2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
allahımmm gözlerime inanamıyorum üç arkadaşımız doğum yapmış bilee çok duygulandımm rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.. darısı biz bekleyenlerin başına.. artık gelsn bizim minnoşlarda yaa uff

merhaba arkadaşlar bende sancılarla boğuşuyorum bugünde dr daydım dr küveze koymakdansa anne karnın da bigün daha kalabılır dedi 3. kez dopler yaptırdım bebekde bir sıkıntı yok çok şükür salı kontrole çağırdı onun bebek hareketlerine dikkat et ağrıyada dayan dedı hayırlısı bakalım salı günü ne olacak..

doğum yapan arkadaşlar olmuş allah bebişlerine sağlık sıhat versin çok geçmiş olsun.

sakız mideyi çalıştırdıgı için daha cok yakmaz mıı
smear bana da yapmıştı doktor ama ne bileyim hiç de öyle bi yorum yapmamıştı
bakalım zamanı gelince öğrencez inş.

Nonhstar+dalokaysmon+moonesar1607
Biri daha vardi sanirim.hayirli olsun tebrik ederim.allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.cok heyecanli :)

Kizlaaaaar gec kaldim biliyorum.bebek sekeri icin lavanta kesesi yapmayi dusunuyorum.malzeme temini konusunda yapan bilenlerden destek almak isterim.

maşallah gözünüz aydın sağlıkla büyütün meleğinizi.ne güzel kısa ve öz bir doğum olmuş darısı başımıza inşallah

Kizlar bikac isim var aklimda
Miray
Mira
Almira
Sizce hangisi daha guzel?

Kizlar bikac isim var aklimda
Miray
Mira
Almira
Sizce hangisi daha guzel?

arkadasım bu sene tr de mira ve almira fırtınası esiyor çok fazla bu ismi koyanlar var...
bende ikl zamanlar m ile baslayan ism aradım eşimin s ile; benimki m ile;ablasınınkide s ile başlıyor die bu kızımınkide m olsun istedim ama ne eşimin beğendiklerini ben beğendim ne benim beğendiklerimi eşim....uzun sure inatlaştık çok sancılı bi surec sonra hadi kardesleri ayırmayalım buda s ile başlasın dedik .....
miray da beğendiklerim arasında idi o yuzden oyumu miraydan yana kullanıyorum...

35. Haftadayim, hem cok sıkıldım artik bir an once dogsun normal hayatima geri doneyim istiyorum hem de uykusuz geceler, sut geldi gelmedi, meme acılari, lohusalik hormonlari beni endiselendiriyor. Kafam ve ruh halim karmakarisik😥 siz de boyle misiniz?

dalokaysmom, northstar, moonserose1607 , hayırlı olsun arkadaşlar, güle güle büyütün evlatlarınızı, bol sütlü günler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…