2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

taze annişler allah analı babalı büyütsün evlatlarınızı.

çok tatlı bunnar güle güle kullanın

canım bak gör bir çırpıda toparlıcak ömer kendini ... inşaAllah sıhhatle çıkacaksınız evinize, sonra başlasın alperle mücadele

niye öyle diyosun ki arkadaşım , maşaAllah ın var
üstelik senin resimlerini gördüm çok hoş bir bayansın,bence 23 ten hallice duruyosun (şaka değil vallahi bak)
ne var 2 sene sonra tekrar hamile kalırsın bi minnoşun daha olur , sen değilmisin ailenden dert yanan (benim gibi) varsın kalabalık bir ailen olsun bence herşeye değer ...sanada annelik çooook yakışır
Maalesef 35 canım...

Maalesef 35 canım...

35 miii aynennn katılıyorum mnee'ye bende kaç şimdiki yaşı acaba dedim

canım korkma nişan da olabilir, bel ağrın adet krampına mı benziyor? Devam ederse doktora git bence

anladim canim gaz cikartici ve ilk sut yapici seler biliomusun...

gaz için rezene çayını sen içeceksin yediğin herşeye kimyon katacaksın gaz yapıcı şeylerden uzak duracaksın ayaklarını sırtını belini üşütmeyeceksin.tum bunları yaptığın halde bebekte gaz oluyorsa çeşitli yağlar ve damlalar var her gecen yıl değişik bişeyler çıkıyor.bunların paylaşımını kullandıkça ve denedikçe birbirimize yine yaparız...
ilk sut yapıcı su su su su...yanında olanlar tatlı şeyler illa dayayacaklardır meyve suyu komposto tahin helvası gibi...boş ver ye hepsini ama sende şekerde vardı demi ???tatlı yedikçe su ihtiyacın artıyor ondan tatlı verirler bide kabız olmanı engelliyor ...
ilerleyen safhalarda bulgur soğan oh gelsin kısırlar gıtsın kısırlar ben bide bozanın çoook faydasını gordum maydonoz...o çayları sevemedim gitti stell tea benim zamanımda yeni çıkmıştı...bide lactamil varmış içebileceğimi hiç sanmıyorum zira şimdi bile ağzıma sut koymuş insan değilim...

Hakkaten ya...mayıs basıyız guya ama tık yok gercekten... Bugun bebek bakımı egitimindeyiz esimle, evde bebişimin bakıcısı basladı, hersey hazır ama bizim oglan içerde keyif çatıyor

maşallah oğluşuna Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :)

haklısın..ben de 28 haftalık çok duşuk kiloda doğmuşum 34 seneeeeeeeeeee önceeeee.oz amanın şartlarında bile yaşatmışlar herşeyimde tastamam... çıtı pıtı bi kadınım sadece ...ilk çocuma hamile olduğumda doktoruma ilk sorduğum soru "ben prematureyim çocuğumda öyle mi olr " du ilgisi yok demişti...kızm dusuk kilolu dogdu doğduktsn sonra cabuk emdi persentil değerlerini hemen yakaladı..buda dusuk doğacak belliki napalım demen gibi elimizden geleni yapacağız...sağlıkla alalımda kucağımıza....

canım epidural yaptırmadın heralde? beni de suni sancıyla doğuma alacaklar da. ama epiduralle olucak benimki. çok kötüydü derken açılma uzun sürdüğü için uzun süre sancı çekmişsindir onu mu kasdettin acaba?

güle güle kullansın cicilerini inşallah. çok az kaldı çok heyecanlı :)

dr bana 30 nisanda suni sancıyla doğumu başlatalım dedi. ben de önceden kendi sancım gelsin çok istiyorum. acaba ben de bu yönteme mi başvursam gerçekten işe yarar mı :) bi sıkıntı yaratır mı? doktora da soramam ki :) o zaman 38+2 olucam tetikler mi ki?

Maalesef 35 canım...

Cok sükür 35 diyelim biz ona :)
Ne mutlu ki akli basinnda,bilgili,cok fedakar bi annesin..
Genc olup sadece cocuk dogurmaklada kalabilirdin :)
Allah gönlünüze göre versin,Deren'den sonra bi kardes daha olur belki :)

Yuksek tansiyon derken tansiyonunmu çıktı kaclari gördun?

Bu tansiyon kaçta giderse yüksek kabul ediliyor benim dünden beri 13-14 gibi . Ellerim hiç şişmezdi dünden beri şişiyor başım ağrıyor ara ara.pazartesi doktora gideceğim soracağım.nidilat kullanıyordum bıraktım oda tansiyonu baskılarmış zaten.şeker tansiyon süperim yani.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Insallah yavas yavas dogururuz artik...benim ebe bisey bilmiyo... 42 olursam catlarim kesin simdiden halim kalmadi :)

Maalesef 35 canım...
Yasim 3. Bebis icin buyuk deyince 45 e yakinsindir sandim...
Henuz cok gencsin canim heleki sekil olarak 25 filan gösteriyor... bence yap 3. Bebiside kalabalık bir aile olursunuz
Eltimde 31 inden sonra evlenip 3 tane ust uste yapti... mola verdi ehliyetini aldiktan sonra 4. Bebiside yapicakmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…