2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Allah nazardan saklasin,evde olmaniz ne guzel birseyy..Bende ekliyorum,merak ettim melegini :)
Sutunde en kisa zamanda gelir insallah..

gaflet ani midir nedir..
Rabbim acil sifalar versin ufakliga..

Kizlar perinatoloji bölümü yatış verdi suni sancıyla doğuma alıcaklar bebekte gerilik başlamı 32 haftalık gòzukuyo sizden ricam benim icin dua edin birer ayetel kürsi okursanız çok sevinirim

Dualarimdasiniz meleginlee..
Canini sikma,saglikla gelecek insallah bebis,erkenden mudahale edilmesi herseyden onemli..

Canım dün akşamdan beri ara ara adet ağrısı gibi bir agrı oluyor, yalancı kasılma dedikleri olsa gerek diye düşündüm... ama onun dısında bir belirti yok... Gerçi hiç belli de olmaz bu işler, yani bebek ne zaman isterse o zaman geliyor...Ama ha bugün, ha yarın diye beklentiye girmemek lazım, onu anladım ben...Ama bu kdr ay sonra bu kdr agırlasmısken, beklentiye girmemek ne kdr mumkun bilmiyorum. O yüzden gözümü mayıs ayına diktim, erken gelirse sürpriz olur diyeceğim

Kizlar perinatoloji bölümü yatış verdi suni sancıyla doğuma alıcaklar bebekte gerilik başlamı 32 haftalık gòzukuyo sizden ricam benim icin dua edin birer ayetel kürsi okursanız çok sevinirim
Gecmis olsun allahin izniyle sorunsuz kavusursun yavruna dualarimiz seninle..

Allah anali babali buyutsun insallah ..benim eltimde dogum yapti 1 hafta oldu daha yeni yeni sutu geliyo seninde gelir insallah..bende merak ettim kuzuyu ekliyorum seni

Su an resmen ayni gidiyoruz :) bebegin kilosu ayni, sanci yok, kanala girme yok.. Ben sabirsizlanmaya basladim sanirim.. Bi yandan da korku var tabi

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok tesekkurler.
Umarim demir de sorunsuz adapte olur surece. Biz bebege ve bana dr burda cok iyi bskacak falan diyerek razi ettik. En guzel sey ise dalkoyu kucagima alip opup koklamal sarilmak oldu. Harika geldi.

5 dk bir ara ile sancilar gelmeye baslamasindan ki artik sanci oldukca guclu, bebegin dogmasi 2 bebektede, masallah yalnizca 2 saat gibi surdu. Ama 2. Bebek yukarida idi tam catiya inmemisti. Dogum basladiginda 1. Ye gore 4-5 cm yukarda idi net. Acikligim 10 cm olduktan sonra ne yazikki bebegin inmesi icin agrinin zirvesinde 45 dk gecirdim. 1. De boyle bir durum yoktu aciklik 10cm olur olmaz ikinma hissi geldi ve bebek 3 ikinmada dogdu. Ama atlas da daha buyuk sancilari uzun cekip ikinma hissine sahip olabildim, acilma olmasina ragmen. Masada ikinmada daha uzuzn surdu. Dr cok iyi yonlendirdi , hic sorunsuz yonetti dogumu. Cok hizli toparlandim masallah.

Doktoro yalvar yakar szeryana ikna ettim çünkü ilk doğum vakumla olmuştu ve sonrası dahada zordu tekrar aynı şeylerimi yaşıycam dedim oda bu akşam. 11 de sezeryana alıcağını söyledi çok mutluyum ins bebeğimde iyi olur küveze gerek kalmaz saat kaçtan beri ağlıyorum korkudan ama şimdi içimde bir sevinç var:) eşim bile gizli gizli ağladı hele oğlumdan ayrılmak çok zordu arkamda onu bırakmak beni ayrı mahvetti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dua eden arkadaşlar Allah razı olsun hepiniz benim dualarımdasınız

Hadi bakalim saglicakla gelsin yabrun insallah topigimize bir melek daha geliyo masallah...

birde KAYİSİ KOMPOSTASİNDAN bahsedilmisti sut getirir we gaz cikarttirirmis ya bu kayisi bildigimiz kuru kayisimi

canim sicak kompleks nasil

göğüslerine sıcak havlu koyabilirsin ısıtıp ısıtıp.ben en kucuk sıcak su torbalarından aldım hastane çantamada koydumonu koyucam hemşire odalarında keettle oluyor.

hadi bakalım arkadaşım sende bebişine kavusuyorsun demek...Rabbim sizinle olsun...sağlıkla kucağına alman dileklerimizle kendini sakin tut...oğluşunu bol bol kokla..
hepimiz için çok zor olacak giderken ardımızda bir diğer yavruyu bırakmak en buyuk ilk çocuk bende galiba... bizim ablamız 8 yaşında aklı başında bi çocuk gene bile dusunuyorum merak edicek cunku....

Allah yardimcin olsun canim. Insallah cok iyi olacak ikiniz icinde canim kendinide onuda uzme. Dualarimdasin.

Okudum canim.kavusacaksin bebisine ne guzell :))
hayati tehlikesi var şu anda yoğun bakımda beyin kanaması geçirmiş annesi oyuncağını almak için aşağıya indiği sırada pencereden sarkmış düşmüş

Gecmis olsun Allah sifa versin

Son düzenleme:

maşallah size.bol bol sütün olur inşallah. prensesini çok merak ettim.herşeye değer bu minik melekler için ağrı sızı unutulur canım

İkinci dogum daha kolay degil miydi yani?
Bir de bir sey soracagim sana, Atlas yukardaydi dedin ya, kanala girmis miydi peki? Yoksa sancilar falan artti artik son dogum aninda mi girdi? Tam catiya inmemisti demissin ama bu o mu demek tam anlamadim..

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben naapam benimki dahada kucuk 2300 dopplere gonderdi ordada herşey normal çıktı 2437 ölçtu ablasıda 2768 gr doğmuştu bu kızında öyle doğacak dedi.genetik yapı sende kısa boylu zayıfsın dedi...senden anca bu çıkar demeye getirdi...
şaka biyana zayıf bebek ilk 1 ay zor oluyor emerse hemen arayı kapatıyor ilk kızım 4 aylıkken tontiş olmuştu. oyuzden bozmıcam moralimi....

Senin adına çok seviniyorum canım şu bakıcı olayından ne çektin be )
Yüzünü güldürsün inş

Oyy beni de aglattin Zaten herseye ya gülüyorum cok ya da sulaniyorum hemen :))
Allah yardimciniz olsunn,sutunuz bol olsun insallah..

Selam kizlar biz evimizdeyiz çok şükür dundogumumdakollarimda bir melek var kollarimda su anda annesini rmzik niyetine kullaniyor. Benim basima gelmeyen kalmadi dogumdan sonra Cok da birsey yazmak istemiyorum aslinda. Bunada şükür. Allah beterinden saklasin.... Spinal anestezi nin yan etkileri bende tavan yapti hemsirenin biri kaslarima igne yapti. falan su ana bas ve boyun agrisi cekiyorum öyle böyle degil. Kagami tutamiyorum.... Ne zaman gecer bilmiyorum. Nolur dya edin gecsin bu agrilar dikislerim bile umrumda degil öyle beter agrim var. Ama sanmayinki bu herkesde olucak diye birsey yok tabi hatta ben ilk dogumumdada spinal oldum ondahicbir sorun yasamamisdim. Dedigim gibi nolur bana dua edin cok caresizim iki cocugum var ve ben basimi kaldiramiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…