2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Anam masallah kizlar dogumlar baslamis. Allah yardimciniz olsun. Cok heyecanlandim.. dalokaysmom sana nasil ozendim ya masallah nasil guzel ve rahat bir dogum mus.. oyle yazmissin ki hemencecik olmus bitmis gibi. YYavrunada masallah adiyla yasasin insallah. Hadi bakalim diger yavrularda sira. Rabbim saglik ve kolayliklar versin.

canım, gözün aydın. Allah' a şükürler olsun. senin adına çok sevindim.

bugün doğuma giden arkadaşlarada Allah yardım etsin. Hayırlı haberlerini bekliyoruz...

çok sevindim sizleri takip eden bir mayıs annesi adayı olarak :) Allah analı babalı buyutsun sızlerı okuyunca bıraz rahatlıyorum aynı seylerı yasıyoruz hepımız...pekı bısey sorcam daha oncesınde belırtı ne oldu? cok guzel anltmıssın kolay gecmıs sankı...bende cok duygusallastm son gunlerde esıme aıleme herkese sarıyorum çok sevdiğim bir dostum vardı kardes gıbı buyuduk 28 yıl dıle kolay artık gorusmuyoruz en cok onun eksıklgını hıssedıyoırum boyle durumlarda sevınc nese tedırgınlık heyecan sorumluluk aşk evlat hepsini aynı anda yasatıo bana ...mayıs 6 tarıhımız bakalım gecen kontrolde 19nda catı muayeneseı yapacagını en az bı hafta daha doğurmayacagımı soylemıstı burada 9 ay yazmadım cunku ılk bebegımı kalp durması sonucu kaybetmsıtım cok pımpırklydım o zamanlar herseyı dusunr kafaya takardım yıne duydugum seylerden etkılnmekten korktum ve cok dogal gecırdım bu surecı dr ne dıosa oteye gıtmedım dusunmedım bakalım benım bebıs hala yukarıda ınmeyede nıyetı yok galıba 37 hafta bıttı ara ara cok kucuk vajınama sancı gıbı gırıyo ama baskada bısey yok bazen dıyorum sankı bıkac ay daha hamıle kalcakmısım gıbı sımdı burda dogum yapanları gorunce sevınıyorum az kaldı ıns hayırlısıyla hepmız kucaklayalım bızım besıgımız harıc herseyımız hazır bıde badem sekerımı almadım onuda haftasonu dıorum artık catı muayenesı olanlar klasık soruyu soruyorum acıyor mu??

Canımmm benim çok sevindim, hayırlı olsunnn!! Maşallah! Allah uzun, sağlıklı ömürler versin hepinize!! Beklenen doğum tarihimiz aynı ya, çok heyecanlandım ama benimkinden daha hareket yok...Çok öpüyorum sizi!!

Ayy ne kadar güzel maşallah gözünüz aydın tebrik ediyorum seni oglusunu ve eşini tabi ki abisini de :)

Maşallah oğluşuna , Allah sağlıklı, uzun, mutlu bir ömür versin inşallah, analı babalı büyüsün. Seni de tebrik ederim , o kadar güzel anlatmışsın ki normal doğum isteyen biri olarak çok rahatlattın beni.

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün. Darısı da bizim başımıza insallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Masallah Atlas Han'a😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

AAAAAAAAAAA ŞOKTAYIM HAYIRLI UĞURLU OLSUN CANIM BENİM MAŞALLAHH SANA NASIL MİNİK KUZUN SEN NASILSIN. DETAYLI BEKLİYORUZ

süper canım ya çok tebrik ederim. güle güle büyütün, tosuncuk maşallah darısı bizlerin başına..

Merhaba😊 bizim de 3 mayis tarihimiz, nisan geldi iki gun once muhtemelen, acilma yok sanci yok bekliyoruz oyle...

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gozun aydin saglikla buyut bebegini insallah

Fulll normal dogum, epudural yapamadik. Ama dalgalar nefes calismasi, iyi bir ekip onemli, amerkan da oldu dogum.

ay süper canım darısı başımıza inşallah ccok sevindim bebişinle sana bi ömür mutluluklar

Gozunn aydinnn cok sasirdimm :)) saglikla sihhatle buyut insallah. Masallah kilosuna boyunaaa. El openleri cok olsun:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

allahım uzun ve sağlıklı ömür versin. anlatımınla içimizi rahatlattın. mis kokulu Atlas Han'ı da seni de öpüyorum. çok geçmiş olsun. darısı zamanı gelince bizim başımıza...

Çok şaşırdımmm, biz diğer kızlardan haber beklerken sen çoktaaaan almışsın meleğini kucağına hayırlı olsun cnm benim, böyle kolay doğumların darısıd bize inşallahhhh

masallah. Allah saglikli, huzurlu ve bereketli bir omur versin bebeginize.

kırkbir kere maşallah size, darısı bizim başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…