kızlar grip aşısı konusunda ne düşünüyosunuz aranızda olan varmı ? hamilelere öneriyolar ama korkuyorum bişey olur diye açıkcası..
Hiç sıkma canını canım toparlar kendini 1 gün bile çok şey değiştiriyor .. Başka doktora git için rahatlasın .. Ayrıca doktorlar bizim gibi değil kötü bişey görse söyler onlar lap diye söylüyorlar biliosun ... Sen üzülcekmişin diye düşünmez ... Ama sana bu aradaki farkın neden olduğunu söyletmeliydi birisi geç döllenmiş bence ...
Canım hiç moralini bozma burda birçoğumuz doktordan geldiğimizde aynı şeyleri anlattık. nedense kadın doğum uzmanı oldukları halde bizim ruh halimizden anlamıyorlar. ya fazla konuşmazlar ya gereksiz yere telaşlandırırlar en başında hemde. bana da boş olabilir dedi 1 hafta acabalarla dolaştım ee bir hafta sonra miniğimin kalp atışını duydum.
Sen de o yüzden rahatına bak keyfini çıkar ikizlerinle nasıl başedeceğini düşün
istiyorsan da başka doktor arayışına başla gebelikte gerçekten doktorun konuşması rahatlatması çok önemli kuruyorsun sürekli kafanın içinde. Ben öyle şeyler için arardım ki doktoru adam sağolsun çok önemliymiş gibi dinler cevap verirdi bana. İstanbuldan taşınmamış olsam gideceğim kişi tekrar o doktorum olurdu. Nerede oturuyorsun özele mi gidiyorsun bilmiyorum. aslında özele giden herkese kesinlikle söyleyeceğim tek kişidir kendisi. soran olursa ismini de veririm.
kızlar grip aşısı konusunda ne düşünüyosunuz aranızda olan varmı ? hamilelere öneriyolar ama korkuyorum bişey olur diye açıkcası..
Malesef hicbi sekilde anlamiyosun olusamamis 8 hafta 3 gunlktum kalp atislarini dinlicaktik ama yok yrn kurtaj olucam
Günaydın Arkadaşlarr
günaydın canım.
günaydın
kızlar bugün dudağımda 2. uçuğum çıktı, hayırlara vesile olsun.. uçuk kremi kullanmazsam yayılıyor.. Mecbur kullandım.
aranızda kullanan ya da doktora soran oldu mu ?
canım ilacın prospektüsünü oku, gebelikte kullanımla ilgili yazı vardır mutlaka, prospektüsü yoksa internetten ilacın adını yazarak bakabilirsin.
artık evi temizlemem lazım kaç gündür yatıyorum ev çok kirlendiii.
Canım kendi profiline girip profili düzenleyi seç. Orada kişisel bilgilerde bebeğinizin doğacağı muhtemel tarih var 03.05.2014 yazıp kaydet. Ondan sonra otomatik görüntülenir.
bebeğini kaybedenler olmuş çok güzüldüm,tez zamanda rabbim tekrar nasip etsin sağlıcakla inşallah...
Arkadaşlar 12.hafta 2li teste nezaman gideceksiniz benim hesaplarım doğru ise haftaya gidicem
bebeğini kaybedenler olmuş çok güzüldüm,tez zamanda rabbim tekrar nasip etsin sağlıcakla inşallah...
arkadaşlar 12.hafta 2li teste nezaman gideceksiniz benim hesaplarım doğru ise haftaya gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?