2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
ayy içim sızladı bu ne yaa ... çocuğun oyuncağını almak için çocuğunu açık camla başbaşamı bırakmış , Allah ım yardım etsin inşaAllah çok zor şimdi annesi kendini nasıl suçluyordur , keşkeler ard arda sıralanıyordur , ne diyeym yanıyodur yüreği
çocuk işte kesinlikle ihmale gelmiyo Rabbim annesine bağışlasın , çok üzüldüm

Kizlar perinatoloji bölümü yatış verdi suni sancıyla doğuma alıcaklar bebekte gerilik başlamı 32 haftalık gòzukuyo sizden ricam benim icin dua edin birer ayetel kürsi okursanız çok sevinirim

canım hiç korkma sağlı sıhatlı doğar inşallah dualarımız senınle...

canım Allah yardım etsin şu mübarek cuma gününde hayırla kavuştursun yavrunu sana , dualarım seninle
sende bizi habersiz bırakma en kısa zamanda yaz ne olur
Kizlar perinatoloji bölümü yatış verdi suni sancıyla doğuma alıcaklar bebekte gerilik başlamı 32 haftalık gòzukuyo sizden ricam benim icin dua edin birer ayetel kürsi okursanız çok sevinirim

lilacsofienin soyledikleri ne yuzde yuz katilmamak mumkun degil butun aklimdan kalbimden gecenleri dile getirmis.....bende cok takmicam kafaya die uyandim bu sabah...en azindan ben ne istedigimi biliorum ve bu kararimdan da donmek gibi bi ihtimalim soz konusu degil.....( her guzeli war bir kusuru ) bu dr a karsi duygularim daha yumusakti biliosunuz.....sezaryen seklini yani anesteziyi ona birakim bari duodum...bana izah etsin yonlendirsin ama simdi o sansinida kaybedio cunku ben hemen herseyi kabul eden eywallah dien bi yapim yok malesef bu bir su bir ekmek bi tsort de de aynidir yapim geregi yenilikleri kabullenemem hemen....alismisligimin disina gecemem hemen....simdi beni bu kadar onemsemeyen dr ( hepsi ayni ve bnm bir ayricaligim yok biliorum ) ben nasil guwenipte nasil kesceksen kes die birakaim bilemiorum.....

canım içini ferah tut bebegın sağlıklı bırsekılde doğacak. 5 tane ayetel kursi okudum. allahım ıkınızı de korusun. mutlaka haberdar et aklımız sende

Allah yardımcın olsun canım sıkma canını, okudum ben Ayet-el Kursi duasını, Allah'ın izniyle atlatırsın inşallah içini ferah tut,psikolojini bozma, 30 haftayı geçti nasıl olsa sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım.

Allah korusun çok geçmii olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Okudum hemen allah yardımcın olsun habersiz bırakma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sana zorla normal yapacak bu doktor, yapmayacak adam çatı muayenesi yaptırırmıydı hiç
benim 2 arkadaşım sezeryan oldu hiç çatı muayenesi falan olmadılar.
bunda da bir hayır vardır takma sen kafana

saol be bunun intikamini alicam senden dusme elime )))) yok cati muaynesini ikizlerini sezaryenle dogurcak kuzenime ve ikinci bebegi sezaryen olan kuzenimede yaptilar o konuda kafam rahat...napalim baska hastaneye gideriz artik ))) alistik

Psikologanne benimde bugunki kontrolumde diyalog aynen boyleydi.bizede 28 nisana kadar bekleriz.gelmezse konusuruz dedi.ne konusuluyor acaba.sendede agri sizi kasilma yok sanirim.
Elbette bu islerin hayirli zamani var.onu bekliyoruz.ancak burda yazilanlari ve benden 2 hafta geriden gelen yengecimin cektiklerini gorunce bende olmayan belirtilere sasiriyorum.herkes farkli bunyeye sahip ok.ama hic mi bekirti olmaz yahu.buyuduk artik :)

3. kat mi allahim bu nasil acidir ananede atlamis mi arkasindan cok merak ettim dogrusu...hayati tehlikesi war mi durumu ne bilgi wer bize de ;((( karnimiz burnumuzda merakta birakma....

hayati tehlikesi var şu anda yoğun bakımda beyin kanaması geçirmiş annesi oyuncağını almak için aşağıya indiği sırada pencereden sarkmış düşmüş

bugun iyiyim iyiyim dedim ama galiba degilim stres mi ettim icime farkk etmedennn bilemiorum...kg suda az geldi bana...kizim 2 hafta onde di hep ama bu hafta 2700 ne ki cok kucuk kalmis.....hepsi cok gerdi sanirim kizimi hep bole yan larimda toplanir kasilir di dogum kasilmasi deyip serum yedigimiz gunler bile olsa simdi komple karnim tas gibi resmen kasiklarimda batio.....bi supriz yapcak kizim simdi o dr a ceeee ee die gorcek gununu ))

hayati tehlikesi var şu anda yoğun bakımda beyin kanaması geçirmiş annesi oyuncağını almak için aşağıya indiği sırada pencereden sarkmış düşmüş

allahim ewlatlarini bagislasin cok korkunc cok uzucu rabbim sinamasin bole bisiyle kimseyi....cuma gunu allah yuzlerini guldursun dilerim...hayirli haberlerini beklioz....

saol be bunun intikamini alicam senden dusme elime )))) yok cati muaynesini ikizlerini sezaryenle dogurcak kuzenime ve ikinci bebegi sezaryen olan kuzenimede yaptilar o konuda kafam rahat...napalim baska hastaneye gideriz artik ))) alistik

çatır çatır doğurursun ne olacak ya iki çığlık üç ıkınma hop bebiş gelmiş, koşa koşa evine gelirsin sonra
sen bi sezeryandan pişman olda asıl ben sana sorucam o zaman, yok oram ağırıyo yok dikişlerim acıyo dersen yakandayım

ben sana böyle diyorum ben sezeryan oluyormuşum asıl o zaman kopar bomba

Okudum canim yine okurum.insallah saglikla kucagina alirsin bebegini.g6zel haberlerini bekliyoruz

:)
Gercekten tam yazdigin gibi.
Hamileligin en iyi zamanlarini yasiyorum.cok sukur :)
Ancak yavas yavas sinyal versede heyecanlansak.yada arkadasim bize 1 gun icinde hersey olup bitecek.sanci ,kasilma ,dogum bebek :)buda guzel bir ihtimal.hayirli zamanda kavusmak dilegiyle

canım dualarımız seninle, rabbim yardımcn olsun. Bize de bilgi ver lütfen.

Kac saat aldi hatirlayamiyorum cunku herkese basit gorunen o sezeryan benim sonum olacakti..
2 saat kadar surdu sezeryanim.tansiyon 20 ye nabiz 200e cikti bi ara gidiyorum dedigimi hatirliyorum.sonra bu igne falan bisey yaptilar basim diye bagirmistim.
doktor ameliyat bittiginde ohh dedi resmen.
kanama durmadi uzun sure.
ayaga kalktigimda kurban kesilmis gibi heryer kan golune donmustu.
Ben sezeryandan cok korkuyorum yalan yok.ama baska carem de yok.ama yine olacaksa yine spinal isterim tabiki.
Cok streslisin tahmin edebiliyorum ancak boga bebegine sahip olacaksan stresi hayatindan cikarmak zorundasin.
Bi boga burcu olarak action bi yasama alissan iyi olur derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…