2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

ay evinizde olmanız buyuk mutluluk olmalı...burun tıkanıklığı çogu bebekte oluyor maalesef okadar kucuk ki obıdık burunları....
siz bol bol emzirin annesi gelecektir sutunuz sıcak kompres yapın memelere bana hep öyle tembihlerlerdi. emzik ne kadar kıssakta anne için hayat kurtarıcı almayan çocuk zaten almıyor belki sutunuz geldikten sonra daha sık verseniz daha iyi olur kucuk çeneleri zaten cabuk yoruluyor enerjısı varken memenızı çeksin...sutunuz geldikten sonrda karnı doyunca dayayın emziiği bol sutlu gunler

Umarim cikmaz aksilik canim, herkes gonlunce ve saglikla dogurur insallah :)

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Cok şükür:) Resimleri bekliyoruz:)
Artık gerçekten çok zor, düz yolda yürümek bile... Ben de bebek şekerlerimi bitirdim ama resim çekemedim en kısa sürede yükleyeceğim.
Samsung tablet yada telefondan resim yukleyemiyorum.guzel seyler paylasicam .ama cok kurcaladim bulamiyorum .

o halde senin sekerleri gorelim ilk once :)

cok guzel anlatmis arkadas.....anliorum ki damla damla bile gelse bu kotu degil....cogalmasi bebek ve sut uretmemizle alakali insallah az da olsa gelir ki buna cozun cok sut yapan siwilar ve habire emzirmek....ama hic gelmezse kotu olucak.....o zaman bebegi emme sewki kirilacak kaldiki ac ta birakamicaz isimiz zor...ama allah buyuk coktan belli ne acilar cekip ne mutlu gunler yasicagimiz ....

Yazdım çıkmadı neyse canım çok sevindim eve geçmenize sütünde gelir merak etme benimde oğlumda bir hafta sürmüştü bu arAda mama yemişti memeyide hiç bırakmadı.biraz adaptasyon zor geçiyor ama bir iki güne herşey düzelecek ve yoluna girecek.telefondan giriyorum nasıl ekleneceğini bilmiyorum eve gidince ilk iş eklicem bilgisayardan.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

birde KAYİSİ KOMPOSTASİNDAN bahsedilmisti sut getirir we gaz cikarttirirmis ya bu kayisi bildigimiz kuru kayisimi
canim sicak kompleks nasil

Selamlar kizlar,
bugun kontrolumuz vardi, gecen hafta çati kontrolu yapicam demisti, yapmadi.henuz bebek yukarda erken.haftaya yapmak istiyorum dedi..
kizmiz iyi cok sukur.3.280 gr olmus.37+5 gunluguz.gelisimi iyi haftasi ile uyumluydu.

10 gun once gidisimizde 2 hafta icinde dogum bekliyorum demisti, bugunde aynisini soyledi.,,

sancim, kasilmam yok bu normalmi dedigimde 39.haftada baslayacak dedi.40.haftaya kadar bekleriz gelmezse o zaman konusuruz dedi...

ne olacaksa kesip alicak herhalde.
ama bebegin keyfi gayet yerinde sanirim hic doguracak gibi degilim...

bizden haberler boyle.simdi gecmisi okuycam.sagliklar herksese

canım bebegını görunce nasıl agladım annem geldı neoluyor dıye.. masallh kırbırkere masallh rabbım sana ve esıne bagıslasın. ben bu ara cok duygusal oldum. benımkı de gelsın artık..bengu durunun mavı sapkasının aynısından benım oğlanın da var:))) ayrıca kızın 3 kılodan fazla duruyor masallhh:))

sütü gelmeyenler için de emzirme kampı diye bir şey paylaşmış bütün notlarının çıktısını aldım, çok cesaretlendiriyor anneleri, şiddetle tüm anne ve anne adaylarına tavsiye ederim :)

gozun aydin canim....
sütü gelmeyenler için de emzirme kampı diye bir şey paylaşmış bütün notlarının çıktısını aldım, çok cesaretlendiriyor anneleri, şiddetle tüm anne ve anne adaylarına tavsiye ederim :)

tatlim baktim bulamadim yaa onuda paylasirmisin rica etsem bu tellerden hersei yarim giruoz zaten...

canım senle durumlarımız aynı.. en son 10 gun once gıttık dra. 22 nısanda gene gıtcezz. ama ben de ne agrı ne sancı hıcbırsey yok. bende dogurcak gıbı degılım hatta cok enerjıgım... artık gecede tuvalete kalkmıyorum bol bol uyuyorum. rahat hareket edıyorum. eşim de dıyo sende var garıplık... sancın yok rahat hareket edıyorsun dıyo ..bebek dönmedi. asagıda olan bebek yukarı cıkıyor kafayı dayıyor gogus kafesıne sankı agzımdan cıkacak..drumu gene aradım herkes gec dogurmak ıster bu ne acele.. bebek hareketlerını takıp et dedi . ılerde bu rahat gunlerı arayacaksın dedı:))

iş arkadaşımın dünyalar tatlısı oğlunun oyuncağı pencereden aşağı düşünce annesi almaya gitmiş ve o da pencereden sarkmış 3. kattan aşağı düşmüş ameliyattan yeni çıkmış yoğun bakımda herkes dua etsin iyileşir inşallah ((((((

Canim umarim sutun gelir bir an evvel.kizinda yuvasina hosgelmis.eger becerebilirsem fotoğraf larinada bakicam insallah

allhım kurtarsın ınsallah..ama annesıne de cok kızdım cocuk evde tek basına bırakılır mı...cocugun ne yapacagı bellı olmaz...allahım sabır versın..

canim kac saati aldi ayaga kalkman....35+5 haftam yani 36...ben erken almasini istemiorum ki zaten canim ayni dedigin gibi ne kadar durmasi gerekiosa dursu bir gun bir gundur 39+5 te alsin aliniosa yani anlatabildim mi beni geren benim kafamdaki sorularima cewap alamamak herseyi konusup ta zaman a birakabilirdik yine herseyi ama kismetmis bakalimmm bi daha ki randewuda gorucez artik.....

3. kat mi allahim bu nasil acidir ananede atlamis mi arkasindan cok merak ettim dogrusu...hayati tehlikesi war mi durumu ne bilgi wer bize de ;((( karnimiz burnumuzda merakta birakma....

sana zorla normal yapacak bu doktor, yapmayacak adam çatı muayenesi yaptırırmıydı hiç
benim 2 arkadaşım sezeryan oldu hiç çatı muayenesi falan olmadılar.
bunda da bir hayır vardır takma sen kafana

ewet canim parasini werip secme hakkimiz olmasina rahmen bu denli sikilioz...oysaki sizlerin eli kolu bagli paralari sacsanizda yasak...allah sizlere daha cok guc wersin...

Allah'ım acil şifa versin ya ne acı bir durum.
inşallah en kısa zamanda iyi olur kavuşurlar birbirlerine.

Kizlar perinatoloji bölümü yatış verdi suni sancıyla doğuma alıcaklar bebekte gerilik başlamı 32 haftalık gòzukuyo sizden ricam benim icin dua edin birer ayetel kürsi okursanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…