2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

şu an da 34+5 deyim...36+0 da kontrole çağırdı haftaya cuma günü yani... inşallah biraz daha toparlar.... bana vitamin falan da vermedi... sadece coraspin ve maltofer kullanıyorum....

canim cok haklsiin hazirlikliyim aslinda...yani en azindan esimin deger wermesi ilgi gostermesi onu bu denli sahiplenmesi cok hos yapmasa bole eminim gelip size ilgisiz die aglicam yani ben her daim size aglicak bi sebep bulabilirim )))

aynen boyle bi başlık ve ozet gecyi rabbim bizede nasip etsin... maaşallah nasıl guzel bir doğum olmuş...adıyla yasasın bahtı guzel olsun evladınızın...bizim yerimizede bol bol kokla annesi bol sutlu gunler diliyorum...

ayyyy bi ann şok oldumm bugün diğer arkadaşları bekliyodukya emin olamadım 2 kere okudum yazdıklarını:26::26::26:

gözün aydın canım baya kısa sürmüş bebişinle sana mutluluklarr

darısı bizlere inşallah

Geçiş olsun gözün aydın annesi

canim cok haklsiin hazirlikliyim aslinda...yani en azindan esimin deger wermesi ilgi gostermesi onu bu denli sahiplenmesi cok hos yapmasa bole eminim gelip size ilgisiz die aglicam yani ben her daim size aglicak bi sebep bulabilirim )))

Ağla ağla canım içine atma :))) seni mızmız anne

akşamdan beri belim çok ağrıyor. uyuyamıyorum da... bu bel ağrısı beni öldürecek. o öldürmezse zaten mide yanması öldürecek.

Gaviscon gaviscon gavisconnnnn
Doktorum yazdi Allah o yazan ellerine dert vermesin beni rahatlatti kendimden geciyor surekli yanmadan dolayi istifra ediyordum cooooookkkkk şükür yanma baslayinca bir yudum iciyorum 1 dk gecmeden rahatliyorum

Kizlar yaaaa sali gunu kontrolum var su cati muayenesini olmadim hala en son kontrolde 31. Haftamdaydim sizce bu sefer yapar mi? Sekreter 38. Haftada yapiyor dedi ben de yuh dedim acikcasi:26::26:

38 de insanlar sezeryan oluyo yaaaa yarsim edin bi el ativerinn hala benim gibi cati muayenesi olmayan var mi????

Cnm benimde 37 bitip 38. Haftaya girdiğim gün çatı muayenesi yapacak. Valla ben rahatim hiç takılmıyorum dr biliyordur işini onlar ultrasonda anormal bisi görse yaparlar muayenesini

Kizlarrrrr ben kizima kavustum. Darisi hepinizin basina 3,550 gr 50 cm bir melek hersey yolunda cok şükür öpüyoruz sizi :)

Gözünüz aydın anneler, tebrikler, Allah sağlıklı uzun ömürler versin, analı babalı büyüsünler.

ASIL SEN NAPIOSUN NASIL GECIYOR?? :))

hıc sesın solugun cıkmıyor artık :)

Canım 3 gün üst üste eğitimim vardı, sabahtan akşama onlara gittim, sonra da bu haftanın derslerini hazırla, öğrenciler magdur olmasın diye bu halde derse git falan, böyle geçti bu son hafta...Aslında hep okudum takip ettim, Selim Efe de çok güzel isim bu arada :)

Bugün iti bari ile tam zamanlı ev hanımlıgına gectim. Çok ödem var, hani sen yazmıssın ya ayaklarımın fotosunu cekıp gondersem korkarsınız diye..Aynen yani, evde lavas ekmeği gibi yatıyorum. Sabırsızlık nasıl oluyormus son haftalarda anladım... Yarın tekrar bir kontrole gideceğiz bakalım dr ne diyecek...Ama ben mi anlamıyorum, yoksa hiç bir belirti yok mu bilemiyorum...Hani öyle yalancı kasılma bile hissetmişliğim yok... 42 ye kdr yolu var biliyorum ama zor olacak gibi...

Sen ne durumdasın canım?

bir maşallah da size :)

maşallahhhh canımmmm gözünnn gönlünnnn aydın olsunnnn rabbımeee binşükür olsunnnn darısı bizim başımızaaa inş.. rabbımmm hepmizeee sağlıklı sıhatli kucaklamayı nasip etsinnn

Gözün aydın canım, bol sütlü günler artık sana da

bende olmadım canım en son 35.haftada gitmiştim 37+1 de gidicem haftaya salı günü yaparlar mı bilmiyorum muayene.

Gozunnn aydinn ya cok sevindim. Saglikla buyusun insallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oyyy maşallahhhhh doğum yapan bütün canlarımmmmm hepinizii tebrik ediyorummm rabbıme bin şükür olsunnn hayırlı evlat olsunlar inşallahhhh güle güle büyütelim hepmizz kuzularımızıı

Allahımm sen olmayanlarada nasip et inşalahhh Aminnnnn

kızlar hatırlarsınız benım gebelık hep kanamalı gectı, enfeksıyon cıktı 4 lu test yanlış yapıldı kısaca basıma gelmeyen kalmadı. nerdeyse 37 bıtıp 38 e gırcem hala oğlum dönmedi. drum normal yapabılecegımıde söyledı. ama her gıttıgımızde bebek dönmemiş oluyor. ben de hıssedıyorum. gece ugrasıyo ugrasıyo dönemıyo:)dönmesı ıcın bırsey yapmak gerekıyor mu.. dr ne olur ne olmaz dıye sezaryan tarıhıde verdi ama ben normal ıstıyorum..bır de benı hala ıkı haftada bır cagırıyo. cumartesı baska dra randevu alcam 4 boyutlu bır göreyım bır de o ölçsün kılosunu.. sütü arttıran seyler dereotu kuruıncır beyaz uzum marankı dedı tvde... dereotu yemege basladım. ıncır aldırcam. bır de sarı leblebı yemeye baslasam mı erken mı.. sımdıden yesek dolar mı erken mı daha.baska neler süt yapıyo...ayva armutta yaparmış.. ayva hoşafını dogum sonuna saklıyorum. bıldıgınız sut arrıran seyler baska neler acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…