5 dk bir ara ile sancilar gelmeye baslamasindan ki artik sanci oldukca guclu, bebegin dogmasi 2 bebektede, masallah yalnizca 2 saat gibi surdu. Ama 2. Bebek yukarida idi tam catiya inmemisti. Dogum basladiginda 1. Ye gore 4-5 cm yukarda idi net. Acikligim 10 cm olduktan sonra ne yazikki bebegin inmesi icin agrinin zirvesinde 45 dk gecirdim. 1. De boyle bir durum yoktu aciklik 10cm olur olmaz ikinma hissi geldi ve bebek 3 ikinmada dogdu. Ama atlas da daha buyuk sancilari uzun cekip ikinma hissine sahip olabildim, acilma olmasina ragmen. Masada ikinmada daha uzuzn surdu. Dr cok iyi yonlendirdi , hic sorunsuz yonetti dogumu. Cok hizli toparlandim masallah.
Doktoro yalvar yakar szeryana ikna ettim çünkü ilk doğum vakumla olmuştu ve sonrası dahada zordu tekrar aynı şeylerimi yaşıycam dedim oda bu akşam. 11 de sezeryana alıcağını söyledi çok mutluyum ins bebeğimde iyi olur küveze gerek kalmaz saat kaçtan beri ağlıyorum korkudan ama şimdi içimde bir sevinç var:) eşim bile gizli gizli ağladı hele oğlumdan ayrılmak çok zordu arkamda onu bırakmak beni ayrı mahvetti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aminnn kaç ki yaşın ben 26 yım 2 yıl sonra Allahın izniyle ikinciyi düşünüyorum
Maalesef 35 canım...
niye öyle diyosun ki arkadaşım , maşaAllah ın var
üstelik senin resimlerini gördüm çok hoş bir bayansın,bence 23 ten hallice duruyosun (şaka değil vallahi bak)
ne var 2 sene sonra tekrar hamile kalırsın bi minnoşun daha olur , sen değilmisin ailenden dert yanan (benim gibi) varsın kalabalık bir ailen olsun bence herşeye değer ...sanada annelik çooook yakışır
Maalesef 35 canım...
çocuktan haber var mı yaa çok merak ediyorum
kızlar bugün çok korktum ben önce sabah 7 gibi bel ağrısından uyandım inanın hüngür hüngür ağladım sanki biri sırtıma bıçak saplıyordu sonra da kahverengi akıntı oldu ağrım sızım yoktu ama adet olacakmışım gibi bir his vardı idrar yolu enfeksiyonum var o yüzden ilaç kullanıyorum o yüzden mi oldu bilmiyorum olmazsa doktoruma gidicem sizin de başınıza böyle bir şey geldi mi çok korkuyorum ben :18::18::18:
anladim canim gaz cikartici ve ilk sut yapici seler biliomusun...
1 ay icinde demek istemistir belki. Benim bir de nisan geldi ona ragmen baska belirti yok.
Dalokaysmomin bebisi dogum sirasinda inmis kanala tam olarak anladigim kadariyla.. Moralimizi bozmayalim.
Psikologanne, sen, ben, Yakutesra mayis basiyiz guya ama tik yok�� Birimiz dogursun bak pespese gelir hepsi��
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet kzlar 16 nisanda cinarim 3710 gr 52 cm dogdubhesspsiz sukurler olsun yuce rabbime yazamadim cunku goguslerim ameliyatli idi benim emziremiyorum beceremedik mama vericez bunun uzuntusunu yasadim cok ancak yazabildim darisi dogum yapmayan diger arkadaslara ha buarada oglum cccoooookkk tatli
ben 2400 dogmusum 9.ay 10 gun tam yani erken degil ama sican yawrusumusum.....kimse ellemiomus beni hep anneme birakmislar....korkmuslar alt degistirmeye bile.....insallah kizim bana benzemez....ama en onemlisi saglik cahil insanlar degiliz sonucta kuweze girmicek kg ile dogmasi bi bebek icin yeterlimis...
ilk mi canım senin benim ikinci gebeligim ilkte kötü bi deneyim yaşadım sancım yoktu suyumda azalma oldugu için dogumu başlattılar suni sancı verildi hep acılma ise cok gec oldu bu nedenle cok korkuyorum umarım bu defa kendi sancımla olur
aaa baby shower da iyi eglenceler canım! Çok yorma kendini de...
Agda tetiklemiyoo, ıhh ıhhh.. 2 hafta önce gitttim ben agdaya, dün gene gittim, bana mısın demedi hehe
Ama cinsel ilişki tetikliyoonu ben son silah olarak saklıyorum, yoksa şu an en son düşündüğüm sey valla bu halde
Maalesef 35 canım...
Yuksek tansiyon derken tansiyonunmu çıktı kaclari gördun?Benim yüksek tansiyomdan dolayı sıkıntılar oluştu canım. Bebeğin suyu bitti ve sat a göre 38 haftalık olucak bebek 32 haftaya geriledi kafası farklı göbek farklı falan çıktı ölçümlerde
3 farklı hastneye gittim hepsi acil elimizde kalırsın dedi kimse sevk bile yazmsdı bu hastaneye gelmemi söylediler perinatolog burda varmış diye burada yalvar yakar muyeneye girdik hemen yyatirdilar..
Ömere gelince belki hafta sonu olduğu içi pazartesiye kadar demişlerdi sonuçta devlet burası
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Insallah yavas yavas dogururuz artik...benim ebe bisey bilmiyo... 42 olursam catlarim kesin simdiden halim kalmadi :)1 ay icinde demek istemistir belki. Benim bir de nisan geldi ona ragmen baska belirti yok.
Dalokaysmomin bebisi dogum sirasinda inmis kanala tam olarak anladigim kadariyla.. Moralimizi bozmayalim.
Psikologanne, sen, ben, Yakutesra mayis basiyiz guya ama tik yok�� Birimiz dogursun bak pespese gelir hepsi��
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yasim 3. Bebis icin buyuk deyince 45 e yakinsindir sandim...Maalesef 35 canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?