Slm kızlar bugun kontrole gittik hiç büyümemiş hatta ufalmış göya.. Hiç sallamıyorum valla 1haftadır midem bulanıyor,şiştim ve ishalim diyorum oralı değil..benimde umrumda değil.. Bu çocuk bi şekilde doğacak .. İllaki zehirlenmiş olsam biyerden patlak verir..
Bu arada baby shower başlamak üzere şimdiden sıkıldım.. Bu tip şeylere hiç gelemiyorum.. Sanırım kıymet bilmez hayırsız bir evlatım ben.. Bir resim paylaşayım şimdiden Eki Görüntüle 1077844
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben spinal olmuştum ama katater kalmıştı ve ordan ağrı kesici ilaç verilmişti.
gaz için rezene çayını sen içeceksin yediğin herşeye kimyon katacaksın gaz yapıcı şeylerden uzak duracaksın ayaklarını sırtını belini üşütmeyeceksin.tum bunları yaptığın halde bebekte gaz oluyorsa çeşitli yağlar ve damlalar var her gecen yıl değişik bişeyler çıkıyor.bunların paylaşımını kullandıkça ve denedikçe birbirimize yine yaparız...
ilk sut yapıcı su su su su...yanında olanlar tatlı şeyler illa dayayacaklardır meyve suyu komposto tahin helvası gibi...boş ver ye hepsiniama sende şekerde vardı demi ???tatlı yedikçe su ihtiyacın artıyor ondan tatlı verirler bide kabız olmanı engelliyor ...
ilerleyen safhalarda bulgur soğan oh gelsin kısırlar gıtsın kısırlar ben bide bozanın çoook faydasını gordum maydonoz...o çayları sevemedim gitti stell tea benim zamanımda yeni çıkmıştı...bide lactamil varmış içebileceğimi hiç sanmıyorum zira şimdi bile ağzıma sut koymuş insan değilim...
Cok isterim kalabalik aile. Gonlumden gecen 4 minik ama cok gec buldum ben esimi canim. Yeni evliyiz hemen balayinda oglumuz ve 2,5 sene sonra da kizimiz (hamilelik) oldu. Tum evliligim hamilelik, lohusalik ile gecti. Esimi dusununce uzuluyorum. Tabii ki cok mutlu o da bebislerimizden ama ona da zaman ayirmam gerekli biraz. Yine de 3.cuyu kesin yapmam diyemiyorum tabii:) Bir de 2.ciyi sag salim kucagima almadan boyle konusmayayim Allah'in gucune gitmesin.
Guzel sozlerin icin cok tesekkurler buarada beni bir de simdi gormelisin:))
haklısın..ben de 28 haftalık çok duşuk kiloda doğmuşum 34 seneeeeeeeeeee önceeeee.oz amanın şartlarında bile yaşatmışlar herşeyimde tastamam...çıtı pıtı bi kadınım sadece ...ilk çocuma hamile olduğumda doktoruma ilk sorduğum soru "ben prematureyim çocuğumda öyle mi olr " du ilgisi yok demişti...kızm dusuk kilolu dogdu doğduktsn sonra cabuk emdi persentil değerlerini hemen yakaladı..buda dusuk doğacak belliki napalım demen gibi elimizden geleni yapacağız...sağlıkla alalımda kucağımıza....
35 miii aynennn katılıyorum mnee'ye bende kaç şimdiki yaşı acaba dedim
Dun aksam bel sirt vb.agrilarla yataga yatip pozisyon almaya calisiyodum.esimde bana sag yap sol yap gel gel gel diye yardim ediyodubi de guleyim diye agrim oldu.... ;-))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok sükür 35 diyelim biz ona :)
Ne mutlu ki akli basinnda,bilgili,cok fedakar bi annesin..
Genc olup sadece cocuk dogurmaklada kalabilirdin :)
Allah gönlünüze göre versin,Deren'den sonra bi kardes daha olur belki :)
slm arkadaşlar nasılsınız. baya oldu giremiyorum rahatsızdım yatıyordum kayınvalidem geldi o yanımda. doğum yapan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun çok mutlu oldum inşallah bebekler ve siz iyisinizdir.
bende sut icemiorum....kisir mi oh oh yasadik desene...bizim gaz cikarmamiza hastaneden cikartmiolar ya onun icin o an icilcek rezene mi..
Yasim 3. Bebis icin buyuk deyince 45 e yakinsindir sandim...
Henuz cok gencsin canim heleki sekil olarak 25 filan gösteriyor... bence yap 3. Bebiside kalabalık bir aile olursunuz
Eltimde 31 inden sonra evlenip 3 tane ust uste yapti... mola verdi ehliyetini aldiktan sonra 4. Bebiside yapicakmis
Mooonrose geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah henen toparlanırsın. Benimde bel ağrım var biraz. Ben genel oldum ama önce spinal denediler iki üç kez. Kendimi kastığım için olmamış. Doktorumda daha sonra dediki iyiki genel yapmışım. Dokuların okadar serttiki spinalde kendini kasınca dahada sertleşirmiş işimiz zorlaşırdı dedi. Ama boğaz gıdıklanması ve öksürme isteğim hala var entübasyondan dolayı. Öksürünce dikişlerim acıyor biraz. Bugün bende bebişte ilk banyomuzuyaptık. Diğer günlere göre daha iyiyim.
Biraz süt olayına takığım kafam bozuk. Sütüm azıcık gelmeye başladı ama kv beni lohusa depresyonuna sokmaya kararlı gibi. Süte benden çok kafayı takmış durumda ve artık saçmalıypr. Göğüs uçlarım olmadığı için bebek alamıyor. Diyorki anneme ablamın göğüs uçları yoktu çıksın diye kayınvalidesi emdi. Anneme diyorki sende em istersen. Annemde olurmu öyle şey dedi mikrop kapar zaten asla yapmam öyle bişey dedi. Bu ne iğrençlik. Nasıl teklif edebildi anlamıyorum. Ben kızımı emzirmeye uğraşıyorum. Gelip göğüslerimi sıkıyor sanki ben sıkamıyorum kendim. Ya gerçekten dün artık öyle sinirlendimki odaya kapadım kendimi pompayla büyütmeye çalıştım artık morarmaya başlamıştı göğüs uçlarım. Sonrada ağlamaya başladım. Eşimde farkında herşeyim ama bişey diyemiyor. Ama böyle giderse papaz olacağız. Zaten daha ağrım var çocuğumun tadına varamıyorum. Birde nelerle uğraşıyorum ya :s
Eki Görüntüle 1076878 Eki Görüntüle 1076879 Iz Kizlar resim eklemeyi becerebildim.bebek sekerlerimizi begenecekmisiz bakalim
amin canim artik 3500 da dogsa 2500 ta dogsa bebislerimizz bizle olucak gozumuzun onunde ama mama ama anne sutu onun icin en guzeli neyse elimizden geleni yapicaz.....allah bizlere saglik sihhat wersin insaallhhh kuzularimizi kocaman yapalim....ben en cok bundan korkuorum war bizim sulalede 1 ay bas bel agrisi cekip yatan...her kapidan cikan ay ne naz ne naz bebegi bile gormuo gozu....falan die neler soluolar ondan bu anestezilerin yan etkilerini cok okudum...ama bakalim belki de en beteri bulucak beni belki en ii sini yasicam kismet...ben agridan korkmuorum insanlardan bebegime yetememekten daha cok korkuorum sanirim bunu kesfettim bugun.....
benimde aklımda sen vardır kaç gündür inan , acaba dedim bu kıss gidip biyerlerde sessiz sedasız doğuruyo mu nemerak ettim çok, arada bi ses ver canım artık girmeyen herkesten şüphelenir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?