üzme kendini canım...bbirşey olmaz Allah ın izniyle...
benim bebeğim de başta beri geriden geliyor...34+0 da 1922 gr dı...
doktorum yapacak birşey yok kontrol altında gidebildiğimiz kadar gideceğiz dedi....
ben de artık çok takmıyorum,herşey olacağına varır.....
sen kaçıncı haftadasın ve bebeğin kaç kilo?
Canım yorucu bi süreç bu bamilelik sabret az kaldı benim bi de oğlum kocam zaten nazlamıyo bi de küçük beyin nazıyla uğraşıyom deli oluyorum zaten hiç bi işimi tam yapamıyorum mutsuz oluyorum eşin de eminim sana ya da çocuğa zarar vericem diye yanaşmıyodur çoğu erkek de bu var çoğumuz eşiyle aylardır kardeş oldu hatta oğlumla ben onu odadan kovduk diyebilirim
Sakin ol tamam mı az kaldı hepimiz aynı durumdayız canım
Canım hazır ol doğuma kadar prensessin doğumdan sonra prenses kızın olacak herkes önce onu soracak sen de muhtemelen ilgiye alışmış olarak bozulacaksın bu bi süre yoğun olarak devam edicek sonra normalleşcek doğumdan sonra bu duruma hazırlıklı olun kızlar canınızı hiç sıkmayın doğal bi tepki sanırım herkes küçük bebeği merak ediyor haliylen eşler de tabi)
Canım çok güzelmiş ama ilk zamanlar kullanmanı tavsiye etmem bende altı naylon olanlardan var sıvı geçirmez yıkanması pratik
Ay çok heyecanlıııııııııı Allah yardımcınız olsun
Fazla heyecandan Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin az bü zaman sonra herşey bütmiş olacak geçmiş olsun
Kizlarrrrr ben kizima kavustum. Darisi hepinizin basina 3,550 gr 50 cm bir melek hersey yolunda cok şükür öpüyoruz sizi :)
Kizlar dogum yaptim, 37.5, saat 3 gibi basladi 10 dakika da bir, sonra 6 da 6 dk dustu, 7 de yola ciktik. 730 da 10 cm acilma ile ilk muayne oldu, 8. 30 da masaya ciktik, 845 de dogdu.
Atlas Han, 3680 ve 51 cm, 37. Hafta 5 gun. Opuyor ellerinizden,
Darisi tum hamislerin basina.
Kizlar dogum yaptim, 37.5, saat 3 gibi basladi 10 dakika da bir, sonra 6 da 6 dk dustu, 7 de yola ciktik. 730 da 10 cm acilma ile ilk muayne oldu, 8. 30 da masaya ciktik, 845 de dogdu.
Atlas Han, 3680 ve 51 cm, 37. Hafta 5 gun. Opuyor ellerinizden,
Darisi tum hamislerin basina.
Geçiş olsun gözün aydın annesiKIZLAR bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. Allah sizlerde nasip etsin. 3050 gr 48 cm boyu. Meleğim bi tatlı ki görseniz :) spinal anestezi olamadım malesef. Çok stres yaptığımdan dolayı yapamadılar. Genel anestezi yapıldı. Şuan ikimizde iyiyiz çok şükür. Ağrım yok ağrı kesici vuruyorlar sürekli. Darısı başınıza :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim cok haklsiin hazirlikliyim aslinda...yani en azindan esimin deger wermesi ilgi gostermesi onu bu denli sahiplenmesi cok hos yapmasa bole eminim gelip size ilgisiz die aglicam yani ben her daim size aglicak bi sebep bulabilirim)))
akşamdan beri belim çok ağrıyor. uyuyamıyorum da... bu bel ağrısı beni öldürecek. o öldürmezse zaten mide yanması öldürecek.
Gaviscon gaviscon gavisconnnnn
Doktorum yazdi Allah o yazan ellerine dert vermesin beni rahatlatti kendimden geciyor surekli yanmadan dolayi istifra ediyordum cooooookkkkk şükür yanma baslayinca bir yudum iciyorum 1 dk gecmeden rahatliyorum
Kizlar yaaaa sali gunu kontrolum var su cati muayenesini olmadim hala en son kontrolde 31. Haftamdaydim sizce bu sefer yapar mi? Sekreter 38. Haftada yapiyor dedi ben de yuh dedim acikcasi:26::26:
38 de insanlar sezeryan oluyo yaaaa yarsim edin bi el ativerinn hala benim gibi cati muayenesi olmayan var mi????
Kizlarrrrr ben kizima kavustum. Darisi hepinizin basina 3,550 gr 50 cm bir melek hersey yolunda cok şükür öpüyoruz sizi :)
KIZLAR bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. Allah sizlerde nasip etsin. 3050 gr 48 cm boyu. Meleğim bi tatlı ki görseniz :) spinal anestezi olamadım malesef. Çok stres yaptığımdan dolayı yapamadılar. Genel anestezi yapıldı. Şuan ikimizde iyiyiz çok şükür. Ağrım yok ağrı kesici vuruyorlar sürekli. Darısı başınıza :)
ASIL SEN NAPIOSUN NASIL GECIYOR?? :))
hıc sesın solugun cıkmıyor artık :)
KIZLAR bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. Allah sizlerde nasip etsin. 3050 gr 48 cm boyu. Meleğim bi tatlı ki görseniz :) spinal anestezi olamadım malesef. Çok stres yaptığımdan dolayı yapamadılar. Genel anestezi yapıldı. Şuan ikimizde iyiyiz çok şükür. Ağrım yok ağrı kesici vuruyorlar sürekli. Darısı başınıza :)
Gaviscon gaviscon gavisconnnnn
Doktorum yazdi Allah o yazan ellerine dert vermesin beni rahatlatti kendimden geciyor surekli yanmadan dolayi istifra ediyordum cooooookkkkk şükür yanma baslayinca bir yudum iciyorum 1 dk gecmeden rahatliyorum
Kizlar yaaaa sali gunu kontrolum var su cati muayenesini olmadim hala en son kontrolde 31. Haftamdaydim sizce bu sefer yapar mi? Sekreter 38. Haftada yapiyor dedi ben de yuh dedim acikcasi:26::26:
38 de insanlar sezeryan oluyo yaaaa yarsim edin bi el ativerinn hala benim gibi cati muayenesi olmayan var mi????
Gözün aydın canım, bol sütlü günler artık sana da
bende olmadım canım en son 35.haftada gitmiştim 37+1 de gidicem haftaya salı günü yaparlar mı bilmiyorum muayene.
bana cumartesi 19 unda yapacagını soyledı 37+4 um o gunde ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?