Ben kübra Nurgül ün kardeşi yim ablam doğum yaptı çok şükür bebeği bekliyoruz 2.400 gr darısı basiniza :)
aslinda boga lar sakin bebeklermis ve merhametli insanlarmis ama sorun bende kardesim))
Normal dogum isteyen arkadaslar epidural istiyor musunuz istemiyor musunuz.karar veremiyorum
Benimde bebis kanala inmemis... esim iner sonucta ev tasimiyor ya diyor :))) ebemde dogumdan 1 ay önce iner genelde diyince moralim bozuldu 1 ay sonra 42 oluyorumEvet inemedi cocuuum.. Kendi bilir tabi ne zaman gelecegini ama kendi kendine cikmaya niyeti olmayacak diye de korkuyorum. Bir de 40 olup da herkesin saat basi arayip hala dogurmadin mi demesini kaldirabilir miyim bilmiyorum:)
Saglik olsun diyelim
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben kübra Nurgül ün kardeşi yim ablam doğum yaptı çok şükür bebeği bekliyoruz 2.400 gr darısı basiniza :)
Normal dogum isteyen arkadaslar epidural istiyor musunuz istemiyor musunuz.karar veremiyorum
Gözunuz aydin cook şükür kavusturana... Rabbim bizede nasip eder inşallahBen kübra Nurgül ün kardeşi yim ablam doğum yaptı çok şükür bebeği bekliyoruz 2.400 gr darısı basiniza :)
Selam kizlar biz evimizdeyiz çok şükür dundogumumdakollarimda bir melek var kollarimda su anda annesini rmzik niyetine kullaniyor. Benim basima gelmeyen kalmadi dogumdan sonraCok da birsey yazmak istemiyorum aslinda. Bunada şükür. Allah beterinden saklasin.... Spinal anestezi nin yan etkileri bende tavan yapti hemsirenin biri kaslarima igne yapti. falan su ana bas ve boyun agrisi cekiyorum öyle böyle degil. Kagami tutamiyorum.... Ne zaman gecer bilmiyorum. Nolur dya edin gecsin bu agrilar dikislerim bile umrumda degil öyle beter agrim var. Ama sanmayinki bu herkesde olucak diye birsey yok tabi hatta ben ilk dogumumdada spinal oldum ondahicbir sorun yasamamisdim. Dedigim gibi nolur bana dua edin cok caresizim iki cocugum var ve ben basimi kaldiramiyorum.
allah analı babalı buyutsün.. annesını çok korkuttu mınık ..saglıklı bır sekılde en kısa zmnda evınıze dönersınız ınsallhBen kübra Nurgül ün kardeşi yim ablam doğum yaptı çok şükür bebeği bekliyoruz 2.400 gr darısı basiniza :)
Benimde bebis kanala inmemis... esim iner sonucta ev tasimiyor ya diyor :))) ebemde dogumdan 1 ay önce iner genelde diyince moralim bozuldu 1 ay sonra 42 oluyorum(
Ayyy agzindan bal damliyor canim insallah yaniliyordur ben haftaya dogurmanin hayayili kuruyorum birde gununu bile belirledimbana kalırsa senin eben hiç bişey bilmiyo canım , sen hiç kafanı takma vaktini bekliyodur , her kanala girmeyen bebek 1 ay sonra geleceğinin mi habercisi sen bak gör hiç beklemediğin bir anda gelecek yavrun , kanala inmek dursun dibine vuracak dediydi dersin
hayırla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?