ayy canim bizim de 2 de yarin randewumuz...allahim ne cok heycanli bi is bu ya.....ne kadar ayrintili anlatsalarda tatlim ilk 1 .2 saatlerinde iiz die gayet hos yazdiklarina gore bence super bi morel bu bize....[/QUOTE cok heycanlii cokk...en son dugum gunumde bukadar heycanlanmistim sanrim:)) sen kacincii haftadasinn
benim hesabima gore 36tatlim ama bakalim yarin kac cikcak...senin kac goremiorum da bend..
Kizlar dogum yaptim, 37.5, saat 3 gibi basladi 10 dakika da bir, sonra 6 da 6 dk dustu, 7 de yola ciktik. 730 da 10 cm acilma ile ilk muayne oldu, 8. 30 da masaya ciktik, 845 de dogdu.
Atlas Han, 3680 ve 51 cm, 37. Hafta 5 gun. Opuyor ellerinizden,
Darisi tum hamislerin basina.
Kizlarrrrr ben kizima kavustum. Darisi hepinizin basina 3,550 gr 50 cm bir melek hersey yolunda cok şükür öpüyoruz sizi :)
10 gun sonraki muayenede bir aksilik cikmazsa sezeryan tarihim 2 Mayıs :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bi beni mi buluolar hiic bi fikrim yok(( o kadar ksi aman nisan anneleri catir catir doguruo aman soyle boyle diolar...du bi bakim dedim yine sacma sapan korkulu hastalikli seler....ne kadar rahattim yine mi bni buldu okumam artik yeter....
Siz böyle tarih verince ben sanki doğuracak gibi hissetmiyorum kendimi tarih yok bişe yok heran hersey olabilir yani :)
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Canım bugun yazdım ama sayfalar oyle hızlı geçiyor ki il2 gun girmedim 3 annemiz kuzulara kavuşmuş..merak ettigin için sagol..eger salı gunüne kadar gelmezse saki gunü doğumum var canım ins..her gun bekliyoruz artık..mayıs annelerının tek ıkız annesı olan MRS BEYAZ arkadasım nerelerdesin kaç gündür yoksun. senle aynı haftadayız sen heralde dogurdun bu haftaya bence cok ıyı geldın masallah..ıkızler topıgıne de baktım yoksun.. haberi olan var mı
Canım glaze de doğurmadı henüz 10 gun falan küçük benden ama belli olmaz tabi cok sukur bu haftaları gördük..burayı takip eden ikiz annesi sadece ikimiziz..glaze pek giremiyo artık herakde...canım bildiklerimi hemen yazayımmayıs ayı annelerinin tek ikiz annesi mrsbeyaz değil birde glazebuttefery vardı ... benim bildiğim , oda çoktandır görünmüyor gerçi yukarıdaki ankete bakınca oldukça fazla ikiz anneleri ama , benim bildiğim bi 2si var
bu arada 2014 ikiz annelerinde mrsbeyaz arkadaşımızı görebilirsin, zira ben sık sık denk geliyorum ve hala doğurmadı
Oy kuzum benimde bugun belli oldu mecburi sezeryan olunca. Seninkide dogacak ben hissediyorum
Oy kuzum benimde bugun belli oldu mecburi sezeryan olunca. Seninkide dogacak ben hissediyorum
Niye sezeryan oldu canım senin
Tarih belli olmus :) hadi hayırlısı canım..
Plesanta hareket ettikce kanama yapiyor surekli ve kanimda pihtilasmayi saglayan trombosit degeri cok dusuk dogum kendi baslarsa asiri kan kaybi yasayabilirim isin acikcasi dogum aninda taze kan olmasi lazim. Onun icinde belli bi tarih olmasi lazim. Hem kan bul hali hazirda hemde donör dedi.
Anladım canım hersey yolunda gider inşallah.
bu dedigin simir testi icin yaptigi islem dimi.....
Kizlar dogum yaptim, 37.5, saat 3 gibi basladi 10 dakika da bir, sonra 6 da 6 dk dustu, 7 de yola ciktik. 730 da 10 cm acilma ile ilk muayne oldu, 8. 30 da masaya ciktik, 845 de dogdu.
Atlas Han, 3680 ve 51 cm, 37. Hafta 5 gun. Opuyor ellerinizden,
Darisi tum hamislerin basina.
Kizlarrrrr ben kizima kavustum. Darisi hepinizin basina 3,550 gr 50 cm bir melek hersey yolunda cok şükür öpüyoruz sizi :)
KIZLAR bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. Allah sizlerde nasip etsin. 3050 gr 48 cm boyu. Meleğim bi tatlı ki görseniz :) spinal anestezi olamadım malesef. Çok stres yaptığımdan dolayı yapamadılar. Genel anestezi yapıldı. Şuan ikimizde iyiyiz çok şükür. Ağrım yok ağrı kesici vuruyorlar sürekli. Darısı başınıza :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
beni doktorum 34.haftadan sonra haftada bir çağırmaya başladı.
Erkek olacak canım adı da Deniz inşallah, Ankaraya deniz getiricem
senin neyin geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?