- 1 Ekim 2013
- 1.199
- 182
- 123
Benimde ellerim ve ayaklarimda sislik var malesefkızlar ayaklarım çok şiş bugünlerde...aynı sorunu yaşayan var mı? neler yapılabilir şişmemesi için veya inmesi için.... masa başı çalışıyorum,onun da etkisi var sanırım ama yine de korkuyorum....
canım sakin ol...ımkanın varsa otur ayaklarını uzat ve dinlen..pozisyon degıştır eger agrı gecerse yalancı doğum sancısıdır..korkma hemen ..37 haftalık olmuşsun yarın doğum ıznıne ayrıl cnm.
kızlar ayaklarım çok şiş bugünlerde...aynı sorunu yaşayan var mı? Neler yapılabilir şişmemesi için veya inmesi için.... Masa başı çalışıyorum,onun da etkisi var sanırım ama yine de korkuyorum....
Canım benim 38. hafta bitti bugün, doktorum hiç çatı muayanesi yapmadı. Bebek, vücuduna göre aşırı kilolu olmadıgı sürece (ki burada espri olarak 8 kilo fln dogurmadıgın sürece der hep) doguramayacak kadar dar çatı diye bir şey yoktur der. Bugün de kontrole gideceğiz, bizimki içeride hangi işle iştigal ediyor göreceğiz, rahat gibi yani, pek çıkası yok sanki... İnsan yalancı kasılma yapar bari de mi? O bile yok :))))
cnm ben hep kanama sorunu yasadıgım ıcın dr bana hep heyet raporu verdi. 10 dkdan fazla ayakta durmam hep yasaktı. eşimde korkudan hıcbırsey yaptırmadı. bız sadece dr ıcın dısarı cıkrık bır de bebek magazasına alışverış ıcın. onun harıcınde 9 aydır hep evdeyim(((( halıyle oğlanda tembel teneke oldu:)))
Doktordan geldim simdi cok sukur hersey iyi. Kizim 3.200 kilo boyuda 50 cm. Sezaryen tarihimi 26 nisana verdi. Genel anestezi isyiyordum spinale ikna etti:) bu hafta nasil gececek cok heycanlandim
canım hiç takma kafana dönmüyor diye, belkide böyle nasip olacak sana, hem son anda dönenleri inan çok duydum komşularımdan falan.
bak kanamalı telaşlı bir sürece rağmen bebeğin artık bugünlere kadar geldi ne mutlu sana.
bu bebeklerimizin doğum pozisyonları Allahın takdiri bence.
benim bebek de 30. haftada hala dönmemişti, herhalde sezeryan olurum diye üzülüyordum, çünkü babasıda 35 yıl önce makat gelişli olduğundan sezeryanla doğmuş, ırsi herhalde diyordum :) sonra 34. haftadaki kontrolde döndüğünü söyleyince üzülüvermişim :) normal mi doğacak diye, çünkü doğumun hertürlüsünden çokk fazla aşırı korktuğum için genel anestezi ile sezeryan fikri içimi rahatlatıyormuş meğerse, karışık dıygular işte,
Allahın izniyle bebeğini kucağına sağlıkla al, Rabbim belirlemiştir onun geliş hikayesini nasılsa, inşaallah gönlünden geçen olur hayırlı bir şekilde.
Zehra da çok güzelmiş, çok seviyorum eskimeyen isimleri, adıyla yaşasın inşallah.
Doktordan geldim simdi cok sukur hersey iyi. Kizim 3.200 kilo boyuda 50 cm. Sezaryen tarihimi 26 nisana verdi. Genel anestezi isyiyordum spinale ikna etti:) bu hafta nasil gececek cok heycanlandim
canım dönmüyor diye hiç endişelenme bence benimde makat geliş doktor sezaryen dedi eşim normal olsun diye duyduğu her şeyi yaptırıyor bana sırt üstü yatıp bacaklarımı havaya dikmek ovalamak filan :) doktora döndürebiliriz belki dedi doktor da döndür o zaman döndürebiliyorsan dedi yürüyüş yaptırıyor bol bol komşularım da aynı şekilde bol bol yürü deyip duruyorlar daha tarihini vermedi doktor ama ben ne yalan söyleyeyim sezaryen istiyorum vardır her şeyde bir hayır belki de ben normale dayanamıycam yani her şeyin hayırlısı canım sıkma sen canını iş olacağına varır ne de olsa...çok haklısın canım..o kadar sıkıntıdan sonra sezaryan olsun ne yapayım. ben normali hemen ayaga kalkayım dıye ıstıyorum. artık cok bunaldım. evımde sadece bebegım kocam ve ben olayım ıstıyorum.9 aydır göçebe hayatı yasadım. allah razı olsun bır annem baktı bır kayınvalidem. doğumdan 15 -20 gun sonra annemı herkesı yollamak ıstıyorum ınsanlarda bızım yuzumuzden kaç ay perişan oldular.drda zaten bekledı bekledı dönmeyınce sezaryan tarıhı verdi. evde cnm cok sıkılıyor bugun sıkıntıdan cıkolata yedım canım cok tatlı ıstıyor habıre yıyesım var sanırım psıkolojık
bz de bgn kontroldeydk.36 haftalgz.kilomuz 2934 boyumuz 48 cm olms.doktor daha 4 haftamz var diyo benm kiz doldurucak sanrm gununu.nst sanci filan da ckmadi.beklemedeyz.36 haftada olan var mi bzden baska???
ben varım canım şuan 35+6 yım yani 36. hafta içindeyim
bz de bgn kontroldeydk.36 haftalgz.kilomuz 2934 boyumuz 48 cm olms.doktor daha 4 haftamz var diyo benm kiz doldurucak sanrm gununu.nst sanci filan da ckmadi.beklemedeyz.36 haftada olan var mi bzden baska???
ben varım canım şuan 35+6 yım yani 36. hafta içindeyim
peki kilosu filan ne alemde cnm ?? inmis mi kanala normal mi gozukuyo dogum sekliniz ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
peki kilosu filan ne alemde cnm ?? inmis mi kanala normal mi gozukuyo dogum sekliniz ??
smdi gordum sezeryanms hayrlisi cnm ya
malesef canım kanala inmedi doktor makat geliş dedi ters şuan heralde sezaryen olucam daha tarih vermedi şuan 3000 gr olmuş bakalım bekliycez
smdi gordum sezeryanms hayrlisi cnm ya
sağ ol canım senin ki ne kadar kilosu normal mi düşünüyorsun?
maşaallah senin kinin kilosu da çok iyi yeni gördüm ben de dikkat etmemişim kusura bakma daha durursa 1 ay iyi gelişmiş olur ele avuca gelir sen de rahat bakarsın bebişine.
maşaallah senin kinin kilosu da çok iyi yeni gördüm ben de dikkat etmemişim kusura bakma daha durursa 1 ay iyi gelişmiş olur ele avuca gelir sen de rahat bakarsın bebişine.
Ben de 36. Haftanın içindeyim. 2850 civarı kızım. 5 Mayıs sezeryan tarihim. Bizde de henüz sancı vb yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?