Masallah, atlas han saglikli gorunuyor. Hatirlayanlar vardir ozel bir anamoliye sahip idi. Kalbinde besleme damarlarindan biri eksikti. Downdan suphenilmisti, sisip anne karninda olebilir denmisti. Sukur saglikla dogdu. Dtlar bir sikinti gormediler. Allah tum bebekleri korusun.
Henuz beyaz sut gelmedi. Ama gayretli insallah sabaha insallah gelir. Kolostrum almistir dedi hemsire bilemiyorum.
Benim yogun kanamam devam. Yarina duzelir biraz daha dendi. Dogum cok kisa fakat siddetli agrilar esliginde oldu. 10 cm aciklikla 45 dk agri cektim. Bebek yukaridan asagiya indi. Araliksiz di bir arafakat hepsi toplam 2 saatten az surdu bir sekilde gecti. Ne yazikki hic dikis olmayacakken son anda eski dikislerim acildi . 3 adet ama katmanli oldu bu kez. Birz yordu, ama suana kadar ciddi bir sanci falan yasamadik,(volteren fitil yapildi).
Sut derdimizde gecerse evimizin yolunu tutmamiza izin verirlerse daha ne isteriz:)
Herkesi opuyom bol, kolay dogumlar diliyorum.
35. Haftadayim, hem cok sıkıldım artik bir an once dogsun normal hayatima geri doneyim istiyorum hem de uykusuz geceler, sut geldi gelmedi, meme acılari, lohusalik hormonlari beni endiselendiriyor. Kafam ve ruh halim karmakarisik😥 siz de boyle misiniz?
Kizlar dogum yaptim, 37.5, saat 3 gibi basladi 10 dakika da bir, sonra 6 da 6 dk dustu, 7 de yola ciktik. 730 da 10 cm acilma ile ilk muayne oldu, 8. 30 da masaya ciktik, 845 de dogdu.
Atlas Han, 3680 ve 51 cm, 37. Hafta 5 gun. Opuyor ellerinizden,
Darisi tum hamislerin basina.
Merhaba😊 bizim de 3 mayis tarihimiz, nisan geldi iki gun once muhtemelen, acilma yok sanci yok bekliyoruz oyle...
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gozunuzaydiiiin :))Kizlarrrrr ben kizima kavustum. Darisi hepinizin basina 3,550 gr 50 cm bir melek hersey yolunda cok şükür öpüyoruz sizi :)
Gozunuzaydinn..hosgelmis minik :) saglikli bir omur surmesi dilegiyle..KIZLAR bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. Allah sizlerde nasip etsin. 3050 gr 48 cm boyu. Meleğim bi tatlı ki görseniz :) spinal anestezi olamadım malesef. Çok stres yaptığımdan dolayı yapamadılar. Genel anestezi yapıldı. Şuan ikimizde iyiyiz çok şükür. Ağrım yok ağrı kesici vuruyorlar sürekli. Darısı başınıza :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
haberler pek iyi değil kızlar malesef bebeğin suyu iyice azalmış tansiyondan dolayıda gerileme başlamış şuan bebeği alsam çok küçük küvez falan gerekir dedi kanuniye gidicekmişim heyet karar vericekmiş randevu almaya uğraşıyorum alamazsam acil gidicez
canım babalık ıznı dogum kagıdında yazan doğum tarıhınden ıtıbaren başlıyor:) yanı bızımkılerın babalık ızınlerı 2 mayısta baslıyor ben gene de soracagım. ınsallah senın dedıgın gıbıdır..ya sorma ıkımızde kanamadan çektiğimiz kadar çekmedik::)) ben 24 haftada bıle kanama yasadım hastanede yattım sen de çok cektın gecen ay bıle kanaman oldu dıye hatırlıyorum.. Allahım daha kotulerını göstermesin.. ben de mecburen sezaryan olcam bebek hala dönmedı nıyetı de yok. garıbım ugrasıyo ugrasıyo basaramıyor:))drum ne olur ne olmaz dıye sezaryan tarıhı verdi
Diğer doğum yapan arkadaşlara da hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah yardımcı olsun hepinize. Darısı başınıza çok harika müthiş bişey :) uyku uyuyamıyorum inanın. Gözümü ayırmak istemiyorum:)
Masallah, atlas han saglikli gorunuyor. Hatirlayanlar vardir ozel bir anamoliye sahip idi. Kalbinde besleme damarlarindan biri eksikti. Downdan suphenilmisti, sisip anne karninda olebilir denmisti. Sukur saglikla dogdu. Dtlar bir sikinti gormediler. Allah tum bebekleri korusun.
Henuz beyaz sut gelmedi. Ama gayretli insallah sabaha insallah gelir. Kolostrum almistir dedi hemsire bilemiyorum.
Benim yogun kanamam devam. Yarina duzelir biraz daha dendi. Dogum cok kisa fakat siddetli agrilar esliginde oldu. 10 cm aciklikla 45 dk agri cektim. Bebek yukaridan asagiya indi. Araliksiz di bir arafakat hepsi toplam 2 saatten az surdu bir sekilde gecti. Ne yazikki hic dikis olmayacakken son anda eski dikislerim acildi . 3 adet ama katmanli oldu bu kez. Birz yordu, ama suana kadar ciddi bir sanci falan yasamadik,(volteren fitil yapildi).
Sut derdimizde gecerse evimizin yolunu tutmamiza izin verirlerse daha ne isteriz:)
Herkesi opuyom bol, kolay dogumlar diliyorum.
ohh hadi bakalım hayırlı doğumlar versin allah ımbebiş nasıl annesi büyümüşmüü
Gozunuzaydin canim,saglikli olmaniza cok sevindimm..insallah donersiniz evinize en kisa zamanda..
Seni merak ederken benim basima geldi..Bu sabah peceteye 2 belki 3 damladir,pembe leke oldu,baskada bisey yok..Senin nasildi?
Gozunuzaydiiiin :))
Allah saglikli bir omur nasip etsin minigee..
Gozunuzaydinn..hosgelmis minik :) saglikli bir omur surmesi dilegiyle..
Bence de direk git canim..Hayirli haberler duy insallahh..Allah yardimciniz olsun..
Kizlar bikac isim var aklimda
Miray
Mira
Almira
Sizce hangisi daha guzel?
Ay cok güzel dedin yaa
Ben de salidan sonra ne olur bilmiyorum hep ayda bir cagirdi kadin...
Ben de kiz bebis bekliyorum insaallah Zehra miz olacak
Kizlar dogum yaptim, 37.5, saat 3 gibi basladi 10 dakika da bir, sonra 6 da 6 dk dustu, 7 de yola ciktik. 730 da 10 cm acilma ile ilk muayne oldu, 8. 30 da masaya ciktik, 845 de dogdu.
Atlas Han, 3680 ve 51 cm, 37. Hafta 5 gun. Opuyor ellerinizden,
Darisi tum hamislerin basina.[/
hayırlı olsun canım ya ne güzel bir çırpıda doğurmussun,darısı bizim başımıza. atlas han ın da el öpenleri çok olsun
gunaydın kızlar
inanılmaz bır mıde bulantısı var anlatamam...
vucut ısım sureklı degısken.. bı usuyorum bı terlıyorum..
hayırlısı olsun..
Günaydın kızlarrrr
Annecim geldi bu sabah çok mutluyum
İnanılmaz rahatladım, bundan sonra istediği zaman gelebilir oğlum anneannesi yanımızda
Seni merak ederken benim basima geldi..Bu sabah peceteye 2 belki 3 damladir,pembe leke oldu,baskada bisey olsun..
Kizlarrrrr ben kizima kavustum. Darisi hepinizin basina 3,550 gr 50 cm bir melek hersey yolunda cok şükür öpüyoruz sizi :)
KIZLAR bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. Allah sizlerde nasip etsin. 3050 gr 48 cm boyu. Meleğim bi tatlı ki görseniz :) spinal anestezi olamadım malesef. Çok stres yaptığımdan dolayı yapamadılar. Genel anestezi yapıldı. Şuan ikimizde iyiyiz çok şükür. Ağrım yok ağrı kesici vuruyorlar sürekli. Darısı başınıza :)
ofertacım naaptın ettin benden önce ayrıldın izneşaka bi yana benimde son iki günüm inşallah. evimde olmak sabahları rahat olmasa bile yatmak istiyorum döne döne oyy sanki bi ben kaldım çalışan gibi hissediyorum dahada geçmiyo saatler
geçmiş olsun canım, dikkat et kendine... bi izne çıksaydın hayırlısıyla, ben hala işe gittiğimi düşünemiyorum, maşallah sana
cıkıcam canım bugun cıkmayı planlıyorum artık :)
hayırlısıyla her ne kadar kendıme "diren güneş" desem de artık çanlar çalıyor..
Evet canım evdeyim ama yine misafirim var daha çok yoruluyorum anlatıpta kızdırmıyım sizi yine ama kimsenin acıması yok onu çok iyi anladım şimdi anneme gideceğim acayip sinirlerim bozuk akşama gelirim ancak eve.seninde az kaldı izne az daha sabret canım
Amanın nişanı gelenler var sanırım, çook heyecanlı!!! Hayırlısı olsun kızlar bir çırpıda alın bebeklerinizi inşallah kucağınıza ama bizi haberdar etmeyi unutmayınnn!!!
Nesh, gercekten direngunes yaptın :))) benim oglum da #occupyanne yapıyoooo içerde sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?