2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
canım bildiklerimi hemen yazayım mayıs ayı annelerinin tek ikiz annesi mrsbeyaz değil birde glazebuttefery vardı ... benim bildiğim , oda çoktandır görünmüyor gerçi yukarıdaki ankete bakınca oldukça fazla ikiz anneleri ama , benim bildiğim bi 2si var
bu arada 2014 ikiz annelerinde mrsbeyaz arkadaşımızı görebilirsin, zira ben sık sık denk geliyorum ve hala doğurmadı

cevap için tşk. birden ağrı girince adet ağrısı şeklindeydi ben de korktum acaba doğum belirtilerimi diye.
ya keşke doğumdan bir hafta önce falan ne zaman doğuracağımız belli olsa. tarih belli olmayınca insan her an panik oluyor....

Sorucam canım doğuma az kaldı zaten, doğuran arkadaşları da gördükçe heveslendim
sen de endişe etme canım normal doğum olunca mutlaka yapacaklar.

ya aslında rahat davranmaya calısıyorum ama bundan bir 10 hafta falan önce suyum arttı taş kum vs sorun yaşadım ondan dolayı artık biraz pimpirikliyim.
doktorum normalde ayda bir çağırıyor ama genelde 15 de bir gittim sıkıntılarım çok oldu ama şükür bu ay sıkıntım olmadı ayını beklicem inşaallah

Seninki kız mı erkek mi canım?? ismine karar verdiniz mi?

canım ne güzel sende kavuşmuşsun yavruna, hayırlı ömür diliyorum çek kokusuna içine bolca

her şey olacağına varır canım sen üzme kendini , hayırla sağlıkla kavuşursun yavruna inşaAllah

beni doktorum 34.haftadan sonra haftada bir çağırmaya başladı.
Erkek olacak canım adı da Deniz inşallah, Ankaraya deniz getiricem
senin neyin geliyor

kızlar doğum yapanlar listemiz var mı biryerlerde :44: zira liste zamanıdır

Hayirliiii ugurlu olsun arkadaslar...biraz daha detayli anlatsaniza o heycani yasamak istiyorum:)) bizimde yarin sat 14.00 de randevumuz.bakalim oglum neler yapmis...bugun perdesii takildi utkumun...

gerçi ben hamile kalmadan önce smear testi yaptırmıştım. o zaman doktor çatın geniş ne güzel doğurttururum ben seni demişti. ona güveniyorum ben. bakalım yarın doktor ne diyecek.

ayrıca midesi yananlar için söylüyorum doğal maden suyu içmek ve sakız çiğnemek iyi geliyor. tabii ki geçici çözüm ama en azından ben artık gündüzleri gaviscon ile yaşamıyorum. sadece geceleri içiyorum. ilk başlarda iyi gelmiyordu ama bu aralar maden suyu çok rahatlatıyor beni. deneyebilirsiniz.

Hayirliiii ugurlu olsun arkadaslar...biraz daha detayli anlatsaniza o heycani yasamak istiyorum:)) bizimde yarin sat 14.00 de randevumuz.bakalim oglum neler yapmis...bugun perdesii takildi utkumun...

ayy canim bizim de 2 de yarin randewumuz...allahim ne cok heycanli bi is bu ya.....ne kadar ayrintili anlatsalarda tatlim ilk 1 .2 saatlerinde iiz die gayet hos yazdiklarina gore bence super bi morel bu bize....

pulcet sabah ac karnina iciorum ve yasamk bumus dedim....ayrica simir testini yaparken soktugu seylemi cati olcuo )))

pulcet sabah ac karnina iciorum ve yasamk bumus dedim....ayrica simir testini yaparken soktugu seylemi cati olcuo )))

valla nasıl ölçtü bilmiyorum. bir alet takmıştı o zaman vajinayı tamamen açan, el gibi bir şey içeri girince açılıyor. sonra birden bire açıldı canım yanmıştı, o arada gördü sanırım. :26:

bu dedigin simir testi icin yaptigi islem dimi.....

bu dedigin simir testi icin yaptigi islem dimi.....

slm.çatı muayenesinde herhangi bişiy sokmuyor pekvik kemiğini ölçmek için iki parmagını sokar aralığı değerlendirir.smear testinde plastik bi preparı vajına yoluna ittirir sonra açar açıklıktan cubukla suruntu alır..acıtmaz...
çatı muayeneside acıtmaz gerginlik yaptıgımız için kası sıkıştırıyoruz insan ona irkiliyor...

Oyyy masşallahhhh allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun

Maşallah cnm hayırlı evlat olsun allah analı babalı büyütsün

simir testini ben her yil yaptiriodum biliom canim saol yinede bilmeyenler icin.....artik catimisi sondamis walla hic bisi dusunmuom olsun bitsinde nasil olursa olsun bi rahatlik geldi ustume ))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…