2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Bugun dogum yapmis olan taze annecikler, sutunuz bol olsun, bebisler coook saglikli gazsiz, reflusuz olsun insallah🙏

Geçmişi pek okuyamadım ama 3 arkadaşımız doğu yapmış , gözleri aydın , sağlıcakla büyütürler inş. Darısı bize olsun hayırlı ve kolay doğumlar ...

Bu arada çatı muayenesi konuşulmuş bem dr da 40. haftada bakıyorum dedi , sezeryanda olsa son haftaya kadar bekleme taraftarıyım demişti , şimdi aklıma takıldı da olaki daha erken olsa gider gitmez bakıp darsa aniden sezeryana almak zor olmaz mı

bi beni mi buluolar hiic bi fikrim yok (( o kadar ksi aman nisan anneleri catir catir doguruo aman soyle boyle diolar...du bi bakim dedim yine sacma sapan korkulu hastalikli seler....ne kadar rahattim yine mi bni buldu okumam artik yeter....

Kizlarrrrr ben kizima kavustum. Darisi hepinizin basina 3,550 gr 50 cm bir melek hersey yolunda cok şükür öpüyoruz sizi :)

tebrik ediyorum canlar. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah.

edit: northstar seni alıntılayamamışım. seni de tebrik ediyorum.
maşallah bebişlerinize.

Son düzenleme:
10 gun sonraki muayenede bir aksilik cikmazsa sezeryan tarihim 2 Mayıs :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

10 gun sonraki muayenede bir aksilik cikmazsa sezeryan tarihim 2 Mayıs :)))

Siz böyle tarih verince ben sanki doğuracak gibi hissetmiyorum kendimi tarih yok bişe yok heran hersey olabilir yani :)

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bi beni mi buluolar hiic bi fikrim yok (( o kadar ksi aman nisan anneleri catir catir doguruo aman soyle boyle diolar...du bi bakim dedim yine sacma sapan korkulu hastalikli seler....ne kadar rahattim yine mi bni buldu okumam artik yeter....

Kiz evhamli herseyden nem kapiyosun çatır çatır dogurucaz biz merak etme. Pozitif doğum Hikayelerini oku acayip gaza getiriyo insani

Siz böyle tarih verince ben sanki doğuracak gibi hissetmiyorum kendimi tarih yok bişe yok heran hersey olabilir yani :)

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oy kuzum benimde bugun belli oldu mecburi sezeryan olunca. Seninkide dogacak ben hissediyorum

Canım bugun yazdım ama sayfalar oyle hızlı geçiyor ki il2 gun girmedim 3 annemiz kuzulara kavuşmuş..merak ettigin için sagol..eger salı gunüne kadar gelmezse saki gunü doğumum var canım ins..her gun bekliyoruz artık..
Canım glaze de doğurmadı henüz 10 gun falan küçük benden ama belli olmaz tabi cok sukur bu haftaları gördük..burayı takip eden ikiz annesi sadece ikimiziz..glaze pek giremiyo artık herakde...

Niye sezeryan oldu canım senin

Plesanta hareket ettikce kanama yapiyor surekli ve kanimda pihtilasmayi saglayan trombosit degeri cok dusuk dogum kendi baslarsa asiri kan kaybi yasayabilirim isin acikcasi dogum aninda taze kan olmasi lazim. Onun icinde belli bi tarih olmasi lazim. Hem kan bul hali hazirda hemde donör dedi.

Anladım canım hersey yolunda gider inşallah.

Kizlarrrrr ben kizima kavustum. Darisi hepinizin basina 3,550 gr 50 cm bir melek hersey yolunda cok şükür öpüyoruz sizi :)

Masallah masallah masallah canlarim cook sevindim.kendim dogurmus gibi..darisi bize

beni doktorum 34.haftadan sonra haftada bir çağırmaya başladı.
Erkek olacak canım adı da Deniz inşallah, Ankaraya deniz getiricem
senin neyin geliyor

Ay cok güzel dedin yaa
Ben de salidan sonra ne olur bilmiyorum hep ayda bir cagirdi kadin...
Ben de kiz bebis bekliyorum insaallah Zehra miz olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…