2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
aslinda boga lar sakin bebeklermis ve merhametli insanlarmis ama sorun bende kardesim ))

Sadakat guven merhamet ve sabir diyosan evet bogalar sakindirler
Ancak bu ikili iliskilerde ise yariyor anne kiz arasinda pek ise yaramiyo
Benim de tecrubeyle sabit
Ilki koc su pazartesi gelse de koc burcunu gecsek diye gun sayiyorum resmen :))
Cok yaramaz koclar ates parcasi gibi :))

Benimde bebis kanala inmemis... esim iner sonucta ev tasimiyor ya diyor :))) ebemde dogumdan 1 ay önce iner genelde diyince moralim bozuldu 1 ay sonra 42 oluyorum (

Ben kübra Nurgül ün kardeşi yim ablam doğum yaptı çok şükür bebeği bekliyoruz 2.400 gr darısı basiniza :)

Masallah ikisinede :) Allah saglikli ömür nasip etsin..Kisa surede evlerine gecerler insallah..

Normal dogum isteyen arkadaslar epidural istiyor musunuz istemiyor musunuz.karar veremiyorum

Ben normal dusunuyorum,epidural vs istemiyorum..Nasip bakalım..
O an'ı yasamak istiyorum..
Olumlu olumsuz yönlerini detaylıca ögrenip öyle karar ver bence,daha kolay olur..

Canim cok gecmis olsun iste benim de en korktugum sey bu yigenimin gozu bebegi gormuyordu dilerim cabucak atarsin uzerinden emziriomusun baska ilac alabiliomusun bilemiorum suan ne desek bos biliorum allahhh sifa wersin bol sut wersin....dualarimiz seninle....(Canim yaaa ama lutfen bana ya ozelden yaz yada numarami werim ama ben sana ozel msj atamiorum....benim senin her kotu ii tecrubene ihtiacim war ne olursun bana anlat hemsire hastane vs. herseyi bilmek istiorum....) tabiki suan kendi caninla ugrasiosun kendine geldigin ilk firsatta bana zaman ayirirsan cok mutlu olurum

Ben kübra Nurgül ün kardeşi yim ablam doğum yaptı çok şükür bebeği bekliyoruz 2.400 gr darısı basiniza :)

kiamam yaaa bende 2400 dogmusum sanirim ablana selam et rahat olsun darisi basimiza insallah saol....bebek nasil kuweze falan aldilarmi ablan nasil anlat bize merakta birakma....

moonserose de benim hastanemde drlarimiz farkli ama ben suan cok tedirginim dr kesti dikti gitti baksaniza kiz ne hala gelmis.....

bana kalırsa senin eben hiç bişey bilmiyo canım , sen hiç kafanı takma vaktini bekliyodur , her kanala girmeyen bebek 1 ay sonra geleceğinin mi habercisi sen bak gör hiç beklemediğin bir anda gelecek yavrun , kanala inmek dursun dibine vuracak dediydi dersin
hayırla gelsin
Benimde bebis kanala inmemis... esim iner sonucta ev tasimiyor ya diyor :))) ebemde dogumdan 1 ay önce iner genelde diyince moralim bozuldu 1 ay sonra 42 oluyorum (

dogum yapanlar

01. bedewii
02. dalokaysmom
03. moonserose1607
04. mucize
05. nortstar
06. nurgulalper
07.
08.
09.
10.

hadi bakalım ilk desteyi kimler tamamlayacak ( bundan ) emir_bebek: buna ) amman değmesin

bi cok sey okudum arkadaslar we sezaryenden degil anestezi seklinden sikayet eden cok...epiduralin bi sekli beyne giden omirilige bitanesi bel kisminda kalan omirilk te kaliomus....beyne gidenden daha cok sikayet war ama adini karistiriom suan bisi diemicem....bu arada nurgulalperin nesi wardi dr gerilemis demis yeni dr a gitmisti o yanlismi hatirliom......

Ayyy agzindan bal damliyor canim insallah yaniliyordur ben haftaya dogurmanin hayayili kuruyorum birde gununu bile belirledim haftaya cuma veya cumartesi gelsin bencede bisey bilmiyor o...karnim okadar buyudu okadar catladim ki anlatamam 42 ye kadar kalsa ne halde olurum bilemiyorum.
kafasini biraz daha itelicek sadece esimin dedigi gibi ev tasimiycak ya
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/crazy.gif

Kızlar bebeğimi yeni doğan yoğun bakıma almışlar kardeşim konuşmaya gitti bilgi alıcak inş çabucak çıkar en son hızlı nefes alıp verdiğini bu yüzden kobtrol altında tutucaklardı... daha yavrumu görmedim bile

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…