2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Aaaa canım hayırlı uğurlu olsun maşallah size tebrik ediyorum seni,tatlı oglusunu ve aileni. Nice güzel sağlıklı bir ömür sizinle olsun :)

maşallah canım hayırlı olsun dogum haberleri almak cok güzel ben gün yaklaştıkca cok korkuyorum

maşallah rabbim analı babalı büyütsün küçük çınarıdarısı bizlere inşallah

Allahım ne güzel haber sabah sabah. Sana geçmiş olsun kuzun hosgeldi uzun ve sağlıklı ömrü olsun inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kusura bakma aksam kizim rahatsizlandi birden cikmak zorundankaldim. Ameliysttan yarim saat sonra uyusukluk geciyormus igne vuruyorlarmis agri icin. Rahatca bebegi kucsklarsin emzirirsin dedi. Ayaga kaldirirlarmi hemen bilmiyorum ama bebegi kucakliyabiliyoruz. Bu katayer takili olanmi bilmiyorum o konuda bisey demedi

Masallah canim.Rabbim hayirli evlat yapsin ins.

Fehmi Bey bitanedir :) Pek severim kendisini zaten... Ya canım ben dogum anında nasıl psikolojik şeylerin dogumu sak diye durdurdugunu anlatsam inanamazsın...Yani tam anlamıyla o işbirligini görmek ve gebenin ve hatta babanın yasadıgı herhangi bir psikolojik durumun dogumu nasıl etkiledigini görmek acaip bir şey... Zaten biz psikolojide beden-zihin ayrımını artık yapamıyoruz. Yani, mesela beyin, hayal edilen şeylere gerçekmiş gibi muamele ediyor...

Ben kendim dogumu yasamak için sabırsızlanıyorum... Umarım o uyumu yakalayabilen annelerden olurum :) En son bir suda dogumda, anne dalgalar esnasında haz alıyordu. Buna yurtdısında "orgasmic dogum" diyorlar. Sonra bebeği de aşağıdan kendi aldı, ilk dokunan kendisi oldu. Çok acaip bir andı.

Masallahh cinara.sana da gecmis olsun.bahti acik olsun

Canım Lilacsofie çok güzel yazmış sana, hani doktora nasıl hissettiğini anlatman konusunda. Onun bu şekilde davranmasının, seni zorluyor gibi algıladıgını, kararının net oldugunu, ve zorlanmış gibi hissedikçe daha çok gerildiğini anlatmaya calıs haftaya kontrolde gercekten. Sen de kendini yıpratmamaya çalış, henüz sezaryen tarihi için geç değil, arkadaşların söylediği gibi...

Tebrik ederim canım...Allah analı babalı uzun sağlıklı bir ömür versin inşallah!

teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için.
inşallah bu bebişin bol bol emer, sarılık olmaz, olsa da kısa sürede atlatır.
sayenizde bizde tecrübe ediyoruz valla Allah razı olsun.

Allah bagislasin gule gule buyut bebegini

Gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun insallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın güzel anneler:)

Artık yazabiliyorum ve çok sevinçliyim:) sürekli sizleri takip ediyorum ama bi türlü yazamıyordum. Yazdıklarım sürekli şirket politikası gereği bloklanıyordu. Bugün tekrar deniyim dedim ve yazabildim:))

Bebeklerine kavuşan anneleri tebrik ediyorum ve onlar adına çok mutlu oldum hatta sanki ben doğurmuşum gibi sevinçten ağladım:)

İnşallah hepimiz sağlıklı, sıhhatli ve rahat bir doğumla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Bendeki son durumlar, ağırlaşmaya başladım, haftaya da çalışıp izne çıkıcam inşallah. Hazırlıklarım yarım yamalak:) onları da bu hafta sonu bitirmeyi planlıyorum.

Gözün aydın canım Allah bağışlasın yavrunu, endişe etme, benim ablamda kullandığı ilaçlardan hiç emziremedi çocuk mamayla büyüdü ama maşallahı var yani 2 yıl süt emen abisinden daha sağlıklı

ben de Türkiye'nin şartlarını beğenmiyorum biliyor musun. Özel hastane doktorları daha çatı muayenesi yapmadan, herşeyi normal olan gebeleri bile sezeryan yapıyor, doğum süresince buna hazırlıyor anneleri, ne kadar yanlış hâlbuki, adı üstünde her şey doğal güzel, zaten Allah bizi buna uygun olarak yaratmış, bunu inkar etmek çok yanlış bence. doğum korkusundan dolayı sezeryan isteyen hastalara psikolojik destek vereceklerine hemen sezeryan yaparız demek çok kolay bi kaçış yolu, ben doğum yapmak istiyorum ameliyat olmak istemiyorum, inşallah Allah bana bu mucizeyi yaşatır.
tabi benim ve bebeğimin sağlığını asla riske atmam risk varsa mecbur kalırsam tabi ki sezeryan olucam o ayrı.
herkesin düşüncesine saygı duyuyorum ama bir kez daha bir kez daha iki seçeneği araştırmalarını tavsiye ederim.

Kızlar, ben de dünkü kontrolümü yazıyım sizlere. 39. haftaya girmemize ragmen, bizimkinin içerde oldukça rahat oldugunu gördük.
Halen dogum pozisyonunda ve asagıda bekliyor ama asaga dogru bir hareket görmedik valla Şaka bir yana doktor 29 nisana randevu verdi..29 Nisana kdr bekleyebilir, farkındayım ama yüzüm düşmedi değil, o zamana kadar bekler miyiz gerçekten diye... Sonra aklıma 42. haftaya kdr bekleyen gebeler geldi... Dedim kendini hazırla kızım Zor beklemeeekkk zorrrrr :))

Birincisi anestezi tutmazsa diye bi korku geliyo ikincisi bel ağrısı çektim bikaç tane minik fıtık var demişti fizik tedavici. İlkinde rahattım bebeğimi hemen görmek istedim bel ve sırt ağrısı dan başka bişi çekmedim ama ikincide daha çok şey öğrenince korku oluyor en iyisi bilmemekmiş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…