2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Masallah oglusaa😊

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bugün içimde tarifsiz bir mutluluk ve hüzün var. son iş günüm nasıl mutluyum sanki artık bebeğimin gelmesi daha yakın gibi heran onu bekleyeceğim ama nedendir bilemiyorum birazda hüzün çöktü. en az iki hafta daha gelmesin bebğim kendimi hazır hissetmiyorum sanırım. normalde heran gelebilir gelsin diyodum ama iş ciddiye bindiğindenmi korkudanmı bilemiyorum şimdi biraz kendimi dinlemek dinlenmek istiyorum sanki doğurcak halim yokmuş gibiyim. yinede çok uzamasın 40 haftaları görmeyim rabbim hepimize istediğimiz hyalini kurduğumuz doğumlar nasip etsin

Bnde çok korkuorum yaa uykum kaçıoooo

ilk mi canım senin benim ikinci gebeligim ilkte kötü bi deneyim yaşadım sancım yoktu suyumda azalma oldugu için dogumu başlattılar suni sancı verildi hep acılma ise cok gec oldu bu nedenle cok korkuyorum umarım bu defa kendi sancımla olur

Canım masallah ne guzel sende anne olmuşsun allah hayırlı uzun ömürlü eylesin kuzunu..
Neyi merak ettim canım biliyo musun? Hani doktor sana 2500 bebegi herkes doğurur gibi bi laf etmişti acaba dalokay la atlas arasında dogum anında gözle görülür bi fark var miydi? Bu arada atlasın sorunsuz dünyaya gelmesine ve Abi'sinin onunla ilk karşılaşmasının iyi geçmesine çoook sevindim canim...

Benim maalesef kimsem yoktu, sabahtan akşama kadar tutup yürütürdüm, uyuduğu zaman da yemek yapardım dinlenemezdim, sonunda belim o hale geldi.
Şimdi bu sefer çok cici bir ablamız var yatılı kalan bir yardımcı. Vallahi sadece ona güveniyorum, inşallah böyle devam ederiz de bu sefer bazı şeyler biraz daha farklı olur benim ve bebişlerim için.

Cok gecmis olsun. Hem hamile olup hem boyle sikintilar yasamak cok zor gercekten. Gecmis gitmistir umarim

Yaa cok guldum son silahmisss:)))
Bugunden itibaren ben de artik dogumu tetikleyebilecek seylere baslayacagim yavastan. Son silah benim de en son artik 40'i gecmemek icin aklimda:)))

hanımlar merhabalar , 3 arkadaşımızdan sonra doğum yapan bşka arkadaşlar oldu mu , ya da doğum tarihleri netleşen

canım tebrik ederim hayırlı ömürler diliyorum

herkeze merhaba 3 hafta sonra sezeryan ile doğum yapıyorum.işimden dolayı buraya çok sık giremiyorum.doğum çantası hazırlayanlar liste paylaştılarmı acaba.sanırım ben kaçırdım tekrar paylaşırsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…