Allah en kısa zamanda tekrar bebeğine kavuşturdun canım herşeyde bir hayır vardır diyelim
folbiol : 5mg folik asit içeriyor. folik plus da 0,400 mg içeriyor. daha önce sorunlu gebelik geçirenler folbiol kullanıyor içeriğindeki folik asit mişktarı fazla diye. yeterli değil diyen doktor kesin mümessille anlaşmıştır. ne kadar çok ilaç yazarsa o kadar tatil kazanacaktır. bırakın her dediklerini dikkate almayın.
Kan testi yaptırdım 4 gün arayla ilk 43.75 diğeri 356.6 çıktı doktor şüpheli konuşuyo çok soğuk biri gebelik var diyo tekrardan test istiyor yaptırmak istemiyorum o doktor yüzünden düzgün müjdeli haber vermedi sevincimizi kursağımızda bıraktı hamileyim dimi(inş sorun çıkmaz) :44:
herkesin sabah midesi bulanır benim akşam...akşam yemeği yiyemez oldum
Merhabalar kizlar beni de bu bel agrisi yorgunluk delirtiyor cok cabuk bel agrim basliyor birde gobus sismeye basladi pantolonlarim rahatsiz ediyor artik eve gelip hemen rahat giyiniyorum galiba hamile pantolonu almam lazim. Is yaparken de cok cabuk yoruluyorum surekli uyumam istiyorum ben.
Malesef hicbi sekilde anlamiyosun olusamamis 8 hafta 3 gunlktum kalp atislarini dinlicaktik ama yok yrn kurtaj olucam
Kizlar ben 10. Haftaya girdim bulanti ve kysmadan yattigim yerden kalkamiyorum naneli sakuzla duruyorum yemeklerden tiksindim ilk cocugumdads 16. Haftaya kadar ayni sorunlari yasadim suan hamileligimi hissetmiyorum kendimde degim gunler gecmiyor ev isi yemek hicbisey ev perisan yemek esim yapmaya calisiyo kizimla bile ilgilenemiyoru. Allah tez vakitte bulantilatdan kurtarsin hepimizi cok zor dr saglikli gebeliklerde bulanti kusma olur desede cpk zor ceken bilirbu arada tahlilerimi hemen yapmisti iyiki yapmis idrar yollari enfeksiyonu cikti bencr tahlilleri gec kalmadan yaptirin onemli bol sivi tuketin kabizlik basliyor ilerleyen haftalarda herkese guzel gunler diliyorum
aynen canım benim evi de aynı şey götürüyor ama hiçbir şey yapmak istemiyorum, hele mutfak işinden iğreniyorum...midem deseniz yesem dert yemesem dert...ne lanet bir şeymiş şu bulantılarmaalesef benim de öyle
ben de lastikli pantolon aldım,bir nebze de olsa rahatladım
çok geçmiş olsun
ya aynı bizim evi e afedersiniz b.k götürüyor,eşim saolsum yardımcı olmaya çalışıyor ama tabi ki bizim temizliğimizle bir olmuyor
hekese iyi hamilelikler kızlar
Ben hafta sonu bir heves bir hamile pantolonu aldım en küçüğüydü ve yandaki lastikleri en sonuna kadar sıktım yine büyük geldi yürüdükte düşüyordu .. Biraz daha vakti var benim için giymeme arkadaşlarım 4 aydan sonra hamile kıyafeti gitmeye başladık dedi kişiye göre değişir tabi .. Ben bi de kışlık bi kaç tane hamile taytı almak istiyorum tuniklerle çizmelerle süper olur :) ben kışın zaten çok tayt tunik giyiyordum :))
folbiol : 5mg folik asit içeriyor. folik plus da 0,400 mg içeriyor. daha önce sorunlu gebelik geçirenler folbiol kullanıyor içeriğindeki folik asit mişktarı fazla diye. yeterli değil diyen doktor kesin mümessille anlaşmıştır. ne kadar çok ilaç yazarsa o kadar tatil kazanacaktır. bırakın her dediklerini dikkate almayın.
selam anneler...
doktordan geldim cok şükür minikleri gördüm..
Ama morelim bozulmadı değil doktorum cok soğuk ilk gittiğimde bu kadar önemsememiştim ama artık aynı kanaatteyim..
ikizlerin bir tanesine 7 hafta 1 gün 1 tanesine 6 hafta 3 gün dedi biri 1.o4 cm biri 64 cm
nedenini bile açıklmıyor kalbi atıyormu dedim canlılar dedi
kilo alma şeker tüketme tansiyonuna dikkat etdedi kestirdi attı
ailemde genetik şeker olduğunu söyledim önemsemedi bile tamam yapcaz ileride şeker yüklemesi dedi hani cok yoğun biri olsa anlıyacağım ama
birini gördüm diğerini zar zor gördüm Allahım onları bana bağışlasın dua edin 2 hafta snra tekrar gideceğim ama bu sefer baska doktora
Canım hiç moralini bozma burda birçoğumuz doktordan geldiğimizde aynı şeyleri anlattık. nedense kadın doğum uzmanı oldukları halde bizim ruh halimizden anlamıyorlar. ya fazla konuşmazlar ya gereksiz yere telaşlandırırlar en başında hemde. bana da boş olabilir dedi 1 hafta acabalarla dolaştım ee bir hafta sonra miniğimin kalp atışını duydum.selam anneler...
doktordan geldim cok şükür minikleri gördüm..
Ama morelim bozulmadı değil doktorum cok soğuk ilk gittiğimde bu kadar önemsememiştim ama artık aynı kanaatteyim..
ikizlerin bir tanesine 7 hafta 1 gün 1 tanesine 6 hafta 3 gün dedi biri 1.o4 cm biri 64 cm
nedenini bile açıklmıyor kalbi atıyormu dedim canlılar dedi
kilo alma şeker tüketme tansiyonuna dikkat etdedi kestirdi attı
ailemde genetik şeker olduğunu söyledim önemsemedi bile tamam yapcaz ileride şeker yüklemesi dedi hani cok yoğun biri olsa anlıyacağım ama
birini gördüm diğerini zar zor gördüm Allahım onları bana bağışlasın dua edin 2 hafta snra tekrar gideceğim ama bu sefer baska doktora
Canım eğitici eğitimleri sadece İstanbul'da bildiğim kadarıyla. Yani geçerli sertifika veren. Ama doğuma hazırlık kursları bir çok farklı şehirde veriliyor. Eşlerle beraber katılabilirsiniz. Gerçekten oldukça yararlı, tabi eğitimi alacağınız kişinin yetkin olduğundan emin olduğumuzda. Facebook'ta pozitif doğum diye bir grup var, oaraya da üyelik tavsiye edebilirim.
Kıslarr ben de mayıs annesi olucam inşallah Allah izin verirse :) Yalnız bir saattir içime bir korku düştü. dün kan testi yaptırdım 15.000 çıktı. SAT 19 ağustos benim. yani 6. haftama girdim. sizce anormal bi durum var mı? ya da ikiz olma ihtimali var mı?
Kıslarr ben de mayıs annesi olucam inşallah Allah izin verirse :) Yalnız bir saattir içime bir korku düştü. dün kan testi yaptırdım 15.000 çıktı. SAT 19 ağustos benim. yani 6. haftama girdim. sizce anormal bi durum var mı? ya da ikiz olma ihtimali var mı?
..
naneli sakız iyi mi geliyor canım, ben ekmek bile çiğneyemiyorum sakızı çiğnersem kusarım herhalde :)
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?