benim hesabima gore 36tatlim ama bakalim yarin kac cikcak...senin kac goremiorum da bend..
Bende 34.haftadayim.ama bizim yaramazlar kac hafta gorunecekler bakalim.ayy uyku tutmuyoo uyuymiyorum..gece yapmadan utkunun yikanacaklarini ayirdin onlaru dusunup duruyorum:))
35. Haftadayim, hem cok sıkıldım artik bir an once dogsun normal hayatima geri doneyim istiyorum hem de uykusuz geceler, sut geldi gelmedi, meme acılari, lohusalik hormonlari beni endiselendiriyor. Kafam ve ruh halim karmakarisik😥 siz de boyle misiniz?
miray diyorumKizlar bikac isim var aklimda
Miray
Mira
Almira
Sizce hangisi daha guzel?
Diğer doğum yapan arkadaşlara da hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah yardımcı olsun hepinize. Darısı başınıza çok harika müthiş bişey :) uyku uyuyamıyorum inanın. Gözümü ayırmak istemiyorum:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkese iyi dilekleri icin cok tesekkur ederim. Alinti yapamadim tek tek, ama hepsi beni cok ama cok mutlu etti. Herkese 1000 katini yolluyorum, atlas tenli bebis kokulu...
muhteşem bır duygu olmalı:))sütün hemen geldı mı.. genel anastezıden sonra kaç dkkada uyandın cnm. kaç saat sonra ayaga kalkabıldın.. ya ben de epıdural olcam ama ben de korkuyorum genel mı olsam kı..sut hemen gelıyomu cnm
Gunaydinnnn herkese iyi sabahlar.
Uyku tutmadi 5 ten beri burdayim..
Bugun son kez eminonune gidicem.allahim saglikla alisverisimi tamamlayip donmemi nasip eder insallah.agirlastim cok
Gunaydin canim bana Almira daha hos geldi.,.Ben esim ile kura cekme yontemini kullanicagim sizede tavsiye ederim cok heyecanli oluyoo.,.Kizlar bikac isim var aklimda
Miray
Mira
Almira
Sizce hangisi daha guzel?
Kizlar dogum yaptim, 37.5, saat 3 gibi basladi 10 dakika da bir, sonra 6 da 6 dk dustu, 7 de yola ciktik. 730 da 10 cm acilma ile ilk muayne oldu, 8. 30 da masaya ciktik, 845 de dogdu.
Atlas Han, 3680 ve 51 cm, 37. Hafta 5 gun. Opuyor ellerinizden,
Darisi tum hamislerin basina.
Kizlarrrrr ben kizima kavustum. Darisi hepinizin basina 3,550 gr 50 cm bir melek hersey yolunda cok şükür öpüyoruz sizi :)
KIZLAR bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. Allah sizlerde nasip etsin. 3050 gr 48 cm boyu. Meleğim bi tatlı ki görseniz :) spinal anestezi olamadım malesef. Çok stres yaptığımdan dolayı yapamadılar. Genel anestezi yapıldı. Şuan ikimizde iyiyiz çok şükür. Ağrım yok ağrı kesici vuruyorlar sürekli. Darısı başınıza :)
Gunaydin.,.Nasil ya bebisin kac kiloki yani benimde dogumum basladi 34+1ken doktor durduralimmi yoksa dogumhaneyemi alim seni die sordu bana ama durmasi daha ii tabi dedi bende durdurmalarini istedim.Yani akcigerleri gelismis 34 haftayi doldurmus bebeklere erken dogum demiyorum dedi.KANUNI hastanesinde.Allah yardimciniz olsun ins.haberler pek iyi değil kızlar malesef bebeğin suyu iyice azalmış tansiyondan dolayıda gerileme başlamış şuan bebeği alsam çok küçük küvez falan gerekir dedi kanuniye gidicekmişim heyet karar vericekmiş randevu almaya uğraşıyorum alamazsam acil gidicez
Rabbim sutunuzu bol yapsin ins.Sütüm henüz gelmedi canım. Pompa ilede çektiriyoruz devamlı ama şuan hiç birşekilde gelmiyor. Inşallah bi kaç güne gelir ya. En büyük derdim o. Galaktago damla, humana bitki çayı falan içiyorum ama yok henüz
Gaviscon gaviscon gavisconnnnn
Doktorum yazdi Allah o yazan ellerine dert vermesin beni rahatlatti kendimden geciyor surekli yanmadan dolayi istifra ediyordum cooooookkkkk şükür yanma baslayinca bir yudum iciyorum 1 dk gecmeden rahatliyorum
Kizlar yaaaa sali gunu kontrolum var su cati muayenesini olmadim hala en son kontrolde 31. Haftamdaydim sizce bu sefer yapar mi? Sekreter 38. Haftada yapiyor dedi ben de yuh dedim acikcasi:26::26:
38 de insanlar sezeryan oluyo yaaaa yarsim edin bi el ativerinn hala benim gibi cati muayenesi olmayan var mi????
mayıs annelerının tek ıkız annesı olan MRS BEYAZ arkadasım nerelerdesin kaç gündür yoksun. senle aynı haftadayız sen heralde dogurdun bu haftaya bence cok ıyı geldın masallah..ıkızler topıgıne de baktım yoksun.. haberi olan var mı
bende olmadım canım bnmki doğuma gttiğinde bakıyoboşver bence çok öenmli değil. her bebek kendi çatısını ayarlarmış zaten. ben pek güvenmiyorum çatı muayenelerine zaten
Gaviscon gaviscon gavisconnnnn
Doktorum yazdi Allah o yazan ellerine dert vermesin beni rahatlatti kendimden geciyor surekli yanmadan dolayi istifra ediyordum cooooookkkkk şükür yanma baslayinca bir yudum iciyorum 1 dk gecmeden rahatliyorum
Kizlar yaaaa sali gunu kontrolum var su cati muayenesini olmadim hala en son kontrolde 31. Haftamdaydim sizce bu sefer yapar mi? Sekreter 38. Haftada yapiyor dedi ben de yuh dedim acikcasi:26::26:
38 de insanlar sezeryan oluyo yaaaa yarsim edin bi el ativerinn hala benim gibi cati muayenesi olmayan var mi????
10 gun sonraki muayenede bir aksilik cikmazsa sezeryan tarihim 2 Mayıs :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?