2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Bugun kontrole gittim malesef bizim kontroller Turkiyedeki gibi doktorlu degil doguma kadar hamileleri ebe kontrol eder burda...
Karnimi ölcer bebisin kalbini dinler ve tansiyonuma bakar hep...
Bugun tansiyonum biraz fazla cikti 148/98 di....bugunlerde basin siddetli sekilde agrirsa dogumhaneti ara ve git dedi bas agrim aksamlari siddetleniyor ama gunduzleri pek yok gibi...
Idrarimdaki proteine bakti temiz cikti ama oraya gitmeden öncede wc ihtiyacimi karsiladigim icin tam göstermeyebilir dedi bu yuzden sali gunune randevu verdi tekrar idrar kontrolu yapmak icin...
Bu tansiyon ne gibi riskler cikarabilir benimki sinirda mi oluyor yoksa biraz fazlami oluyor? bebegime bir zarari olur mu :/

Benimde ellerim ve ayaklarimda sislik var malesef aksamlari usenmeyip soguga yakin ilik suda beklettigimde asiri sekilde rahatliyor tum vucudum... ama sisligi gecirmiyor malesef... tuzuda azaltabilirsin sismesi icin en buyuk sebep tuz

geçmedi hala, ayaklarımı uzatıcak bir ortamım yok c.tesi Allahın izniyle ayrılıcam izne bugünü sağ salim atlatırım inşallah

aynen canım bende öyleyim artık dayanamıyorum yarından snra çalışmıcam. Ayaklarının altına yastık koyup yatmak iyi geliyor

Ahhhahha cok iyiymis yaa o zaman yasasin catimiz
Senin minnos pek nazli demek ya da sana mi kiyamiyor nedir
Insaallah bir sikinti cikmaz canim kontrolünde de

canım hiç takma kafana dönmüyor diye, belkide böyle nasip olacak sana, hem son anda dönenleri inan çok duydum komşularımdan falan.
bak kanamalı telaşlı bir sürece rağmen bebeğin artık bugünlere kadar geldi ne mutlu sana.

bu bebeklerimizin doğum pozisyonları Allahın takdiri bence.

benim bebek de 30. haftada hala dönmemişti, herhalde sezeryan olurum diye üzülüyordum, çünkü babasıda 35 yıl önce makat gelişli olduğundan sezeryanla doğmuş, ırsi herhalde diyordum :) sonra 34. haftadaki kontrolde döndüğünü söyleyince üzülüvermişim :) normal mi doğacak diye, çünkü doğumun hertürlüsünden çokk fazla aşırı korktuğum için genel anestezi ile sezeryan fikri içimi rahatlatıyormuş meğerse, karışık dıygular işte,
Allahın izniyle bebeğini kucağına sağlıkla al, Rabbim belirlemiştir onun geliş hikayesini nasılsa, inşaallah gönlünden geçen olur hayırlı bir şekilde.

Doktordan geldim simdi cok sukur hersey iyi. Kizim 3.200 kilo boyuda 50 cm. Sezaryen tarihimi 26 nisana verdi. Genel anestezi isyiyordum spinale ikna etti:) bu hafta nasil gececek cok heycanlandim

canım,kolayca kucağına alırsın inşaallah prensesini, az kaldı kavuşmana, ne güzel ya...
daırısı bekleyenrin başına, birgün 1 ay gibi geliyor artık bana meraktan, geçmiyor günler

çok haklısın canım..o kadar sıkıntıdan sonra sezaryan olsun ne yapayım. ben normali hemen ayaga kalkayım dıye ıstıyorum. artık cok bunaldım. evımde sadece bebegım kocam ve ben olayım ıstıyorum.9 aydır göçebe hayatı yasadım. allah razı olsun bır annem baktı bır kayınvalidem. doğumdan 15 -20 gun sonra annemı herkesı yollamak ıstıyorum ınsanlarda bızım yuzumuzden kaç ay perişan oldular.drda zaten bekledı bekledı dönmeyınce sezaryan tarıhı verdi. evde cnm cok sıkılıyor bugun sıkıntıdan cıkolata yedım canım cok tatlı ıstıyor habıre yıyesım var sanırım psıkolojık

bz de bgn kontroldeydk.36 haftalgz.kilomuz 2934 boyumuz 48 cm olms.doktor daha 4 haftamz var diyo benm kiz doldurucak sanrm gununu.nst sanci filan da ckmadi.beklemedeyz.36 haftada olan var mi bzden baska???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım dönmüyor diye hiç endişelenme bence benimde makat geliş doktor sezaryen dedi eşim normal olsun diye duyduğu her şeyi yaptırıyor bana sırt üstü yatıp bacaklarımı havaya dikmek ovalamak filan :) doktora döndürebiliriz belki dedi doktor da döndür o zaman döndürebiliyorsan dedi yürüyüş yaptırıyor bol bol komşularım da aynı şekilde bol bol yürü deyip duruyorlar daha tarihini vermedi doktor ama ben ne yalan söyleyeyim sezaryen istiyorum vardır her şeyde bir hayır belki de ben normale dayanamıycam yani her şeyin hayırlısı canım sıkma sen canını iş olacağına varır ne de olsa...

doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun yavruları ile sağlıklı , mutlu bir yaşan sürsünler ömür boyu hepsine maşallah
kızlar sezeryan günü neye göre belirleniyor. benim bebek iri olduğundan dr büyük ihtimal sezeryan olacak dedi. 32+2 de 35 haftalık çıktık.
birde devlet hastanesinde sezeryan doğum yapacak olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…