kızlar hatırlarsınız benım gebelık hep kanamalı gectı, enfeksıyon cıktı 4 lu test yanlış yapıldı kısaca basıma gelmeyen kalmadı. nerdeyse 37 bıtıp 38 e gırcem hala oğlum dönmedi. drum normal yapabılecegımıde söyledı. ama her gıttıgımızde bebek dönmemiş oluyor. ben de hıssedıyorum. gece ugrasıyo ugrasıyo dönemıyo:)dönmesı ıcın bırsey yapmak gerekıyor mu.. dr ne olur ne olmaz dıye sezaryan tarıhıde verdi ama ben normal ıstıyorum..bır de benı hala ıkı haftada bır cagırıyo. cumartesı baska dra randevu alcam 4 boyutlu bır göreyım bır de o ölçsün kılosunu.. sütü arttıran seyler dereotu kuruıncır beyaz uzum marankı dedı tvde... dereotu yemege basladım. ıncır aldırcam. bır de sarı leblebı yemeye baslasam mı erken mı.. sımdıden yesek dolar mı erken mı daha.baska neler süt yapıyo...ayva armutta yaparmış.. ayva hoşafını dogum sonuna saklıyorum. bıldıgınız sut arrıran seyler baska neler acaba
Kizlarrrrr ben kizima kavustum. Darisi hepinizin basina 3,550 gr 50 cm bir melek hersey yolunda cok şükür öpüyoruz sizi :)
Allah mutlulugunuzu daim etsin... prenseslerinizle mutlu saglikli ömurler nasip etsin :)KIZLAR bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. Allah sizlerde nasip etsin. 3050 gr 48 cm boyu. Meleğim bi tatlı ki görseniz :) spinal anestezi olamadım malesef. Çok stres yaptığımdan dolayı yapamadılar. Genel anestezi yapıldı. Şuan ikimizde iyiyiz çok şükür. Ağrım yok ağrı kesici vuruyorlar sürekli. Darısı başınıza :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim erteleme bebek icin iyi degil bu durum dogmasindan cekinme kuvezde kalsa bile en fazla 2-3gunde kendini toplar diye düşünüyorum bozma moralinide bebis karninda gerilmesin... Allah yardimcin olsun insallah guzel haberlerle gelirsinhaberler pek iyi değil kızlar malesef bebeğin suyu iyice azalmış tansiyondan dolayıda gerileme başlamış şuan bebeği alsam çok küçük küvez falan gerekir dedi kanuniye gidicekmişim heyet karar vericekmiş randevu almaya uğraşıyorum alamazsam acil gidicez
kolay gelsin canım ya yat vallahi.. ben de evde sıkılıyorum yoksa mazeret falan kullanabılırım aslında ama bu hafta zorlayayım dıyorum.. sırtım cok agrıyor.. emzirme sutyenı aldım nefret ettım sırtım kadar arkası var..! önü falan bı tuhaf sporcu sutyenı gıbı .. 1 tane aldım zaten 2.sine katlanamam! :)
ayaklarım sısıyor ıste bıldıgın gıbı.. şu sıra ınanılmaz şişmeye basladı.. yattıgım yerde kalıyorum .. yanımda bırı olmayınca kalkmak tam bır ıskence artık.. ters dönmus kaplumbaga gıbı debelenıp duruyorum :)
ılk zamanlar her hafta dr a gıdesım vardı smdı her hafta gıtmem gerekıyor ama benım tahammulum kalmadı.. herseyın normal oldugunu duymak ıcın hastaneye gıtmek ıstemıyorum!zaten ben tespıt severim.."oyum var buyum var" demeyı sevmıyorum.. dr sormalı ole mı bole mı dıye.. maşallah benım dr da hıc oralı degıl.. yanı sancı vurmadan dr a gıtmek cok sacma gelıyor bna.. e bebıste hareketlı nasılsa.. o yuzden hıc gıdesım yok.. cts gıdecegım yıne 37. hafta raporumu almak ıcın.. gecen gun de konusmustuk hatırlarsan nst kadar sacma bısey bılmıyorum.. neyse artık.. mecbur gıdecegım :)
son zamanlarda bendekı moda mıde bulantısı.. karnım ac ama canım bısey ıstemıyor.. habıre su ıcıyorum.. o da bulantı yapıyor..
bır de duzgun oturamıyorum.. ayaklarım 120 derece acık oturabılıyorum ancak.. yoksa sıkısıyorum sankı..
ay cok yazdım.. Allah hayırlı dogumlar versın senın de az kaldı :)
hayırlısıyla guzelce doguralım ınsallah :)
İnşallah canım, hiç belli olmuyo bu bebişlerin keyfi..42ye kdr bekleyen de var, öncesinden pıt diye gelen de...Bebişlerimiz geleceği zamanı biliyor... Allah hepimize kolaylık versin, bir avazda dogumlar versin inş canım...Seni de tebrik ediyorum 37 ye kdr direndin valla :)
Kizlar dogum yaptim, 37.5, saat 3 gibi basladi 10 dakika da bir, sonra 6 da 6 dk dustu, 7 de yola ciktik. 730 da 10 cm acilma ile ilk muayne oldu, 8. 30 da masaya ciktik, 845 de dogdu.
Atlas Han, 3680 ve 51 cm, 37. Hafta 5 gun. Opuyor ellerinizden,
Darisi tum hamislerin basina.
Günaydın şuan hastanedeyiz doktoru bekliyoruz doğum hane kısmında. Damaryolum açıldı antibiyotiğim yapıldı serum takıldı. Giyindim önlüğümü. Dr gelince ameliyathaneye alınacağım 8.15 te başlarmış. Tansiyonum 160 çıktı ilk defa. Stresten sanırsam. Mal gibiyim şuan. Sanki sakinleştirici verilmiş gibi. Tepkisiz gibi. Çok ilginç bi duygu. Görüşüşürüz KIZLAR.. Dualarınız için teşekkür ederim.
Kizlar dogum yaptim, 37.5, saat 3 gibi basladi 10 dakika da bir, sonra 6 da 6 dk dustu, 7 de yola ciktik. 730 da 10 cm acilma ile ilk muayne oldu, 8. 30 da masaya ciktik, 845 de dogdu.
Atlas Han, 3680 ve 51 cm, 37. Hafta 5 gun. Opuyor ellerinizden,
Darisi tum hamislerin basina.
Kizlarrrrr ben kizima kavustum. Darisi hepinizin basina 3,550 gr 50 cm bir melek hersey yolunda cok şükür öpüyoruz sizi :)
KIZLAR bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. Allah sizlerde nasip etsin. 3050 gr 48 cm boyu. Meleğim bi tatlı ki görseniz :) spinal anestezi olamadım malesef. Çok stres yaptığımdan dolayı yapamadılar. Genel anestezi yapıldı. Şuan ikimizde iyiyiz çok şükür. Ağrım yok ağrı kesici vuruyorlar sürekli. Darısı başınıza :)
haberler pek iyi değil kızlar malesef bebeğin suyu iyice azalmış tansiyondan dolayıda gerileme başlamış şuan bebeği alsam çok küçük küvez falan gerekir dedi kanuniye gidicekmişim heyet karar vericekmiş randevu almaya uğraşıyorum alamazsam acil gidicez
Arkadaşım ben de bu hafta (36+1de gittim) çatı muayenesi olurum artık diye düşünürken doktorum 2 hafta sonra 38 + 1 de yapacağım dedi , ben de aynen senin gibi düşündüm 38de insanlar doğum yapıyor, son anda bir şey çıksa hadi yarın gel alıyoruz bebeği demeyin bana dedim ,doktoruma göre herşey ''normal'' gittiği için güldü, gebeliğin normal gidiyor, erken doğum riskin yok, haftaya görüşürüz dedi.
bana hala çatı muayenesi yapılmadı. üstelik kendi doktorum taaaaaaaa pazartesiye randevu verdi. bu hafta tamamen sancılarla geçti. pazartesiye kadar doğurmazsam iyi. mayısı bulmam gibi geliyor bana...
ben de başka bir doktordan daha randevu aldım yarına. çünkü idrar kesemle ilgili problem yaşıyorum. ayağa kalktığımda altıma yapacakmışım gibi oluyor. karnım kasılıyor ve idrar kesem ağrıyor. ya bebeğim idrar kesesini rahat buldu üzerinde yatıyorya da enfeksiyon falan oldum. gerçi yanma da yok. her gün yeni bir sancı ile uyanıyorum. hareketlerim çok sınırlandı. yatağımız biraz yüksek yatağa bile çıkamıyorum artık. çocuklar gibi debeleniyorum.
bu arada ben zaten 9 aydır gavisconla yaşıyorum. ilk aydan beri mide yanmam var. hatta o kadar çok içtim ki şişeleri biriktirip geri dönüşüm kutusuna atıyoruz. normal çöpe atmaya kıyamadık.
Yaa benim doktorum da çatı muayenesi yapmadı. Nstdeki ebeye sordum ne zaman yapcak diye. Doktor usgde görüyor herşeyi zaten eliyle muayene yapmıyor dedi. Olabilirmi böyle bişey.. Bu hafta doktora sorcam yapmayacakmısınız diye. Bakalım o ne diyecek..
bende olmadım canım en son 35.haftada gitmiştim 37+1 de gidicem haftaya salı günü yaparlar mı bilmiyorum muayene.
Cnm benimde 37 bitip 38. Haftaya girdiğim gün çatı muayenesi yapacak. Valla ben rahatim hiç takılmıyorum dr biliyordur işini onlar ultrasonda anormal bisi görse yaparlar muayenesini
bence yapar yani 38 de yapılıyorsa sen de o zaman 38 e girmiş oluyosun valla sizlerin cevaplarınızı görnce rahatladım bir bana değilmiş yani benden ilerdekilere dahi yapılmamış ... sor ama gittiğinde şayet yapmazsa.
arkadaşlar benim bir haftadır sağ ve sol boşluklarıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyor.
sizlerde de oluyor mu? Dr a gittim idrar yolu enfeksiyonu çıktı ilaç içiyorum ama 3 gün oldu bugün sesi soluğu yoktu.
az önce birden bir ağrı saplandı doğuruyom zannettim. bunlar acaba sancımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?