- 1 Ekim 2013
- 1.199
- 182
- 123
Insallah cabucak atlatirsinda ayaga kalkip bebislerine bakarsin Allah yardimcin olsun seni bebislerine bebislerinide sana bagislasin...Selam kizlar biz evimizdeyiz çok şükür dundogumumdakollarimda bir melek var kollarimda su anda annesini rmzik niyetine kullaniyor. Benim basima gelmeyen kalmadi dogumdan sonraCok da birsey yazmak istemiyorum aslinda. Bunada şükür. Allah beterinden saklasin.... Spinal anestezi nin yan etkileri bende tavan yapti hemsirenin biri kaslarima igne yapti. falan su ana bas ve boyun agrisi cekiyorum öyle böyle degil. Kagami tutamiyorum.... Ne zaman gecer bilmiyorum. Nolur dya edin gecsin bu agrilar dikislerim bile umrumda degil öyle beter agrim var. Ama sanmayinki bu herkesde olucak diye birsey yok tabi hatta ben ilk dogumumdada spinal oldum ondahicbir sorun yasamamisdim. Dedigim gibi nolur bana dua edin cok caresizim iki cocugum var ve ben basimi kaldiramiyorum.
Akilli bebis senin oglan gercegi dururken sahtesini almamis hakli olarakKızlar emzik kurtarıcı bi yerde. Yoksa o canım memişleri saatllerce emzik niyetine kullanıyolar ben ilk çocuğum da emzik alsın istedim hastanede dayadım hemen ağzına alır gibi oldu ama pırt diye fırladı hep ağzından tutamadı bi ay sonra da öğürür gibi yaptı ne emzik ne biberon istemedi tabi bana saldırdı 2 sene boyunca. Şimdi üç yaşına giriyo hala meme aşkı bitmedi unutamadı eski sevgilisini. İki yıl emdi
Cok guzeller ve tatli duruyorlar canimEki Görüntüle 1076878 Eki Görüntüle 1076879 Iz Kizlar resim eklemeyi becerebildim.bebek sekerlerimizi begenecekmisiz bakalim
Sanirim senin bebiste kanala inmemisti ?Kahverengi akinti olunca gitsen iyi olur doktora canim yarin.
Bel agrisi devam etmedigine gore onemli degil gibi sanki ama..
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Insallah cabucak atlatirsinda ayaga kalkip bebislerine bakarsin Allah yardimcin olsun seni bebislerine bebislerinide sana bagislasin...
Akilli bebis senin oglan gercegi dururken sahtesini almamis hakli olarak
Cok guzeller ve tatli duruyorlar canimgule gule kullanmak nasip olur insallah...
Sanirim senin bebiste kanala inmemisti ?
Canım eger sımdıden eher gün yapmaya alısmazsan, o anda yapman cok zor... Gunluk hayatta bilr gevsemek zırken, dogum anında daha zor... Sana tavsıyem doguma kdr her gun vakit ayır uygula
Ben kübra Nurgül ün kardeşi yim ablam doğum yaptı çok şükür bebeği bekliyoruz 2.400 gr darısı basiniza :)
çatır çatır doğurursun ne olacak ya iki çığlık üç ıkınma hop bebiş gelmiş, koşa koşa evine gelirsin sonra
sen bi sezeryandan pişman olda asıl ben sana sorucam o zaman, yok oram ağırıyo yok dikişlerim acıyo dersen yakandayım
ben sana böyle diyorum ben sezeryan oluyormuşum asıl o zaman kopar bomba
Kac saat aldi hatirlayamiyorum cunku herkese basit gorunen o sezeryan benim sonum olacakti..
2 saat kadar surdu sezeryanim.tansiyon 20 ye nabiz 200e cikti bi ara gidiyorum dedigimi hatirliyorum.sonra bu igne falan bisey yaptilar basim diye bagirmistim.
doktor ameliyat bittiginde ohh dedi resmen.
kanama durmadi uzun sure.
ayaga kalktigimda kurban kesilmis gibi heryer kan golune donmustu.
Ben sezeryandan cok korkuyorum yalan yok.ama baska carem de yok.ama yine olacaksa yine spinal isterim tabiki.
Cok streslisin tahmin edebiliyorum ancak boga bebegine sahip olacaksan stresi hayatindan cikarmak zorundasin.
Bi boga burcu olarak action bi yasama alissan iyi olur derim
aslında bakınca soda da asitli onun da zararlı olması lazım ama ikisi ilginç şekilde iyi geliyor. daha önce de yazmışlardı buraya. sindirimi kolaylaştırıp midenin daha hızlı boşalmasını sağladığı için yanmaya engel oluyor olabilir. çünkü çok yemek yemek de yanmaya sebep oluyor. o yüzden sık sık azar azar yiyin diyorlar. ya da bilmiyorum sebebini başka bir şeydir...
ama 9 ay sonra ilk defa gündüzleri gaviscon içmeyi bıraktım ben. sadece geceleri içiyorum artık. her iki saatte bir asitten uyanıp ilaç içmek zorunda kalıyorum. midemden çektiğim kadar hiçbir şeyden çekmedim...
anladim canim gaz cikartici ve ilk sut yapici seler biliomusun...göğüslerine sıcak havlu koyabilirsin ısıtıp ısıtıp.ben en kucuk sıcak su torbalarından aldım hastane çantamada koydumonu koyucam hemşire odalarında keettle oluyor.
masallah hayatim bizim oteki dr la bu doktorin cihazlari farkli birinde 2300 ciktigin da birinde 1800 cikio simdi de kendimce 3000 diorum ortasini kabul edip....2700 demisti....digerinde 3100 cikinca)) bu arada normal dogum istedigin icin soluorum cati darligi die bisi yokmus cati her kg bebegi cikartabilirmis.....o sezaryene bahane arayan dr.larin tercihimis...bide bizim akraba 5300kg normal dogurdu.....haa ben 2000 olsada doguramam da )) sen istion morel olsun die yazdim ))
ben cok yaglandim en guzel kremleri kullandim 7/24 karnimda tulbentle yaglarla kremle gezdim 6.ayda baya birden catladim ve baya alanda....sonra durdu taaa ki bu hafta ya kadar birde 9 ayda catladim daha az ama ben farkettim...goguslerimede karnimada catlak kremini suruyorum....ama duydugum kadariyla yarisi kayipolurmus.....yarisi hatira kaliomus...oysa ki kac renk mikinim war benim)))
ben dayanamiorum) kasiorum.....
canim kuzenim genel anestezide 40 dk sonra kalkti sondasini cikarttilar falan...nortstarda ole anlatti dun...ama epiduralde hem bel icin sakincalimis hemde ugisukluk gitmiomus die okudum idda edemem...bende sondala saatlerce yatakta yatmak istemem...ama narkozda bebek hemen alinmazsa tehlikelimis bak arkadasa anlatmis dr.u.....artik allah buyuk diorum hayatim kizimi bana bagislasin en hayirli sekil ile...
Bozma moralini canim haftada 1 kontrole gidiyorsan alirsin insallah haftaya randevunu simdiye dek vermesi lazimdi aslinda normal dogum taraftari olabilir...
sen yinede israrci davranne guzel secme sansin var en azindan...
Azcik azcik ne guzel dedin insallah devami gelmez... benimkini görseniz kediler parcalamis gibi
Burdayim malesef dedigin gibi ultrasyon olayi yok bu avrupa denen tip yönunden geride kalmis ulkede
Bebisimi 1 defa gördum 17+5 iken...
birde ölum kalim olmazsa asla sezeryan yok ne guzel en azindan doktorlariniz size secme sansini veriyor her yönden buradaki gibi illa kurallara göre gitmiyorlar...
eskiden severdim bu kadar dogalligi dogum standardi yönunden isvec dunyada ilk siralarda olmasina ragmen nefret ediyorum artik bu sistemden...
bugun tansiyonum 148/98 olmasina ragmen ebe bas agrin olursa acile git olmazsa gitmene gerek yok dedi asiri rahatlar... ki eltim zehirlenme yasadi tansiyondan dolayi burdaki ebelerin rahatligi yuzunden ölumden döndu... acilen suni sanciyla aldilar bebegini...
Bugun ebeme sordum 40 a kadar gelmezse hastaneye gidicekmiyim dedim
yok yine benim yanima geliceksin bebisin kalbini dinliyip karnini ölcucez tansiyonunu izliycez her zamanki gibi normal kontrollere devam dedi-.-
peki ne zamana kadar bekliycez diyince 42 ye kadar gelmezse suni sanciyla aliyoruz dedi hemde 42 dedi
aglamamak icin zor tuttum kendimi 1 ay daha bu sekilde dusunemiyorum insallah bebisim maximum 40 a kadar kalir....
ki ben haftaya dogurmanin hayalini kuruyorum
bende bi aslan olarak ewin halini bi dusunsene.....uzuldum tatlim bi komplikosyon mu olusmus acaba....bole durumlarda narkoz werdiklerini hemen duymustum seni ole bi strese sokmaya haklari yoktu..stres mi yaptin da onlar firladi oyle acaba.....allah herkese gonlunden gecenin en ii sini nasip etsin...bisekilde geldik sonuna canlar son katta ki merdiwenleri cikioruz)) ))
ben naapam benimki dahada kucuk 2300 dopplere gonderdi ordada herşey normal çıktı 2437 ölçtu ablasıda 2768 gr doğmuştu bu kızında öyle doğacak dedi.genetik yapı sende kısa boylu zayıfsın dedi...senden anca bu çıkar demeye getirdi...
şaka biyana zayıf bebek ilk 1 ay zor oluyor emerse hemen arayı kapatıyor ilk kızım 4 aylıkken tontiş olmuştu. oyuzden bozmıcam moralimi....
Annem aslan ben boga yandinnnn ki ne yandinnn
stres degil de riskli gebeydim gecen dogumda sezeryan bile zor gecti iste
cocuk mu anne mi diye imza attirmislardi esime o dereceydim.
cok sukur bunda saglik sorunum olmamisti ama bu seferde ben rahat durmadim :))
Kaza falan gecti gitti cok sukur insallah kolay gecer son gunler
Ben kübra Nurgül ün kardeşi yim ablam doğum yaptı çok şükür bebeği bekliyoruz 2.400 gr darısı basiniza :)
ewet allah bunda rahat ettirir o gunlerde insallah canim....allah gonlune gore wersin) ))
İnanmicaksin ama annem boga ben aslan kizim boga....
Kaldiki biz annemle hic anlasamayiz ewde kawgamiz hic bitmezdi tek ortak noktamiz olmadi ben ewlenene kadar nezman ewlendim duruldum sonra basladik ii anlasmaya) ; ) cok komik simdi bomba bi uclu olucaz ; )
Sen direkt annene ver bu cocugu ehehehe
Cok zit oluyo hakikaten ama oluyo iste bi sekilde :)))
Buyuyene kadar sakin olur zaten cok zorlamaz Allah in izniyle
Benimki de ha geliyo ha gelecek derken ikizler olursa bi de dicem ama o kadar risk alamaz heralde doktor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?