2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Cok cok cok tesekkurlerrr

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yetistiremeyecegim diye baslari biraz atlayarak gideyim dedim ben de:) daha ic gudusel dogum kitabi var sirada ama ona sira gelicek mi bakalim :))

Kızlar bence kesin kurallar koymayın mama bi tedbir sütünüz geç ya da az gelince illaki vericez çocuğun aç kaldığını düşünerek mutsuz olabiliriz yoksa. Çok korkmayn mamaya alışır meme almaz diye. Ben oğlumu 2 sene emzirdim sütüm de iyidi yaradı tosuncuk oldu ama doğurduğum zaman ebeler bi iki kere mama verdiler bişi demedim hatta bazen göğsüm acıyo diye mama verdim ama çok nadir. Yan odadaki bebekse ciyak ciyak ağladı onlar mama verdirmemişler ebeye. Bebeğin tok doğduğu bana garip geldi hiç duymamıştım ama 2 saatte bi emzirin diyecekler zaten acıkacak

canım erken derken... sezeryan tarihi alıp doğum yapanlar var moonserose1607 , nortstar sezeryanla kavuştular miniklerine
birde dalokaysmom var oda normal doğumla kavuştu yavrusuna ...şimdilik bu kadar
Kızlar Merhaba uzun bi aradan sonra gene ben 34 haftalık olduk çok şükür..Merak ediyorum erken doğuran varmı mayıs annelerinden.

arkadaşlar çok çok sevindim sizin adınıza hayırlısıyla 9 ayın sonunda yavrularınıza kavuştunuz. Sağlıcakla büyütün bebişlerinizi. Hepinizi tebrik ediyorum. Ben de heyecanla ve kaygıyla o anı bekliyorum. Dün yine doktor kontrolüm vardı ama daha henüz gün vermedi bebek ters pozisyonda o yüzden muhtemel sezaryen olucam Hayırlısı bakalım size de bol sütlü bebek kokulu günler diliyorum kocaman öpüldünüz.

harikasın harikasın harikasın

Yetistiremeyecegim diye baslari biraz atlayarak gideyim dedim ben de:) daha ic gudusel dogum kitabi var sirada ama ona sira gelicek mi bakalim :))

içgüdüsel doğum kitabını ben de merak edıyorum aslında.. alsam mı almasam mı bılemıyorum.. bakalım hypnobırthıngı bıtırınce belkı onu da okurum :)

Dun kontroldeydim canim,hatta kursumuzun son dersiydi harekrtlerimizi nefes calismalarimizi meditasyonumuzu ysptik :) ebemiz bize yapilabilecek masajlari tekrar bende gosterdi 'cok rahatladim deyip yan odaya gecsem mi ' demistim :))) dogumhane icinde oluyorda kurs..Minik ciddiye almis galiba beni :)))
Sagol dogru diyorsun,gorunecem tekrar..

Bu sabah geldi :) kontrolum dundu ama gidecegim bi yine..hayirlisi bakalim,hepimiz icin insallah..

Selam Mayıs anneleri..dogum nefes teknikleri falan yazılmış vok guzel ama ben hiçbirini bilmiyorum :) ama inanılmaz derecede kendime güveniyorum tabi normal imkanım olursa..bu bile bişeydir dimi :) biraz öğreneyim bari nefes almaları yormiyim
Doğumda kendimi iki bebeklik nefes lazım bana:)

Cooookkk tesekkurleerr
Baslayalim artik alistirmalara

ay ne guzel sen ıkız olmasına ragmen normal ıstıyorsun. benım tembel oğlum hala dönmedi..yuruyorum merdıven bıle cıktım.yokk yok..netten arastırdım çok ters hareketler var bebegı döndurmek ıcın mesela bas asagı yat dıyor ben öyle yapsam önce esım öldürur sonra korkudan yapamam.bana sacma geldi.ugrasıyo dönemıyor.ruyamda hep normal doguruyom.hakkımızda hayırlısı

tatlımm beninkide 3 saatlik bi yolculuk yapmıştık o zaman döndü ama tavsiye etmiyorum tabiki :18::18::18:
çünkü doktorum yol biraz daha uzun olsaydı doğum başlayabilirdi demişti

tatlımm beninkide 3 saatlik bi yolculuk yapmıştık o zaman döndü ama tavsiye etmiyorum tabiki :18::18::18:
çünkü doktorum yol biraz daha uzun olsaydı doğum başlayabilirdi demişti

cnm ben hep kanama sorunu yasadıgım ıcın dr bana hep heyet raporu verdi. 10 dkdan fazla ayakta durmam hep yasaktı. eşimde korkudan hıcbırsey yaptırmadı. bız sadece dr ıcın dısarı cıkrık bır de bebek magazasına alışverış ıcın. onun harıcınde 9 aydır hep evdeyim(((( halıyle oğlanda tembel teneke oldu:)))

Canım benim kuzumun biri de sürekli pozisyon değiştiriyor duşun artık benimki bile o sıkışıklıkta dönebiliyorsa seninki hayli hayli dönebilir..annem sancıların bebegi dondurebilevegini söylüyo.benim eger pozisyonlar uygun olursa normal olacak yoksa maalesef sezeryan olucam..ben biraz sıcak duşun etkili olabileceğini düşünüyorum ama sen doguma yakın yap bunu yoksa dogumu baslatabilirsin..birde bol bol yürü..eger doktorun izin veriyosa..bana da dua edin :)

bel ağrılarım adet krampı gibi inanılmaz arttı, oğluşumun hareketlerini aşağı kısımda daha fazla hissediyorum ve şu anda işteyim distribütörlüğünü yaptığımız firmanın müfettişleri şirkete geldi izin alamam napıcam ben inşallah doğurmam ((((

canım sakin ol...ımkanın varsa otur ayaklarını uzat ve dinlen..pozisyon degıştır eger agrı gecerse yalancı doğum sancısıdır..korkma hemen ..37 haftalık olmuşsun yarın doğum ıznıne ayrıl cnm.

kızlar ayaklarım çok şiş bugünlerde...aynı sorunu yaşayan var mı? neler yapılabilir şişmemesi için veya inmesi için.... masa başı çalışıyorum,onun da etkisi var sanırım ama yine de korkuyorum....

miray ı seçtim dostum

Miraydan yana hakkımı kullanıyorum :)

Mira kisa oz ve guzel:) yurt disinda da daha rahat gibi

Mira cok hos bence ��

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

miray diyorum başka bişey demiyorum arkadaşım

miray diyorum

Cok heyecanlandim.cok ozendim size.masallah bomba gibisiniz

Miray hoşuma gitti benimde, bir de Aysima hoşuma gidiyordu içinde ay olan isimlerden.
isim bulmak çok zor gerçekten.

Zehra da çok güzelmiş, çok seviyorum eskimeyen isimleri, adıyla yaşasın inşallah.

Cevaplariniz icin cok sagolun kizlar
Seceneklerim:
Almira
Miray,
Mira ydi
Cogunluk Miray demis...Aysima yida cok begendim cok hos...

Birde Biliyorsunuzdur benim bebis yillarca suren tedavilerime ragmen gelmemisti tup bebekler dahil...
Herseyi bosverip tedaviye ara verip tatile gitmistik esimle Yunanistanda Almyrida diye bir tatil köyune ve bizden habersiz oracikta konmus karnima bebisim....
Almira ismini oldugu yere yakin buldugum icin olabilirmi acaba dedim ki digerleride az cok yakin hicc unutmamak icin bebisimin oldugu yere yakin bu isimleri alternatif olarak sundum

Son düzenleme:

Canım benim de pide gibi ayaklar felaket...Tuzu azaltıp mumkun oldugunca uzatmak gerekiyor diyorlar. Masanın altına hafif yükseltici bir tabure tarzı birşey koyup ayaklarını uzatabilirsen faydası olur... Bir de bol su...ama gene de bir yere kadar önlüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…