2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
doğum yapan bütün anneler tebrik ederim allah analı büyütsün kızlar bizimde 4 gün kaldı hayırlısıyla kucağımıza alacağız inşallah gün saymak güzel ama bir o kadarda heycanlıymış artık herkes yavaş yavaş doğuracak :) benim hep içime nisan annesi olacağım gibi geliyordu öylede olacak hayırlısı burayıda orayıda takip edeceğim artık :)) herşeyimiz hazır kalan bişey olursada ev 1o dk artık babamız getirir :)) pek yazamıyorum telden cok zor oluyor alıntı yapmak takipteyim herkese hayırlı doğumlar öpüyorum

hay Allah neler duyacağız daha kızmakta çok haklısınız.arkadaş şırınga demiş onu uygulayın...bozmayın moralinizi bide meziirken toplasırlar ya başına insanın zaten lohusa stresin var afakanlar basar

değildir canım merak etme sen senin sütünüde alsın hemencecik toparlanıverir annesi korkma sen. dualarımız seninle ve yavrunla

p.tesiye kadar uyutacaklarmış durumu pek iyi değil ödem oluştuğu için beyninde bekliyorlar şu an (((
ufff yaaa allahim yardimcisi olsun....
tadini cikar otur bi kosede ye ic sarki sole tatlim...inan dr lar o an canlari ne isterse onu konusuo ;(
hopssss yaaa bu ne ki o kadin yuzunden az geliodur ne ellio ki kizim yaaa kapat kapini oyle emzor...duydun mu papaz olursaniz olun walla bole sadece seni uzcegine....hepsinden nefret ediom emmek mi yok daha neler bebek emdikce gelir o ya nie oyle seni korkutmasina izin weriosun...ben kizin odasinada yatak odasiniada kiltlerimizi kontrol ettirdim esimiede annemede soledim insan oldumu emzircegim zaman kapar kendimi odaya emziririm sakin insan icinde bana agzinizi acmayin die...bakk benim de ucu minik ebe we dr dediki zeytinyagi ile 10 ar dk bole cek haniiii tabaginda sac olurda iki parmakla cekersin ya oyle bi onu bionu 10 dkzeytinyagi ile sonra ucu cikio denedim baya fark war son hafta yapmaya baslicam..lutfen tepkini belli et hayatim anladiim kadarityla meyilli bir insan seni uyuz etmege....

Canim kafana takmamaya calis ustune dustukce daha da azalir sutun Allah korusun. Yavrun onu ceke ceke getirecektir sen mmeraketme. Kaynanaya da elletme gogsunu falan ne munasebet alla alla. Eczanelerde gogus kalkani ya da ucu gibi malzemeler satiliyor. Ablam bir iki kere onla emzirmisti bebek bayagi rahat emmisti dene istersen. Bol bol su ve meyve suyu tuket. Uyumayi da unutma anne rahat ve dinlenmis olunca sut daha cok geliyor. Kizimda benim de bikac ay ssutsorunum olmustu daha sonra cok sukur geldi ki yyasinakadar da emdi yavrum. Allah yardim eder uzme kendini relax olmaya calis.

slm arkadaşlar nasılsınız. baya oldu giremiyorum rahatsızdım yatıyordum kayınvalidem geldi o yanımda. doğum yapan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun çok mutlu oldum inşallah bebekler ve siz iyisinizdir.
hayirdir tatlim neyin war gecmis olsun....

cok haklisin canim....yanliz hem ii hem kotu inan bana...insanlarlada ugeasmak cok zor....yanlizlikla bas etmekte de cok zor.....ben burda bazi duumlarda allahim sadece kocam olsun arada annem gelsin die dua ediodum.....bakislari laflari morel bozmalari cok kotu niyetli insanlar war....ama insan destekci bir ses bir soluk yaninda tecrubeli bi insanda istio yeri gelio...heee gurbet kismi zaten zor allahh yardim etmiste bitmis o gunler.....

canım gözünaydın allahım bebişinede şifa versin tez zamanda kucağına alıp evinize dönmeyi nasip etsin bol bol sütün olsun inşallah

Canım inşallah kuzunu görmüşsundur şimdiye ve umuyorum ki ömercik su an iyi.

arkadaşım bebeğini güle güle büyüt darısı başımıza inşallah :) kayınvalidene akşam kocam gelince emer, başkada kimseye elletemem kızıyor deseydin. Bana söyleseler inadımdan mama vericem derdîm bir de. kimseyi değil beneği ve kendini düşün lütfen..

Tansiyonum kucugu 90 lardayken gitgide yukseldi ve 140/105 i buldu... idrarimda protein cikti..kan aldilar 2 saat sonra sonucu alicaz organlarimda sorun olup olmadigina bakilicak...
sancimda 10 dk da 1 varmis bebek bugunlerde veya heran gelebilirmis bebegin kalp atimi 150/170 arasiydi normalmis...
Insallah zehirlenme filan degildir... Dualarinizi eksik etmeyin kizlar sonucu yazarim suan beklemedeyiz

evet canım 130-140 gibi
Canim mutlaka doktora görun... benimki kucugu 90 lardayken gitgide yukseldi 100 u gecti...3 defa ölctu kadin ucuncude artik ölcmesem daha iyi gitgide yukseliyor dedi..
Idrarimda proteinde cikti yaninda bas dönmesi ve bas agrisi var...preeklemsi durumu olabilir.. kan sonucunu bekliyorum ben 3 gundur bosverdim gelmedim hastaneye sende benim gibi boşverme lutfen..doktora görun

Cok güzel olmuus :)
Insallah guzel gecmistir..

Epidural hic yok aklimda istemiyorum ama bakalim o an ki psikoloji ne olacak :)
Sagolsun ebede egitimde hep soyledi,farkli bisy olmadikca evinizde rahat olmaniz hastaneye son zmnda gelmeniz daha iyi diye..Sende anlattikca oturtuyorum kafamda
Canimin acisindan agridan yana sikintim yok aslinda sadece yanlis bisey yapmayim,sacmasapan biseye sebep olmayim yeter ki,buna dua ediyorum..

Enjektör yardimcin olabilir ya da cok sert olmadan elini saga sola,asagi yukari hafifce gogus ucuna vurarak uyarabilirsin..
Hic canini sikma,oturacaktir yavas yavas..
Kaynananida uyar,hatta canini sikan herkesi uyar ki kendine sikinti yapma..Sucu 'annelik hüznü' yani onlarin deyimiyle lohusalik depresyonuna atarsin )

Cok tesekkur ederim canim. Bugun hem moral buldum hem de buraz simardim burda:)))))

:)) şımar tabii..
Neseli anneler neseli bebekler istiyoruz :))

Artık hiçbişeye sabrım kalmadı ağrılarım var hareketlerim kısıtlı evimde misafir var artık herşey üstüme geliyor ağlamak istiyorum bağıra bağıra yeterrrrr diye.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

geçmiş olsun canım benim tansiyonumda bir yüksek bir normal bakalım pazartesi doktor ne diyecek.

ayy okuyunca çok sinir oldum sakın kafana takma sen.hatta git odana al bebeğini yanına rahatsız oluyorum de.bu dönemde karışan çok oluyor tavrını hemen koy.

Bir yasima daha girdim tövbe Estağfurullah bu neyin kafasi ne demek em ya lafini esirgeme hic sütun en büyük destekcisi moraldir.

Canım doktor belli bir saglık sorunundan dolayı mı suni sancı ile başlatmak istedi? Rahim ve bebek tam anlamıyla hazır olmadan hiç bir yontem kesin dogumu baslatır denemez. Dr unun bir bildiği vardır demekle beraber, nacizane tavsiyem, eger ki bir risk bir saglık sorunun yoksa kendi dogal sancılarını beklemen. Cunku dogal sancılar sana 2 dkkalık aralarda dinlenme süresi ve bol agrı kesici endorfin veriyo. Ama suni sancı da aralık yok. Gercekten oldukça zor, gebeler genellikle epidural alıyorlar dayanamayıp haklı olarak, e bu da dogumu uzatıyor. Bazen suni sancı ile bile açılma olmayabiliyor. Bir tıbbı müdahale beraberinde bir çok tıbbi müdahaleyi getiriyor. Ama en önemlisi senin için daha zor bir süreç oluyor. Sayet bir saglık riskinden dolayı doktorun bunu uygun gördüyse o zaman yazdıklarımı kaale alma elbette. Doktorunun vardır bir bildiği diye düşünüyorum.

Ahhh canım yaaaa sen de cidden şu hamilelik döneminde sınandın resmen inşallah allah evladından güldürür valla ben dün akşam 3-5 kişi ağırladım canım çıktı mutfak hala dandini senin halini düşünemiyorum allah yardımcın olsun

Ya cok kızıyorum boyle seylere...Dogumdan sonra herkes kendi cocuguyla ilgilense ne güzel olur...ne meraklıyız karısmaya, amma ben bilirimcilik yapmayı seviyoruz. Canım esinden rica et mumkunse biraz uzaklastırsın annesini...sen sut veriyorsun ya bu ne ben merkezcilik... Gitmiyorsa da, kibar bir dille söylemeye calıs, kendine sıkıntı strs yapma aman diyeyim...yani canı cehenneme yazacam agır olacak ama cok kızıyorum bu emzirme konusunda basında durup ahkam kesenlere...sen cocugunu yapmıssın bitmiş, geçmiş olsun sıra bende, herkes işine baksın....

İlk defa bu kdr kızgın bir msj yazıyorum snrm kusura bakma vnm haddimi astıysam

merhabalar sevgili anneler,dogum yapanlarımız var rabbim saglıkla huzurla buyutmeyi nasip etsin insallah..sıkıntılı gunler geciriyorum son zamanlarda,sancılarım 100'lerdeydi dun,2 gun hastanede kaldım arkadaslar kızım aceleci sanırım,serum ve ilaclarla sancılıar azaldı bi kac gun yuklendim kızıma ve vucuduma ceremesini cekiyorum su an rabbimherkese kolaylık versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…