iş arkadaşımın dünyalar tatlısı oğlunun oyuncağı pencereden aşağı düşünce annesi almaya gitmiş ve o da pencereden sarkmış 3. kattan aşağı düşmüşameliyattan yeni çıkmış yoğun bakımda herkes dua etsin iyileşir inşallah ((((((
Kizlar perinatoloji bölümü yatış verdi suni sancıyla doğuma alıcaklar bebekte gerilik başlamı 32 haftalık gòzukuyo sizden ricam benim icin dua edin birer ayetel kürsi okursanız çok sevinirim
Kizlar perinatoloji bölümü yatış verdi suni sancıyla doğuma alıcaklar bebekte gerilik başlamı 32 haftalık gòzukuyo sizden ricam benim icin dua edin birer ayetel kürsi okursanız çok sevinirim
Canım Lilacsofie çok güzel yazmış sana, hani doktora nasıl hissettiğini anlatman konusunda. Onun bu şekilde davranmasının, seni zorluyor gibi algıladıgını, kararının net oldugunu, ve zorlanmış gibi hissedikçe daha çok gerildiğini anlatmaya calıs haftaya kontrolde gercekten. Sen de kendini yıpratmamaya çalış, henüz sezaryen tarihi için geç değil, arkadaşların söylediği gibi...
iş arkadaşımın dünyalar tatlısı oğlunun oyuncağı pencereden aşağı düşünce annesi almaya gitmiş ve o da pencereden sarkmış 3. kattan aşağı düşmüşameliyattan yeni çıkmış yoğun bakımda herkes dua etsin iyileşir inşallah ((((((
http://bebekyapimbakimonarim.blogspot.com.tr/2013/02/tomrisin-emzirme-notlar-3-peki-sutu.html bu link notlarının hepsi çok faydalı anneler deneyimlerini de paylaşmış
sana zorla normal yapacak bu doktor, yapmayacak adam çatı muayenesi yaptırırmıydı hiç
benim 2 arkadaşım sezeryan oldu hiç çatı muayenesi falan olmadılar.
bunda da bir hayır vardır takma sen kafana
Psikologanne benimde bugunki kontrolumde diyalog aynen boyleydi.bizede 28 nisana kadar bekleriz.gelmezse konusuruz dedi.ne konusuluyor acaba.sendede agri sizi kasilma yok sanirim.Kızlar, ben de dünkü kontrolümü yazıyım sizlere. 39. haftaya girmemize ragmen, bizimkinin içerde oldukça rahat oldugunu gördük.
Halen dogum pozisyonunda ve asagıda bekliyor ama asaga dogru bir hareket görmedik vallaŞaka bir yana doktor 29 nisana randevu verdi..29 Nisana kdr bekleyebilir, farkındayım ama yüzüm düşmedi değil, o zamana kadar bekler miyiz gerçekten diye... Sonra aklıma 42. haftaya kdr bekleyen gebeler geldi... Dedim kendini hazırla kızım Zor beklemeeekkk zorrrrr :))
3. kat mi allahim bu nasil acidir ananede atlamis mi arkasindan cok merak ettim dogrusu...hayati tehlikesi war mi durumu ne bilgi wer bize de ;((( karnimiz burnumuzda merakta birakma....
hayati tehlikesi var şu anda yoğun bakımda beyin kanaması geçirmişannesi oyuncağını almak için aşağıya indiği sırada pencereden sarkmış düşmüş
saol be bunun intikamini alicam senden dusme elime)))) yok cati muaynesini ikizlerini sezaryenle dogurcak kuzenime ve ikinci bebegi sezaryen olan kuzenimede yaptilar o konuda kafam rahat...napalim baska hastaneye gideriz artik ))) alistik
allahim ewlatlarini bagislasin cok korkunc cok uzucu rabbim sinamasin bole bisiyle kimseyi....cuma gunu allah yuzlerini guldursun dilerim...hayirli haberlerini beklioz....
:)canım senle durumlarımız aynı.. en son 10 gun once gıttık dra. 22 nısanda gene gıtcezz. ama ben de ne agrı ne sancı hıcbırsey yok. bende dogurcak gıbı degılım hatta cok enerjıgım... artık gecede tuvalete kalkmıyorum bol bol uyuyorum. rahat hareket edıyorum. eşim de dıyo sende var garıplık... sancın yok rahat hareket edıyorsun dıyo ..bebek dönmedi. asagıda olan bebek yukarı cıkıyor kafayı dayıyor gogus kafesıne sankı agzımdan cıkacak..drumu gene aradım herkes gec dogurmak ıster bu ne acele.. bebek hareketlerını takıp et dedi . ılerde bu rahat gunlerı arayacaksın dedı:))
canim kac saati aldi ayaga kalkman....35+5 haftam yani 36...ben erken almasini istemiorum ki zaten canim ayni dedigin gibi ne kadar durmasi gerekiosa dursu bir gun bir gundur 39+5 te alsin aliniosa yani anlatabildim mi beni geren benim kafamdaki sorularima cewap alamamak herseyi konusup ta zaman a birakabilirdik yine herseyi ama kismetmis bakalimmm bi daha ki randewuda gorucez artik.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?