2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Insallah cabucak atlatirsinda ayaga kalkip bebislerine bakarsin Allah yardimcin olsun seni bebislerine bebislerinide sana bagislasin...

Akilli bebis senin oglan gercegi dururken sahtesini almamis hakli olarak

Eki Görüntüle 1076878 Eki Görüntüle 1076879 Iz Kizlar resim eklemeyi becerebildim.bebek sekerlerimizi begenecekmisiz bakalim
Cok guzeller ve tatli duruyorlar canim gule gule kullanmak nasip olur insallah...

Kahverengi akinti olunca gitsen iyi olur doktora canim yarin.
Bel agrisi devam etmedigine gore onemli degil gibi sanki ama..

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sanirim senin bebiste kanala inmemisti ?

Arkadaslar dogum sancilari sirasinda bebek hareketleri hissedilio mu
Cvp verirseniz sevinirim iki gundur cok degisik agrilarim var ne oldugunucozemiorum

Evet inemedi cocuuum.. Kendi bilir tabi ne zaman gelecegini ama kendi kendine cikmaya niyeti olmayacak diye de korkuyorum. Bir de 40 olup da herkesin saat basi arayip hala dogurmadin mi demesini kaldirabilir miyim bilmiyorum:)
Saglik olsun diyelim

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım eger sımdıden eher gün yapmaya alısmazsan, o anda yapman cok zor... Gunluk hayatta bilr gevsemek zırken, dogum anında daha zor... Sana tavsıyem doguma kdr her gun vakit ayır uygula

doğru söyledin şimdidem yapsam iyi olur ama okadar üşengeç oldumki hiçbişey yapmak gelmiyor içimden egzersiz falanda yapmak istiyorum ama hiç bişey yaptığım yok zaten çokta ağırlaştım ayağımı kaldırmakta bile zorlanıyorum Allah yardımcımız olsun artık doğumda

gecen dedim ben zaten pisman da olsam solemem ki )) kafamdan der sessizce aglarim ))) )) wallaaaa espiriye wurur hala geldik...bizim artik dogurmamiz lazim suyumuz isindi )))

bende bi aslan olarak ewin halini bi dusunsene.....uzuldum tatlim bi komplikosyon mu olusmus acaba....bole durumlarda narkoz werdiklerini hemen duymustum seni ole bi strese sokmaya haklari yoktu..stres mi yaptin da onlar firladi oyle acaba.....allah herkese gonlunden gecenin en ii sini nasip etsin...bisekilde geldik sonuna canlar son katta ki merdiwenleri cikioruz )) ))

koca kutu dolusu sakız almıştım bayılırım sakız çiğnemeye de iyi geliyosa ben de denerim

göğüslerine sıcak havlu koyabilirsin ısıtıp ısıtıp.ben en kucuk sıcak su torbalarından aldım hastane çantamada koydumonu koyucam hemşire odalarında keettle oluyor.
anladim canim gaz cikartici ve ilk sut yapici seler biliomusun...

öyle de tatlı kaşınıyorlar kiii artık her kaşındığında aklıma buram da mı çatlicak Allahııııııııııımmmmmmmm geliyor....
valla ben pek yağlanmadım azcık yaptım ettim çatlamamıştı inşaAllah devamı gelmezzzzz

onooooooooommmm seninkiler de geçer inşaAllah yav bu bıdışların eksikliğini göstermesin Rabbim ama azcık cildimize acısın

Annem aslan ben boga yandinnnn ki ne yandinnn
stres degil de riskli gebeydim gecen dogumda sezeryan bile zor gecti iste
cocuk mu anne mi diye imza attirmislardi esime o dereceydim.
cok sukur bunda saglik sorunum olmamisti ama bu seferde ben rahat durmadim :))
Kaza falan gecti gitti cok sukur insallah kolay gecer son gunler

ben 2400 dogmusum 9.ay 10 gun tam yani erken degil ama sican yawrusumusum.....kimse ellemiomus beni hep anneme birakmislar....korkmuslar alt degistirmeye bile.....insallah kizim bana benzemez....ama en onemlisi saglik cahil insanlar degiliz sonucta kuweze girmicek kg ile dogmasi bi bebek icin yeterlimis...

ewet allah bunda rahat ettirir o gunlerde insallah canim....allah gonlune gore wersin ) ))
İnanmicaksin ama annem boga ben aslan kizim boga....
Kaldiki biz annemle hic anlasamayiz ewde kawgamiz hic bitmezdi tek ortak noktamiz olmadi ben ewlenene kadar nezman ewlendim duruldum sonra basladik ii anlasmaya ) ;) cok komik simdi bomba bi uclu olucaz ;)

Toplam 5 kisi dogurdu hele son hafta patir patir oldu...hazir miyim bilmiyorum

Normal dogum isteyen arkadaslar epidural istiyor musunuz istemiyor musunuz.karar veremiyorum

Sen direkt annene ver bu cocugu ehehehe
Cok zit oluyo hakikaten ama oluyo iste bi sekilde :)))
Buyuyene kadar sakin olur zaten cok zorlamaz Allah in izniyle
Benimki de ha geliyo ha gelecek derken ikizler olursa bi de dicem ama o kadar risk alamaz heralde doktor :))

aslinda boga lar sakin bebeklermis ve merhametli insanlarmis ama sorun bende kardesim ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…