kısmet..
ben de hıc kusmadım.. mıdem de cok hafıf 1 hafta kadar bulandı.. sımdı ben de ole cıkaracak gıbı oluyorum.. bir de o kadar sıstımki.. evlere şenlik.. bugun teyzem gordu benı (en son gecen hafta gormustu) nolmus sana dıyo.. 1 haftada öküzella gıbı şiştim valla
bıran once dogurmak ıstıyorum.. biyandan da ıcımde ne kdr kalsa o kadar ıyı , ya besleyemezsem korkusu var..
amaannn hayırlısı olsun.. Allah bilir artık gerisini..
isme de karar verdik sonunda
SELİM EFE
nasıl sizce begendınız mı?
Canlarim burada cok guzel paylasimlarimiz oldu yarin sabah doguma giriyorum cok cok opuyorum dualarinizi bekliyorum
Bugün medipol üniversite hastanesi açıldı burda oraya bi gidelim dedi eşim renkli ultrasonmuş görelim dedi.neyse gitti 35 haftalık bebeğimi 32 haftalık ölçtü ayrıyetten suyu bitmi gösterdi 2 cmlik suyu kalmış dedi burda yatak servisimiz henüz açılmadı açılsaydı hemen yatırırdım seni acilen devlet hastanesine yada doğum yapıcağın hastaneye git dedi doktorumun mesaisi bittiği için gidemedim yarın sabah gidicem ama kadın sabahı bekleme hemen git dedi beni çok korkuttu biliyosunuz geçen haftaki kontrolde doktorumda 300 gram eksik ölçmüştü ama 3 hafta küçük ölçüm çok fazla dua edin ne olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?