Selam KIZLAR gemişi okuyamadım. Umarım hepiniz iyisinizdir. Doğum yapan arkadaşlarda iyidir inşallah. Biz dün öğlen evimize geldik. Dün burnu çok tıkalıydı kızımın endişelenmiştim deniz suyu aldık şimdi iyi. Sütüm hiç gelmiyor henüz ne yazıkki mama yiyoruz. İnşallah en kısa sürede gelir.şimdi yanımda prensesim bakıp duruyor :) emzik verdim eşim kızıyor sütün gelene kadar emzik yok diye ama o yokken verdim gizlice :)) bu arada kızımın resimlerini albüme attım. Arkadaş olarak ekleyin bakabilir siniz. Maşallah deyinde nazar değmesin :)) hepinize kocaman öpücük gönderiyoruz. Benim ağrılarım var elbette ama kızım yanımdayken hepsini unutuyorum :)
Samsung tablet yada telefondan resim yukleyemiyorum.guzel seyler paylasicam .ama cok kurcaladim bulamiyorum .Cok şükür:) Resimleri bekliyoruz:)
Artık gerçekten çok zor, düz yolda yürümek bile... Ben de bebek şekerlerimi bitirdim ama resim çekemedim en kısa sürede yükleyeceğim.
cok guzel anlatmis arkadas.....anliorum ki damla damla bile gelse bu kotu degil....cogalmasi bebek ve sut uretmemizle alakalioyyy maşallahh emzik mi emiyor yerim ben onuuuusütün gelmiyorsa forumda bi arkadaş bir siteyi tavsiye etmişti ve bakmıştım işine yarayacağını düşünüyorum tomrisin emzirme notları linkte bu http://bebekyapimbakimonarim.blogspot.com.tr/2013/02/tomrisin-emzirme-notlar-2-doktor-mama.html
Selam KIZLAR gemişi okuyamadım. Umarım hepiniz iyisinizdir. Doğum yapan arkadaşlarda iyidir inşallah. Biz dün öğlen evimize geldik. Dün burnu çok tıkalıydı kızımın endişelenmiştim deniz suyu aldık şimdi iyi. Sütüm hiç gelmiyor henüz ne yazıkki mama yiyoruz. İnşallah en kısa sürede gelir.şimdi yanımda prensesim bakıp duruyor :) emzik verdim eşim kızıyor sütün gelene kadar emzik yok diye ama o yokken verdim gizlice :)) bu arada kızımın resimlerini albüme attım. Arkadaş olarak ekleyin bakabilir siniz. Maşallah deyinde nazar değmesin :)) hepinize kocaman öpücük gönderiyoruz. Benim ağrılarım var elbette ama kızım yanımdayken hepsini unutuyorum :)
ayevinizde olmanız buyuk mutluluk olmalı... burun tıkanıklığı çogu bebekte oluyor maalesef okadar kucuk ki obıdık burunları....
siz bol bol emzirin annesi gelecektir sutunuz sıcak kompres yapın memelere bana hep öyle tembihlerlerdi. emzik ne kadar kıssakta anne için hayat kurtarıcı almayan çocuk zaten almıyor belki sutunuz geldikten sonra daha sık verseniz daha iyi olur kucuk çeneleri zaten cabuk yoruluyor enerjısı varken memenızı çeksin...sutunuz geldikten sonrda karnı doyunca dayayın emziiğibol sutlu gunler
cok guzel anlatmis arkadas.....anliorum ki damla damla bile gelse bu kotu degil....cogalmasi bebek ve sut uretmemizle alakaliinsallah az da olsa gelir ki buna cozun cok sut yapan siwilar ve habire emzirmek....ama hic gelmezse kotu olucak.....o zaman bebegi emme sewki kirilacak kaldiki ac ta birakamicaz isimiz zor...ama allah buyuk coktan belli ne acilar cekip ne mutlu gunler yasicagimiz ....
gozun aydin canim....Selamlar kizlar,
bugun kontrolumuz vardi, gecen hafta çati kontrolu yapicam demisti, yapmadi.henuz bebek yukarda erken.haftaya yapmak istiyorum dedi..
kizmiz iyi cok sukur.3.280 gr olmus.37+5 gunluguz.gelisimi iyi haftasi ile uyumluydu.
10 gun once gidisimizde 2 hafta icinde dogum bekliyorum demisti, bugunde aynisini soyledi.,,
sancim, kasilmam yok bu normalmi dedigimde 39.haftada baslayacak dedi.40.haftaya kadar bekleriz gelmezse o zaman konusuruz dedi...
ne olacaksa kesip alicak herhalde.
ama bebegin keyfi gayet yerinde sanirim hic doguracak gibi degilim...
bizden haberler boyle.simdi gecmisi okuycam.sagliklar herksese
sütü gelmeyenler için de emzirme kampı diye bir şey paylaşmış bütün notlarının çıktısını aldım, çok cesaretlendiriyor anneleri, şiddetle tüm anne ve anne adaylarına tavsiye ederim :)
Selamlar kizlar,
bugun kontrolumuz vardi, gecen hafta çati kontrolu yapicam demisti, yapmadi.henuz bebek yukarda erken.haftaya yapmak istiyorum dedi..
kizmiz iyi cok sukur.3.280 gr olmus.37+5 gunluguz.gelisimi iyi haftasi ile uyumluydu.
10 gun once gidisimizde 2 hafta icinde dogum bekliyorum demisti, bugunde aynisini soyledi.,,
sancim, kasilmam yok bu normalmi dedigimde 39.haftada baslayacak dedi.40.haftaya kadar bekleriz gelmezse o zaman konusuruz dedi...
ne olacaksa kesip alicak herhalde.
ama bebegin keyfi gayet yerinde sanirim hic doguracak gibi degilim...
bizden haberler boyle.simdi gecmisi okuycam.sagliklar herksese
gozun aydin canim....
tatlim baktim bulamadim yaa onuda paylasirmisin rica etsem bu tellerden hersei yarim giruoz zaten...
iş arkadaşımın dünyalar tatlısı oğlunun oyuncağı pencereden aşağı düşünce annesi almaya gitmiş ve o da pencereden sarkmış 3. kattan aşağı düşmüşameliyattan yeni çıkmış yoğun bakımda herkes dua etsin iyileşir inşallah ((((((
Bestekiz genel olarak okudum sezeryan istiyorsun bunu anlamasi zor olmadi da telefondan kac haftalik oldugunu goremiyorum.ben riskli gebeydim oba ragmen 38 haftalikken tarih vermisti.
Cocuk gelismezse de illa bu tarihte cikacak diyemiyorsun.
Doktor artik tamam dogsa da kurtarir demeli.bi de oyle dese bile bak bebek bu cigerlerinde sorun olur kuvoze girebilir diye epey ciddi konusmalar yapiyosun
Spinal anestezi oldum basagrisi da cektim ama yine spinal isterim.
Ayaga kalkamama durumunu anlamadim gayet ayaga kalkabiliyosun.ayilmak bacak uyusuklugundan daha zor oluyo.
Ayrica hayatinda sadece bi kere gorebilecegin biseyi kacirma derim.
Agrilar geliyo geciyo ama cocugunun ilk sesi ilk cikisi gozunden kulagindan asla silinmiyo
iş arkadaşımın dünyalar tatlısı oğlunun oyuncağı pencereden aşağı düşünce annesi almaya gitmiş ve o da pencereden sarkmış 3. kattan aşağı düşmüşameliyattan yeni çıkmış yoğun bakımda herkes dua etsin iyileşir inşallah ((((((
canim kac saati aldi ayaga kalkman....35+5 haftam yani 36...ben erken almasini istemiorum ki zaten canim ayni dedigin gibi ne kadar durmasi gerekiosa dursu bir gun bir gundur 39+5 te alsin aliniosa yani anlatabildim mi beni geren benim kafamdaki sorularima cewap alamamak herseyi konusup ta zaman a birakabilirdik yine herseyi ama kismetmis bakalimmm bi daha ki randewuda gorucez artik.....
Bozma moralini canim haftada 1 kontrole gidiyorsan alirsin insallah haftaya randevunu simdiye dek vermesi lazimdi aslinda normal dogum taraftari olabilir...
sen yinede israrci davranne guzel secme sansin var en azindan...
Azcik azcik ne guzel dedin insallah devami gelmez... benimkini görseniz kediler parcalamis gibi
Burdayim malesef dedigin gibi ultrasyon olayi yok bu avrupa denen tip yönunden geride kalmis ulkede
Bebisimi 1 defa gördum 17+5 iken...
birde ölum kalim olmazsa asla sezeryan yok ne guzel en azindan doktorlariniz size secme sansini veriyor her yönden buradaki gibi illa kurallara göre gitmiyorlar...
eskiden severdim bu kadar dogalligi dogum standardi yönunden isvec dunyada ilk siralarda olmasina ragmen nefret ediyorum artik bu sistemden...
bugun tansiyonum 148/98 olmasina ragmen ebe bas agrin olursa acile git olmazsa gitmene gerek yok dedi asiri rahatlar... ki eltim zehirlenme yasadi tansiyondan dolayi burdaki ebelerin rahatligi yuzunden ölumden döndu... acilen suni sanciyla aldilar bebegini...
Bugun ebeme sordum 40 a kadar gelmezse hastaneye gidicekmiyim dedim
yok yine benim yanima geliceksin bebisin kalbini dinliyip karnini ölcucez tansiyonunu izliycez her zamanki gibi normal kontrollere devam dedi-.-
peki ne zamana kadar bekliycez diyince 42 ye kadar gelmezse suni sanciyla aliyoruz dedi hemde 42 dedi
aglamamak icin zor tuttum kendimi 1 ay daha bu sekilde dusunemiyorum insallah bebisim maximum 40 a kadar kalir....
ki ben haftaya dogurmanin hayalini kuruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?