Hakkaten ya...mayıs basıyız guya ama tık yok gercekten... Bugun bebek bakımı egitimindeyiz esimle, evde bebişimin bakıcısı basladı, hersey hazır ama bizim oglan içerde keyif çatıyor
Bu tansiyon kaçta giderse yüksek kabul ediliyor benim dünden beri 13-14 gibi . Ellerim hiç şişmezdi dünden beri şişiyor başım ağrıyor ara ara.pazartesi doktora gideceğim soracağım.nidilat kullanıyordum bıraktım oda tansiyonu baskılarmış zaten.şeker tansiyon süperim yani.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
14/9yuksek diye geciyorBu tansiyon kaçta giderse yüksek kabul ediliyor benim dünden beri 13-14 gibi . Ellerim hiç şişmezdi dünden beri şişiyor başım ağrıyor ara ara.pazartesi doktora gideceğim soracağım.nidilat kullanıyordum bıraktım oda tansiyonu baskılarmış zaten.şeker tansiyon süperim yani.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ilk zamanlarda yapmadigim seyleri simdi yapiyorum... son gunler oldugu icin canimin istedigini aldirip yiyorum esim hergun arabada cocuk gibi gezdiriyor beni ama bebis kanala iner diye gezdirtiyorum keyifle alakasi yok :)) bide firsati olan disarda yemege veya sinemaya gitsin yada bebis olduktan sonra yapilamiycak seyleri dusunup yapin :)) bebis olunca gidemiycez benim isveccem akici olmadigi için sinemaya gitsemde anlamam :)Oh lilacsofieden sonra sen de halletin bakici isini cok sevindim.
Neyse bekleyelim napalim
Zaten daha kitaplari bitiremedim..hayir konsantre olup da okuyamiyorum ki..
Aslinda dun bir anda soyle bir his geldi, bitecek ya, sanki huzun coktu.. Universite biterken hem sevinmistim hem bir daha bu gunler gelmeyecek diye uzulmustum hafif.. Onun gibi
Tadini cikartalim kizlar ya.. Nasil olcak bilmiyorum, endiseler, sinir halleri malum. Mesela onceden ben hamileyimm diye gezmek herkese soylemek ilgi gormek icin heveslenmezken, son son bi bilinsin, herkes gorsun istedim. Dun once cok mutluydum sonra agladim falan.. Once enerji geldi evi temizledim sonra bir anda coktum. Ay bilmiyorum da ne cok konustum:))
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
14/9yuksek diye geciyor
Seninki 13/14 derken 130/140 mi oldu :/
Hemen gitsen bi doktora olmaz mii((
Evde durumlar nasil acaba ki bu hale geldin yine(
Ben kübra Nurgül ün kardeşi yim ablam doğum yaptı çok şükür bebeği bekliyoruz 2.400 gr darısı basiniza :)
evet canım 130-140 gibi
Slm kızlar bugun kontrole gittik hiç büyümemiş hatta ufalmış göya.. Hiç sallamıyorum valla 1haftadır midem bulanıyor,şiştim ve ishalim diyorum oralı değil..benimde umrumda değil.. Bu çocuk bi şekilde doğacak .. İllaki zehirlenmiş olsam biyerden patlak verir..
Bu arada baby shower başlamak üzere şimdiden sıkıldım.. Bu tip şeylere hiç gelemiyorum.. Sanırım kıymet bilmez hayırsız bir evlatım ben.. Bir resim paylaşayım şimdiden Eki Görüntüle 1077844
Normal dogum isteyen arkadaslar epidural istiyor musunuz istemiyor musunuz.karar veremiyorum
kızlar nasıl sizce bu bebek şekeri, sipariş vereceğim ilk defa böyle şeker gördüm istiyeyim mi bir kaç tane de bundan? Eki Görüntüle 1077861
Masallah ikisinede :) Allah saglikli ömür nasip etsin..Kisa surede evlerine gecerler insallah..
Ben normal dusunuyorum,epidural vs istemiyorum..Nasip bakalım..
O an'ı yasamak istiyorum..
Olumlu olumsuz yönlerini detaylıca ögrenip öyle karar ver bence,daha kolay olur..
evet canım 130-140 gibi
kızlar nasıl sizce bu bebek şekeri, sipariş vereceğim ilk defa böyle şeker gördüm istiyeyim mi bir kaç tane de bundan? Eki Görüntüle 1077861
Benim yüksek tansiyomdan dolayı sıkıntılar oluştu canım. Bebeğin suyu bitti ve sat a göre 38 haftalık olucak bebek 32 haftaya geriledi kafası farklı göbek farklı falan çıktı ölçümlerde
3 farklı hastneye gittim hepsi acil elimizde kalırsın dedi kimse sevk bile yazmsdı bu hastaneye gelmemi söylediler perinatolog burda varmış diye burada yalvar yakar muyeneye girdik hemen yyatirdilar..
Ömere gelince belki hafta sonu olduğu içi pazartesiye kadar demişlerdi sonuçta devlet burası
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maalesef 35 canım...
Bayildim sekerine.cok guzel.byz dalobina yapisandan degilmi.ya 50 ya da 100 siparis ediliyi genelde.senin ihtiyacin ne kadar olur bilmem ama
niye öyle diyosun ki arkadaşım , maşaAllah ın var
üstelik senin resimlerini gördüm çok hoş bir bayansın,bence 23 ten hallice duruyosun (şaka değil vallahi bak)
ne var 2 sene sonra tekrar hamile kalırsın bi minnoşun daha olur , sen değilmisin ailenden dert yanan (benim gibi) varsın kalabalık bir ailen olsun bence herşeye değer ...sanada annelik çooook yakışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?