Selam KIZLAR gemişi okuyamadım. Umarım hepiniz iyisinizdir. Doğum yapan arkadaşlarda iyidir inşallah. Biz dün öğlen evimize geldik. Dün burnu çok tıkalıydı kızımın endişelenmiştim deniz suyu aldık şimdi iyi. Sütüm hiç gelmiyor henüz ne yazıkki mama yiyoruz. İnşallah en kısa sürede gelir.şimdi yanımda prensesim bakıp duruyor :) emzik verdim eşim kızıyor sütün gelene kadar emzik yok diye ama o yokken verdim gizlice :)) bu arada kızımın resimlerini albüme attım. Arkadaş olarak ekleyin bakabilir siniz. Maşallah deyinde nazar değmesin :)) hepinize kocaman öpücük gönderiyoruz. Benim ağrılarım var elbette ama kızım yanımdayken hepsini unutuyorum :)
iş arkadaşımın dünyalar tatlısı oğlunun oyuncağı pencereden aşağı düşünce annesi almaya gitmiş ve o da pencereden sarkmış 3. kattan aşağı düşmüşameliyattan yeni çıkmış yoğun bakımda herkes dua etsin iyileşir inşallah ((((((
Kizlar perinatoloji bölümü yatış verdi suni sancıyla doğuma alıcaklar bebekte gerilik başlamı 32 haftalık gòzukuyo sizden ricam benim icin dua edin birer ayetel kürsi okursanız çok sevinirim
Psikologanne benimde bugunki kontrolumde diyalog aynen boyleydi.bizede 28 nisana kadar bekleriz.gelmezse konusuruz dedi.ne konusuluyor acaba.sendede agri sizi kasilma yok sanirim.
Elbette bu islerin hayirli zamani var.onu bekliyoruz.ancak burda yazilanlari ve benden 2 hafta geriden gelen yengecimin cektiklerini gorunce bende olmayan belirtilere sasiriyorum.herkes farkli bunyeye sahip ok.ama hic mi bekirti olmaz yahu.buyuduk artik :)
Gecmis olsun allahin izniyle sorunsuz kavusursun yavruna dualarimiz seninle..Kizlar perinatoloji bölümü yatış verdi suni sancıyla doğuma alıcaklar bebekte gerilik başlamı 32 haftalık gòzukuyo sizden ricam benim icin dua edin birer ayetel kürsi okursanız çok sevinirim
Selam KIZLAR gemişi okuyamadım. Umarım hepiniz iyisinizdir. Doğum yapan arkadaşlarda iyidir inşallah. Biz dün öğlen evimize geldik. Dün burnu çok tıkalıydı kızımın endişelenmiştim deniz suyu aldık şimdi iyi. Sütüm hiç gelmiyor henüz ne yazıkki mama yiyoruz. İnşallah en kısa sürede gelir.şimdi yanımda prensesim bakıp duruyor :) emzik verdim eşim kızıyor sütün gelene kadar emzik yok diye ama o yokken verdim gizlice :)) bu arada kızımın resimlerini albüme attım. Arkadaş olarak ekleyin bakabilir siniz. Maşallah deyinde nazar değmesin :)) hepinize kocaman öpücük gönderiyoruz. Benim ağrılarım var elbette ama kızım yanımdayken hepsini unutuyorum :)
Kizlar perinatoloji bölümü yatış verdi suni sancıyla doğuma alıcaklar bebekte gerilik başlamı 32 haftalık gòzukuyo sizden ricam benim icin dua edin birer ayetel kürsi okursanız çok sevinirim
Selamlar kizlar,
bugun kontrolumuz vardi, gecen hafta çati kontrolu yapicam demisti, yapmadi.henuz bebek yukarda erken.haftaya yapmak istiyorum dedi..
kizmiz iyi cok sukur.3.280 gr olmus.37+5 gunluguz.gelisimi iyi haftasi ile uyumluydu.
10 gun once gidisimizde 2 hafta icinde dogum bekliyorum demisti, bugunde aynisini soyledi.,,
sancim, kasilmam yok bu normalmi dedigimde 39.haftada baslayacak dedi.40.haftaya kadar bekleriz gelmezse o zaman konusuruz dedi...
ne olacaksa kesip alicak herhalde.
ama bebegin keyfi gayet yerinde sanirim hic doguracak gibi degilim...
bizden haberler boyle.simdi gecmisi okuycam.sagliklar herksese
Maaşallah canım, darısı başımıza. Demir de artık sabırsızlıkla bekliyor kardeşini; "anne artık ne zaman doğacak bu bebek hadiii" diyor:))
Doğuma gideceğim sabah onu arkamda bırakmak ve doğum sonrası hemen görememek beni üzüyor ama bakalım inşallah ilk doğmum gibi ağrısız rahat olurum da hemen ilk gün kuzumu görürüm. Hstaneye gelip te sonra gitmek istemezse ya? diye düşünüyorum bir de...
Yaşayıp göreceğiz bakalım az kaldı:)
Buarada Atlas'ın sağlık sorunu olmamasına çok sevindim. Hamileliğinde kalpteki bir durumdan bahsetmiştin hatırlıyorum. Çok şükür gözün aydın, Allah hiç ayırmasın, güle güle büyüt arkadaşım:)
Canım masallah ne guzel sende anne olmuşsun allah hayırlı uzun ömürlü eylesin kuzunu..
Neyi merak ettim canım biliyo musun? Hani doktor sana 2500 bebegi herkes doğurur gibi bi laf etmişti acaba dalokay la atlas arasında dogum anında gözle görülür bi fark var miydi? Bu arada atlasın sorunsuz dünyaya gelmesine ve Abi'sinin onunla ilk karşılaşmasının iyi geçmesine çoook sevindim canim...
Doktoro yalvar yakar szeryana ikna ettim çünkü ilk doğum vakumla olmuştu ve sonrası dahada zordu tekrar aynı şeylerimi yaşıycam dedim oda bu akşam. 11 de sezeryana alıcağını söyledi çok mutluyum ins bebeğimde iyi olur küveze gerek kalmaz saat kaçtan beri ağlıyorum korkudan ama şimdi içimde bir sevinç var:) eşim bile gizli gizli ağladı hele oğlumdan ayrılmak çok zordu arkamda onu bırakmak beni ayrı mahvetti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
birde KAYİSİ KOMPOSTASİNDAN bahsedilmisti sut getirir we gaz cikarttirirmis ya bu kayisi bildigimiz kuru kayisimi
canim sicak kompleks nasil
Doktoro yalvar yakar szeryana ikna ettim çünkü ilk doğum vakumla olmuştu ve sonrası dahada zordu tekrar aynı şeylerimi yaşıycam dedim oda bu akşam. 11 de sezeryana alıcağını söyledi çok mutluyum ins bebeğimde iyi olur küveze gerek kalmaz saat kaçtan beri ağlıyorum korkudan ama şimdi içimde bir sevinç var:) eşim bile gizli gizli ağladı hele oğlumdan ayrılmak çok zordu arkamda onu bırakmak beni ayrı mahvetti
Okudum canim.kavusacaksin bebisine ne guzell :))Kizlar perinatoloji bölümü yatış verdi suni sancıyla doğuma alıcaklar bebekte gerilik başlamı 32 haftalık gòzukuyo sizden ricam benim icin dua edin birer ayetel kürsi okursanız çok sevinirim
hayati tehlikesi var şu anda yoğun bakımda beyin kanaması geçirmişannesi oyuncağını almak için aşağıya indiği sırada pencereden sarkmış düşmüş
5 dk bir ara ile sancilar gelmeye baslamasindan ki artik sanci oldukca guclu, bebegin dogmasi 2 bebektede, masallah yalnizca 2 saat gibi surdu. Ama 2. Bebek yukarida idi tam catiya inmemisti. Dogum basladiginda 1. Ye gore 4-5 cm yukarda idi net. Acikligim 10 cm olduktan sonra ne yazikki bebegin inmesi icin agrinin zirvesinde 45 dk gecirdim. 1. De boyle bir durum yoktu aciklik 10cm olur olmaz ikinma hissi geldi ve bebek 3 ikinmada dogdu. Ama atlas da daha buyuk sancilari uzun cekip ikinma hissine sahip olabildim, acilma olmasina ragmen. Masada ikinmada daha uzuzn surdu. Dr cok iyi yonlendirdi , hic sorunsuz yonetti dogumu. Cok hizli toparlandim masallah.
bugun iyiyim iyiyim dedim ama galiba degilim stres mi ettim icime farkk etmedennn bilemiorum...kg suda az geldi bana...kizim 2 hafta onde di hep ama bu hafta 2700 ne ki cok kucuk kalmis.....hepsi cok gerdi sanirim kizimi hep bole yan larimda toplanir kasilir di dogum kasilmasi deyip serum yedigimiz gunler bile olsa simdi komple karnim tas gibi resmen kasiklarimda batio.....bi supriz yapcak kizim simdi o dr a ceeee ee die gorcek gununu))
Benim maalesef kimsem yoktu, sabahtan akşama kadar tutup yürütürdüm, uyuduğu zaman da yemek yapardım dinlenemezdim, sonunda belim o hale geldi.
Şimdi bu sefer çok cici bir ablamız var yatılı kalan bir yardımcı. Vallahi sadece ona güveniyorum, inşallah böyle devam ederiz de bu sefer bazı şeyler biraz daha farklı olur benim ve bebişlerim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?