Saol canım... ben çok iyiyim ağrım yok sadece sızlama var birazdan yürütüceklermiş.. vallahi dünya carmış ben sezeryanı kesinlikle tavsiye ediyorum:) bitek sonda takılırken biraz yanma oldu oda ben kendimi kastığım için oldu yoksa hiç birşey yok
Akşamdan beri heyecandan uyuyamadım toplasan 1 saat anca gözümü kapadım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar dogum sancilari sirasinda bebek hareketleri hissedilio mu
Cvp verirseniz sevinirim iki gundur cok degisik agrilarim var ne oldugunucozemiorum
ewet bende bole bi metin okumustum isimleri yanlis yazmaktan kafa karistirmaktan korktum....bende gebel anestezi die amilyat kapisinda yatip aglayabilirim....korkuorum cunku yan etkiler cok fazla....ama vas agri riski az olan ve ilac takili olan epidural daha mantikli sanirim...spinal de o suvi beyne kaciomus gibi seler le aciklamislar bas agrisi sebebini...belki moonsrose nin de bole olmustur......cok tedirginim hemde cok....ozellikle ayni hastane arkadasimin kotu olmasindan
Nefesden dolayı yoğun bakıma alınmış kalıcı bir hasarmı yoksa doğumla alakalımı ona bakıcaklarmış ilk doğduğunda ayakları falan morarmış nefesinden kaynaklı o geçmiş çok şükür en erken pazartesi belli olurmuş suan damardan sıvıyla besliyolarmış yarın süt sağıp vercekmişim bizden bu kadar inş ömerim iyi olur kalıcı değildir
Amin canım gönlüne göre olur inşallah. Bebişlere doyulmuyor vallahi. Keşke kocamla daha erken tanışsaydım ve daha genç olsaydım; 3.cüyü kesinliklee yapardımmm.çok güzel üstünde eskisin inşallah, kız çocuklarının kıyafetleri her şeyi çok güzel Allahın izniyle oğluşum doğsun biraz büyüsün yine hamile kalıcam bir kızım olur inşallah
Canım hepsini çok beğendim, maşallah. Allah sağlık sıhhatle kullanabilmesini nasip etsin. Ben de kısmet olursa mayıs annesi adayıyım. Burayı sürekli takip ediyorum ama çok sık yazamıyordum. Şimdi bu paylaştıklarını görünce çok beğendim. Ufak birşey soracaktım canım. Yaptığın bebek şekerinden ben de yapmak istiyorum da, kavanozlar kaç cc'lik acaba? Bir de nereden almıştın canım? Sanırım daha önce bahsi geçmişti ama ben tam hatırlayamadım.
Ben hissettim, dsanki bebek baliklama kanala dalar gibi bacaklarini hareket ettiriyor sonra da agri basliyordu.
dogum yapanlar
01. bedewii
02. dalokaysmom
03. moonserose1607
04. mucize
05. nortstar
06. nurgulalper
07.
08.
09.
10.
hadi bakalım ilk desteyi kimler tamamlayacak (bundan ) emir_bebek: buna ) amman değmesin
Benim yüksek tansiyomdan dolayı sıkıntılar oluştu canım. Bebeğin suyu bitti ve sat a göre 38 haftalık olucak bebek 32 haftaya geriledi kafası farklı göbek farklı falan çıktı ölçümlerde
3 farklı hastneye gittim hepsi acil elimizde kalırsın dedi kimse sevk bile yazmsdı bu hastaneye gelmemi söylediler perinatolog burda varmış diye burada yalvar yakar muyeneye girdik hemen yyatirdilar..
Ömere gelince belki hafta sonu olduğu içi pazartesiye kadar demişlerdi sonuçta devlet burası
Saol canım... ben çok iyiyim ağrım yok sadece sızlama var birazdan yürütüceklermiş.. vallahi dünya carmış ben sezeryanı kesinlikle tavsiye ediyorum:) bitek sonda takılırken biraz yanma oldu oda ben kendimi kastığım için oldu yoksa hiç birşey yok
Akşamdan beri heyecandan uyuyamadım toplasan 1 saat anca gözümü kapadım
Benimde bebis kanala inmemis... esim iner sonucta ev tasimiyor ya diyor :))) ebemde dogumdan 1 ay önce iner genelde diyince moralim bozuldu 1 ay sonra 42 oluyorum(
1 ay icinde demek istemistir belki. Benim bir de nisan geldi ona ragmen baska belirti yok.
Dalokaysmomin bebisi dogum sirasinda inmis kanala tam olarak anladigim kadariyla.. Moralimizi bozmayalim.
Psikologanne, sen, ben, Yakutesra mayis basiyiz guya ama tik yok😊 Birimiz dogursun bak pespese gelir hepsi😊
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
dogum yapanlar
01. bedewii
02. dalokaysmom
03. moonserose1607
04. mucize
05. nortstar
06. nurgulalper
07.
08.
09.
10.
hadi bakalım ilk desteyi kimler tamamlayacak (bundan ) emir_bebek: buna ) amman değmesin
Ben kübra Nurgül ün kardeşi yim ablam doğum yaptı çok şükür bebeği bekliyoruz 2.400 gr darısı basiniza :)
Ben kübra Nurgül ün kardeşi yim ablam doğum yaptı çok şükür bebeği bekliyoruz 2.400 gr darısı basiniza :)
Kızlar bebeğimi yeni doğan yoğun bakıma almışlar kardeşim konuşmaya gitti bilgi alıcak inş çabucak çıkar en son hızlı nefes alıp verdiğini bu yüzden kobtrol altında tutucaklardı... daha yavrumu görmedim bile
Nefesden dolayı yoğun bakıma alınmış kalıcı bir hasarmı yoksa doğumla alakalımı ona bakıcaklarmış ilk doğduğunda ayakları falan morarmış nefesinden kaynaklı o geçmiş çok şükür en erken pazartesi belli olurmuş suan damardan sıvıyla besliyolarmış yarın süt sağıp vercekmişim bizden bu kadar inş ömerim iyi olur kalıcı değildir
Amin canım gönlüne göre olur inşallah. Bebişlere doyulmuyor vallahi. Keşke kocamla daha erken tanışsaydım ve daha genç olsaydım; 3.cüyü kesinliklee yapardımmm.
Teşekkür ederim:)) Kavanozlar 40 cclik. Akgün züccaciye. com sayfasından aldım. Ertesi gün hemen elime geçti.
Benim yüksek tansiyomdan dolayı sıkıntılar oluştu canım. Bebeğin suyu bitti ve sat a göre 38 haftalık olucak bebek 32 haftaya geriledi kafası farklı göbek farklı falan çıktı ölçümlerde
3 farklı hastneye gittim hepsi acil elimizde kalırsın dedi kimse sevk bile yazmsdı bu hastaneye gelmemi söylediler perinatolog burda varmış diye burada yalvar yakar muyeneye girdik hemen yyatirdilar..
Ömere gelince belki hafta sonu olduğu içi pazartesiye kadar demişlerdi sonuçta devlet burası
Normal dogum isteyen arkadaslar epidural istiyor musunuz istemiyor musunuz.karar veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?