2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Hakkaten ya...mayıs basıyız guya ama tık yok gercekten... Bugun bebek bakımı egitimindeyiz esimle, evde bebişimin bakıcısı basladı, hersey hazır ama bizim oglan içerde keyif çatıyor

Oh lilacsofieden sonra sen de halletin bakici isini cok sevindim.
Neyse bekleyelim napalim
Zaten daha kitaplari bitiremedim..hayir konsantre olup da okuyamiyorum ki..

Aslinda dun bir anda soyle bir his geldi, bitecek ya, sanki huzun coktu.. Universite biterken hem sevinmistim hem bir daha bu gunler gelmeyecek diye uzulmustum hafif.. Onun gibi

Tadini cikartalim kizlar ya.. Nasil olcak bilmiyorum, endiseler, sinir halleri malum. Mesela onceden ben hamileyimm diye gezmek herkese soylemek ilgi gormek icin heveslenmezken, son son bi bilinsin, herkes gorsun istedim. Dun once cok mutluydum sonra agladim falan.. Once enerji geldi evi temizledim sonra bir anda coktum. Ay bilmiyorum da ne cok konustum:))

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hemen gitsen bi doktora olmaz mii((

Evde durumlar nasil acaba ki bu hale geldin yine(

14/9yuksek diye geciyor
Seninki 13/14 derken 130/140 mi oldu :/

Ilk zamanlarda yapmadigim seyleri simdi yapiyorum... son gunler oldugu icin canimin istedigini aldirip yiyorum esim hergun arabada cocuk gibi gezdiriyor beni ama bebis kanala iner diye gezdirtiyorum keyifle alakasi yok :)) bide firsati olan disarda yemege veya sinemaya gitsin yada bebis olduktan sonra yapilamiycak seyleri dusunup yapin :)) bebis olunca gidemiycez benim isveccem akici olmadigi için sinemaya gitsemde anlamam :)

Slm kızlar bugun kontrole gittik hiç büyümemiş hatta ufalmış göya.. Hiç sallamıyorum valla 1haftadır midem bulanıyor,şiştim ve ishalim diyorum oralı değil..benimde umrumda değil.. Bu çocuk bi şekilde doğacak .. İllaki zehirlenmiş olsam biyerden patlak verir..

Bu arada baby shower başlamak üzere şimdiden sıkıldım.. Bu tip şeylere hiç gelemiyorum.. Sanırım kıymet bilmez hayırsız bir evlatım ben.. Bir resim paylaşayım şimdiden

kızlar nasıl sizce bu bebek şekeri, sipariş vereceğim ilk defa böyle şeker gördüm istiyeyim mi bir kaç tane de bundan?

evet canım 130-140 gibi

Canim dikkat er kendine bi doktora gorun istersen benimde dun oyle cikti ama Allaha sukur bisim yok simdo kontrolede gitmedim;135/70 cikti bende.Hemen bi gorun istersen cunku bebisimin kalbidr cok hizli atiyordu dun.Herhalde tansiyon cikinca boyle atiyor.Yinede gorunmende fayda var.

Renkler falan her sey super olmuss
Tadini cikart
Gec kaldik aslinda ben de yeni yaptim bu kadar buyumeden yapmak daha iyi olurmus:))

Normal dogum isteyen arkadaslar epidural istiyor musunuz istemiyor musunuz.karar veremiyorum

Zamaninda hastanede olursan 100 de 100 istersin :) ama en guzeli tabiki 0 mudahale, epuduralin dogumu uzattigi soyleniyor. Arkasindan da bazi sikintilar kalanlar olmus- bas agrisi gibi.

Mumkun oldugu kadar disarida arlatirsan ilk agrilari acilman 7 cm olduktan sonra girersen hastaneye dayanirsin muhtemel. Ama erken gidersen agriya daha fazla odaklanacagin icin epudural istersin. Ben 2 dogumumda da istedim istemiyecem derken:) hatta yalvardim tutmaz dediler. 30 dk suruyormus etkilemesi zaten o 30 dk da olup bitiyor zirve agrilar.

kiamam size yaaa saol aciklaman icin hayatim bende sen okuyamiosundur die ortaya soruodum.....ama hersey bitti allahin izni ile tez wakitte saglikli ewinize warin insaallah....

Bayildim sekerine.cok guzel.byz dalobina yapisandan degilmi.ya 50 ya da 100 siparis ediliyi genelde.senin ihtiyacin ne kadar olur bilmem ama

çok teşekkürler ilk defa gördüm yeni doğan bebek şekeri modelini arkası mıknatıslı bi kaç beğendiğim model daha var toplam 60 adet olucak diğerleri de bunlar babamız da beğenirse tabi :)

Cok isterim kalabalik aile. Gonlumden gecen 4 minik ama cok gec buldum ben esimi canim. Yeni evliyiz hemen balayinda oglumuz ve 2,5 sene sonra da kizimiz (hamilelik) oldu. Tum evliligim hamilelik, lohusalik ile gecti. Esimi dusununce uzuluyorum. Tabii ki cok mutlu o da bebislerimizden ama ona da zaman ayirmam gerekli biraz. Yine de 3.cuyu kesin yapmam diyemiyorum tabii:) Bir de 2.ciyi sag salim kucagima almadan boyle konusmayayim Allah'in gucune gitmesin.
Guzel sozlerin icin cok tesekkurler buarada beni bir de simdi gormelisin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…