Cok ıyı canım. Bende de son haftalarda kremler, mustela fılan ıse yaramıyordu. Derım cok kurumaya baslamıstı. Johnson baby nın fısfıslı bır bebe yagı var, onu kullandım tesadufen. Dermokozmetık fılan degıl ama cıldım bebek gıbı oldu. Banyodan sonra tepeden tırnaga suruyorum.
Evet kzlar 16 nisanda cinarim 3710 gr 52 cm dogdubhesspsiz sukurler olsun yuce rabbime yazamadim cunku goguslerim ameliyatli idi benim emziremiyorum beceremedik mama vericez bunun uzuntusunu yasadim cok ancak yazabildim darisi dogum yapmayan diger arkadaslara ha buarada oglum cccoooookkk tatli
Nasip bu işler bi bakıyosun ben çıkıcam anne yeter der ama dediğin gibi beklemek çoooook zoorKızlar, ben de dünkü kontrolümü yazıyım sizlere. 39. haftaya girmemize ragmen, bizimkinin içerde oldukça rahat oldugunu gördük.
Halen dogum pozisyonunda ve asagıda bekliyor ama asaga dogru bir hareket görmedik vallaŞaka bir yana doktor 29 nisana randevu verdi..29 Nisana kdr bekleyebilir, farkındayım ama yüzüm düşmedi değil, o zamana kadar bekler miyiz gerçekten diye... Sonra aklıma 42. haftaya kdr bekleyen gebeler geldi... Dedim kendini hazırla kızım Zor beklemeeekkk zorrrrr :))
Maşallah çok güzel boyu kilosu geçmiş olsun canım güle güle büyüt bebişiniEvet kzlar 16 nisanda cinarim 3710 gr 52 cm dogdubhesspsiz sukurler olsun yuce rabbime yazamadim cunku goguslerim ameliyatli idi benim emziremiyorum beceremedik mama vericez bunun uzuntusunu yasadim cok ancak yazabildim darisi dogum yapmayan diger arkadaslara ha buarada oglum cccoooookkk tatli
Beni de sardı kızlar kendimi rahatlatayım diye netten olumlu şeyler okuyayım diyorum ama olumsuzları da okuyom olmuyo bu çocuk bi şekilde çıkacak dışarı. Korkunun ecele faydadı yokBnde çok korkuorum yaa uykum kaçıoooo
canım sen ankaradamıydın ?? bacım etlik zübeyde hanımda doğum yapacak
Evt cnm ankaradayim zubeyde hnm yada zekai tahirde dusunuyorum
Sana da canımGünaydıın fıstıklar
Walla öyle bi içiliyo ki o su zararı ne bilmiyorum ama resmen ağzın dilin kuruyo için yanıyo suuuuu diye bağrıyosun yanınızda su şisesi olsun bence. Bebeklerin emme işi çok uzun sürüyo o emerken bi yandan yiyip içiyosun sen de mecbur.Cok guzel anlatmissin canim
Emzirirken su icilmez demissin niye icilmez onu anlamadim
Bende de bi oğlan var yavrumla ilgilenemiyorum bi de bağırıyorum enerjim az koşamıyorum peşinden bi de burayı okuyunca çocuk hepten sahipsiz kalıyodu neyseki teyzemiz yetişti :)Genel olarak ilk dogumlar heyecanli anladigim kadariyla :))
Ama ne yalan soyleyeyim bende sıkıldım artik.son ay zor geciyo agri sanci olsa olmasa da hareketler kisitlaniyor epeyce
Cocuk olunca ekstra enerjiye ihtiyacin oluyo.
Bi de dogumgunu yaptim bu arada haftabasi yatili falan geldiler
Herkes gidince nasil bayildigimi bilemedim ilk defa kramp falan girdi.yorgunluga gelemiyoruz artik(
Herkese Merhaba
Ben 2011 mayis annesiyim..Oglumun 3.yasinin dolnasiba gunler kaldi (13.05.2011) Yazdiklarinizi okuyunca eski gunler geldi aklima..Ben amnio sivisi azaldigi icin 38+2 de epidural sezeryan ile dogum yaptim..Kucucuktu kuzum...2500 gr 47 cm...Zaman nasil da cabuk geciyor...Allah hepinize saglikli mutlu dogumlar nasip etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet kzlar 16 nisanda cinarim 3710 gr 52 cm dogdubhesspsiz sukurler olsun yuce rabbime yazamadim cunku goguslerim ameliyatli idi benim emziremiyorum beceremedik mama vericez bunun uzuntusunu yasadim cok ancak yazabildim darisi dogum yapmayan diger arkadaslara ha buarada oglum cccoooookkk tatli
herkese günaydın dün bel ağrım inanılmaz arttı karnıma kasıklarıma geçti sonra ağrısı, sol böbreğim de şiddetli bir şekilde ağrımaya başladı ve inanılması güç ama taş düşürdümKaç gündür idrarımın rengi çok koyuydu böbreğimde hafif ağrı vardı ama taş düşürmeyi hiç beklemiyodum bütün gece ne bebeğim ne de ben uyumadık arada hala kasıklarımda oluyor ağrı ((
Allah kurtarsın kızlar inş herşey yolunda gider. Ben de yüzüncüyıl hastanesinde yapmayı düşünüyorumBende ankaradayım kızlarrr gazide yapıcam doğumu
herkese günaydın dün bel ağrım inanılmaz arttı karnıma kasıklarıma geçti sonra ağrısı, sol böbreğim de şiddetli bir şekilde ağrımaya başladı ve inanılması güç ama taş düşürdümkaç gündür idrarımın rengi çok koyuydu böbreğimde hafif ağrı vardı ama taş düşürmeyi hiç beklemiyodum bütün gece ne bebeğim ne de ben uyumadık arada hala kasıklarımda oluyor ağrı ((
Birincisi anestezi tutmazsa diye bi korku geliyo ikincisi bel ağrısı çektim bikaç tane minik fıtık var demişti fizik tedavici. İlkinde rahattım bebeğimi hemen görmek istedim bel ve sırt ağrısı dan başka bişi çekmedim ama ikincide daha çok şey öğrenince korku oluyor en iyisi bilmemekmiş :))
Kızlar, ben de dünkü kontrolümü yazıyım sizlere. 39. haftaya girmemize ragmen, bizimkinin içerde oldukça rahat oldugunu gördük.
Halen dogum pozisyonunda ve asagıda bekliyor ama asaga dogru bir hareket görmedik vallaŞaka bir yana doktor 29 nisana randevu verdi..29 Nisana kdr bekleyebilir, farkındayım ama yüzüm düşmedi değil, o zamana kadar bekler miyiz gerçekten diye... Sonra aklıma 42. haftaya kdr bekleyen gebeler geldi... Dedim kendini hazırla kızım Zor beklemeeekkk zorrrrr :))
Sıkıldım cok pehlivan gb sürmekten,bir de yatakta dönememekten..
Bana da bebek yagi gecen haftalarda yetmedi ya da vazeline alisik oldugum icin oyle geldi..Gerilmekten iyi tabii..
Gözünüzaydiiiin :) Allah saglikli bir ömür nasip etsin insallah..
Günaydinnn :)
Dogum haberlerini okudukca gözlerim doluyor,daha cok merak ediyorum kuzumu..Ona dokunmak istiyorum....
Maasallah canım. Eve çıktınız mı? Oğlunu merak ediyorum. Dalokay hastaneye geldi mi, kardeşini gördü mü, nasıl bir duygu ? :)
ayyy gercekten zor canım Allah kolaylık versın :)
ben bugun ızne cıkıyorum kendımce sankı yarın dogacak gıbı hıssedıyorum
yarın da babyshower var bakalım :) partinin ortasında doguruyormusum ne kadar eglencelı..
bugun agdaya gıtmeyı dusunuyorum belkı tetıkler de yarın dogururum ınsallah
42 yı gormesen ıyı olur canım Allah kolaylık versın :)
Cikmadik hastanede bebegin bakimlarini yaymislar 3 gune bayaa bunaldim ben ama bebek icin kaldik. Carsamba, dogum oldu sabah, o gun gorusemedik daloki ile persembe aksam hastaneye geldi. Oncesinde carsamba apar topar hastaneye geldik saskin kalakaldi sabah saat 6 da annane ile. Sonra 2 gibi annane dalkoyu babaanne ve dedye devretti. Ama dedeler giderken pasta ve cikolata goturduler bunlari atlas sana bunlari gonderdi dedidediler. Hersey anlatildi. Aksam babamiz evde annane benle kaldi aksam eve giderken ona onceden aldigimiz hediyeyi verdi atlas sana almis diyerek. Oyunlar eglenceler gece cok eglendi. Sabah anaokuluna gitti haber vermistik. Cok mutlu edecek tavirlarla yaklasyilar. Gelen seylerden okula yollandi cupcake gibi bisileride atlas abisinin arkadaslarina gonderdi dalo onlar arkadaslarina yolladi.
Persembe gecesi geldi agladim cok. Ama muhtesem pozitif gecti(masallah). Bebek karnimdan vikti dr cikardi dedim. Ama bize bu gece de bakilacak dedim. Bebegi sevdirdik.oyuncagi yanindaydi. Bunu bana atlas verdi o benim bebegim falan dedi masallah. Bakalim. İlk tanisma iyi masallah. Gunu iyi gecmisti.
Anestezi tutmazsa diye hiç boş yere endişelenme bence canım. Epidural etkisini saniyeler içinde gösteriyor. Sonra doktor sana soruyor; elimi hissediyor musun? Evet.... Şimdi ne hissediyorsun? Hiçbirşey... O sırada toplu iğne ucu gibi normalde acısını hissetmen gereken birşey deniyorlar. Zaten epiduralin tutmaması gibi bir durum olsa anında hızla genel anesteziye geçerler. Epidurali yapanla, genel anesteziyi yapan aynı kişi, saniyeler içinde uyumuş olursun. Bence bundan korkma.
Bel sırt ağrısı, epiduralle ilgili olmayabiliyor bence. Mesela ben 3. Gün ayaklanmıştım. Yardımcı olanım filan yoktu çok zorlamıştım kendimi, hatta dikişlerimi 1 mm attırmıştım o derece yanisona emekleme devri başlayınca oğlum emeklemek istemedi, elinden tutup yürütmek istiyordu sürekli. Aylarca eğilip iki büklüm onu tutarak yürütünce, bir sabah kalkamadım yataktan. Sinir sıkışması gibi birşey olmuş, sedyeyele girdim hastaneye. Çok acı çektim, aklıma ilk epiduralden kaynaklanan bir durum olabileceği geldi ama ilgisi yoktu.
Fıtıklar önemli ama... Epiduralden önce anesteziyi yapacak kişi muayene ediyor seni ve epidurale uygun olup olmadığını söylüyor. Belki o muayeneden sonra için rahatlar.
Keşke doktorlarımız bu kaygı ve korkularımı rahat rahat uzun uzun konuşabileceğimiz kimseler olsalar. En güzel cevapları tıbbi bilgileri sebebiyle onlar verir. Ben bu konuda şanslıyım; doktorumu tek geçerim ama çoğumuzunki kadın doğum doktorluğunu sadece ultrasona bakmak sanıyorlar
aaa baby shower da iyi eglenceler canım! Çok yorma kendini de...
Agda tetiklemiyoo, ıhh ıhhh.. 2 hafta önce gitttim ben agdaya, dün gene gittim, bana mısın demedi hehe
Ama cinsel ilişki tetikliyoonu ben son silah olarak saklıyorum, yoksa şu an en son düşündüğüm sey valla bu halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?