2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
KIZLAR bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. Allah sizlerde nasip etsin. 3050 gr 48 cm boyu. Meleğim bi tatlı ki görseniz :) spinal anestezi olamadım malesef. Çok stres yaptığımdan dolayı yapamadılar. Genel anestezi yapıldı. Şuan ikimizde iyiyiz çok şükür. Ağrım yok ağrı kesici vuruyorlar sürekli. Darısı başınıza :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ağlamaktan yazamıyorum okudukça bende çok heyecanlandım taze anneler hepinizi tebrik ediyorum kavuştunuz yavrularınıza.allahım ne güzel bir gün bir sürü bebeğimiz oldu.darısı bizlere artık.

ay maaşalllah...bugun kaçtane annemiz doğurmuş gozlerim yaşlandı yemin ederim ...bugune böyle guzel haberlerle baslmak bana cok iyi geldi..insana buyuk moral oldu ...gaza geliyoruz valla...

bizim içinde bol bol kokla annesi...keyfini çıkar bol sutlu gunler diliyorum....:)

haberler pek iyi değil kızlar malesef bebeğin suyu iyice azalmış tansiyondan dolayıda gerileme başlamış şuan bebeği alsam çok küçük küvez falan gerekir dedi kanuniye gidicekmişim heyet karar vericekmiş randevu almaya uğraşıyorum alamazsam acil gidicez

iznimin ikinci günü evdeyim sabahtan beri bir o yana bir bu yana yatıyorum bebek hareketleri çok az endişelenmeye başladım eşimi aradım akşama kadar da oynamazsa yine doktora gideceğim artık utanıyorumda doktordan iki günde bir gidiyorum çokmu evhamlıyım acaba evde olunca heptende kendini dinliyormuş insan çok kötü.

doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inş...

sabahtan beri moral sıfır bende sürekli ağlıyorum bugün belki daha yazamam merak etmeyin akşam eve geçince görüşürüz

Masallah sizeee😊 gecti gittii darisi basimiza

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim ayni anda hastanedeydik. Seni gordum NNalan hanimla konusuyordun. Insallah hersey yolunda gider. Gonlunu ferah tut.

ya o kadar duygulandım ki anlatamam. senle aramızda bır hafta vardı. sen kavustun kızına:))))maşallahallah analı babalı buyutsün.

Hayirli olsun saglikla buyut bebegini

Northstar ve Monsroses (yanlis oldu galiba) gozunuz aydin. Okurken gozlerim doldu. Rabbim ayirmasin saglikli omurler versin.

Ben de doktordaydim boyumuz bir hafta ileri kilomuz bir hafta geri. Ortayi tutturamadik. Balik yagi a basladim. Tam bir ayim var insallah uc kiloyu buluruz.

canım ağlama sakın bak benimde durumum benzer bebek her an gelebilir dedi doktor günlerimiz de çok yakın üstelik.bir iki gün küvezde kalır kurtarır kendini dedi üzme kendini o kadarda küçük değiller artık.sen rahat olki bebeğinde rahatlasın.allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle.

üzme kendini canım...bbirşey olmaz Allah ın izniyle...
benim bebeğim de başta beri geriden geliyor...34+0 da 1922 gr dı...
doktorum yapacak birşey yok kontrol altında gidebildiğimiz kadar gideceğiz dedi....
ben de artık çok takmıyorum,herşey olacağına varır.....
sen kaçıncı haftadasın ve bebeğin kaç kilo?

canım hersey guzel olacak aklına kötü şey getirme...eskı drun nasıl bunu görememiş... ben de ıyıce korktum şimdi. bana hala ıkı haftada bır gel dıyor..hemen randevunu al ya da acılden gırıs yaptır allahım ıkınızı de korusun

Canım hayırlı uğurlu olsun maşallah minik kuzuna :) sizleri tebrik ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…