2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
lilacsofie tahin helwasi mi ufff kisir da dediler bugun bi de dere otlu arpa sehriye salatasi allahhhhh tutmayinbeni amma yerim ya....bende dedim nortstara kendimden ornek wersim kapilarin kilitlerini esime yaptirdim we insan oldugunda emzirmek zorunda kalirsam ben kapimi kapar giderim mudehale etmeyin die de anneme ve esime tembihledim....cunku bu kaynana modeli war ya etrafimdaki her kes o tip benim....onlar gidince oturup agliom suan bile o halde dusunemiorum kendimi...o yuzden onlemi alicam kendim kizim we sutum icin mecburum buna....

lilacsofie tahin helwasi mi ufff kisir da dediler bugun bi de dere otlu arpa sehriye salatasi allahhhhh tutmayinbeni amma yerim ya....bende dedim nortstara kendimden ornek wersim kapilarin kilitlerini esime yaptirdim we insan oldugunda emzirmek zorunda kalirsam ben kapimi kapar giderim mudehale etmeyin die de anneme ve esime tembihledim....cunku bu kaynana modeli war ya etrafimdaki her kes o tip benim....onlar gidince oturup agliom suan bile o halde dusunemiorum kendimi...o yuzden onlemi alicam kendim kizim we sutum icin mecburum buna....ayip terbiesizlik bilmem ne die die hamile halimizi idare etceklerine biz onlari idare ediiz zaten...

Off çok sinir bozucu. İşte tüm bunlar bizim aza kanaat eden şımarık olmayan kadınlar olmamızdan. Geçen gün canım bir meyve çekti, hiçbir yerde bulamadım eşime bulursan sen al dedim, tamam dedi. Ablamla konusuyoruz bana demez mi, bu mevsimde artık o meyveyi istemek birşey değil, kolaysa ...... 'yı bulsun, alıştırma böyle kolaya, kötü örnek oluyorsun bizimkilere diye....... Tabii o şaka yaptı ama bir taraftan da olayın özü bu cidden. Çok mütevazi olma, gerçek sanırlar derler ya. Kendinde hiçbirşeye hak görmezsen de, gerçekten hakkın yok oluyor bir süre sonra

Evet canım maalesef kilo aldırıyor ama acil durum süt getiricisi; tahin helvası. Kaç arkadaşıma söylediysem Allah razı olsun lafı duydum. İnşallaaaah herkeste böyle işe yarar.

Çok iyi yapmıssın hazırlıkları şimdiden yapmakla. İnsan ilk tecrübede bu emzirme olaylarının bu hale gelebileceğini bilmiyor.
Ben de çok sıkıcı günler geçirdim maalesef oğlumda, o yüzden çok iyi bilirim off off...

Ay kizlar yeni bebek konusmussunuz valla ben en erken 4 yil sonra düşünürüm bazen 2.yi dusynmuyorum bile

O kadar cok dogum hikayesi okudum ki dogurmadan cokbilmis oldum
Aklimda kalanlardan bazilari:

Dogumu tetikleyen seyleri papatya gibi yurtdisi da yasayan biri 42lere kalmamak icin yapmis, eskiden hamilenin sancilari kesilince ayaklarini sicak suya koyarlarmis. Ayaklarini sicak suya koymus, ananas dogum sancilarini tetikliyomus ananas yemis, bide sık sık esiyle birlikte olmus. Yani bi kere birlikte olmak yetmeyebilir

Sezeryanlilarin gaz cikarma mevzu icin de sezeryandan onceki gün ve dogumdan sonra kayisi kompostosu

Bebegin kanala inmesi icin bol bol merdivenden inme, cikmadan nasil incez derseniz cözümü asansorde bulmuslar, asansorle çıkıp hoppidi hoppidi ineceksin, sen indikce o kanala hop hop inecekmis

Ofertanin kaygisizlarina gıcık oluyodum simdi bide northstarin kaynanasi cikti, siz adresleri bi verin bakim
Northstar canim o cadiya hatirlat bebegin midesi senin koca gobegin gibi degil bilye kadar midesi var ona simdilik iki yudum da yetiyo, seni doyurmiycam ben sagmal inegi degilim sütüm yavruma yetiyo de

Lilacsofie bakiciyi cok zor buldugunu biliyorum, benimde bakici bulmam gerekiyor simdi, senden ve psikologanne'den ricam bakicilarinizi nasil buldunuz veya daha onemlisi belki bakicilarinizin onerecegi kendi arkadaslari var midir?
Gozbebegim net diye bir ajanstan bahsetmistin sanirim, ordan da bakacagim

Saol canim. Bikacgundur tansiyonum yukseldi ve inmiyor tam tersi yukseliyor tansiyonum 15/10 larda....idrara baktilar protein cikti... gebelik zehirlenmesi belirtisiymis..beraberinde bas agrim gözde kararma ve ellerimde sislikte var...yarin sabah tekrar idrar tahlili birakicam.. en fazla bebegi erken alma ihtimalleri var hayirlisi olsun... bebisim 3 kiloyu gecmis kendini kurtarir insallah

canım meraklanma bebeğin artık doğsa bile kendini kurtaracak kadar büyük.türkiyede olsana hemen sezeryana alırlardı belkide.yarında bir kontrol ettir bakalım inşallah iyi haberlerini alırız sıkma canını.

merhaba arkadaslar

resımde kızıma yaptıgım buzdolabı magnetlı sus var mevlutte dagıtılacak eger hastane yada mevlut ıcın dusunursenız tanesı 75 kurus 3 gunde teslım edıyoruz ozelden msj atabılırsınız ıyı aksamlar dılıyorum

peki o kayisi kuru mu olucak yasmi...aktardan aldigimiz kayisidan komposta yapsak oluo mu normali nerde bulcaz
ewet ben de sizlerden duydukca etrafimda da bu denli insan olunca cozumu kendim yaratmakta buldum...suan zate elimde bisi gelmio kizima kendime dogum seklime falann bari kumanda edebildigime edim )) biz sustukca tepemize cikiolrrr ayip mi terbiesiz mi derler iyy mi cekerler arkamizdan artik bikti 9 ay tezelerden bilmemkimlerden illah ettim...bir ii niyetli konusma yapmadi kimse...hepimize yani sadece bana degil....bari lohusaligimiz rahat gecsin...ama benim annem cok cewrecidir merak etmeyin cok aglarim size daha..sus kizim ayip aman kizim ne derler die die olan bana olur )

canim olur mu oyle sey o kendini kurtardi artik masallahi war annesi hic merak etme....normal dogum istemen disinda erken almalarinin bi sakicasi yok artik bilmiorum erkeni sezaryenlemi yapiolar orda normal icin sancimi weriolar...secme sansin olmadigi icin allah en hayirlisini wersin...canim dualrimz seninle....

hihii çok tatlısın vereyimmi adresi

Doyulmaz ki onları sevmeye... Şöyle bayram seyran olsa, sofralar kursam, kapılar çalsa arka arkaya, çocuklar torunlar gelinler damatlar boy boy dizilse:)))) off işte hayatın keyfi:))

Harikasın kesinlikle katılıyorummmm
Benim yaşım 30 biraz ara verip 3 ve 4.yü peşpeşe mi yapsam

bu butun sacmaliklar bitmis mewlut bitmiss gelenler azalmis hawa isinmis kizimi arabaya atip sikirr sikirrr gezmek onla kahwalti etmek 1 aylik olsa yeter hersey duzene girmis olur heralde aksam babamizida alip ewe donsek onu uyutsam sonra sofra kursam of of....cok mu yani cok mu....bi bitsin istiorum artik yeter diorum bide bitmesin istiorum cok zewkli gunlerimde oluo hamis hamis ....pek kiymetliyim bole kocamin gozunde babamin gozunde kardesimin gozunde...kardesim erkek buraya girip bana foto eklio size gosterim die uniwersitede dusunun artik.....ama hareketler agrilar koca gobek faln araya girdimi de keyfim kacio....suan mesela sizlerin anlattigi gibi karnim hepsi tas gibi bende kisim kisim olurdu ama sizde oldugunu bildigim icin saadece suresine dikkat ediorum....azcik kilodumu islandi istemsizce suyum gelse bukadar az olmazdi die dusunuorum....hem kasilma hem istemsizce bir su dogurcam mi acaba ...ne kadar relaksim sanki siselerce pasiflora almis gibi dogum rahatligimi coktu acaba heyooo heyoooo ( beni bu kadar relaks bulamazsiniz keyfini cikarin )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…