2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

maşallah canım sağlıkla sıhhatle büyüsün paşa:) sütünde bi duş alma imkanın olursa hemen gelir bence. güle güle büyüt bebişini. çok öpüyorummmm ikinizidee

ofertacım naaptın ettin benden önce ayrıldın izne şaka bi yana benimde son iki günüm inşallah. evimde olmak sabahları rahat olmasa bile yatmak istiyorum döne döne oyy sanki bi ben kaldım çalışan gibi hissediyorum dahada geçmiyo saatler

Dogum sonrasi degil de bu ara dogum kismi korkutuyor.. Arkadaslar dogurdukca iyice panik yaptim

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gozunuzaydin canim,saglikli olmaniza cok sevindimm..insallah donersiniz evinize en kisa zamanda..

Merhaba😊 bizim de 3 mayis tarihimiz, nisan geldi iki gun once muhtemelen, acilma yok sanci yok bekliyoruz oyle...

Seni merak ederken benim basima geldi..Bu sabah peceteye 2 belki 3 damladir,pembe leke oldu,baskada bisey yok..Senin nasildi?

Kizlarrrrr ben kizima kavustum. Darisi hepinizin basina 3,550 gr 50 cm bir melek hersey yolunda cok şükür öpüyoruz sizi :)
Gozunuzaydiiiin :))
Allah saglikli bir omur nasip etsin minigee..

Gozunuzaydinn..hosgelmis minik :) saglikli bir omur surmesi dilegiyle..

Bence de direk git canim..Hayirli haberler duy insallahh..Allah yardimciniz olsun..

Senin dedigin gibi canim ama bizimki ogun icin normal izin alacak dogum iznini pazartesi baslatacak muduru o kadarini yapacak artik biz onlarin ustluk kasintilari yuzunden 5 ay korkuyla yasadik orda, 3 aydir ayriyiz.
Evet canim gecen ayda oldu hala daha ödüm kopuyor her wc ye ciktigimda hayir nişan gelse anlamiycam:))
Benimki dogum pozisyonunda ama dr riske atamam dedi esim hic atamam dedi sezeryani kabul ettik. Hayirlisi boyleymis canim benim bugunlerini gorduk ya o kadar seyden sonra nasil dogum olursa olsun:)

Sen beni cok aglattin iki gundur cokta ozendim:) insallah sutun en kisa zamanda gelir canim.

Bi sorun cikmamasina sevindim ya. Cok cok daha saglikli olsun insallah. Sutunde hemen gelir insallah:)

ohh hadi bakalım hayırlı doğumlar versin allah ım bebiş nasıl annesi büyümüşmüü

Aminn canimcim cumlemize:) buyumus teyzesi kilosu az geliyo bana ama dr normal diyo iki hafta ne yediysem iki katina cikarip yicem:)

Sende artik su iznine cikta rahat et valla orda dogurcan:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydinn herkesee

Once klozete damlamis gordum canim pembe pembe, bakinca kagitta da vardi.. Bugun kontrolum var hala inmediyse korkmaya baslayabilirim.
Senin ne zaman kontrolun? Nisan geldiyse bi gorunsen iyi olur gibi

Kizlar bikac isim var aklimda
Miray
Mira
Almira
Sizce hangisi daha guzel?

Miray hoşuma gitti benimde, bir de Aysima hoşuma gidiyordu içinde ay olan isimlerden.
isim bulmak çok zor gerçekten.

Ay cok güzel dedin yaa
Ben de salidan sonra ne olur bilmiyorum hep ayda bir cagirdi kadin...
Ben de kiz bebis bekliyorum insaallah Zehra miz olacak

Zehra da çok güzelmiş, çok seviyorum eskimeyen isimleri, adıyla yaşasın inşallah.

gunaydın kızlar

inanılmaz bır mıde bulantısı var anlatamam...

vucut ısım sureklı degısken.. bı usuyorum bı terlıyorum..

hayırlısı olsun..

geçmiş olsun canım, dikkat et kendine... bi izne çıksaydın hayırlısıyla, ben hala işe gittiğimi düşünemiyorum, maşallah sana

Günaydın kızlarrrr

Annecim geldi bu sabah çok mutluyum
İnanılmaz rahatladım, bundan sonra istediği zaman gelebilir oğlum anneannesi yanımızda

gözün Aydın şeker, şimdi sıra bıdıkta

Seni merak ederken benim basima geldi..Bu sabah peceteye 2 belki 3 damladir,pembe leke oldu,baskada bisey olsun..

Amanın nişanın mı geldi fıstık senin??? haydi hayırlısı... doktoru aradın mı? kontrolün yakın mı?

heyecanlandım valla... ben de bi heves bakıyorum her seferinde, ama tık yok anca bol bol tekme

sırayla okuyup yazıyorum,sen üçüncü annesin,hayırlı uğurlu olsun,allah analı babalı büyütsün inşallah:)) kokla bizim için de

Evet canım evdeyim ama yine misafirim var daha çok yoruluyorum anlatıpta kızdırmıyım sizi yine ama kimsenin acıması yok onu çok iyi anladım şimdi anneme gideceğim acayip sinirlerim bozuk akşama gelirim ancak eve.seninde az kaldı izne az daha sabret canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

geçmiş olsun canım, dikkat et kendine... bi izne çıksaydın hayırlısıyla, ben hala işe gittiğimi düşünemiyorum, maşallah sana

cıkıcam canım bugun cıkmayı planlıyorum artık :)

hayırlısıyla her ne kadar kendıme "diren güneş" desem de artık çanlar çalıyor..

Amanın nişanı gelenler var sanırım, çook heyecanlı!!! Hayırlısı olsun kızlar bir çırpıda alın bebeklerinizi inşallah kucağınıza ama bizi haberdar etmeyi unutmayınnn!!!

Nesh, gercekten direngunes yaptın :))) benim oglum da #occupyanne yapıyoooo içerde sanırsam

Mayıs anneleri yavaş yavaş dökülüyor maşallah herkes vaktinde doğuracak 36 yı hemen hemen ehrkes tamamladı. Benimde son 1 haftam hayırlısı ile kucağıma alayım prensesimi

Soyle bisi desen de icimizin yaglari erise arkadasim yaa
O kadar sinirini bozacak kadar durman hata

Siz dogum akademisindeydiniz sanirim, normal dogum yapmayi cok istiyorum, bebegin sagligi acisindan olumluysa tabi ki. Tek korkum bi aksilik cikar da sezeryana alirlar diye..
Uc gun once nisan geldi, kanala inmemis minnos, sanci da cikmadi.. Sanki dogum baslayacak da bizimkinin gelmeye niyeti olmayacak mecburen cekip alacaklar diye bir korkuya kapildim (
Gordugunuz ornek var midir boyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…