2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
spinal anesteziye razi olan arkadas kimdi bulamuorum....demin gozumun onunde di...burnumun ucunu goremiom.....arkadasim demistin ki sezaryen olucam spinale razi etti dr.um.....yani bende sezaryen istiorum ya dr.un sana nasil bilgi werdi ikna etti...benim ki hala yorum yapmioda....kac saatte yuruomussun nelerden bahsetti sana zahmet olmazsa anlatirsin....

Vallahi tarihi bilincede cok stres oluyor insan :) benim tercihimde tarih olmamasindan yanaydi ama risk almak istemedi doktor. Ilk dogumdaki dikisler yirtilabilir sanciyla dedi bende tarihi kabul ettim :)

Canim sen yine israrci kadina mi gittin anlamadim? Adam ilgiliydi ve sezeryana tamam demisti ona gidicektin?

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Genetik faktöre güvendim bunca zaman
Annemin tek bir catlagi yoktu ama ben basladim catlamaya
Aktardan iki yağ alip karistirmistim hemen esime onu surdurdum yaaa daha fazla olmasa bari ya of sinir oldum

Bugun ilk catlaklarima merhaba dedimmm
Of pof azcik azcik baslamis karnim çatlamaya insaallah daha cok olmaz yaaa karnim paramparca olmaz insaallah

Benimki 34 te bi catladi, bi daha catlamadi.. Ani buyudu sanirim o sirada

Bestekız, sen hani en son istediğin şekilde doğurmanı destekleen hastane ve dr a gidecektin, ne oldu? O da mı tavır değiştirdi tam anlayamadım.
ewet ona gittim hayatim ama tam tawir degistirmek degil de bana gecen ay cati muayneni yapar sezaryene normal karar weriz sana saygi duyucam demisti iste....simdi ben gulucuk saca saca gittim cati muaynemi oldum onu dinledim tarii yine wermedi...bende sezaryen son kararim oldugunu belirttim....3 hafta war daha haftada bir gel bakariz dedi...kaldiki ben daha genel anestezi istedigimi cunku epiduralle ayaga kalkmak gec oluomus fala die konusmayi planliodum....son cumlesi 1 hafta sonra bekliorum senin kararina saygi duyucam ama daha erken dedi....buna uyuz oldum sadece wer tarihimi seklini konusalim rahat rahat bekliyim zaten bi dunya sey kafam da lanet olsun bu dewlet yonetimine gidip dewlette istedgimiz sekil dogurma hakkimizi elden alio.....

Anestezi icin kadin dogumcu degil de anestezi doktoruyla bi gorusme yapman cok faydali olur bence.. Belirsizlik su donemde bunaltiyor, bununla canini sikmamis olursun

O bendim canim :) dogum sonrasi bas agrisi cekmek istemiyorum genel anestezi yapin bana dedim oda genel anestezide bebek ilactan cok etkileniyor. Bi daha dogum yaparmisin bilmiyorum ama onu ilk goren olmak guzel bisey dedi. Basagrisi onceden cok oluyordu ilactan dolayi ama artik ilaclarin dozu falan degisti 10 kisiden belki 1 kisi agri cekiyor dedi :) ilk yarim saatteki ameliyat agrisini hissetmiyorsun o cok agrili oluyor o ani atlatmis olmak senin icin iyi dedi. Zaten ben bebek cok etkileniyor lafini duyunca ben cekerim sıkıntıyı bebegim rahat olsun dedim :)

Canim sen yine israrci kadina mi gittin anlamadim? Adam ilgiliydi ve sezeryana tamam demisti ona gidicektin?

iste sozde tamam demis ti nie hala zamani war erkwn dio normal dogum anlatio.....BANA NORMAL DOGURTAMİCAKLAR ;,,,((((((

Kızlar, iyice büyümeye başladı karınlar, son zamanlarda cildinizin durumu nasıl?
Cildiniz alıştı mı yoksa kuruma, kaşınma, pul pul olma, nemsizlik vs var mı?

Esim isten gelince 'ne olmus böyle size ' dedi :) birden büyümeye basladım gün gün :)
Ben vazelin sürüyorum kurumuyor hic ama özellikle banyodan sonra öyle tatli kasiniyor kiii :) giysilerimin üzerinden parmaklarimi gezdiriyorum sadece..

Anestezi icin kadin dogumcu degil de anestezi doktoruyla bi gorusme yapman cok faydali olur bence.. Belirsizlik su donemde bunaltiyor, bununla canini sikmamis olursun

madem ki kesilicem buna istekliyim bari ayaga hemen kalkim die genel istiorum aslinda baska bi sebebi yok...

Mrb arkadaslar 32. Haftamda doğum iznine çıktığımdan beri yazamiyordum. Bugun 34+0 iz dr a gittik nts sonucumuz iyi çıktı şükür. Kızım 43 cm 2600 gr olmuş, beklenen tarihimiz 29 mayıs ti bugun ultrasonds bi hafta önde çıktı 23 mayıs dedi ama bakalım hayırlısi ben epidural sezeryan istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

madem ki kesilicem buna istekliyim bari ayaga hemen kalkim die genel istiorum aslinda baska bi sebebi yok...

Ben de genelde hemen kalkamiyorlar diye biliyorum ama tabi yanlis da olabilir.. Epidural yapan arkadasim hemen kalkmisti
Hastanedeki anestezi doktoruna yapisip sorsan mi
Baski falan uygulamislar bu doktorlara heralde.. Rahat ol sen ya istemeyen insani zorla nasil normal doguma alirlarmis, bence mumkun diil. Psikolojini bozuyolar ama hic umurlarinda degil

dusun beynim ne kadar dolu senle muhabbet edip sen oldugunu bilmiom ))) caydanligin altina cay ust demliine su koydum fala esim wazgecti cay dan falan )) peki ne kadar da ayaga kalkicakmissin...bide amilyati ilk yarim saatinde aci yok sonra igne mi wurcaklarmis.....bu katater takili olmaya dimi....eger beni de panikletme sus dersen susarim ama kendi dr.mun agzini acmamasi beni bugunn cok uzdu dayanamicam aglamak istiorum ;(((((((

İyi bir peritanalog olan f.yazicioglu normal dogum icin soyle bir soz soyledi, "bazen anne ve bebek mukemmel uyumu yakalarlar bu sayede dogum kolayca gerceklesir." Dogum suresince hep bebegimin vucudun icinde hareket edisini dusundum. Dalgalar cok siklastiginda cok dusunemedim yalan olmasin:) ama bebek anneyle beraber bir takim olararak calisiyor. Son ikinmalar bile oyle. Emzirmekte. Emzirdikce rahim kuculuyor. Ne ilginc degilmi. Bebek dogumdan sonrada anneye yardim ediyor, anne de ona.

yani ben hemen yarin alsin demiom ki bana dese ki 39+4 te alcam su tip sezaryenle.....bi daha agzimi acmicam ama ne tarih icin ne de sezaryw sekli icin hic konusmamasi beni cok sikti.....heralde duyulmasin sezaryen yasak die mi yapti yani bilemiorum ki....bende 3 haftalik hamile degilim ki 9 aylik oldum yani biraz bilgi werebilirdi....sonucta hepimiz yeri gelio bi cok seye dr.la karar werip ona guwenioz....biraz icimi rahatlabilirdi en azindan sekiller hakkinda olumlu olumsuz yorumlar yapabilirdi...OZUR DİLERİM DR.UM KONUSSAYDİ SİMDİ SİZE BU KADAR DERT ANLATMİCAK SİKMİCAKTİM ONUN SUCU AFFEDİN BENİ ;((((

Kesinlikle seni rahatlatmak da onun gorevlerinden biri bence

Bende haftaya pazartesi gidicem gun verecek bugun bir sanci girdi doguruyorum sandim biz bir kere kocalar 9 doguruyorlar esim bayagi korktu

sakız mideyi çalıştırdıgı için daha cok yakmaz mıı
smear bana da yapmıştı doktor ama ne bileyim hiç de öyle bi yorum yapmamıştı
bakalım zamanı gelince öğrencez inş.

aslında bakınca soda da asitli onun da zararlı olması lazım ama ikisi ilginç şekilde iyi geliyor. daha önce de yazmışlardı buraya. sindirimi kolaylaştırıp midenin daha hızlı boşalmasını sağladığı için yanmaya engel oluyor olabilir. çünkü çok yemek yemek de yanmaya sebep oluyor. o yüzden sık sık azar azar yiyin diyorlar. ya da bilmiyorum sebebini başka bir şeydir...

ama 9 ay sonra ilk defa gündüzleri gaviscon içmeyi bıraktım ben. sadece geceleri içiyorum artık. her iki saatte bir asitten uyanıp ilaç içmek zorunda kalıyorum. midemden çektiğim kadar hiçbir şeyden çekmedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…