Ben koltuk altimi epilatörle almaya calisicam ama alt bölgeyi malesef yaklasik 2 aydir mecburi jiletle aliyorum bazen yarim yamalak oluyor ama napiyim göremiyorumdogumdada sorun olmaz insallah yasadigim ulkede cogu insan agdanin ne oldugunu bile bilmiyor hepside jiletle aliyor özellikle burda isvecte ilk 5 sene önce sahunaya gittigimde fark ettim kadinlarin orasini ister istemez gördum terbiyesizler donsuz geziyordu kadinl kadinalar diye
1 tane temiz olan görmedim hepside jiletle alinmis ve onlarda bebek dogurdular...
bide dogum videolarinda görmustum genelde cogu alinmamisti...
ama eger sezeryan olursak o göbek ile alt bölgenin arasina kesik attiklari icin temiz olmasi lazimmis temiz gitmesen bile hastanede hallediyorlar.
Hic sorun olmuycaktir jiletle alman eger önceden agdaya alistirmis isen dogumdan sonrada ilk firsatta kuföre gidersin kendin almadan....
1 defa 2 defa acir derken ucuncude kendin rahatca isini görursun yine :)
Benim kızımın isminde bengü duru olacak inşallah
kızlar sağ bacağıma acayip ağrı girdi ya, kalçadan başlıyor yürümemi nerdeyse engelliyor, merdiven çıktım az önce düzeldi sonra yine başladı, oturduğumda bişey hissetmiyorum ama var mı böyle bir şey yaşayan.:44:
bi mesai biteydi de evime gideydim ya
cok güzel canım sağlıklı sıhatli giysin inşallah
canım bende son bir haftadır aynı durumdayım bizim buralarda kengi deniyor bir bacağıma belden giriyor oturunca geçiyor ama baya sürüyor korkma benimde işimde son gün çok şükür artık heyecanlı bekleyişteyiz
Selam KIZLAR gemişi okuyamadım. Umarım hepiniz iyisinizdir. Doğum yapan arkadaşlarda iyidir inşallah. Biz dün öğlen evimize geldik. Dün burnu çok tıkalıydı kızımın endişelenmiştim deniz suyu aldık şimdi iyi. Sütüm hiç gelmiyor henüz ne yazıkki mama yiyoruz. İnşallah en kısa sürede gelir.şimdi yanımda prensesim bakıp duruyor :) emzik verdim eşim kızıyor sütün gelene kadar emzik yok diye ama o yokken verdim gizlice :)) bu arada kızımın resimlerini albüme attım. Arkadaş olarak ekleyin bakabilir siniz. Maşallah deyinde nazar değmesin :)) hepinize kocaman öpücük gönderiyoruz. Benim ağrılarım var elbette ama kızım yanımdayken hepsini unutuyorum :)
Cok gecmis olsun. Hem hamile olup hem boyle sikintilar yasamak cok zor gercekten. Gecmis gitmistir umarim
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam KIZLAR gemişi okuyamadım. Umarım hepiniz iyisinizdir. Doğum yapan arkadaşlarda iyidir inşallah. Biz dün öğlen evimize geldik. Dün burnu çok tıkalıydı kızımın endişelenmiştim deniz suyu aldık şimdi iyi. Sütüm hiç gelmiyor henüz ne yazıkki mama yiyoruz. İnşallah en kısa sürede gelir.şimdi yanımda prensesim bakıp duruyor :) emzik verdim eşim kızıyor sütün gelene kadar emzik yok diye ama o yokken verdim gizlice :)) bu arada kızımın resimlerini albüme attım. Arkadaş olarak ekleyin bakabilir siniz. Maşallah deyinde nazar değmesin :)) hepinize kocaman öpücük gönderiyoruz. Benim ağrılarım var elbette ama kızım yanımdayken hepsini unutuyorum :)
cok haklisin tatlim hep sen geliosun aklima yaaa allah yardimcin olsun....Bende cok skildim daraldim( bugun ebe kontrolde bebegin basi henuz kanala tam girmemis dedi... normalde dogumdan 1 ay önce kanala girer deyince iyice gerildim 1 ay daha (
Peki 40 ta dogmasa napicaz dedim normal kontrollere devam. .. 42 ye kadar gelmese 41+6 da aliyoruz suni sanciyla dedi....
Turkiyede bambaska sartlar bazen daha guzel burda herseyi asiri dogal yolla hallediyorlar hamilelikten cok bu ulkedeki sistemden skildim
masallahhh size :))))))Evet kzlar 16 nisanda cinarim 3710 gr 52 cm dogdubhesspsiz sukurler olsun yuce rabbime yazamadim cunku goguslerim ameliyatli idi benim emziremiyorum beceremedik mama vericez bunun uzuntusunu yasadim cok ancak yazabildim darisi dogum yapmayan diger arkadaslara ha buarada oglum cccoooookkk tatli
sap sap opesim war seni tecrube cok onemli sizin fikirlerinize hep ihtiacimiz war...dr yani birde allah sukur az da olsa imkanimiz war yari ozel bir hastaneye gidioz yaaa dewletlerdeki drlari dusunuom da bide allah dusurmesin....Anestezi tutmazsa diye hiç boş yere endişelenme bence canım. Epidural etkisini saniyeler içinde gösteriyor. Sonra doktor sana soruyor; elimi hissediyor musun? Evet.... Şimdi ne hissediyorsun? Hiçbirşey... O sırada toplu iğne ucu gibi normalde acısını hissetmen gereken birşey deniyorlar. Zaten epiduralin tutmaması gibi bir durum olsa anında hızla genel anesteziye geçerler. Epidurali yapanla, genel anesteziyi yapan aynı kişi, saniyeler içinde uyumuş olursun. Bence bundan korkma.
Bel sırt ağrısı, epiduralle ilgili olmayabiliyor bence. Mesela ben 3. Gün ayaklanmıştım. Yardımcı olanım filan yoktu çok zorlamıştım kendimi, hatta dikişlerimi 1 mm attırmıştım o derece yanisona emekleme devri başlayınca oğlum emeklemek istemedi, elinden tutup yürütmek istiyordu sürekli. Aylarca eğilip iki büklüm onu tutarak yürütünce, bir sabah kalkamadım yataktan. Sinir sıkışması gibi birşey olmuş, sedyeyele girdim hastaneye. Çok acı çektim, aklıma ilk epiduralden kaynaklanan bir durum olabileceği geldi ama ilgisi yoktu.
Fıtıklar önemli ama... Epiduralden önce anesteziyi yapacak kişi muayene ediyor seni ve epidurale uygun olup olmadığını söylüyor. Belki o muayeneden sonra için rahatlar.
Keşke doktorlarımız bu kaygı ve korkularımı rahat rahat uzun uzun konuşabileceğimiz kimseler olsalar. En güzel cevapları tıbbi bilgileri sebebiyle onlar verir. Ben bu konuda şanslıyım; doktorumu tek geçerim ama çoğumuzunki kadın doğum doktorluğunu sadece ultrasona bakmak sanıyorlar
aglamak istiorum yaaaa cok guzelCikmadik hastanede bebegin bakimlarini yaymislar 3 gune bayaa bunaldim ben ama bebek icin kaldik. Carsamba, dogum oldu sabah, o gun gorusemedik daloki ile persembe aksam hastaneye geldi. Oncesinde carsamba apar topar hastaneye geldik saskin kalakaldi sabah saat 6 da annane ile. Sonra 2 gibi annane dalkoyu babaanne ve dedye devretti. Ama dedeler giderken pasta ve cikolata goturduler bunlari atlas sana bunlari gonderdi dedidediler. Hersey anlatildi. Aksam babamiz evde annane benle kaldi aksam eve giderken ona onceden aldigimiz hediyeyi verdi atlas sana almis diyerek. Oyunlar eglenceler gece cok eglendi. Sabah anaokuluna gitti haber vermistik. Cok mutlu edecek tavirlarla yaklasyilar. Gelen seylerden okula yollandi cupcake gibi bisileride atlas abisinin arkadaslarina gonderdi dalo onlar arkadaslarina yolladi.
Persembe gecesi geldi agladim cok. Ama muhtesem pozitif gecti(masallah). Bebek karnimdan vikti dr cikardi dedim. Ama bize bu gece de bakilacak dedim. Bebegi sevdirdik.oyuncagi yanindaydi. Bunu bana atlas verdi o benim bebegim falan dedi masallah. Bakalim. İlk tanisma iyi masallah. Gunu iyi gecmisti.
dilini isir paponu kasi bu sefer yuzun guler insallah ya....bu abladanBenim maalesef kimsem yoktu, sabahtan akşama kadar tutup yürütürdüm, uyuduğu zaman da yemek yapardım dinlenemezdim, sonunda belim o hale geldi.
Şimdi bu sefer çok cici bir ablamız var yatılı kalan bir yardımcı. Vallahi sadece ona güveniyorum, inşallah böyle devam ederiz de bu sefer bazı şeyler biraz daha farklı olur benim ve bebişlerim için.
senin deren hanimda bizim duru gibi sansli masallah bayildim hepsine bayildim resmen yaaa....kirkbirkere masallah guzel gunlerde kullansin insallah....kapitineleri gormedim sabnma...annem olsa bak yaymis arkadasini der ama ben ugrasamadim bide maddi acidan onu cikarmiyim dedim...ama eline saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?