2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Ay masallah iki gun giremedim masallah 3 tane dogum olmus galiba..
Nortstar dalokaysmum ve moonserose bebekleriniz hayırlı olsun cok sevindim haberlere.. Ben henüz doğurmadım arkadaslar her gun bekliyoruz artık..eger gelmezlerse salı gunü dogum yapıcam ins..dualarınızda unutmayın..

İnternette bebegi donduren hareketler gormustum.. Bir arastir istersen

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlarrrrr ben kizima kavustum. Darisi hepinizin basina 3,550 gr 50 cm bir melek hersey yolunda cok şükür öpüyoruz sizi :)

Allah mutlulugunuzu daim etsin... prenseslerinizle mutlu saglikli ömurler nasip etsin :)

Canim erteleme bebek icin iyi degil bu durum dogmasindan cekinme kuvezde kalsa bile en fazla 2-3gunde kendini toplar diye düşünüyorum bozma moralinide bebis karninda gerilmesin... Allah yardimcin olsun insallah guzel haberlerle gelirsin

İnşallah canım, hiç belli olmuyo bu bebişlerin keyfi..42ye kdr bekleyen de var, öncesinden pıt diye gelen de...Bebişlerimiz geleceği zamanı biliyor... Allah hepimize kolaylık versin, bir avazda dogumlar versin inş canım...Seni de tebrik ediyorum 37 ye kdr direndin valla :)

ÇOK ŞUKUR Allah güç verdi de çalışabldım.. havalar da ıyı yormuyor. soguk ya da sıcak olsa cekılmezdi.. :) Allah herkese guc versın ..
dıyorumya ödemler olmasa bi 9 ay daha tasırım inan.. ama artık parmaklarım yere basmıyor.. sıkıntı ..

gözünüz aydın arkadaşlar maşallah sizlere çok duygulandım...haftaya sıra bize gelecek inşallah,,,,melekleriniz ve sizler ALLAH a emanet olun çok öpüyorum sizleri

Kizlarrrrr ben kizima kavustum. Darisi hepinizin basina 3,550 gr 50 cm bir melek hersey yolunda cok şükür öpüyoruz sizi :)

gözünüz Aydın fıstıklar, Allah analı babalı büyütsün... maşallah

Allah yardımcın olsun canım, çok geçmiş olsun

aa ne güzel 3 bebiş daha gelmiş bugün, gözünüz aydın taze anneler,doğumları görünce beni bi heyecan sardı doğumun iyice yaklaştığını farkettim ,hem korku hem heyecan birarada

yani aksilikler beni buldugu için birazcık geç buldum 38. haftayı tabi doktor daha iyi bilir... çok şüükür diyelim o zaman inşaallah minnoşlar erkenden geliyoruz demezler de 38 de gle oynaya gireriz çatıya

Allah Allah o zaman bana yapılmaması gayet normal sen 38. haftandasın pazartesi geç olmamış mı gerçi bi bildiği vardır illaki...
Ay çok zor yaa ben günde 4 - 5 kere çamasırımı değiştiriyorum azcık gelsin çok tutamıyorum inşaallah bişe çıkmaz kontrolünde de. bol su iç bu durumunu daha da zorlaştırabilir gerçi ama su enfeksiyon falan varsa söker atar.
İnşaallah sağ salim alalım bebişleri

bence de sor bakalım yani eliyle de anlar illaki uzman bir doktor ama yine de yapılsa daha sağlıklı mı olur acaba?? bana nst de yapılmadı of ya bi türlü vakit geçmiyor sanki bir kucagımıza alsaydık sağ salim o zaman rahat bir nefes alıcaz gerçi maraton o zaman başlıyor ama yine de bu telaşlardan iyidir herhalde

bende olmadım canım en son 35.haftada gitmiştim 37+1 de gidicem haftaya salı günü yaparlar mı bilmiyorum muayene.

bence yapar yani 38 de yapılıyorsa sen de o zaman 38 e girmiş oluyosun valla sizlerin cevaplarınızı görnce rahatladım bir bana değilmiş yani benden ilerdekilere dahi yapılmamış ... sor ama gittiğinde şayet yapmazsa.

Cnm benimde 37 bitip 38. Haftaya girdiğim gün çatı muayenesi yapacak. Valla ben rahatim hiç takılmıyorum dr biliyordur işini onlar ultrasonda anormal bisi görse yaparlar muayenesini

oh yaaa bayılıyorum rahat insanlara ne güzel ya keşke ben de rahat olabilsem. gerçi ben bir kere taş düşürdüm ardından iki kere kum döktüm sonra da suyum arttı vs. o yüzden artık pimpirik oldum..

Kızlar benim ilk hamilleliğimde doktor 39.haftada yapacaktı çatı kontrolünü ama benim oğlan daha erken geldi bütün normal doğum durumlarını yaşadıktan sonra bebek inmiyo falan dediler saçını ellemelerine rağmen hah tam o ara aklına geldi benim doktorun çatı kontrolü yapmak vee neymiş darmış sezeryana alalım dedi ve aldı
Sizin de aklınızda olsun yumurta kapıdayken değil de en azından hastaneye ilk gittiğinizde yaptırın

ay bayadır giremiremiyorum neler olmuş okumam lazım doğumlar olmuş maşAllah herkese bizim başımıza bende dün kontüroldeydim 35 haftalık olmuşum 2900 gr 47 cm olmuş nts baglantadık normaş çıktı herşey her hafta geldedi nts bana görün dedi bizden haberler böyle çok şükür

Sorucam canım doğuma az kaldı zaten, doğuran arkadaşları da gördükçe heveslendim
sen de endişe etme canım normal doğum olunca mutlaka yapacaklar.

Masallah masallh...
Dalokaysmom, northstar, moonserose...tebrik ediyorum hepinizi.masallah saglikli sihhatli kavusmussunuz yavrulariniza.darisi bizim basimiza...
Nurgulalper nolur sen de uzme canini.hersey olacagina varir.ins bebegini saglikli sihhatli alirsin eline.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar benim bir haftadır sağ ve sol boşluklarıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyor.
sizlerde de oluyor mu? Dr a gittim idrar yolu enfeksiyonu çıktı ilaç içiyorum ama 3 gün oldu bugün sesi soluğu yoktu.
az önce birden bir ağrı saplandı doğuruyom zannettim. bunlar acaba sancımı?

ben de agır enfeksıyon gecırmıştım. sol kasıgım fena agrırdı..ıdrarı kesık kesık yapardım .. eskı drum agrıya normal rahım buyuyor derdi.. tahlılde cok fazla enfeksıyon cıkmıstı ve 1000 lık antıbıyotık kullandım. ılacın bıtmesıne dogru agrım azalmıştı. doğum sancısı belden girer kasık karın agrısı bir olurmuş. karında sertleşme olurmuş..bel agrısı ve agdet sancısı gıbıymış.. ama genede bır druna sor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…