2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Herkese iyi akşamlar karnımda acayip kasılmalar var ama hiç ağrım yok.nedir bu kasılmalar şimdi off.ağrı yoksa sorunda yoktur sanırım dimi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

En yakin anne adaylari bu grupta galiba her hazirlik tamamdir diye dusunuyorum kizlar dogum fotografcinizi ayarladiniz mi sedef erhan hakkinda fikri olan var mi halamin kizi icin arastirdik olumlu dusunuyoruz ama fikre acigiz. Yazanlar simdiden sagolsunlar. Istanbul icin bu arada

Papatya 140/70 demek 14/7 demek oluyor.benim 14/7, 13/8 , 12/9 gibi cikti.14 ve 9 yuksek degerler.benim sinirda oldugu icin dr alfemet isminde hap verdi.gunde 2 kez yutuyorum.hamilelikte yuksek tansiyon cok onemli cok.dr ile bunu konusun ihmal etmeyin.

Gecmis olsun canim.yalanci sanci olabilir

Kızlar, iyice büyümeye başladı karınlar, son zamanlarda cildinizin durumu nasıl?
Cildiniz alıştı mı yoksa kuruma, kaşınma, pul pul olma, nemsizlik vs var mı?

Benimki küçük bir fil 36+3 te 3.340 kg olmuş. Heralde iri bi bebek olacak. inşallah çatı geniştir de normal doğum olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anadolu sağlık merkezine giden anne adayı varmı aranızda yada orda doğum yapan tanıdığı benim dr um zeynep yılmaz 35. haftadayım bende normal olsun istiyorum doğumum dr ve hastane için bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.:18::44:

Kızlar, iyice büyümeye başladı karınlar, son zamanlarda cildinizin durumu nasıl?
Cildiniz alıştı mı yoksa kuruma, kaşınma, pul pul olma, nemsizlik vs var mı?

Sabah aksam bio oil kullanıyorum gayet iyi durumda ama göbegimde dikey bir cizgi belirdi bu nedir?

[/QUOTE]

Umarim cikmaz aksilik canim, herkes gonlunce ve saglikla dogurur insallah :)

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bz de bgn kontroldeydk.36 haftalgz.kilomuz 2934 boyumuz 48 cm olms.doktor daha 4 haftamz var diyo benm kiz doldurucak sanrm gununu.nst sanci filan da ckmadi.beklemedeyz.36 haftada olan var mi bzden baska???

Ben varım. Benim de 4 haftam var. Doğum 18 Mayıs nasipse

Sabah aksam bio oil kullanıyorum gayet iyi durumda ama göbegimde dikey bir cizgi belirdi bu nedir?

Hamilelik cizgisi diyorlar ona canim pigment artisindan dolayi oluyor sonradan geciyormus.

Tarih icin neden acele ediyorsunki canim sıkma canini. Benim 2. Dogumum sezaryen olacagi kesin oldugu halde tarihi bugun verdi. 37+1deyim su anda. Allah gonlune gore bir dogum versin insallah

ya canim baksana taaa 25 mayislara tarih weren drlar war....icimiz rahat bekleyelim tarhimizi belli yani sezaryen istiom....bu kadar kararli hastayi bulmusun...wer tarihi marihi sen ugrascaksan normal dogum isteyen hastalarinla ugras sen mutlu ben mutlu.....ha bide bak 10 gun once almamiz yeterli dio mus dr....nie 39.haftada olsa ne olur ki ne kadar durursa durmuo mu bu cocuk.....okadar corba ki kafam.....zaten bu aksamda kimse beni okumuyorrr galiba....

Bugun ilk catlaklarima merhaba dedimmm
Of pof azcik azcik baslamis karnim çatlamaya insaallah daha cok olmaz yaaa karnim paramparca olmaz insaallah

Bestekız, sen hani en son istediğin şekilde doğurmanı destekleen hastane ve dr a gidecektin, ne oldu? O da mı tavır değiştirdi tam anlayamadım.

Benimki de beklerse :))) istanbul mu?

Ankara.. Ya lilacsofiecim senin ilk doğumun da mı sezeryandı?
Ben başından beri rpidural istiyordum ilkinde de epidural oldu ama nedense bi korku başladı bende. Karar verrmiyorum netten araştırıyorum herkesin farklı farklı tecrübeleri ptesi randevum var drla konuşcam ama siz ne düşünüyosunuz dr bana epidural için olumlu konuşmuştu

Bugun ilk catlaklarima merhaba dedimmm
Of pof azcik azcik baslamis karnim çatlamaya insaallah daha cok olmaz yaaa karnim paramparca olmaz insaallah

Ayy ben de korkuyorum. Genetik faktör önemli. Bizde tüm sülale çatlak. Benim şimdilik yok ama son haftada bile catlayabiliyomussun. ilerlemesin bari yağlan bol bol hep nemli olsun karnın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…