2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar böyle haberler geliyo ben şuan ağlıyorum bilgisayar başında hepinizi tebrik ediyorum. sağlıkla sıhhatle büyütün minik meleklerinizi. darısı hepimizin başına inşallah

Kasik agrim vardi 10-15 gundur. Ama dun baya iyiydim. Bir belirti yoktu. Gece 3-4 arasi agri kasik degil bele vurdu . Sonra agri arsliklari azaldi.

ya kızlar bu ne hızdır yaww 2-3 gün giremedim sayfalar almış başını gitmiş ..aslında birikmişlerin hepsini okuyacaktım , tabi babştan 1-2 sayfa okuyunca heyecandan gidemedim gerilere çok zorla 10 sayfa kadar okuyabildim ...anam ne hareketli saatler günler geçmiş meğer
Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşaAllah
yaa bide ''yağmur damlası'' nin bir kaç cevabını okudum anladığım kadarıyla odamı doğuma giriyo :44: vallahi kafam karıştı bir el atarsaniz

Allah bagıslasın canımmmmmm
ay nasıl sasırdım sana anlatamam!
cokta sevındım
Allah analı babalı büyütsün ismiyle yaşasın ATLASHAN!
hoşgeldi sefa geldi :)

ayyy masallah yaaa ALLAH hepimize boyle dogm nasip etsn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dalokaysmom ve moonserose1607 çok tebrik ediyorum ikinizide ... Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat kılsın sizlere inşaAllah ...
siz kavuştunuz meleklerinize darısı tüm topikin başına inşaAllah
bide öpmeyin nolur tam boynunun altından çekin içinize cennet kokusunu .... ben hiç öpemedim kıyamadım bebeklerime 1ay 40 gün kadar zaten koklamak her şey demek resimlerinide atın yaa görelim melekleri

Kizlarrrrr ben kizima kavustum. Darisi hepinizin basina 3,550 gr 50 cm bir melek hersey yolunda cok şükür öpüyoruz sizi :)

oyyy maşallah öp bol bol yerim ben o fındık kurdunu

benimde hayalim normal doğum Rabbim analı babalı büyütsün inşallah

dalokaysmom ve moonserose1607 sağlıkla sıhhatle büyütün kızlar yavrularınızı çok sevindim o kadar mutlu oldum ki anlatamam darısı başımıza olsun inşallah

Kizlarrrrr ben kizima kavustum. Darisi hepinizin basina 3,550 gr 50 cm bir melek hersey yolunda cok şükür öpüyoruz sizi :)

dalokaysmom kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Kizlar dogum yaptim, 37.5, saat 3 gibi basladi 10 dakika da bir, sonra 6 da 6 dk dustu, 7 de yola ciktik. 730 da 10 cm acilma ile ilk muayne oldu, 8. 30 da masaya ciktik, 845 de dogdu.
Atlas Han, 3680 ve 51 cm, 37. Hafta 5 gun. Opuyor ellerinizden,
Darisi tum hamislerin basina.

allah analı babalı buyutsun mis gıbı kokuyordur kuzularınız şimdi. dalakaysmom sana çok şaşırdım ve gözüm korktu birkaç eksıgım vardı hemen bugun onların siparişini vercem. ne guzel fazla sancı çekmeden kavuşmussun cnm.allah ıkınızınde bebegıne uzun ömur versın

Ya sen hesapta yoktun ooohh geçmiş olsun süpriz yaptı bebiş :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…