Kızlar günaydın :) midem bulantım için eşim çubuk kraker almış baya iyi geldi kızlar bi de bunu deniyeceğim ...
Bende insallah 2014 Mayis annelerinden olacagim. Ikinci bebegim olacak ve sanirim yasca ve kiloca aranizda en büyüklerden benim :) Yas 38, Kilo 86. Dogum tarihi 19 Mayis.
Mine, benim bulantilarimda genelde eksi yiyecekler iyi geldigini fark ettim, istersen birde bunu dene :) eksi elma, eksi seker, tursu vs. vs.
Hoşgeldin sağlıklı hamilelikler :)elma da denedim bu kraker daha iyi geldi bi de limon iyi gelio ..Bende insallah 2014 Mayis annelerinden olacagim. Ikinci bebegim olacak ve sanirim yasca ve kiloca aranizda en büyüklerden benim :) Yas 38, Kilo 86. Dogum tarihi 19 Mayis.
Gözün Aydın canım .. Cinsiyet belli değil sen kız mi olduğunu hissediyorsun ... Ben de kız hissediyorum ama eşim erkek Dio :) bakalım bekleyip görücez sağlıklı olsun da :)gunaydın dıyesım var -hava soyletıyor-
bız gorduk bebısımızı..
Saglıkla buyusunler heppsı, cok ıyı duruyordu yaw:))
aynı ablası hehehe
kalp falan da gozlemledık (dınlemek...onu rahatsız etmek ıstemedım)
10gunluk ucretsız kontrol hakkını da kullanmak ıcın bayram oncesı yıne gormeye gıderız hanımefendıyı..
Degısmez ıse eger Zeynep dıye seslenecegız kendısıne.
Sımdılık bu kadar
gununuz guzel gecsın... hava huzur kokuyor evınız de huzur dolu olsun.
canım haklısın temizlik yapmadan da olmuyor ama bu dönemlerde daha dikkatli olmalıyız bence.kendini çok kaptırma dikkat et. ben pek bi işe ellemiyorum içime sinmese de ama ne yapayım mecburum. eşim yapıyor sağolsun bana da basit işler kalıyo :)
Günaydın..
Herkes iyidir inşallah,çok okuyamıyorum..
Bizde durumlar aynı,iyiyim çok şükür.Biraz boğazım ağrıyor ıhlamur içiyorum..Cumartesi sabahı kalp atışlarını dinlemeye gidicez inşallah.
Evişi ben hergün yapıyorum tabi dikkat ederek,sabah yaparım genelde işe öyle gelirim..Akşam ders-yemek ben çok geç saate yatıyorum,forumda denk geliyor 9 dan sonra çoğu kişi yatıyor..ben miyim geç yatan ..:44:
Cennet hurmasını bende alayım teşekkür ederiz.Ayvayı bekliyorum bende..bebekler gamzeli olsun :))
Dün balık yemiştim öğlen,üzerine 1 limonu yedim nasıl yedim bende bilmiyorum hatta tuz bile serptim üstüne :))
gunaydın dıyesım var -hava soyletıyor-
bız gorduk bebısımızı..
aynı ablası hehehe
10gunluk ucretsız kontrol hakkını da kullanmak ıcın bayram oncesı yıne gormeye gıderız hanımefendıyı..
Sımdılık bu kadar
Mine, benim bulantilarimda genelde eksi yiyecekler iyi geldigini fark ettim, istersen birde bunu dene :) eksi elma, eksi seker, tursu vs. vs.
Tünaydın KIZLAR. Siz burger yiyormusunuz benim canım istiyor yiyorum :44:
Tünaydın KIZLAR. Siz burger yiyormusunuz benim canım istiyor yiyorum :44:
bız gorduk bebısımızı..
aynı ablası hehehe
Sımdılık bu kadar
arkadaşlar ciddi anlamda gaz problemi yaşıyorum. buna bi çözümü olan var mı
bız gorduk bebısımızı..
aynı ablası hehehe
Sımdılık bu kadar
bız gorduk bebısımızı..
aynı ablası hehehe
Sımdılık bu kadar
Oferta ;
7 de kalkıyorum,kahvaltı -beslenme hazırlığı,oğlumla eşimi 8 de evden çıkarıyorum,masayı topla makinaya doldur,evi hergün süpürüyorum abartısız,parkelerim beyaz ..mutlaka yerde bişeyler oluyor,bende normalde böyleyim çok titiz bir insanım.Evi süpürüyorum,wc yi yıkarım,üstümü giyinip çıkarım.Muhasebeciyim ben bu arada..Allahtan işyerim arabayla 5-6 dk.yakında da 8:50 de evden çıkıyorum.6 da evdeyim..
Akşam rahatça yemek yapıp ders yapıyoruz,oğlum 4 e gidiyor bir ders veriyorlar ki sormayın((
Yatmam 11-12 yi buluyor:) Ama yorgun kalkmıyorum çok şükür,ağırlık v.s. şimdilik yok..İlerde başlar tabi :)
Kızlar bu arada ben 2.üniversite okuyorum iktisat 4.sınıfdayım..Doğumdan ya bir hafta sonra ya 3-4 gün sonra son sınavlarım var ben nasıl sınava giricem onu düşünüp duruyorum..Giremezsem eğer 1 senem yanıcak..(
canım, henüz erken değil mi?
nisan annelerine arada bir göz atıyorum, orada daha yeni gidenler ve gidecekler var. bir de biraz geç gidiyorlar ki bebeğin cinsiyetini de öğrensinler.:)[/QUOTE
bak bunu öğrendiğim iyi oldu,ama ben genel olarak da merak ediyorum daha bir kere gittim doktoracinsiyeti de çok merak ediyorum,bir prensesim var birde oğluşum olsun istiyorum tabiki hayırlısıyla
folbiol kullanyom dedim o çok ağır dedi folidoce kullan dediii ne yapsamki bendeeee.... riskli gebelik durumu oln bir arkdşm folbiol önermişti profösörfolbiol : 5mg folik asit içeriyor. folik plus da 0,400 mg içeriyor. daha önce sorunlu gebelik geçirenler folbiol kullanıyor içeriğindeki folik asit mişktarı fazla diye. yeterli değil diyen doktor kesin mümessille anlaşmıştır. ne kadar çok ilaç yazarsa o kadar tatil kazanacaktır. bırakın her dediklerini dikkate almayın.
barsak problemimide sordumm sabah ılık su iç 1 brdak ve bol lifli ürünler ye meyve hergün posiyon porsiyon tüket ve sebze yemeği ye dedicanım, benimde bağırsak problemim var, 4-5 günde bir gidebiliyorum. su içsek çözülür belki ama ben su içtikçe midem bulanıyor, kusuyorum. bu nedenle günde en fazla 5-6 bardak içebiliyorum
şu alttan bakma olayı sonrası o alet sanki daha fazlaaa akrnımı ağrıttı şuan uzanık halde yazıyorumm ölüyom sancıdann sanki regl olucak gibiiiCanım o ilk başlarda bende de oluyordu, nedeni ise bebeğimi kaybetmemek için alt tarafımı çok fazla kasıyordum ve günlerce tuvalete çıkmadığım oluyordu hatta çok afedersiniz gaz bile çıkarmak istemiyordum, sanki vücudumdan birşeyler çıkarsa bebeğimde beni terk edecekmiş gibi gelirdi. Doktora gittim ve doktor bebeğin yerinin çok güzel olduğunu söylediği günden beri çok rahat tuvalete çıkabiliyorum, korkularım biraz da olsa azaldı. Suyunu artır ve vücüdunu rahatlat eminim çok faydası olacaktır. Şimdiden geçmiş olsun.
ve işin garip yanı dra ısrarla bir hcg bakın dedim kan tahlili yapın dedim yok kese gözüktğü gerek yok diğer testleride 15 gün sonra yaparızdedi attı başından benikızlar ben tok gitmiştim 6+1 di diğer gelmene yapalım kendini iyi hissediyorsan sorun yok şimdilik dedi. erken ve sorun yoksa hemen yapma gereği duymuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?