35. Haftadayim, hem cok sıkıldım artik bir an once dogsun normal hayatima geri doneyim istiyorum hem de uykusuz geceler, sut geldi gelmedi, meme acılari, lohusalik hormonlari beni endiselendiriyor. Kafam ve ruh halim karmakarisik😥 siz de boyle misiniz?
Kizlar bikac isim var aklimda
Miray
Mira
Almira
Sizce hangisi daha guzel?
10 gun sonraki muayenede bir aksilik cikmazsa sezeryan tarihim 2 Mayıs :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
miray dioruz kizimla teyzesiKizlar bikac isim var aklimda
Miray
Mira
Almira
sonra neye karar werdiniz memleketlimarkadasım bu sene tr de mira ve almira fırtınası esiyor çok fazla bu ismi koyanlar var...
bende ikl zamanlar m ile baslayan ism aradım eşimin s ile; benimki m ile;ablasınınkide s ile başlıyor die bu kızımınkide m olsun istedim ama ne eşimin beğendiklerini ben beğendim ne benim beğendiklerimi eşim....uzun sure inatlaştık çok sancılı bi surec sonra hadi kardesleri ayırmayalım buda s ile başlasın dedik .....
miray da beğendiklerim arasında idi o yuzden oyumu miraydan yana kullanıyorum...
35. Haftadayim, hem cok sıkıldım artik bir an once dogsun normal hayatima geri doneyim istiyorum hem de uykusuz geceler, sut geldi gelmedi, meme acılari, lohusalik hormonlari beni endiselendiriyor. Kafam ve ruh halim karmakarisik😥 siz de boyle misiniz?
Kizlar bikac isim var aklimda
Miray
Mira
Almira
ay ınanmıyorum senle aynı gun doguracagız ben de 2 mayıs.. bız aslında 1 mayıs ıstedık ama resmı gunlerde yenı yasayla dogum yapılamaıyormuş( ama 2 mayıs ıyı olcak her yıl dogumgunu ıcın rahat rahat hazırlık yaparız 1 mayıs tatıl ya:)))
Kizlar dogum yaptim, 37.5, saat 3 gibi basladi 10 dakika da bir, sonra 6 da 6 dk dustu, 7 de yola ciktik. 730 da 10 cm acilma ile ilk muayne oldu, 8. 30 da masaya ciktik, 845 de dogdu.
Atlas Han, 3680 ve 51 cm, 37. Hafta 5 gun. Opuyor ellerinizden,
Darisi tum hamislerin basina.
Kizlarrrrr ben kizima kavustum. Darisi hepinizin basina 3,550 gr 50 cm bir melek hersey yolunda cok şükür öpüyoruz sizi :)
Kiz evhamli herseyden nem kapiyosun çatır çatır dogurucaz biz merak etme. Pozitif doğum Hikayelerini oku acayip gaza getiriyo insani
Bende Miray diyorum:))
Bizde 1 mayis tatil esim iki gun onceden ciksin babalik iznine girmesin haftasonuyla fazladan 4 gunu olsun diye dusunduk:) dr.a kalsa 30 nisandi:) zaten 3 aydir ayriyiz doguma gelsinde zor zamanlarin nazini yapamadim dogumda son triplerimi atim:))
Senle zaten ayni telaslari yasadik ayni gun olmasinada sasirmadim:)
KIZLAR bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. Allah sizlerde nasip etsin. 3050 gr 48 cm boyu. Meleğim bi tatlı ki görseniz :) spinal anestezi olamadım malesef. Çok stres yaptığımdan dolayı yapamadılar. Genel anestezi yapıldı. Şuan ikimizde iyiyiz çok şükür. Ağrım yok ağrı kesici vuruyorlar sürekli. Darısı başınıza :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende Miray diyorum:))
Bizde 1 mayis tatil esim iki gun onceden ciksin babalik iznine girmesin haftasonuyla fazladan 4 gunu olsun diye dusunduk:) dr.a kalsa 30 nisandi:) zaten 3 aydir ayriyiz doguma gelsinde zor zamanlarin nazini yapamadim dogumda son triplerimi atim:))
Senle zaten ayni telaslari yasadik ayni gun olmasinada sasirmadim:)
Diğer doğum yapan arkadaşlara da hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah yardımcı olsun hepinize. Darısı başınıza çok harika müthiş bişey :) uyku uyuyamıyorum inanın. Gözümü ayırmak istemiyorum:)
Diğer doğum yapan arkadaşlara da hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah yardımcı olsun hepinize. Darısı başınıza çok harika müthiş bişey :) uyku uyuyamıyorum inanın. Gözümü ayırmak istemiyorum:)
masallah ya ALLAH anali babali buyutsn.darisi basimiza.bn de kizimi izlemenin hayaliyle yanip tutsuyrm artk.cok ozendm suan sana cok
canim cok uyuya kalmiosun emen uyaniosun die biliorum narkozuu ustunden atar atmaz da kaldiriolar die biliorum....o da istifra wc wb ihtiyaclarla narkoz hemen atiliomus....ben zaten genel istiom drumun daha sezaryene bile cewap wermemesi yuzunden bunu konusamadim...ama 5ile8 saat suruo spinal yada epiduralde ayaga kalkmak gibi bisi okudum o yuzden istiom geneli de..okdar saat yataga bagli kalmak istemiorum...allahim lutfen duy sesimi ...muhteşem bır duygu olmalı:))sütün hemen geldı mı.. genel anastezıden sonra kaç dkkada uyandın cnm. kaç saat sonra ayaga kalkabıldın.. ya ben de epıdural olcam ama ben de korkuyorum genel mı olsam kı..sut hemen gelıyomu cnm
BESTEKIZ biliyorsun olumsuz yorum yapmam demiştim. Benim doğumum güzeldi. Genel anestezi ile doğum yaptım. Hiçbirşey anlamıyorsun o uyku müthiş bir uyku. Ne sonda takıldığını hissettim nede başka birşey. Uyandığımda sonda falan yoktu. Eğer takıldıysada ben uyutulduktan sonra takılmıştır. Uyandığımda ilk etapta çok bulantım oldu hemen iğne yaptılar. Uyanmadan ağrı kesici yapmışlar zaten. Tabiki ağrım vardı ama çok çok değil. Dsha sonrada ağrım var dedikçe ağrı kesici yaptılar. En zoru ilk ayağa kalkarken oldu bende. Oda aşırı kötü değildi. Bilmemki benim doktorumun elimi çok hafifti. Anlamadım. :) tabi ağrım oluyor ama dayanılmayacak bi ağrı değil. Iyi geceler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?