ayevinizde olmanız buyuk mutluluk olmalı... burun tıkanıklığı çogu bebekte oluyor maalesef okadar kucuk ki obıdık burunları....
siz bol bol emzirin annesi gelecektir sutunuz sıcak kompres yapın memelere bana hep öyle tembihlerlerdi. emzik ne kadar kıssakta anne için hayat kurtarıcı almayan çocuk zaten almıyor belki sutunuz geldikten sonra daha sık verseniz daha iyi olur kucuk çeneleri zaten cabuk yoruluyor enerjısı varken memenızı çeksin...sutunuz geldikten sonrda karnı doyunca dayayın emziiğibol sutlu gunler
Selam kizlar biz evimizdeyiz çok şükür dundogumumdakollarimda bir melek var kollarimda su anda annesini rmzik niyetine kullaniyor. Benim basima gelmeyen kalmadi dogumdan sonraCok da birsey yazmak istemiyorum aslinda. Bunada şükür. Allah beterinden saklasin.... Spinal anestezi nin yan etkileri bende tavan yapti hemsirenin biri kaslarima igne yapti. falan su ana bas ve boyun agrisi cekiyorum öyle böyle degil. Kagami tutamiyorum.... Ne zaman gecer bilmiyorum. Nolur dya edin gecsin bu agrilar dikislerim bile umrumda degil öyle beter agrim var. Ama sanmayinki bu herkesde olucak diye birsey yok tabi hatta ben ilk dogumumdada spinal oldum ondahicbir sorun yasamamisdim. Dedigim gibi nolur bana dua edin cok caresizim iki cocugum var ve ben basimi kaldiramiyorum.
Selam kizlar biz evimizdeyiz çok şükür dundogumumdakollarimda bir melek var kollarimda su anda annesini rmzik niyetine kullaniyor. Benim basima gelmeyen kalmadi dogumdan sonraCok da birsey yazmak istemiyorum aslinda. Bunada şükür. Allah beterinden saklasin.... Spinal anestezi nin yan etkileri bende tavan yapti hemsirenin biri kaslarima igne yapti. falan su ana bas ve boyun agrisi cekiyorum öyle böyle degil. Kagami tutamiyorum.... Ne zaman gecer bilmiyorum. Nolur dya edin gecsin bu agrilar dikislerim bile umrumda degil öyle beter agrim var. Ama sanmayinki bu herkesde olucak diye birsey yok tabi hatta ben ilk dogumumdada spinal oldum ondahicbir sorun yasamamisdim. Dedigim gibi nolur bana dua edin cok caresizim iki cocugum var ve ben basimi kaldiramiyorum.
Doktoro yalvar yakar szeryana ikna ettim çünkü ilk doğum vakumla olmuştu ve sonrası dahada zordu tekrar aynı şeylerimi yaşıycam dedim oda bu akşam. 11 de sezeryana alıcağını söyledi çok mutluyum ins bebeğimde iyi olur küveze gerek kalmaz saat kaçtan beri ağlıyorum korkudan ama şimdi içimde bir sevinç var:) eşim bile gizli gizli ağladı hele oğlumdan ayrılmak çok zordu arkamda onu bırakmak beni ayrı mahvetti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1076878 Eki Görüntüle 1076879 Iz Kizlar resim eklemeyi becerebildim.bebek sekerlerimizi begenecekmisiz bakalim
Eki Görüntüle 1076878 Eki Görüntüle 1076879 Iz Kizlar resim eklemeyi becerebildim.bebek sekerlerimizi begenecekmisiz bakalim
Allah gule gule buyutmeyi nasip etsin minigini... sansida bahtida acik olsun insallah... firsat bulup biz anne olucaklarla dogum hikayenizi paylasirsaniz cok sevinirizEvet kzlar 16 nisanda cinarim 3710 gr 52 cm dogdubhesspsiz sukurler olsun yuce rabbime yazamadim cunku goguslerim ameliyatli idi benim emziremiyorum beceremedik mama vericez bunun uzuntusunu yasadim cok ancak yazabildim darisi dogum yapmayan diger arkadaslara ha buarada oglum cccoooookkk tatli
Bende 42 haftalari görmekten korkuyorumBnde çok korkuorum yaa uykum kaçıoooo
Burada sordugumda catim ya musait degilse sezeryanmi olurum dedim... cati darliginin ne oldugunu anlamadilar ben anlatincada öyle birsey yoktur insanlari sezeryan yapmak icin icat ettikleri bahanedir dedi... 4 kg luk bir bebegi bile normal dogurabilir her anne dedi...Gözün aydın canım Allah bağışlasın yavrunu, endişe etme, benim ablamda kullandığı ilaçlardan hiç emziremedi çocuk mamayla büyüdü ama maşallahı var yani 2 yıl süt emen abisinden daha sağlıklı
ben de Türkiye'nin şartlarını beğenmiyorum biliyor musun. Özel hastane doktorları daha çatı muayenesi yapmadan, herşeyi normal olan gebeleri bile sezeryan yapıyor, doğum süresince buna hazırlıyor anneleri, ne kadar yanlış hâlbuki, adı üstünde her şey doğal güzel, zaten Allah bizi buna uygun olarak yaratmış, bunu inkar etmek çok yanlış bence. doğum korkusundan dolayı sezeryan isteyen hastalara psikolojik destek vereceklerine hemen sezeryan yaparız demek çok kolay bi kaçış yolu, ben doğum yapmak istiyorum ameliyat olmak istemiyorum, inşallah Allah bana bu mucizeyi yaşatır.
tabi benim ve bebeğimin sağlığını asla riske atmam risk varsa mecbur kalırsam tabi ki sezeryan olucam o ayrı.
herkesin düşüncesine saygı duyuyorum ama bir kez daha bir kez daha iki seçeneği araştırmalarını tavsiye ederim.
Benimde bebis tam olarak kanala inmemis ebe dogumdan 1 ay önce inebildigini söyledi...Kızlar, ben de dünkü kontrolümü yazıyım sizlere. 39. haftaya girmemize ragmen, bizimkinin içerde oldukça rahat oldugunu gördük.
Halen dogum pozisyonunda ve asagıda bekliyor ama asaga dogru bir hareket görmedik vallaŞaka bir yana doktor 29 nisana randevu verdi..29 Nisana kdr bekleyebilir, farkındayım ama yüzüm düşmedi değil, o zamana kadar bekler miyiz gerçekten diye... Sonra aklıma 42. haftaya kdr bekleyen gebeler geldi... Dedim kendini hazırla kızım Zor beklemeeekkk zorrrrr :))
aaa baby shower da iyi eglenceler canım! Çok yorma kendini de...
Agda tetiklemiyoo, ıhh ıhhh.. 2 hafta önce gitttim ben agdaya, dün gene gittim, bana mısın demedi hehe
Ama cinsel ilişki tetikliyoonu ben son silah olarak saklıyorum, yoksa şu an en son düşündüğüm sey valla bu halde
Hepsi birbirinden guzel masallah Rabbim guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin prensese
Tesekkur ederimcanim begeildigine sevindimçok şık ...çok elit olmuş....
Cok tesekkur ederim cnmAşırı şık olmus:) cok begendim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yerim abla olmanin heyecani yuzunden okunuyor :))Eki Görüntüle 1076453
Güzel ablamız Alperen için hazırlıkta sabırsızlıkla beklerken oyuncaklarla tecrübe kazanıyoruz
:1
Binlerce kez Masallah annesi cok guzel prensesler gibi Rabbim size bagislasin sansinida bahtinida acik etsin insallah...Selam KIZLAR gemişi okuyamadım. Umarım hepiniz iyisinizdir. Doğum yapan arkadaşlarda iyidir inşallah. Biz dün öğlen evimize geldik. Dün burnu çok tıkalıydı kızımın endişelenmiştim deniz suyu aldık şimdi iyi. Sütüm hiç gelmiyor henüz ne yazıkki mama yiyoruz. İnşallah en kısa sürede gelir.şimdi yanımda prensesim bakıp duruyor :) emzik verdim eşim kızıyor sütün gelene kadar emzik yok diye ama o yokken verdim gizlice :)) bu arada kızımın resimlerini albüme attım. Arkadaş olarak ekleyin bakabilir siniz. Maşallah deyinde nazar değmesin :)) hepinize kocaman öpücük gönderiyoruz. Benim ağrılarım var elbette ama kızım yanımdayken hepsini unutuyorum :)
Gece gece tuvalete kalkmamakcanım senle durumlarımız aynı.. en son 10 gun once gıttık dra. 22 nısanda gene gıtcezz. ama ben de ne agrı ne sancı hıcbırsey yok. bende dogurcak gıbı degılım hatta cok enerjıgım... artık gecede tuvalete kalkmıyorum bol bol uyuyorum. rahat hareket edıyorum. eşim de dıyo sende var garıplık... sancın yok rahat hareket edıyorsun dıyo ..bebek dönmedi. asagıda olan bebek yukarı cıkıyor kafayı dayıyor gogus kafesıne sankı agzımdan cıkacak..drumu gene aradım herkes gec dogurmak ıster bu ne acele.. bebek hareketlerını takıp et dedi . ılerde bu rahat gunlerı arayacaksın dedı:))
Allah yardimcisi olsun cok buyuk ihmal var ortada ve simdide buyuk bir pismanlik duyuyordur mutlaka.... insallah tekrar ayaga kalkar ve iyilesir...iş arkadaşımın dünyalar tatlısı oğlunun oyuncağı pencereden aşağı düşünce annesi almaya gitmiş ve o da pencereden sarkmış 3. kattan aşağı düşmüşameliyattan yeni çıkmış yoğun bakımda herkes dua etsin iyileşir inşallah ((((((
3 defa okudum canim ve dua ettim hayirlisiyla saglikli bir sekilde bebisini al kucagina diye Allah kabul etsin.... insallah sorunsuz kavusursun minigine bizi habersiz birakma...Kizlar perinatoloji bölümü yatış verdi suni sancıyla doğuma alıcaklar bebekte gerilik başlamı 32 haftalık gòzukuyo sizden ricam benim icin dua edin birer ayetel kürsi okursanız çok sevinirim
kızlar bugün çok korktum ben önce sabah 7 gibi bel ağrısından uyandım inanın hüngür hüngür ağladım sanki biri sırtıma bıçak saplıyordu sonra da kahverengi akıntı oldu ağrım sızım yoktu ama adet olacakmışım gibi bir his vardı idrar yolu enfeksiyonum var o yüzden ilaç kullanıyorum o yüzden mi oldu bilmiyorum olmazsa doktoruma gidicem sizin de başınıza böyle bir şey geldi mi çok korkuyorum ben :18::18::18:
kızlar bugün çok korktum ben önce sabah 7 gibi bel ağrısından uyandım inanın hüngür hüngür ağladım sanki biri sırtıma bıçak saplıyordu sonra da kahverengi akıntı oldu ağrım sızım yoktu ama adet olacakmışım gibi bir his vardı idrar yolu enfeksiyonum var o yüzden ilaç kullanıyorum o yüzden mi oldu bilmiyorum olmazsa doktoruma gidicem sizin de başınıza böyle bir şey geldi mi çok korkuyorum ben :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?