2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
bugün alttan muayene oldum ilk kez. öyle anlatılan gibi çok acı verici değildi. ben sadece korktuum için kasıldım. doktor serbest bırak kendini dedi. serbest bırakınca hiçbişe hissetmedim. kalça kemiklerim genişmiş. ama daha öyle açılma yokmuş. normal doğum için uygunmuşum :)

herkes doğurmaya başlamış. 36+2yim. bizimkiler ne zaman gelecek acaba

Kizlar bikac isim var aklimda
Miray
Mira
Almira
Sizce hangisi daha guzel?

Canım ben de tüm bu isimleri çok beğeniyorum hatta almirayla ilgili facete kızlara bile danıştım ama bence en güzeli Miray , Mira bu senenin patlangaç ismi almira da biraz zorlama isim gibi gerçekten en güzeli Miray bence

10 gun sonraki muayenede bir aksilik cikmazsa sezeryan tarihim 2 Mayıs :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay ınanmıyorum senle aynı gun doguracagız ben de 2 mayıs.. bız aslında 1 mayıs ıstedık ama resmı gunlerde yenı yasayla dogum yapılamaıyormuş( ama 2 mayıs ıyı olcak her yıl dogumgunu ıcın rahat rahat hazırlık yaparız 1 mayıs tatıl ya:)))

Miray
Mira
Almira
miray dioruz kizimla teyzesi ))
sonra neye karar werdiniz memleketlim ))

aaaa yok burda ole seler olmaz ki )) hele ben2 gecedir aglama krizlerine girmiorum ki )) hele bu gece yuzune kaapiyi kapamadim ki ben kocamin kawga etmedik yani biz )) yarin dr a gidicegim icin 2 saattir balkonda hayali sigara icmiorum ki....aaaa walla sasirdim sana kardesim ne hormonu ))

Miray
Mira
Almira

Bende Miray diyorum:))

Bizde 1 mayis tatil esim iki gun onceden ciksin babalik iznine girmesin haftasonuyla fazladan 4 gunu olsun diye dusunduk:) dr.a kalsa 30 nisandi:) zaten 3 aydir ayriyiz doguma gelsinde zor zamanlarin nazini yapamadim dogumda son triplerimi atim:))

Senle zaten ayni telaslari yasadik ayni gun olmasinada sasirmadim:)

Hayirli olsun.sende bizim icin op atlas han bebegi

Kiz evhamli herseyden nem kapiyosun çatır çatır dogurucaz biz merak etme. Pozitif doğum Hikayelerini oku acayip gaza getiriyo insani

ay sorma tatlim yAaa walla bugun ne morellidim farkindasan cantami alip dogurmaya gidesim falan wardi hatta )) ama ne zaman girdim okumaya minick selere bile cok acitti die yorumlar ( kucumseme degil kisiden kisiye fark war..) bu sefer butun bunyem alt ust oldu...bi da okudum baska yeri bole indim indim kac gunluk bebek koweze alinmis ( oysaki normal dogmis kg hafta 10 gun sonra kuwez )) haydaaa hani haftasinda dogumca baska sikinti yoktu bu ne simdi die benim butun balatalar yandi yani......allahhh yardimcimiz olsun masallah bizim topiktekiler masallahi war 2 saat sonr ii m demege basladilar ses werdiler )) bizde bole olalim insallahhh

Kaseker rica etsem beni listeye ekleyebilir misin? Sat 22 agustos bdt 29 mayis...
Iyi geceler...

Canim hayirli olsun senin meleginde.

Gece gece bir bakayim dedim ard arda dogum haberleri okudum.cok duygulandim vallahi gozlerim doldu.hepinizin iyi olmasina cok sevindim.darisi bizlerin basina

canım babalık ıznı dogum kagıdında yazan doğum tarıhınden ıtıbaren başlıyor:) yanı bızımkılerın babalık ızınlerı 2 mayısta baslıyor ben gene de soracagım. ınsallah senın dedıgın gıbıdır..ya sorma ıkımızde kanamadan çektiğimiz kadar çekmedik::)) ben 24 haftada bıle kanama yasadım hastanede yattım sen de çok cektın gecen ay bıle kanaman oldu dıye hatırlıyorum.. Allahım daha kotulerını göstermesin.. ben de mecburen sezaryan olcam bebek hala dönmedı nıyetı de yok. garıbım ugrasıyo ugrasıyo basaramıyor:))drum ne olur ne olmaz dıye sezaryan tarıhı verdi

Diğer doğum yapan arkadaşlara da hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah yardımcı olsun hepinize. Darısı başınıza çok harika müthiş bişey :) uyku uyuyamıyorum inanın. Gözümü ayırmak istemiyorum:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

masallah ya ALLAH anali babali buyutsn.darisi basimiza.bn de kizimi izlemenin hayaliyle yanip tutsuyrm artk.cok ozendm suan sana cok

muhteşem bır duygu olmalı:))sütün hemen geldı mı.. genel anastezıden sonra kaç dkkada uyandın cnm. kaç saat sonra ayaga kalkabıldın.. ya ben de epıdural olcam ama ben de korkuyorum genel mı olsam kı..sut hemen gelıyomu cnm

masallah ya ALLAH anali babali buyutsn.darisi basimiza.bn de kizimi izlemenin hayaliyle yanip tutsuyrm artk.cok ozendm suan sana cok

Ah canım değişilmez bir duygu bu i. Okadar güzel ki kızım bakmaya doyamıyorum. Darısı başınıza inşallah

BESTEKIZ biliyorsun olumsuz yorum yapmam demiştim. Benim doğumum güzeldi. Genel anestezi ile doğum yaptım. Hiçbirşey anlamıyorsun o uyku müthiş bir uyku. Ne sonda takıldığını hissettim nede başka birşey. Uyandığımda sonda falan yoktu. Eğer takıldıysada ben uyutulduktan sonra takılmıştır. Uyandığımda ilk etapta çok bulantım oldu hemen iğne yaptılar. Uyanmadan ağrı kesici yapmışlar zaten. Tabiki ağrım vardı ama çok çok değil. Dsha sonrada ağrım var dedikçe ağrı kesici yaptılar. En zoru ilk ayağa kalkarken oldu bende. Oda aşırı kötü değildi. Bilmemki benim doktorumun elimi çok hafifti. Anlamadım. :) tabi ağrım oluyor ama dayanılmayacak bi ağrı değil. Iyi geceler :)

ahh yerim sizi ben ya kirk birk kere masallah ))))

canim cok uyuya kalmiosun emen uyaniosun die biliorum narkozuu ustunden atar atmaz da kaldiriolar die biliorum....o da istifra wc wb ihtiyaclarla narkoz hemen atiliomus....ben zaten genel istiom drumun daha sezaryene bile cewap wermemesi yuzunden bunu konusamadim...ama 5ile8 saat suruo spinal yada epiduralde ayaga kalkmak gibi bisi okudum o yuzden istiom geneli de..okdar saat yataga bagli kalmak istemiorum...allahim lutfen duy sesimi ...

ayyy inanmiorum yaaa sana gelip sarilasimm war wakit ayirip yazdigi icin saol....dedim sana genel anesteziden korkma sadece ilk kalkmak kotu die....ama bu kadar muthis bi donus beklemiodum acikcasi...inanilmaz morel oldun...allah yardimcin olsun bi tanem 2 ..3 gune hic bisiyin kalmaz....dua et bende bole bi donus yapim insallah.....drnada helal olsun...seyret dur kizini simdi bakalim fistiklar sizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…