Bugun kontrole gittim malesef bizim kontroller Turkiyedeki gibi doktorlu degil doguma kadar hamileleri ebe kontrol eder burda...
Karnimi ölcer bebisin kalbini dinler ve tansiyonuma bakar hep...
Bugun tansiyonum biraz fazla cikti 148/98 di....bugunlerde basin siddetli sekilde agrirsa dogumhaneti ara ve git dedi bas agrim aksamlari siddetleniyor ama gunduzleri pek yok gibi...
Idrarimdaki proteine bakti temiz cikti ama oraya gitmeden öncede wc ihtiyacimi karsiladigim icin tam göstermeyebilir dedi bu yuzden sali gunune randevu verdi tekrar idrar kontrolu yapmak icin...
Bu tansiyon ne gibi riskler cikarabilir benimki sinirda mi oluyor yoksa biraz fazlami oluyor? bebegime bir zarari olur mu :/
Papatya 140/70 demek 14/7 demek oluyor.benim 14/7, 13/8 , 12/9 gibi cikti.14 ve 9 yuksek degerler.benim sinirda oldugu icin dr alfemet isminde hap verdi.gunde 2 kez yutuyorum.hamilelikte yuksek tansiyon cok onemli cok.dr ile bunu konusun ihmal etmeyin.Bugun gorus gunuydu:)) 34+0 kilomuz 2400 sezeryan tarihi 20 mayis .aslnda 15 mayisti fakat sehir disindaymis bekle beni dedi canim sıkilditansiyonum 15-8 telaslandi idrar ve kan istedi.birda olc dedi.bana yarin bildir dedi...yuksek cikarsa ne olur kizlar bilen varmii
Gecmis olsun canim.yalanci sanci olabilirHerkese iyi akşamlar karnımda acayip kasılmalar var ama hiç ağrım yok.nedir bu kasılmalar şimdi off.ağrı yoksa sorunda yoktur sanırım dimi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar, iyice büyümeye başladı karınlar, son zamanlarda cildinizin durumu nasıl?
Cildiniz alıştı mı yoksa kuruma, kaşınma, pul pul olma, nemsizlik vs var mı?
[/QUOTE]normal dogum yapmayi cok istiyorum, bebegin sagligi acisindan olumluysa tabi ki. Tek korkum bi aksilik cikar da sezeryana alirlar diye..
Uc gun once nisan geldi, kanala inmemis minnos, sanci da cikmadi.. Sanki dogum baslayacak da bizimkinin gelmeye niyeti olmayacak mecburen cekip alacaklar diye bir korkuya kapildim(
Gordugunuz ornek var midir boyle?
DESİDER....
Beni anlatmissin arkadasim.bende allahin izni ile normal istyorum.allah aksilik vermz.insallah.doktoruma hic guvenmiyorum o ayri.sezaryanci cok hemde
Hep kirkum son anda aksilik olmasi.
İnsallah allah isteyen herkese saglikla istedikleri dogum sekliyle anne olmayi nasip eder.
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sabah aksam bio oil kullanıyorum gayet iyi durumda ama göbegimde dikey bir cizgi belirdi bu nedir?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sabah aksam bio oil kullanıyorum gayet iyi durumda ama göbegimde dikey bir cizgi belirdi bu nedir?
bz de bgn kontroldeydk.36 haftalgz.kilomuz 2934 boyumuz 48 cm olms.doktor daha 4 haftamz var diyo benm kiz doldurucak sanrm gununu.nst sanci filan da ckmadi.beklemedeyz.36 haftada olan var mi bzden baska???
Ben de 36. Haftanın içindeyim. 2850 civarı kızım. 5 Mayıs sezeryan tarihim. Bizde de henüz sancı vb yok.
Tarih icin neden acele ediyorsunki canim sıkma canini. Benim 2. Dogumum sezaryen olacagi kesin oldugu halde tarihi bugun verdi. 37+1deyim su anda. Allah gonlune gore bir dogum versin insallah
Aaa.canım benim de 5 mayıs oğlum beklerse tabi :))
ya canim baksana taaa 25 mayislara tarih weren drlar war....icimiz rahat bekleyelim tarhimizi belli yani sezaryen istiom....bu kadar kararli hastayi bulmusun...wer tarihi marihi sen ugrascaksan normal dogum isteyen hastalarinla ugras sen mutlu ben mutlu.....ha bide bak 10 gun once almamiz yeterli dio mus dr....nie 39.haftada olsa ne olur ki ne kadar durursa durmuo mu bu cocuk.....okadar corba ki kafam.....zaten bu aksamda kimse beni okumuyorrr galiba....
Benimki de beklerse :))) istanbul mu?
Bugun ilk catlaklarima merhaba dedimmm
Of pof azcik azcik baslamis karnim çatlamaya insaallah daha cok olmaz yaaa karnim paramparca olmaz insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?