gerçi ben hamile kalmadan önce smear testi yaptırmıştım. o zaman doktor çatın geniş ne güzel doğurttururum ben seni demişti. ona güveniyorum ben. bakalım yarın doktor ne diyecek.
ayrıca midesi yananlar için söylüyorum doğal maden suyu içmek ve sakız çiğnemek iyi geliyor. tabii ki geçici çözüm ama en azından ben artık gündüzleri gaviscon ile yaşamıyorum. sadece geceleri içiyorum. ilk başlarda iyi gelmiyordu ama bu aralar maden suyu çok rahatlatıyor beni. deneyebilirsiniz.
KIZLAR bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. Allah sizlerde nasip etsin. 3050 gr 48 cm boyu. Meleğim bi tatlı ki görseniz :) spinal anestezi olamadım malesef. Çok stres yaptığımdan dolayı yapamadılar. Genel anestezi yapıldı. Şuan ikimizde iyiyiz çok şükür. Ağrım yok ağrı kesici vuruyorlar sürekli. Darısı başınıza :)
tebrikler allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.sağlıkla inşallah
Dogru soyluyorsunkızlar doğum yapanlar listemiz var mı biryerlerde :44: zira liste zamanıdır
Hos geldinHerkese merhaba, oku oku nereye kadar dedim ve bende yazmaya karar verdim😄
Kizlarrrrr ben kizima kavustum. Darisi hepinizin basina 3,550 gr 50 cm bir melek hersey yolunda cok şükür öpüyoruz sizi :)
Kizlar dogum yaptim, 37.5, saat 3 gibi basladi 10 dakika da bir, sonra 6 da 6 dk dustu, 7 de yola ciktik. 730 da 10 cm acilma ile ilk muayne oldu, 8. 30 da masaya ciktik, 845 de dogdu.
Atlas Han, 3680 ve 51 cm, 37. Hafta 5 gun. Opuyor ellerinizden,
Darisi tum hamislerin basina.
Kizlar bikac isim var aklimda
Miray
Mira
Almira
Sizce hangisi daha guzel?
Miray
Mira
Almira
Miray
Mira
Almira
Miray
Mira
Almira
Miray
Mira
Almira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?