2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar sağ bacağıma acayip ağrı girdi ya, kalçadan başlıyor yürümemi nerdeyse engelliyor, merdiven çıktım az önce düzeldi sonra yine başladı, oturduğumda bişey hissetmiyorum ama var mı böyle bir şey yaşayan.:44:
bi mesai biteydi de evime gideydim ya

Canım hepsini çok beğendim, maşallah. Allah sağlık sıhhatle kullanabilmesini nasip etsin. Ben de kısmet olursa mayıs annesi adayıyım. Burayı sürekli takip ediyorum ama çok sık yazamıyordum. Şimdi bu paylaştıklarını görünce çok beğendim. Ufak birşey soracaktım canım. Yaptığın bebek şekerinden ben de yapmak istiyorum da, kavanozlar kaç cc'lik acaba? Bir de nereden almıştın canım? Sanırım daha önce bahsi geçmişti ama ben tam hatırlayamadım.

tsk ederim cnm.. ben de bir süre yurt dışında yaşadım aynen dediğin gibi ağdanın ne oldugunu bile bilmiyorlar.. inşallah normal doğum olur da.. jiletle alındıgında cıkarken ki kasıntısı ameliyatlıyken hıc cekılmez sanırım :)

canım bende son bir haftadır aynı durumdayım bizim buralarda kengi deniyor bir bacağıma belden giriyor oturunca geçiyor ama baya sürüyor korkma benimde işimde son gün çok şükür artık heyecanlı bekleyişteyiz

evet ya çok kötü bişey yürütmüyor resmen, benimde salı günü son iki günlük mesaim kaldı.
evde bol bol dinlenirim artık. 2-3 hafta içinde de bebişler gelir

Selam KIZLAR gemişi okuyamadım. Umarım hepiniz iyisinizdir. Doğum yapan arkadaşlarda iyidir inşallah. Biz dün öğlen evimize geldik. Dün burnu çok tıkalıydı kızımın endişelenmiştim deniz suyu aldık şimdi iyi. Sütüm hiç gelmiyor henüz ne yazıkki mama yiyoruz. İnşallah en kısa sürede gelir.şimdi yanımda prensesim bakıp duruyor :) emzik verdim eşim kızıyor sütün gelene kadar emzik yok diye ama o yokken verdim gizlice :)) bu arada kızımın resimlerini albüme attım. Arkadaş olarak ekleyin bakabilir siniz. Maşallah deyinde nazar değmesin :)) hepinize kocaman öpücük gönderiyoruz. Benim ağrılarım var elbette ama kızım yanımdayken hepsini unutuyorum :)

gözün aydın canım evine gelmişsin, emzik verince memeyi alıyor mu kızın, almazsa alıştırma bence de emziğe.
sürekli emzir sütün gelsin gelmesin, çeke çeke getirir sütünü

Cok gecmis olsun. Hem hamile olup hem boyle sikintilar yasamak cok zor gercekten. Gecmis gitmistir umarim

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok sagol bebeğin hareketlerinden dolayı yerinden oynadı düştü sanırım, Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın hem böbrek ağrısı hem doğum sancısı ikisi bir arada olunca tam bir felaket

maşallah ay o kadar sevındım kı.. ne guzel evdesınız..bır gece kalmıssınız.. benım paranoyak kocam uc gece yatırcakmış benı dra öyle dedi:)))burun aspıratöru demek gerekıyor hemen alayım.bana yenıdogana gerek olmaz demışlerdı.cnm benım mamayı bıle kasıkla ver bıberena ve emzıge alıştırma. bol bol emzir.gelır sutun stres yapma.arkadas olarak ekledım kabul et hemen bakayım resımlere:))

oyyy maşallahh emzik mi emiyor yerim ben onuuuu sütün gelmiyorsa forumda bi arkadaş bir siteyi tavsiye etmişti ve bakmıştım işine yarayacağını düşünüyorum tomrisin emzirme notları linkte bu http://bebekyapimbakimonarim.blogspot.com.tr/2013/02/tomrisin-emzirme-notlar-2-doktor-mama.html

cok haklisin tatlim hep sen geliosun aklima yaaa allah yardimcin olsun....
masallahhh size :))))))
sap sap opesim war seni tecrube cok onemli sizin fikirlerinize hep ihtiacimiz war...dr yani birde allah sukur az da olsa imkanimiz war yari ozel bir hastaneye gidioz yaaa dewletlerdeki drlari dusunuom da bide allah dusurmesin....
aglamak istiorum yaaaa cok guzel )))
dilini isir paponu kasi bu sefer yuzun guler insallah ya....bu abladan )
senin deren hanimda bizim duru gibi sansli masallah bayildim hepsine bayildim resmen yaaa....kirkbirkere masallah guzel gunlerde kullansin insallah....kapitineleri gormedim sabnma...annem olsa bak yaymis arkadasini der ama ben ugrasamadim bide maddi acidan onu cikarmiyim dedim...ama eline saglik )))

wayyyy seni okumayi birakip gittim prensese bakmaya....ne masallahi kirkbirkere masallahhh allahim korusu ewladinizi size bagislasin masal gibi bir bebek allahimmm isirasim icime sokasim geldi ( oysaki icimdeki ciksin die can atiom ) allahim ikinizide saglikli gunler bol sutler diliorum bakma kocisie sen wer emzik.....sen bizi okuma yaz habire yaz habire cik tamam mi merakta birakma...

Yaaa yeni cikan yasaya gore Cumartesi gunleri dogum yapabiliyormuyuz bana cumartesiye gun verdiler ama bu konuyla ilgili bisey denmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…