2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

bende öyle düşünüyorum bişey anlatmıyor ki gerçekten üzüldüm kızlar ben özel hastanede 5 yıl çalıştım kadın doğum uzmanları ilk muayeede kilo yaş genetik rahatsızlıklar takip bilinçlendirme hepsini yapıyorlardı halada öle tahlillere 5 kuruş para verilmiyor sadece muayene ücreti anlamıyorum artık bu istanbulda neden böyle

çok memnun olurum gerçekten doktorunu tavsiye edersen.İnan fazla evham yapmıyordum ama beni çok telaşlandırdı şimdi en azından normaldir felan dese bende bukadar araştırma içerisine girmem

kızlar grip aşısı konusunda ne düşünüyosunuz aranızda olan varmı ? hamilelere öneriyolar ama korkuyorum bişey olur diye açıkcası..

kesinlikle yaptırma bi ara toplatılmıştı sağlık bakanlığı tarafından bağışıklık sistemin dahada zayıflıyor

kızlar grip aşısı konusunda ne düşünüyosunuz aranızda olan varmı ? hamilelere öneriyolar ama korkuyorum bişey olur diye açıkcası..

Ben yaptırmayı düşünmüyorum doktor yaptırma dedi.Ben de dün oğluma yaptırdım okuldan hastalık kapma ihtimali çok yüksek en azından o hastalanmasın bana da geçmesin.

canım ilacın prospektüsünü oku, gebelikte kullanımla ilgili yazı vardır mutlaka, prospektüsü yoksa internetten ilacın adını yazarak bakabilirsin.

canım ilacın prospektüsünü oku, gebelikte kullanımla ilgili yazı vardır mutlaka, prospektüsü yoksa internetten ilacın adını yazarak bakabilirsin.

okudum canım kullanım kategorisi C diyor. Abim de doktor şimdi onu aradım sordum, 2 saatte bir sürebilirsin. Ağrın dinince devam etme dedi.

Günaydin kizlar bugun miydem cok fena cocugu nasil okula goturcem bilemiyorum uykumda var zor gecicek sanirim bu d onem....

Kızlar günaydın :) midem bulantım için eşim çubuk kraker almış baya iyi geldi kızlar bi de bunu deniyeceğim ...

günaydın kızlar..
cennet hurmasının cok faydası varmış. daha önce duyan var mı? hamilelerin muhakkak yemesi gereken bir meyveymiş. tam zamanı şimdi bol bol tüketelim.

normal hurma ramazanda tüketilen eren doğum riskini arttırıyor ama cennet hurması için öyle bir şey yazmamışlar.

artık evi temizlemem lazım kaç gündür yatıyorum ev çok kirlendiii.

canım haklısın temizlik yapmadan da olmuyor ama bu dönemlerde daha dikkatli olmalıyız bence.kendini çok kaptırma dikkat et. ben pek bi işe ellemiyorum içime sinmese de ama ne yapayım mecburum. eşim yapıyor sağolsun bana da basit işler kalıyo :)

Günaydın..

Herkes iyidir inşallah,çok okuyamıyorum..

Bizde durumlar aynı,iyiyim çok şükür.Biraz boğazım ağrıyor ıhlamur içiyorum..Cumartesi sabahı kalp atışlarını dinlemeye gidicez inşallah.

Evişi ben hergün yapıyorum tabi dikkat ederek,sabah yaparım genelde işe öyle gelirim..Akşam ders-yemek ben çok geç saate yatıyorum,forumda denk geliyor 9 dan sonra çoğu kişi yatıyor..ben miyim geç yatan ..:44:

Cennet hurmasını bende alayım teşekkür ederiz.Ayvayı bekliyorum bende..bebekler gamzeli olsun :))
Dün balık yemiştim öğlen,üzerine 1 limonu yedim nasıl yedim bende bilmiyorum hatta tuz bile serptim üstüne :))

bebeğini kaybedenler olmuş çok güzüldüm,tez zamanda rabbim tekrar nasip etsin sağlıcakla inşallah...
arkadaşlar 12.hafta 2li teste nezaman gideceksiniz benim hesaplarım doğru ise haftaya gidicem

bebeğini kaybedenler olmuş çok güzüldüm,tez zamanda rabbim tekrar nasip etsin sağlıcakla inşallah...
Arkadaşlar 12.hafta 2li teste nezaman gideceksiniz benim hesaplarım doğru ise haftaya gidicem

bebeğini kaybeden annelere bende çok üzüldüm.....tekrar nasip eder inşallahhhh.....

arkadaşlar 12.hafta 2li teste nezaman gideceksiniz benim hesaplarım doğru ise haftaya gidicem

canım, henüz erken değil mi?
nisan annelerine arada bir göz atıyorum, orada daha yeni gidenler ve gidecekler var. bir de biraz geç gidiyorlar ki bebeğin cinsiyetini de öğrensinler.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…