mayıs annelerının tek ıkız annesı olan MRS BEYAZ arkadasım nerelerdesin kaç gündür yoksun. senle aynı haftadayız sen heralde dogurdun bu haftaya bence cok ıyı geldın masallah..ıkızler topıgıne de baktım yoksun.. haberi olan var mı
ben de agır enfeksıyon gecırmıştım. sol kasıgım fena agrırdı..ıdrarı kesık kesık yapardım .. eskı drum agrıya normal rahım buyuyor derdi.. tahlılde cok fazla enfeksıyon cıkmıstı ve 1000 lık antıbıyotık kullandım. ılacın bıtmesıne dogru agrım azalmıştı. doğum sancısı belden girer kasık karın agrısı bir olurmuş. karında sertleşme olurmuş..bel agrısı ve agdet sancısı gıbıymış.. ama genede bır druna sor cnm
Sorucam canım doğuma az kaldı zaten, doğuran arkadaşları da gördükçe heveslendim
sen de endişe etme canım normal doğum olunca mutlaka yapacaklar.
ya aslında rahat davranmaya calısıyorum ama bundan bir 10 hafta falan önce suyum arttı taş kum vs sorun yaşadım ondan dolayı artık biraz pimpirikliyim.
doktorum normalde ayda bir çağırıyor ama genelde 15 de bir gittim sıkıntılarım çok oldu ama şükür bu ay sıkıntım olmadı ayını beklicem inşaallah
Seninki kız mı erkek mi canım?? ismine karar verdiniz mi?
Kizlarrrrr ben kizima kavustum. Darisi hepinizin basina 3,550 gr 50 cm bir melek hersey yolunda cok şükür öpüyoruz sizi :)
Allah Allah o zaman bana yapılmaması gayet normal sen 38. haftandasın pazartesi geç olmamış mı gerçi bi bildiği vardır illaki...
Ay çok zor yaa ben günde 4 - 5 kere çamasırımı değiştiriyorum azcık gelsin çok tutamıyorum inşaallah bişe çıkmaz kontrolünde de. bol su iç bu durumunu daha da zorlaştırabilir gerçi ama su enfeksiyon falan varsa söker atar.
İnşaallah sağ salim alalım bebişleri
Hayirliiii ugurlu olsun arkadaslar...biraz daha detayli anlatsaniza o heycani yasamak istiyorum:)) bizimde yarin sat 14.00 de randevumuz.bakalim oglum neler yapmis...bugun perdesii takildi utkumun...
gerçi ben hamile kalmadan önce smear testi yaptırmıştım. o zaman doktor çatın geniş ne güzel doğurttururum ben seni demişti. ona güveniyorum ben. bakalım yarın doktor ne diyecek.
ayrıca midesi yananlar için söylüyorum doğal maden suyu içmek ve sakız çiğnemek iyi geliyor. tabii ki geçici çözüm ama en azından ben artık gündüzleri gaviscon ile yaşamıyorum. sadece geceleri içiyorum. ilk başlarda iyi gelmiyordu ama bu aralar maden suyu çok rahatlatıyor beni. deneyebilirsiniz.
pulcet sabah ac karnina iciorum ve yasamk bumus dedim....ayrica simir testini yaparken soktugu seylemi cati olcuo)))
valla nasıl ölçtü bilmiyorum. bir alet takmıştı o zaman vajinayı tamamen açan, el gibi bir şey içeri girince açılıyor. sonra birden bire açıldı canım yanmıştı, o arada gördü sanırım. :26:
bu dedigin simir testi icin yaptigi islem dimi.....
Kizlar dogum yaptim, 37.5, saat 3 gibi basladi 10 dakika da bir, sonra 6 da 6 dk dustu, 7 de yola ciktik. 730 da 10 cm acilma ile ilk muayne oldu, 8. 30 da masaya ciktik, 845 de dogdu.
Atlas Han, 3680 ve 51 cm, 37. Hafta 5 gun. Opuyor ellerinizden,
Darisi tum hamislerin basina.
Kizlarrrrr ben kizima kavustum. Darisi hepinizin basina 3,550 gr 50 cm bir melek hersey yolunda cok şükür öpüyoruz sizi :)
KIZLAR bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. Allah sizlerde nasip etsin. 3050 gr 48 cm boyu. Meleğim bi tatlı ki görseniz :) spinal anestezi olamadım malesef. Çok stres yaptığımdan dolayı yapamadılar. Genel anestezi yapıldı. Şuan ikimizde iyiyiz çok şükür. Ağrım yok ağrı kesici vuruyorlar sürekli. Darısı başınıza :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
slm.çatı muayenesinde herhangi bişiy sokmuyor pekvik kemiğini ölçmek için iki parmagını sokar aralığı değerlendirir.smear testinde plastik bi preparı vajına yoluna ittirir sonra açar açıklıktan cubukla suruntu alır..acıtmaz...
çatı muayeneside acıtmaz gerginlik yaptıgımız için kası sıkıştırıyoruz insan ona irkiliyor...
ayy canim bizim de 2 de yarin randewumuz...allahim ne cok heycanli bi is bu ya.....ne kadar ayrintili anlatsalarda tatlim ilk 1 .2 saatlerinde iiz die gayet hos yazdiklarina gore bence super bi morel bu bize....[/QUOTE cok heycanlii cokk...en son dugum gunumde bukadar heycanlanmistim sanrim:)) sen kacincii haftadasinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?