2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

3 tablette 0.400 mcg içeriyor benimde dikkatimi çekmemişti folbiol kullanıcam bundan sonra

sonuçların normal görünüyor.hcg nin 2 günde bir 2 katına çıkması gerekir,artışları kontrol ediyordur.bana da iki gün arayala 3 kere yapıldı.panik yapma :))

herkesin sabah midesi bulanır benim akşam...akşam yemeği yiyemez oldum

maalesef benim de öyle

ben de lastikli pantolon aldım,bir nebze de olsa rahatladım

Malesef hicbi sekilde anlamiyosun olusamamis 8 hafta 3 gunlktum kalp atislarini dinlicaktik ama yok yrn kurtaj olucam

çok geçmiş olsun

ya aynı bizim evi e afedersiniz b.k götürüyor,eşim saolsum yardımcı olmaya çalışıyor ama tabi ki bizim temizliğimizle bir olmuyor

hekese iyi hamilelikler kızlar

aynen canım benim evi de aynı şey götürüyor ama hiçbir şey yapmak istemiyorum, hele mutfak işinden iğreniyorum...midem deseniz yesem dert yemesem dert...ne lanet bir şeymiş şu bulantılar

Ben zaten biraz kiloluyum muhtemelen olur. Oglumda zayiftim o zaman ben de 4-5. ay giymistim ondan sonra da sismistim zaten. Bakalim hafta sonu hem doktora gidicem hem de alisveris yaparim

selam anneler...

doktordan geldim cok şükür minikleri gördüm..

Ama morelim bozulmadı değil doktorum cok soğuk ilk gittiğimde bu kadar önemsememiştim ama artık aynı kanaatteyim..

ikizlerin bir tanesine 7 hafta 1 gün 1 tanesine 6 hafta 3 gün dedi biri 1.o4 cm biri 64 cm

nedenini bile açıklmıyor kalbi atıyormu dedim canlılar dedi

kilo alma şeker tüketme tansiyonuna dikkat etdedi kestirdi attı

ailemde genetik şeker olduğunu söyledim önemsemedi bile tamam yapcaz ileride şeker yüklemesi dedi hani cok yoğun biri olsa anlıyacağım ama

birini gördüm diğerini zar zor gördüm Allahım onları bana bağışlasın dua edin 2 hafta snra tekrar gideceğim ama bu sefer baska doktora

doktor doktoru hastane hastaneyi her zaman kötüler,bu gibi durumlarla çok karşılaştım,her doktorun dediğide dikkate alınmaz,ben doktoruma güveniyorum ve folbiol kullanıyorum memnunum şimdilik..

Hiç sıkma canını canım toparlar kendini 1 gün bile çok şey değiştiriyor .. Başka doktora git için rahatlasın .. Ayrıca doktorlar bizim gibi değil kötü bişey görse söyler onlar lap diye söylüyorlar biliosun ... Sen üzülcekmişin diye düşünmez ... Ama sana bu aradaki farkın neden olduğunu söyletmeliydi birisi geç döllenmiş bence ...

Son düzenleme:
Canım hiç moralini bozma burda birçoğumuz doktordan geldiğimizde aynı şeyleri anlattık. nedense kadın doğum uzmanı oldukları halde bizim ruh halimizden anlamıyorlar. ya fazla konuşmazlar ya gereksiz yere telaşlandırırlar en başında hemde. bana da boş olabilir dedi 1 hafta acabalarla dolaştım ee bir hafta sonra miniğimin kalp atışını duydum.
Sen de o yüzden rahatına bak keyfini çıkar ikizlerinle nasıl başedeceğini düşün

istiyorsan da başka doktor arayışına başla gebelikte gerçekten doktorun konuşması rahatlatması çok önemli kuruyorsun sürekli kafanın içinde. Ben öyle şeyler için arardım ki doktoru adam sağolsun çok önemliymiş gibi dinler cevap verirdi bana. İstanbuldan taşınmamış olsam gideceğim kişi tekrar o doktorum olurdu. Nerede oturuyorsun özele mi gidiyorsun bilmiyorum. aslında özele giden herkese kesinlikle söyleyeceğim tek kişidir kendisi. soran olursa ismini de veririm.

Ben yanlış anlamışım canım eğitici eğitimi olduğunu anlamadım. Doğuma hazırlık kurslarını biliyorum ama burda yok maalesef kızımda araştırmıştım. Yinede bilgilerini bizimle paylaşırsan çok mutlu olurum kendi adıma.

Kıslarr ben de mayıs annesi olucam inşallah Allah izin verirse :) Yalnız bir saattir içime bir korku düştü. dün kan testi yaptırdım 15.000 çıktı. SAT 19 ağustos benim. yani 6. haftama girdim. sizce anormal bi durum var mı? ya da ikiz olma ihtimali var mı?

Kızlar aklım karıştı yazdıklarınızı okuyunca, sadece elevitteki folic asiti kullanmış oluyorum ben elevit dışında başka folic asit içeren hap almıyorum çünkü, onda da 0.8 mg varmış, yetersiz mi acaba :44:

canım benım de sat 17 agustos. dün test yaptırdım 13 bin çıktı. gayet normal ve tek kese. senınkıde öyledır. hayırlı uğurlu olsun canım. sağlıkla inşallah.. :)

canım sen daha dr a gitmedin mi gitsene kesen oluşmuştur 10 gün sonra İmş. kalp atışını bile duyarsın bence gayet iii

hayırlı olsun cnm,değerin güzel içini ferah tut,benimde 20.000 lerde çıkmıştı,bizde ikizmi die şüphelenmiştik ama tek kese

Son düzenleme:
kızlar grip aşısı konusunda ne düşünüyosunuz aranızda olan varmı ? hamilelere öneriyolar ama korkuyorum bişey olur diye açıkcası..

..

naneli sakız iyi mi geliyor canım, ben ekmek bile çiğneyemiyorum sakızı çiğnersem kusarım herhalde :)

..

Işte mide bulantısı yok bende, geceleri yatarken bulanıyordu oda 2 gündür yok.. Sakız iyi geldiğinden değil ağzımın tadını saniyede olsa kesiyor :) tabi oda kısa süre sonra geçiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…