2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Dun aksam bel sirt vb.agrilarla yataga yatip pozisyon almaya calisiyodum.esimde bana sag yap sol yap gel gel gel diye yardim ediyodu bi de guleyim diye agrim oldu.... ;-))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
neshcim çekiyorum bozma aman boşver eğlenmene bak sen o kadar hazırlık boşa gitmesin
bide orada bir çift göz mü görüyorum

Ben spinal olmuştum ama katater kalmıştı ve ordan ağrı kesici ilaç verilmişti.

biliorum tatlim buna ikisi bi arada deniomus......bunda da siwi kacmiomus.....ama her hastane ikisini bir yapmaya gerek duymuomus....bundan cok memnun olan war ikisi birden olandan yani.....ama malesef hastaneden anestezi uzmanindan farklar war.....artik hakkimzda hayirlisi....

bende sut icemiorum....kisir mi oh oh yasadik desene...bizim gaz cikarmamiza hastaneden cikartmiolar ya onun icin o an icilcek rezene mi..

sewiyorum seni tatlı anne tabii ki haklısın ... bakalım zaman ne göstericek hepimiz için ,sonuçta hepimiz kaderimizi yaşıyoruz ...
laf aramızda bende 4 tane istiyorum tabii Rabbim izin verirse, aslında 3 tü sonra düşündüm belki acımasızca ama 4. yü kendim için istiyorum . şöyleki öbürleri büyüyecek okuldur askerliktir, elimde en küçüğü kalsın ki onunla geçireyim vaktimi diyorum , yani onunla avunayım napym

slm arkadaşlar nasılsınız. baya oldu giremiyorum rahatsızdım yatıyordum kayınvalidem geldi o yanımda. doğum yapan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun çok mutlu oldum inşallah bebekler ve siz iyisinizdir.

amin canim artik 3500 da dogsa 2500 ta dogsa bebislerimizz bizle olucak gozumuzun onunde ama mama ama anne sutu onun icin en guzeli neyse elimizden geleni yapicaz.....allah bizlere saglik sihhat wersin insaallhhh kuzularimizi kocaman yapalim....ben en cok bundan korkuorum war bizim sulalede 1 ay bas bel agrisi cekip yatan...her kapidan cikan ay ne naz ne naz bebegi bile gormuo gozu....falan die neler soluolar ondan bu anestezilerin yan etkilerini cok okudum...ama bakalim belki de en beteri bulucak beni belki en ii sini yasicam kismet...ben agridan korkmuorum insanlardan bebegime yetememekten daha cok korkuorum sanirim bunu kesfettim bugun.....

Mooonrose geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah henen toparlanırsın. Benimde bel ağrım var biraz. Ben genel oldum ama önce spinal denediler iki üç kez. Kendimi kastığım için olmamış. Doktorumda daha sonra dediki iyiki genel yapmışım. Dokuların okadar serttiki spinalde kendini kasınca dahada sertleşirmiş işimiz zorlaşırdı dedi. Ama boğaz gıdıklanması ve öksürme isteğim hala var entübasyondan dolayı. Öksürünce dikişlerim acıyor biraz. Bugün bende bebişte ilk banyomuzuyaptık. Diğer günlere göre daha iyiyim.

Biraz süt olayına takığım kafam bozuk. Sütüm azıcık gelmeye başladı ama kv beni lohusa depresyonuna sokmaya kararlı gibi. Süte benden çok kafayı takmış durumda ve artık saçmalıypr. Göğüs uçlarım olmadığı için bebek alamıyor. Diyorki anneme ablamın göğüs uçları yoktu çıksın diye kayınvalidesi emdi. Anneme diyorki sende em istersen. Annemde olurmu öyle şey dedi mikrop kapar zaten asla yapmam öyle bişey dedi. Bu ne iğrençlik. Nasıl teklif edebildi anlamıyorum. Ben kızımı emzirmeye uğraşıyorum. Gelip göğüslerimi sıkıyor sanki ben sıkamıyorum kendim. Ya gerçekten dün artık öyle sinirlendimki odaya kapadım kendimi pompayla büyütmeye çalıştım artık morarmaya başlamıştı göğüs uçlarım. Sonrada ağlamaya başladım. Eşimde farkında herşeyim ama bişey diyemiyor. Ama böyle giderse papaz olacağız. Zaten daha ağrım var çocuğumun tadına varamıyorum. Birde nelerle uğraşıyorum ya :s

Son düzenleme:

Cok gulerken nefes alamayacak gibi oluyorum ben ya:))

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok sükür 35 diyelim biz ona :)
Ne mutlu ki akli basinnda,bilgili,cok fedakar bi annesin..
Genc olup sadece cocuk dogurmaklada kalabilirdin :)
Allah gönlünüze göre versin,Deren'den sonra bi kardes daha olur belki :)

Cok tesekkur ederim canim. Bugun hem moral buldum hem de buraz simardim burda:)))))

benimde aklımda sen vardır kaç gündür inan , acaba dedim bu kıss gidip biyerlerde sessiz sedasız doğuruyo mu ne merak ettim çok, arada bi ses ver canım artık girmeyen herkesten şüphelenir oldum
slm arkadaşlar nasılsınız. baya oldu giremiyorum rahatsızdım yatıyordum kayınvalidem geldi o yanımda. doğum yapan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun çok mutlu oldum inşallah bebekler ve siz iyisinizdir.

kızlarr sizin bebeişleriniz kaç kilo oldu benim 35. haftalıkken 2.400 gr dı doktor az dedi 13-14 mayıs da doğum yapcam ama o zamana kadar kilo alır mı bebeğim bende gebelikte olan troid çıkmıştı ilaç kullannıyorum bebeğim ve ben pek kilo alamıyoz yaa...

bende sut icemiorum....kisir mi oh oh yasadik desene...bizim gaz cikarmamiza hastaneden cikartmiolar ya onun icin o an icilcek rezene mi..

hımmm.. hastaneden evet sezeryandan sonra gaz çıkarman lazım ...doktor surekli sorar dimi?hemen yiyip içmeye başlıyormusun bilmiyorum.benim dediğim rezene çayı bebiş emmeye başladktan sonra senin içmen yanlız çokuyku yapıyor yanında biri olursa dinlenmen için fırsat hem bebeğede uyku yapar.benim kızda uyku konusunda çare olmadı gerçi...gunduz uyur gece uyumazdı.

Bakalim canim zaman ne gösterir simdilik 2 tane tadinda gibi , gonul 4 ister ama)

Arkadasim bu sut konusunda en onemli sey moral motivasyon demiyolar mi bas bas. Esine soyler misin lutfen kimse karismasin konusmasin evin isini yemegini gorup takilsinlar yaa.. Su an kendim yasamisim gibi sinir oldum. Kadinin basinda boyle konusmak en cok kotu yapan. Sen bosver sivini al, kendi gogus ucunu mincikla:) bi de esine soyle lutfen napsin o da falan deme

Bu arada ek bilgi:) hani meme ucu cikartici aletler satiliyor ya, onlara hic gerek yokmus. Eczaneden uygun boy bir enjektor alip, meme ucunu bununla cekince mis gibi cikiyormuss

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

[COLOR=""] canım şimdi gördüm meleğini , maşaAllah ... yüzü gibi bahtıda güzel olsun [/COLOR]

bebeğe yetememek korkusu her annede oluyor canım aman uyurkalırsam çok uyudu nefes alıyormu?gibi endişeler gece yarısı uykuya dalıp bir anda yataktan dusercesine uyanmalar Allahım uyuyakaldım kimbilir kaç saat gecti bebeğimi emzirmedim gibi endişeler.başına gıttığınde hala sakıncecik uyudunu gormek.....çokkk ayna tuttum ağzına acaba nefes alıyormu die..grbetteydim kimsem yoktu yanımda eşim nobetlere gider gorevlere gider gunlerce gelmez di...

benimde aklımda sen vardır kaç gündür inan , acaba dedim bu kıss gidip biyerlerde sessiz sedasız doğuruyo mu ne merak ettim çok, arada bi ses ver canım artık girmeyen herkesten şüphelenir oldum

çok sağol canım düşündüğün için. iyi olmaya çalışıyorum. çok iyi sayılmam aslında. sancılarım var gribim. bel ağrım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…