2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Bende insallah 2014 Mayis annelerinden olacagim. Ikinci bebegim olacak ve sanirim yasca ve kiloca aranizda en büyüklerden benim :) Yas 38, Kilo 86. Dogum tarihi 19 Mayis.

gunaydın dıyesım var -hava soyletıyor-
bız gorduk bebısımızı..
Saglıkla buyusunler heppsı, cok ıyı duruyordu yaw:))
aynı ablası hehehe
kalp falan da gozlemledık (dınlemek...onu rahatsız etmek ıstemedım)
10gunluk ucretsız kontrol hakkını da kullanmak ıcın bayram oncesı yıne gormeye gıderız hanımefendıyı..
Degısmez ıse eger Zeynep dıye seslenecegız kendısıne.
Sımdılık bu kadar
gununuz guzel gecsın... hava huzur kokuyor evınız de huzur dolu olsun.

Bende insallah 2014 Mayis annelerinden olacagim. Ikinci bebegim olacak ve sanirim yasca ve kiloca aranizda en büyüklerden benim :) Yas 38, Kilo 86. Dogum tarihi 19 Mayis.

Hoşgeldin canım. Allah sağlıkla eline aldırsın bebeğini. Listeye ekliyorum senide.

Mine, benim bulantilarimda genelde eksi yiyecekler iyi geldigini fark ettim, istersen birde bunu dene :) eksi elma, eksi seker, tursu vs. vs.

Hoşgeldin sağlıklı hamilelikler :)elma da denedim bu kraker daha iyi geldi bi de limon iyi gelio ..
Gözün Aydın canım .. Cinsiyet belli değil sen kız mi olduğunu hissediyorsun ... Ben de kız hissediyorum ama eşim erkek Dio :) bakalım bekleyip görücez sağlıklı olsun da :)

bende çoğunlukla eşime yaptırıyorum pek içime sinmiyor tabi bugün ufak ufak yaptım biraz.zaten normalde çalışıyorum bu kadarda yapamam bir daha

canım ne iş yapıyorsun merak ettim sabah nasıl temizlik yapıp işe gidiyorsun .bu arada bende çok geç yatıyorum oğlum uykuyu sevmeyen bir çocuk ne yapsak erken yatırmayı başaramıyoruz sabahın köründede ayakta beyefendi.inşallah şimdiki öyle olmaz bir saatlik uykularla senelerce işe gittim ben hala unutamıyorum o günleri.oğlum yeni yeni geceleri uyumaya başladı yoksa bıraksam sabahlar yine

çok iyi demek kız hissediyorsun.benim bir oğlum var ve bunuda erkek hissediyorum

Tünaydın KIZLAR. Siz burger yiyormusunuz benim canım istiyor yiyorum :44:

Tünaydın KIZLAR. Siz burger yiyormusunuz benim canım istiyor yiyorum :44:

Ben yemiyorum da ,canım isterse bende yerdim..Evde yapabiliyorsan daha iyi tabi..Oğluma okula bazen bende yapıyorum dışardakilerden çok daha lezzetli oluyor:)

Son düzenleme:
Oferta ;

7 de kalkıyorum,kahvaltı -beslenme hazırlığı,oğlumla eşimi 8 de evden çıkarıyorum,masayı topla makinaya doldur,evi hergün süpürüyorum abartısız,parkelerim beyaz ..mutlaka yerde bişeyler oluyor,bende normalde böyleyim çok titiz bir insanım.Evi süpürüyorum,wc yi yıkarım,üstümü giyinip çıkarım.Muhasebeciyim ben bu arada..Allahtan işyerim arabayla 5-6 dk.yakında da 8:50 de evden çıkıyorum.6 da evdeyim..
Akşam rahatça yemek yapıp ders yapıyoruz,oğlum 4 e gidiyor bir ders veriyorlar ki sormayın ((

Yatmam 11-12 yi buluyor:) Ama yorgun kalkmıyorum çok şükür,ağırlık v.s. şimdilik yok..İlerde başlar tabi :)

Kızlar bu arada ben 2.üniversite okuyorum iktisat 4.sınıfdayım..Doğumdan ya bir hafta sonra ya 3-4 gün sonra son sınavlarım var ben nasıl sınava giricem onu düşünüp duruyorum..Giremezsem eğer 1 senem yanıcak..(

Son düzenleme:

Bende kız hissediyorum,herkes bana bakınca kızın olucak diyor..
Sağlıklısı hayırlısı olsun bizim için :)

Valla Çin takvimine göre benimde kız. Ama ben bıçağın üstüne oturmuştum :44: cuma doktor kontrolumuz var ama ben yarın gideceğim özledim bebişi görmem lazım:)) sonrada zaten 2 ki test için gün verir heralde

gözün aydın canım. sen cinsiyetinimi öğrendin bebeğinin erken değilmi daha? yoksa gönlünden geçenmi:)

cok severim zeynep ismini Allah sağlıkla gelmesini nasip etsin inşallah...

Kocaman maşallah diyorum size bu ne enerji ben evdeyim ama bende bile bu enerji yok girersin üzülme ailen yakınındaysa idare eder 1/2 saat Allah hayırlısını versin

bugun dr a gittim hiç iyi hissetmiyorum kendimi yine alttan ultrasonla baktı ve kese olması gerekene yere göre biraz aşağıda dediii

bol bol dinlenin uzanın dedi ama nerdeeeeeeeeee?????? iş güç okul vs...

15 gün sonra gel dedi ve o zamana progestoron verebilirm dedi o neyse...
folbiol kullanyom dedim o çok ağır dedi folidoce kullan dediii ne yapsamki bendeeee.... riskli gebelik durumu oln bir arkdşm folbiol önermişti profösör
bu niye onu kullanma dediii ki..sordum ama onda çok folik asid var diyip kestirip attı hatta ben daha yeni başladım folik aside o bakıma folbiol kullansam dedim yok o ağır diye direttiii neyse folidoce alcammmm

canım, benimde bağırsak problemim var, 4-5 günde bir gidebiliyorum. su içsek çözülür belki ama ben su içtikçe midem bulanıyor, kusuyorum. bu nedenle günde en fazla 5-6 bardak içebiliyorum
barsak problemimide sordumm sabah ılık su iç 1 brdak ve bol lifli ürünler ye meyve hergün posiyon porsiyon tüket ve sebze yemeği ye dedi

şu alttan bakma olayı sonrası o alet sanki daha fazlaaa akrnımı ağrıttı şuan uzanık halde yazıyorumm ölüyom sancıdann sanki regl olucak gibiii
kızlar ben tok gitmiştim 6+1 di diğer gelmene yapalım kendini iyi hissediyorsan sorun yok şimdilik dedi. erken ve sorun yoksa hemen yapma gereği duymuyorlar.
ve işin garip yanı dra ısrarla bir hcg bakın dedim kan tahlili yapın dedim yok kese gözüktğü gerek yok diğer testleride 15 gün sonra yaparızdedi attı başından beni

çok karnımda gurultu ve ağrı var... kabızlık derken şimdide ishalll zaten ultrasondada aşağıdaa görünyor keseee çok canım sıkıldı çok.. ilk ulrasonla kıyaslayınca barizz bir hareketle aşağıya gelmiş...

dr eğer kanamanız olursa bugunlerde acile gidin dediii ne yanii düşük tehlikesimi var???? hiç bişey demiyolarrr

ve daha kaç haftalık onu bile diyen bir dr çıkmadııı
ama bu en azından sat ı sordu

hiç iyi değilim

Glaze teşekkür ederim,ben de maşallah diyip duruyorum kendime...
Eve izne ayrıldığımda oğlum okulda olucak öğlene kadar yatıp keyif yapmayı hayal ediyorum,İnşallah...

Sınav yerine bebeği götürecez artık,kayınvalidemi alırım yanıma arabada otururlar..Bakalım şansa nasılda dek geldi..Doğuma dek gelmesin de :)))))

Kgokçe ; ilk kezmi gittin dr. a..dinlenemediğin için mi kese aşağıda dedi..tam anlayamadım..

Moralinizi bozmayın,özele mi gidiyorsunuz..
endişelendim şimdi kendi adıma ben de iş yapıyorum cumartesi bende dr. a gidicem..bakalım bişey dicekmi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…