2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Ayy gözün aydın hayırlı uğurlu olsun canım, bebeğin nasıl yanına geldi mi?

Ben spinal olmuştum ama katater kalmıştı ve ordan ağrı kesici ilaç verilmişti.

Günaydiiiinn herkesee :)
Güzel haberler almak dilegiylee..

insallahh hemencikk evinize döneceksiniiz :)
Allah yardimciniz olsun canim,boL sutun olsun insallah..

çok güzel üstünde eskisin inşallah, kız çocuklarının kıyafetleri her şeyi çok güzel Allahın izniyle oğluşum doğsun biraz büyüsün yine hamile kalıcam bir kızım olur inşallah
Amin canım gönlüne göre olur inşallah. Bebişlere doyulmuyor vallahi. Keşke kocamla daha erken tanışsaydım ve daha genç olsaydım; 3.cüyü kesinliklee yapardımmm.

Teşekkür ederim:)) Kavanozlar 40 cclik. Akgün züccaciye. com sayfasından aldım. Ertesi gün hemen elime geçti.

Hazırlıklarımıza yorum yapan, beğenen herkese teşekkürler. Tek tek alıntı yapamadım ama herkesin parmaklarınıza sağlık:)))

Ben hissettim, dsanki bebek baliklama kanala dalar gibi bacaklarini hareket ettiriyor sonra da agri basliyordu.

Cok iyi bilgiler verdin,tesekkur ederim..takipteyim zaten ama insan artik daha cok dikkat ediyor detaylara :)
Bende normal dusunuyorum,ilk bebis,ogrendiklerime okuduklarimida katarak gelistiriyorum hep kafamda ama bakalim hayirlisiyla ne gelecek basima :)

cnm rabbim şifa versin ALLAHIN izniyle bebeğinde sende sapasağlam taburcu olursunuz hastaneden inşallah...minik melek çabuk toparlanır inşallah.

İnanki çok sevindim senin için. Sende yavrunda çokkk ii olun inş çok mutlu olun Allah yardımcımız olsun

Benimde bebis kanala inmemis... esim iner sonucta ev tasimiyor ya diyor :))) ebemde dogumdan 1 ay önce iner genelde diyince moralim bozuldu 1 ay sonra 42 oluyorum (

1 ay icinde demek istemistir belki. Benim bir de nisan geldi ona ragmen baska belirti yok.

Dalokaysmomin bebisi dogum sirasinda inmis kanala tam olarak anladigim kadariyla.. Moralimizi bozmayalim.

Psikologanne, sen, ben, Yakutesra mayis basiyiz guya ama tik yok�� Birimiz dogursun bak pespese gelir hepsi��

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Ayy demek bebisler yolculuklarini tamamladilar.Nasil heyecanlandim okurken yaa.Demek dogurmaya badladik nasil belli baksaniza 5,6 kisi dogurdu bile.Hadi bakalim nisan falan gelenlerde olmus.Rabbim hepimize saglik ve mutluluk versin ins.,.

Cok iyi oldu bu liste Bu listeye baktikca heyecanlaniom dogum yapanlar ne kadar da cogalmis cok heyecanlandim.,.Rabbim saglik ve mutluluk versin ins.

Gunaydin guzel annisler herkesi alinti yapamadim ama.,.Rabbim sifa ve huzur versin ins. Problemi olanlara.Ama en kisa zamanda alirsinjz bebislerinizi ins. Kucaginiza.Dogum yapan tum annislere saglik ve huzur versin ins.(daha dogum yapmayanlarada)

Ben kübra Nurgül ün kardeşi yim ablam doğum yaptı çok şükür bebeği bekliyoruz 2.400 gr darısı basiniza :)

Hayirli olsun canimm Rabbim tez zamanda sifalar versin ikinizede. Hemen sutun gelsin insallahta omer daha cabuk toplasin kendini.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gözün aydın Rabbim evladını bağışlasın inşallahhh

aminnn kaç ki yaşın ben 26 yım 2 yıl sonra Allahın izniyle ikinciyi düşünüyorum

canım ömerimiz hayırlı olsun hiç korkma benim ilk çocugum37+4 doğdu ama ciğerleri gelişmemiş 1 hafta küvözde kaldı birşeycikte olmadı 4 yaşında şuan bende hep süt sağıp vermiştim 2 günde zaten emzirmeye başlatırlar teni tenine değince hemen iyileşir o melek sen merak etme üzülürsen sütün daha geç geliyor bunu unutma

Normal dogum isteyen arkadaslar epidural istiyor musunuz istemiyor musunuz.karar veremiyorum

Ben istiyorum aslında ama emin degilim ya ilk defa yasayacagim icin zaten belli bi acilma olduktan sonra yapıyorlar o suredeki yasadigim aciya göre karar vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…