Evet kzlar 16 nisanda cinarim 3710 gr 52 cm dogdubhesspsiz sukurler olsun yuce rabbime yazamadim cunku goguslerim ameliyatli idi benim emziremiyorum beceremedik mama vericez bunun uzuntusunu yasadim cok ancak yazabildim darisi dogum yapmayan diger arkadaslara ha buarada oglum cccoooookkk tatli
Bnde çok korkuorum yaa uykum kaçıoooo
Canım masallah ne guzel sende anne olmuşsun allah hayırlı uzun ömürlü eylesin kuzunu..Evet kzlar 16 nisanda cinarim 3710 gr 52 cm dogdubhesspsiz sukurler olsun yuce rabbime yazamadim cunku goguslerim ameliyatli idi benim emziremiyorum beceremedik mama vericez bunun uzuntusunu yasadim cok ancak yazabildim darisi dogum yapmayan diger arkadaslara ha buarada oglum cccoooookkk tatli
Neyi merak ettim canım biliyo musun? Hani doktor sana 2500 bebegi herkes doğurur gibi bi laf etmişti acaba dalokay la atlas arasında dogum anında gözle görülür bi fark var miydi? Bu arada atlasın sorunsuz dünyaya gelmesine ve Abi'sinin onunla ilk karşılaşmasının iyi geçmesine çoook sevindim canim...Cikmadik hastanede bebegin bakimlarini yaymislar 3 gune bayaa bunaldim ben ama bebek icin kaldik. Carsamba, dogum oldu sabah, o gun gorusemedik daloki ile persembe aksam hastaneye geldi. Oncesinde carsamba apar topar hastaneye geldik saskin kalakaldi sabah saat 6 da annane ile. Sonra 2 gibi annane dalkoyu babaanne ve dedye devretti. Ama dedeler giderken pasta ve cikolata goturduler bunlari atlas sana bunlari gonderdi dedidediler. Hersey anlatildi. Aksam babamiz evde annane benle kaldi aksam eve giderken ona onceden aldigimiz hediyeyi verdi atlas sana almis diyerek. Oyunlar eglenceler gece cok eglendi. Sabah anaokuluna gitti haber vermistik. Cok mutlu edecek tavirlarla yaklasyilar. Gelen seylerden okula yollandi cupcake gibi bisileride atlas abisinin arkadaslarina gonderdi dalo onlar arkadaslarina yolladi.
Persembe gecesi geldi agladim cok. Ama muhtesem pozitif gecti(masallah). Bebek karnimdan vikti dr cikardi dedim. Ama bize bu gece de bakilacak dedim. Bebegi sevdirdik.oyuncagi yanindaydi. Bunu bana atlas verdi o benim bebegim falan dedi masallah. Bakalim. İlk tanisma iyi masallah. Gunu iyi gecmisti.
Canım sağolasın yardımcı oldun gerçekten. Ptesi dr ne diyecek bakalım gayet rahatlar tabi onlar. Gğnde kaç kere kesiyo dikiyo)
Ama sen kendine de dikkat et çok özverili fedakarsın kendini arka plana atıyosun benim oğlum da yürümek için deliriyodu ama ben kendimi o kadar zorlayamazdım kardeşim yanımdaydı o yürüttü hep
herkese günaydın dün bel ağrım inanılmaz arttı karnıma kasıklarıma geçti sonra ağrısı, sol böbreğim de şiddetli bir şekilde ağrımaya başladı ve inanılması güç ama taş düşürdümkaç gündür idrarımın rengi çok koyuydu böbreğimde hafif ağrı vardı ama taş düşürmeyi hiç beklemiyodum bütün gece ne bebeğim ne de ben uyumadık arada hala kasıklarımda oluyor ağrı ((
aaa baby shower da iyi eglenceler canım! Çok yorma kendini de...
Agda tetiklemiyoo, ıhh ıhhh.. 2 hafta önce gitttim ben agdaya, dün gene gittim, bana mısın demedi hehe
Ama cinsel ilişki tetikliyoonu ben son silah olarak saklıyorum, yoksa şu an en son düşündüğüm sey valla bu halde
HEPSİ ÇOK GÜZEL MAŞALLAH GÜLE GÜLE GİYİNSİN KUZUCUKKKK
Cok güzelleer :)
Güzel günlerde kullanın insallah..
Ayyy pek güzelll, maşallah..Güle güle giysin inşallah prenses
Evet kzlar 16 nisanda cinarim 3710 gr 52 cm dogdubhesspsiz sukurler olsun yuce rabbime yazamadim cunku goguslerim ameliyatli idi benim emziremiyorum beceremedik mama vericez bunun uzuntusunu yasadim cok ancak yazabildim darisi dogum yapmayan diger arkadaslara ha buarada oglum cccoooookkk tatli
Cok guzel anlatmissin canim
Emzirirken su icilmez demissin niye icilmez onu anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?