2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Kızlar emzik kurtarıcı bi yerde. Yoksa o canım memişleri saatllerce emzik niyetine kullanıyolar ben ilk çocuğum da emzik alsın istedim hastanede dayadım hemen ağzına alır gibi oldu ama pırt diye fırladı hep ağzından tutamadı bi ay sonra da öğürür gibi yaptı ne emzik ne biberon istemedi tabi bana saldırdı 2 sene boyunca. Şimdi üç yaşına giriyo hala meme aşkı bitmedi unutamadı eski sevgilisini. İki yıl emdi

Cok gecmis olsun bir an once gecer umarim

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok kötü olmuş inşallah hemen geçer canım.

Saglikla kucagina alirsin insallah.guzel haberlerini bekliyoruz

ayy gecmiş olsun...bol bol kafein derler belki duymuşsunuzdur...iyi geliyor die duymuştum.ilaç içmek istemiyorum kafeinde almam minikimde uyumaz dıyorsanız alın bantları var mıgren ağrıları için belki iyi gelir soğuk tutmak .

Oncelikle hayirli olsun.Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin
Spinalin tek caresi kafein.surekli kahve ve kola icmelisin

kızlar bugün çok korktum ben önce sabah 7 gibi bel ağrısından uyandım inanın hüngür hüngür ağladım sanki biri sırtıma bıçak saplıyordu sonra da kahverengi akıntı oldu ağrım sızım yoktu ama adet olacakmışım gibi bir his vardı idrar yolu enfeksiyonum var o yüzden ilaç kullanıyorum o yüzden mi oldu bilmiyorum olmazsa doktoruma gidicem sizin de başınıza böyle bir şey geldi mi çok korkuyorum ben :18::18::18:

Allah gule gule buyutmeyi nasip etsin minigini... sansida bahtida acik olsun insallah... firsat bulup biz anne olucaklarla dogum hikayenizi paylasirsaniz cok seviniriz

Bnde çok korkuorum yaa uykum kaçıoooo
Bende 42 haftalari görmekten korkuyorum

Burada sordugumda catim ya musait degilse sezeryanmi olurum dedim... cati darliginin ne oldugunu anlamadilar ben anlatincada öyle birsey yoktur insanlari sezeryan yapmak icin icat ettikleri bahanedir dedi... 4 kg luk bir bebegi bile normal dogurabilir her anne dedi...
Turkiyede de olsam normal isterdim ama keske bende herkes gibi bebisimi arada ultrasyonlarda görebilseydim
Insallah sende istedigin normal dogumu yapabilirsin...ve insallah bende sorun cikmazsa normal dogururum :)

Benimde bebis tam olarak kanala inmemis ebe dogumdan 1 ay önce inebildigini söyledi...
Ne yani 1 ay daha kalabilme ihtimali varmi dedim.... olabilir dedi
aglamamak icin zor tuttum kendimi insallah en cooook 40 a kadar beklerler 42 yi dusunemiyorum:18:

Bu iyi fikir ama benim kocam hamileligim boyunca benden uzaklasti....simdiye dek toplamda 4-5 defa olmustur
42 lere gelecegimi degil 45 lere bile gelecegimi bilse yine yaklasmaz ama su hamile eslerini kovalayan kocalara sasiyorum benimki yanimda yatma karnimi incitirsin desem bile dunden razi koltukta uyumaya

Hepsi birbirinden guzel masallah Rabbim guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin prensese

Canim allah sifa versin bende ilk dogumda o agriyi yasadim hicbisey fayda etmiyor maalesef 15 gun surmustu bende 15. Gun kendiliginden gecti. Bana yine spinal yapacaklar ve o bas agrisini cekicem diye cok korkuyorum. Allah korktugumuza ugratmasin insallah

Eki Görüntüle 1076453

Güzel ablamız Alperen için hazırlıkta sabırsızlıkla beklerken oyuncaklarla tecrübe kazanıyoruz
:1
Yerim abla olmanin heyecani yuzunden okunuyor :))

Binlerce kez Masallah annesi cok guzel prensesler gibi Rabbim size bagislasin sansinida bahtinida acik etsin insallah...
Ne deniz suyu nede otri bebe almamistim gereksiz olabilir diye simdiden alinicak listeme girdi bile :))
Insallah sutunde hemen gelir zor olani atlatmissiniz zaten... sut uretimi icin tahin helvasi ve leblebi önerip duruyordu arkadasim belki isine yarar...
Bol sutlu gunler :)

Gece gece tuvalete kalkmamak kiskandim valla Benimde bebis tam olarak kanala inmemis hala nedense her sabah kalktigimda dahada yukari ciktigini hissediyorum agzimdanmi gelicek diyorum ne....
merdiven inip cikiyorum hep....surekli esimle arabayla geziyoruz azcik hoplattigi icin kanala inebilir diye dusunuyorum :44:
ama benimki ilk gunden beri sagdayken sola gecmis suan solumda... hala kanala gecmemis

Allah yardimcisi olsun cok buyuk ihmal var ortada ve simdide buyuk bir pismanlik duyuyordur mutlaka.... insallah tekrar ayaga kalkar ve iyilesir...
Rabbim kimseye evlad acisi vermesin...

Kizlar perinatoloji bölümü yatış verdi suni sancıyla doğuma alıcaklar bebekte gerilik başlamı 32 haftalık gòzukuyo sizden ricam benim icin dua edin birer ayetel kürsi okursanız çok sevinirim
3 defa okudum canim ve dua ettim hayirlisiyla saglikli bir sekilde bebisini al kucagina diye Allah kabul etsin.... insallah sorunsuz kavusursun minigine bizi habersiz birakma...

Kahverengi akinti olunca gitsen iyi olur doktora canim yarin.
Bel agrisi devam etmedigine gore onemli degil gibi sanki ama..

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eki Görüntüle 1076878 Eki Görüntüle 1076879 Iz Kizlar resim eklemeyi becerebildim.bebek sekerlerimizi begenecekmisiz bakalim

Cok şıklar :) zarif olmus..

Doktoruna ulas ya da git derim,bu zamanlarda artik kahverengi ya da tam kirmizi kanamalarda gelin diyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…