bu ikinci gidişim ilki özel dr duuuu ve cumrtesi günüydü buna devletee ama ankara balgattaki bir bölüm dr na gittim gayet yeri iyi test mest yaparsa diyeee bu sefer kese olması gerekn yere göre aşağıda dediii bacımmm...Kgokçe ; ilk kezmi gittin dr. a..dinlenemediğin için mi kese aşağıda dedi..tam anlayamadım..
Moralinizi bozmayın,özele mi gidiyorsunuz..
endişelendim şimdi kendi adıma ben de iş yapıyorum cumartesi bende dr. a gidicem..bakalım bişey dicekmi ..
artık evi temizlemem lazım kaç gündür yatıyorum ev çok kirlendiii.
Tünaydın KIZLAR. Siz burger yiyormusunuz benim canım istiyor yiyorum :44:
Oferta ;
7 de kalkıyorum,kahvaltı -beslenme hazırlığı,oğlumla eşimi 8 de evden çıkarıyorum,masayı topla makinaya doldur,evi hergün süpürüyorum abartısız,parkelerim beyaz ..mutlaka yerde bişeyler oluyor,bende normalde böyleyim çok titiz bir insanım.Evi süpürüyorum,wc yi yıkarım,üstümü giyinip çıkarım.Muhasebeciyim ben bu arada..Allahtan işyerim arabayla 5-6 dk.yakında da 8:50 de evden çıkıyorum.6 da evdeyim..
Akşam rahatça yemek yapıp ders yapıyoruz,oğlum 4 e gidiyor bir ders veriyorlar ki sormayın((
Yatmam 11-12 yi buluyor:) Ama yorgun kalkmıyorum çok şükür,ağırlık v.s. şimdilik yok..İlerde başlar tabi :)
Kızlar bu arada ben 2.üniversite okuyorum iktisat 4.sınıfdayım..Doğumdan ya bir hafta sonra ya 3-4 gün sonra son sınavlarım var ben nasıl sınava giricem onu düşünüp duruyorum..Giremezsem eğer 1 senem yanıcak..(
geçmiş olsun canım zor bi durum bende yaşıyorum. kimyon iyi geliyor istersen yemeklerine kat istersen bir çaybardağı suya kat karıştır iç. rahatlatır:)
bu ikinci gidişim ilki özel dr duuuu ve cumrtesi günüydü buna devletee ama ankara balgattaki bir bölüm dr na gittim gayet yeri iyi test mest yaparsa diyeee bu sefer kese olması gerekn yere göre aşağıda dediii bacımmm...
bu süreçte evi süpürmedim öyle herzamaki gibi tam takır tatlısına dek yemek bile yapamdımm çamaşırı astıysam sonraki gün katladım pek yormadım kendimi amaaa ağrım var bakalım hayırlısı
aynen canım benim evde berbat, bugün azar azar temizlemeye başlayacam.
bugün yedimcanım çekti.. uzun bir süre daha yemem herhalde..
bende aynı dertten muzdaribim canım, 2. üniversiteyi okuyorum doğum tam vize ile finalin ortasına denk geliyor.. Muhtemelen 2. dönem kayıt yaptırmayacam.. keyfine okuyorum zaten uzarsa uzasın :)
Oferta ;
7 de kalkıyorum,kahvaltı -beslenme hazırlığı,oğlumla eşimi 8 de evden çıkarıyorum,masayı topla makinaya doldur,evi hergün süpürüyorum abartısız,parkelerim beyaz ..mutlaka yerde bişeyler oluyor,bende normalde böyleyim çok titiz bir insanım.Evi süpürüyorum,wc yi yıkarım,üstümü giyinip çıkarım.Muhasebeciyim ben bu arada..Allahtan işyerim arabayla 5-6 dk.yakında da 8:50 de evden çıkıyorum.6 da evdeyim..
Akşam rahatça yemek yapıp ders yapıyoruz,oğlum 4 e gidiyor bir ders veriyorlar ki sormayın((
Yatmam 11-12 yi buluyor:) Ama yorgun kalkmıyorum çok şükür,ağırlık v.s. şimdilik yok..İlerde başlar tabi :)
Kızlar bu arada ben 2.üniversite okuyorum iktisat 4.sınıfdayım..Doğumdan ya bir hafta sonra ya 3-4 gün sonra son sınavlarım var ben nasıl sınava giricem onu düşünüp duruyorum..Giremezsem eğer 1 senem yanıcak..(
kızlar grip aşısı konusunda ne düşünüyosunuz aranızda olan varmı ? hamilelere öneriyolar ama korkuyorum bişey olur diye açıkcası..
oferta ;
7 de kalkıyorum,kahvaltı -beslenme hazırlığı,oğlumla eşimi 8 de evden çıkarıyorum,masayı topla makinaya doldur,evi hergün süpürüyorum abartısız,parkelerim beyaz ..mutlaka yerde bişeyler oluyor,bende normalde böyleyim çok titiz bir insanım.evi süpürüyorum,wc yi yıkarım,üstümü giyinip çıkarım.muhasebeciyim ben bu arada..allahtan işyerim arabayla 5-6 dk.yakında da 8:50 de evden çıkıyorum.6 da evdeyim..
yatmam 11-12 yi buluyor:) ama yorgun kalkmıyorum çok şükür,ağırlık v.s. şimdilik yok..ilerde başlar tabi :)
kızlar bu arada ben 2.üniversite okuyorum iktisat 4.sınıfdayım..doğumdan ya bir hafta sonra ya 3-4 gün sonra son sınavlarım var ben nasıl sınava giricem onu düşünüp duruyorum..giremezsem eğer 1 senem yanıcak..(
Kızlar benim bi sorum olucak, benim miğde bulantılarım cok yoğun bide avrupa yakasında oturuyrm ama anadolu yakasına geçiyorum hergün işim nedeniyle, ondan dolayı kusmalarım elde değil, doktor da bana Premesis diye bi bulantı ilacı verdi, zararı olmaz dedi vitamin ağırlıklı dedi ama çoğu arkadaşım içme bebekde damak yarıklığı yapıyor o haplar diyo, aranızda kullanan var mı :44:
bende aynen oğlum 7. Sınıfta ders çalıştırma ev işi derken saatler daha doğrusu bir gün yetmiyor çalışınca zorlanıyor insan ama maşallah size ben o kadar dayanamıyorum 23:00 uyku saatim sabah 6 deyince uyanmak zorundayım iş yerim bir saatlik mesafede allah bize sağlık sıhhat versin......
Ben 2li test yaptırmıcam canım kızımada yaptırmadım doktoruma sormuştum bir problem çıkarsa tedavi var mı diye yok dedi bende aldırmam diye yaptırmadım zaten 23. Haftada ayrıntılı usg var orda bakılıyor ve tedavi edilme şansı var.bebeğini kaybedenler olmuş çok güzüldüm,tez zamanda rabbim tekrar nasip etsin sağlıcakla inşallah...
arkadaşlar 12.hafta 2li teste nezaman gideceksiniz benim hesaplarım doğru ise haftaya gidicem
Hayırlı olsun hoşgeldin:)Bende insallah 2014 Mayis annelerinden olacagim. Ikinci bebegim olacak ve sanirim yasca ve kiloca aranizda en büyüklerden benim :) Yas 38, Kilo 86. Dogum tarihi 19 Mayis.
Gözün aydın canımgunaydın dıyesım var -hava soyletıyor-
bız gorduk bebısımızı..
Saglıkla buyusunler heppsı, cok ıyı duruyordu yaw:))
aynı ablası hehehe
kalp falan da gozlemledık (dınlemek...onu rahatsız etmek ıstemedım)
10gunluk ucretsız kontrol hakkını da kullanmak ıcın bayram oncesı yıne gormeye gıderız hanımefendıyı..
Degısmez ıse eger Zeynep dıye seslenecegız kendısıne.
Sımdılık bu kadar
gununuz guzel gecsın... hava huzur kokuyor evınız de huzur dolu olsun.
Ben 2 kere yedim canım istedi çokta severim zaten ama içimde sızlamıyor değilTünaydın KIZLAR. Siz burger yiyormusunuz benim canım istiyor yiyorum :44:
Canım inşallah bidaha gittiğinde normal yerinde olur kese bol bol dinlenmeye çalış kendinide bebişide üzmebugun dr a gittim hiç iyi hissetmiyorum kendimi yine alttan ultrasonla baktı ve kese olması gerekene yere göre biraz aşağıda dediii
bol bol dinlenin uzanın dedi ama nerdeeeeeeeeee?????? iş güç okul vs...
15 gün sonra gel dedi ve o zamana progestoron verebilirm dedi o neyse...
folbiol kullanyom dedim o çok ağır dedi folidoce kullan dediii ne yapsamki bendeeee.... riskli gebelik durumu oln bir arkdşm folbiol önermişti profösör
bu niye onu kullanma dediii ki..sordum ama onda çok folik asid var diyip kestirip attı hatta ben daha yeni başladım folik aside o bakıma folbiol kullansam dedim yok o ağır diye direttiii neyse folidoce alcammmm
barsak problemimide sordumm sabah ılık su iç 1 brdak ve bol lifli ürünler ye meyve hergün posiyon porsiyon tüket ve sebze yemeği ye dedi
şu alttan bakma olayı sonrası o alet sanki daha fazlaaa akrnımı ağrıttı şuan uzanık halde yazıyorumm ölüyom sancıdann sanki regl olucak gibiii
ve işin garip yanı dra ısrarla bir hcg bakın dedim kan tahlili yapın dedim yok kese gözüktğü gerek yok diğer testleride 15 gün sonra yaparızdedi attı başından beni
çok karnımda gurultu ve ağrı var... kabızlık derken şimdide ishalllzaten ultrasondada aşağıdaa görünyor keseee çok canım sıkıldı çok.. ilk ulrasonla kıyaslayınca barizz bir hareketle aşağıya gelmiş...
dr eğer kanamanız olursa bugunlerde acile gidin dediii ne yanii düşük tehlikesimi var???? hiç bişey demiyolarrr
ve daha kaç haftalık onu bile diyen bir dr çıkmadııı
ama bu en azından sat ı sordu
hiç iyi değilim
Ayyy ne güzel temizlik yapmak bide benim evi görün 2 gündür mide bulantısından iş yapasım yok havalarda tam uyuma havası ev berbat bende temizlik için kadınla anlaştım 15 te bir gelicek derinden yapar rahatlarım kızımla çok zor hep ilgi istiyor..Önemli tabi biliyorum,eğilmeden elektrikli el süpürgesi var hafif onunla alıyorum,diğer robotu açmıyorum zaten..Dr.iş yapsanda toz alır gibi yap dedi..Uzanma işleri v.s. eşim yapıyor,ütü yaparken dinlenerek yapıyorum..Ama sabah kahvaltı beslenme birde evde çocuk olunca mecburen yapıyorum.. Büyük temizlik için bende 3 ayımın dolmasını beklicem yada kardeşlerimi çağırabilirim..
kızlarr nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor aramıza yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz sağlıklı hamilelikler diliyorumben birkaçgündür yoktum aranızda. eşim bana süpriz yapmış ve birlikte bodruma tatile gittik ama mahfettim herşeyi çok kötü geçti herşey aslında çok iyiydi çok güzeldi otel,yemekler,arkadaşlar ama ben tat alamadım mide bulantılarım hat safada ne yesem yemesemde lavobada aldım solugu bitkin halsiz düştüm artık döndük ve dün yine gün boyu afedersiniz kusmalar dewamm şekerim çok düştü eşim hastaneye kaldırdı geceyi hastanede geçirdik serum verdiler doktorum normal diyor ama ben dayanamayıp ağladım artık çok bitkinim kızlar çok ağır geçiyor hamileliğim herşeyden tiksiniyorm mutfaga giremiyorum bile böyle kötü geçince acaba bebeğimin durumu kötümü diye düşünüyorum cuma günü kalp atışlarını dinlemek için gideceğiz ya duyamassam diye üzülüyorum sizin nasıl geçiyor hamileliğiniz
Ben işyerine söyledim.Sabah 9 Akşam 6 benim,çalışma saatim normal olduğu için değişiklik yok.Dinlenme süresi hariç 7,5 saatten fazla çalışanlar erken çıkıyor .
kaçıncı haftadasın?
benim de geçen hafta (7+ lı günlerim) çok kötü geçti, bu hafta daha iyiyim.
ben artık kuru şeyler yiyorum, pirinç pilavı makarna, patates haşlaması vb. şeyler bana iyi geliyor. sabahları da tost yiyorum. yemekle sıvı şeyler içmiyorum yemekten yarım saat ile bir saatten sonra sıvı içiyorum. bir de bulantı için ilaç kullanıyorum yoksa dayanamıyorum(kullanmasam daha iyi ama dayanamıyorum)
bir de asitli yemekler ve içecekler tüketmiyorum.
bugun dr a gittim hiç iyi hissetmiyorum kendimi yine alttan ultrasonla baktı ve kese olması gerekene yere göre biraz aşağıda dediii
bol bol dinlenin uzanın dedi ama nerdeeeeeeeeee?????? iş güç okul vs...
15 gün sonra gel dedi ve o zamana progestoron verebilirm dedi o neyse...
folbiol kullanyom dedim o çok ağır dedi folidoce kullan dediii ne yapsamki bendeeee.... riskli gebelik durumu oln bir arkdşm folbiol önermişti profösör
bu niye onu kullanma dediii ki..sordum ama onda çok folik asid var diyip kestirip attı hatta ben daha yeni başladım folik aside o bakıma folbiol kullansam dedim yok o ağır diye direttiii neyse folidoce alcammmm
barsak problemimide sordumm sabah ılık su iç 1 brdak ve bol lifli ürünler ye meyve hergün posiyon porsiyon tüket ve sebze yemeği ye dedi
şu alttan bakma olayı sonrası o alet sanki daha fazlaaa akrnımı ağrıttı şuan uzanık halde yazıyorumm ölüyom sancıdann sanki regl olucak gibiii
ve işin garip yanı dra ısrarla bir hcg bakın dedim kan tahlili yapın dedim yok kese gözüktğü gerek yok diğer testleride 15 gün sonra yaparızdedi attı başından beni
çok karnımda gurultu ve ağrı var... kabızlık derken şimdide ishalllzaten ultrasondada aşağıdaa görünyor keseee çok canım sıkıldı çok.. ilk ulrasonla kıyaslayınca barizz bir hareketle aşağıya gelmiş...
dr eğer kanamanız olursa bugunlerde acile gidin dediii ne yanii düşük tehlikesimi var???? hiç bişey demiyolarrr
ve daha kaç haftalık onu bile diyen bir dr çıkmadııı
ama bu en azından sat ı sordu
hiç iyi değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?