2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Sıkıldım cok pehlivan gb sürmekten,bir de yatakta dönememekten..
Bana da bebek yagi gecen haftalarda yetmedi ya da vazeline alisik oldugum icin oyle geldi..Gerilmekten iyi tabii..

Gözünüzaydiiiin :) Allah saglikli bir ömür nasip etsin insallah..

Günaydinnn :)
Dogum haberlerini okudukca gözlerim doluyor,daha cok merak ediyorum kuzumu..Ona dokunmak istiyorum....

Nasip bu işler bi bakıyosun ben çıkıcam anne yeter der ama dediğin gibi beklemek çoooook zoor

Maşallah çok güzel boyu kilosu geçmiş olsun canım güle güle büyüt bebişini

Bnde çok korkuorum yaa uykum kaçıoooo
Beni de sardı kızlar kendimi rahatlatayım diye netten olumlu şeyler okuyayım diyorum ama olumsuzları da okuyom olmuyo bu çocuk bi şekilde çıkacak dışarı. Korkunun ecele faydadı yok

herkese günaydın dün bel ağrım inanılmaz arttı karnıma kasıklarıma geçti sonra ağrısı, sol böbreğim de şiddetli bir şekilde ağrımaya başladı ve inanılması güç ama taş düşürdüm kaç gündür idrarımın rengi çok koyuydu böbreğimde hafif ağrı vardı ama taş düşürmeyi hiç beklemiyodum bütün gece ne bebeğim ne de ben uyumadık arada hala kasıklarımda oluyor ağrı ((

Günaydıın fıstıklar
Sana da canım

Cok guzel anlatmissin canim
Emzirirken su icilmez demissin niye icilmez onu anlamadim
Walla öyle bi içiliyo ki o su zararı ne bilmiyorum ama resmen ağzın dilin kuruyo için yanıyo suuuuu diye bağrıyosun yanınızda su şisesi olsun bence. Bebeklerin emme işi çok uzun sürüyo o emerken bi yandan yiyip içiyosun sen de mecbur.

Bende de bi oğlan var yavrumla ilgilenemiyorum bi de bağırıyorum enerjim az koşamıyorum peşinden bi de burayı okuyunca çocuk hepten sahipsiz kalıyodu neyseki teyzemiz yetişti :)

Selam ben de 2011 mayıs annesiyim şimdi de 2014 mayıs annesi olucam inş aynı heyecanları tekrar yaşıyorum darısı başına )

Hayirli ugurlu olsun canim. Bebeklerimize yavas yavas kavusuyoruz cok sukur

çok geçmiş olsun canım. Suyunu ihmal etme

Bende ankaradayım kızlarrr gazide yapıcam doğumu
Allah kurtarsın kızlar inş herşey yolunda gider. Ben de yüzüncüyıl hastanesinde yapmayı düşünüyorum

Çoook çook geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda canım

Anestezi tutmazsa diye hiç boş yere endişelenme bence canım. Epidural etkisini saniyeler içinde gösteriyor. Sonra doktor sana soruyor; elimi hissediyor musun? Evet.... Şimdi ne hissediyorsun? Hiçbirşey... O sırada toplu iğne ucu gibi normalde acısını hissetmen gereken birşey deniyorlar. Zaten epiduralin tutmaması gibi bir durum olsa anında hızla genel anesteziye geçerler. Epidurali yapanla, genel anesteziyi yapan aynı kişi, saniyeler içinde uyumuş olursun. Bence bundan korkma.

Bel sırt ağrısı, epiduralle ilgili olmayabiliyor bence. Mesela ben 3. Gün ayaklanmıştım. Yardımcı olanım filan yoktu çok zorlamıştım kendimi, hatta dikişlerimi 1 mm attırmıştım o derece yani sona emekleme devri başlayınca oğlum emeklemek istemedi, elinden tutup yürütmek istiyordu sürekli. Aylarca eğilip iki büklüm onu tutarak yürütünce, bir sabah kalkamadım yataktan. Sinir sıkışması gibi birşey olmuş, sedyeyele girdim hastaneye. Çok acı çektim, aklıma ilk epiduralden kaynaklanan bir durum olabileceği geldi ama ilgisi yoktu.

Fıtıklar önemli ama... Epiduralden önce anesteziyi yapacak kişi muayene ediyor seni ve epidurale uygun olup olmadığını söylüyor. Belki o muayeneden sonra için rahatlar.

Keşke doktorlarımız bu kaygı ve korkularımı rahat rahat uzun uzun konuşabileceğimiz kimseler olsalar. En güzel cevapları tıbbi bilgileri sebebiyle onlar verir. Ben bu konuda şanslıyım; doktorumu tek geçerim ama çoğumuzunki kadın doğum doktorluğunu sadece ultrasona bakmak sanıyorlar

ayyy gercekten zor canım Allah kolaylık versın :)

ben bugun ızne cıkıyorum kendımce sankı yarın dogacak gıbı hıssedıyorum
yarın da babyshower var bakalım :) partinin ortasında doguruyormusum ne kadar eglencelı..

bugun agdaya gıtmeyı dusunuyorum belkı tetıkler de yarın dogururum ınsallah
42 yı gormesen ıyı olur canım Allah kolaylık versın :)

Söylediğim markanın sadece fısfıs başlıklı olanı böyle ama. Normal bebe yağı değil nedense çok farklı ve iyi.

Bunun dışında ben de çok sıkıldım artık. Kendimi doğuma hazır gibi de hissetmiyorum bazen, sanki hala yapmam gereken bir sürü şey var ama ben unutuyormusum gibi geliyor.....Malum işte Demir ve bebeğin aynı anda soumluluğunu yeterince taşıyamamaktan doğan korkularım var. Böyle kalmaya da tahammulum yok tabii. Ayaklar, eller şiş. Artık evin içinde iki adım atsam nefes nefese kalıyorum. Astımım ufak ufak kendini göstermeye başladı. Nabzım 120'lere çıkıyor nefessiz kalınca.
Off bilmiyorum zaten iki hafta kaldı artık, herşey tam zamanında diyorum düşünmemeye çalışıyorum.

Maasallah canım. Eve çıktınız mı? Oğlunu merak ediyorum. Dalokay hastaneye geldi mi, kardeşini gördü mü, nasıl bir duygu ? :)

Cikmadik hastanede bebegin bakimlarini yaymislar 3 gune bayaa bunaldim ben ama bebek icin kaldik. Carsamba, dogum oldu sabah, o gun gorusemedik daloki ile persembe aksam hastaneye geldi. Oncesinde carsamba apar topar hastaneye geldik saskin kalakaldi sabah saat 6 da annane ile. Sonra 2 gibi annane dalkoyu babaanne ve dedye devretti. Ama dedeler giderken pasta ve cikolata goturduler bunlari atlas sana bunlari gonderdi dedidediler. Hersey anlatildi. Aksam babamiz evde annane benle kaldi aksam eve giderken ona onceden aldigimiz hediyeyi verdi atlas sana almis diyerek. Oyunlar eglenceler gece cok eglendi. Sabah anaokuluna gitti haber vermistik. Cok mutlu edecek tavirlarla yaklasyilar. Gelen seylerden okula yollandi cupcake gibi bisileride atlas abisinin arkadaslarina gonderdi dalo onlar arkadaslarina yolladi.
Persembe gecesi geldi agladim cok. Ama muhtesem pozitif gecti(masallah). Bebek karnimdan vikti dr cikardi dedim. Ama bize bu gece de bakilacak dedim. Bebegi sevdirdik.oyuncagi yanindaydi. Bunu bana atlas verdi o benim bebegim falan dedi masallah. Bakalim. İlk tanisma iyi masallah. Gunu iyi gecmisti.

aaa baby shower da iyi eglenceler canım! Çok yorma kendini de...

Agda tetiklemiyoo, ıhh ıhhh.. 2 hafta önce gitttim ben agdaya, dün gene gittim, bana mısın demedi hehe
Ama cinsel ilişki tetikliyo onu ben son silah olarak saklıyorum, yoksa şu an en son düşündüğüm sey valla bu halde

Maaşallah canım, darısı başımıza. Demir de artık sabırsızlıkla bekliyor kardeşini; "anne artık ne zaman doğacak bu bebek hadiii" diyor:))
Doğuma gideceğim sabah onu arkamda bırakmak ve doğum sonrası hemen görememek beni üzüyor ama bakalım inşallah ilk doğmum gibi ağrısız rahat olurum da hemen ilk gün kuzumu görürüm. Hstaneye gelip te sonra gitmek istemezse ya? diye düşünüyorum bir de...
Yaşayıp göreceğiz bakalım az kaldı:)

Buarada Atlas'ın sağlık sorunu olmamasına çok sevindim. Hamileliğinde kalpteki bir durumdan bahsetmiştin hatırlıyorum. Çok şükür gözün aydın, Allah hiç ayırmasın, güle güle büyüt arkadaşım:)

ARKADASLAR 0,60 KR DAN BASLAYAN FIYATLARLA COK SIK BEBEK SEKERLERIM MEVCUT TURKIYENIN HERYERINE KARGO OLARAK GONDEREBILIRIM GORMEK ISTEYEN OLURSA MODEL GONDEREBILIRM.

Canım sağolasın yardımcı oldun gerçekten. Ptesi dr ne diyecek bakalım gayet rahatlar tabi onlar. Gğnde kaç kere kesiyo dikiyo )
Ama sen kendine de dikkat et çok özverili fedakarsın kendini arka plana atıyosun benim oğlum da yürümek için deliriyodu ama ben kendimi o kadar zorlayamazdım kardeşim yanımdaydı o yürüttü hep

hımmmm tetıklıyosa ben kocıkosumu durteyım o zaman bu hafta

canımkocam zaten özelmıstır benı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…