2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Herkese iyi dilekleri icin cok tesekkur ederim. Alinti yapamadim tek tek, ama hepsi beni cok ama cok mutlu etti. Herkese 1000 katini yolluyorum, atlas tenli bebis kokulu...

Bende 34.haftadayim.inan hayirlisiyla dogurmak ve normal gunelrime donmek isityorum.en buyuk arzum yatakta gerilmekk ve hızlı hareket etmek.biayandanda acaba bebe dogduktan sonra gece uysuzluga dayanabilcemmi.o hasta olursa sabirli olaabilcemmi.kafamda delii sorular:)

Kizlar bikac isim var aklimda
Miray
Mira
Almira
Sizce hangisi daha guzel?
miray diyorum

Herkese iyi dilekleri icin cok tesekkur ederim. Alinti yapamadim tek tek, ama hepsi beni cok ama cok mutlu etti. Herkese 1000 katini yolluyorum, atlas tenli bebis kokulu...

Cok heyecanlandim.cok ozendim size.masallah bomba gibisiniz

Masallah, atlas han saglikli gorunuyor. Hatirlayanlar vardir ozel bir anamoliye sahip idi. Kalbinde besleme damarlarindan biri eksikti. Downdan suphenilmisti, sisip anne karninda olebilir denmisti. Sukur saglikla dogdu. Dtlar bir sikinti gormediler. Allah tum bebekleri korusun.
Henuz beyaz sut gelmedi. Ama gayretli insallah sabaha insallah gelir. Kolostrum almistir dedi hemsire bilemiyorum.
Benim yogun kanamam devam. Yarina duzelir biraz daha dendi. Dogum cok kisa fakat siddetli agrilar esliginde oldu. 10 cm aciklikla 45 dk agri cektim. Bebek yukaridan asagiya indi. Araliksiz di bir ara fakat hepsi toplam 2 saatten az surdu bir sekilde gecti. Ne yazikki hic dikis olmayacakken son anda eski dikislerim acildi . 3 adet ama katmanli oldu bu kez. Birz yordu, ama suana kadar ciddi bir sanci falan yasamadik,(volteren fitil yapildi).
Sut derdimizde gecerse evimizin yolunu tutmamiza izin verirlerse daha ne isteriz:)
Herkesi opuyom bol, kolay dogumlar diliyorum.

Sütüm henüz gelmedi canım. Pompa ilede çektiriyoruz devamlı ama şuan hiç birşekilde gelmiyor. Inşallah bi kaç güne gelir ya. En büyük derdim o. Galaktago damla, humana bitki çayı falan içiyorum ama yok henüz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydinnnn herkese iyi sabahlar.
Uyku tutmadi 5 ten beri burdayim..
Bugun son kez eminonune gidicem.allahim saglikla alisverisimi tamamlayip donmemi nasip eder insallah.agirlastim cok

Northstar, Moonserose, Dalokaysmom; haberlerinizi okurken gözyaşlarıma engel olamadım. Çok dygulandım ve sevindim. Bebişlerinizi sapasağlam kucağınıza aldınız, darısı tum topiğimizin başına:)
Çook sevgiler ve öpücükler canlar:)

Günaydın kıZlar bir uyku mağduru da benim mide yanması ile uyandım boğazım ağrıyor umarım güzel bir gün olur iyi haberler alırız

Günaydın kızlar çokkk güzel bir gün olsun herkese.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gunaydın kızlar

inanılmaz bır mıde bulantısı var anlatamam...

vucut ısım sureklı degısken.. bı usuyorum bı terlıyorum..

hayırlısı olsun..

Kizlar bikac isim var aklimda
Miray
Mira
Almira
Sizce hangisi daha guzel?
Gunaydin canim bana Almira daha hos geldi.,.Ben esim ile kura cekme yontemini kullanicagim sizede tavsiye ederim cok heyecanli oluyoo.,.

Kizlarrrrr ben kizima kavustum. Darisi hepinizin basina 3,550 gr 50 cm bir melek hersey yolunda cok şükür öpüyoruz sizi :)

Rabbim saglik ve mutlulukla yasamanizi nasio etsin ins.CANLARIM Hayirli ve boll sutlu haberlerle gelin ins.
Gunaydin.,.Nasil ya bebisin kac kiloki yani benimde dogumum basladi 34+1ken doktor durduralimmi yoksa dogumhaneyemi alim seni die sordu bana ama durmasi daha ii tabi dedi bende durdurmalarini istedim.Yani akcigerleri gelismis 34 haftayi doldurmus bebeklere erken dogum demiyorum dedi.KANUNI hastanesinde.Allah yardimciniz olsun ins.
Rabbim sutunuzu bol yapsin ins.

bende olmadım canım bnmki doğuma gttiğinde bakıyo boşver bence çok öenmli değil. her bebek kendi çatısını ayarlarmış zaten. ben pek güvenmiyorum çatı muayenelerine zaten

en son 1 hafta öncemi ne yazmıştı sanırım hala doğurmadım diye sonra görmedim ben birde glazebutterfly vardı ikiz annesi o çooooook uzun zamandır yazmıyo bende onu merak ediyorum

bende olmadım canım bnmki doğuma gttiğinde bakıyo boşver bence çok öenmli değil. her bebek kendi çatısını ayarlarmış zaten. ben pek güvenmiyorum çatı muayenelerine zaten

Hadi canim seninki de hepten gecmis ama yaa yani 40. Haftaya kadar bekledin diyelim acilman basladi catina bakiyo catin dar sezeryana mi diyorrr
ama gerci dedigin gibi takmamak gerek napim hersey olacagina variyo nasilsa...

Canım benim 38. hafta bitti bugün, doktorum hiç çatı muayanesi yapmadı. Bebek, vücuduna göre aşırı kilolu olmadıgı sürece (ki burada espri olarak 8 kilo fln dogurmadıgın sürece der hep) doguramayacak kadar dar çatı diye bir şey yoktur der. Bugün de kontrole gideceğiz, bizimki içeride hangi işle iştigal ediyor göreceğiz, rahat gibi yani, pek çıkası yok sanki... İnsan yalancı kasılma yapar bari de mi? O bile yok :))))

gunydınn herkese ...

beni artık ıyıce heyecan sardı yaa doğum haberlerini okudukca.. bızde bı an önce yaerumuza kavusalımda anlatalım ıstıyorum.. doğum yapanları tebrık edıyorumm .. allah analı babalı sağlıkla buyutsun ınşallah. sarısı doğuracakların başına hepimize... :)

Günaydın kızlarrrr

Annecim geldi bu sabah çok mutluyum
İnanılmaz rahatladım, bundan sonra istediği zaman gelebilir oğlum anneannesi yanımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…