3 yıl çok değil mi canım? Ben yaparsam, "aaa dikkatsizlik olmuş" arkasına sığınıp 6 ay sonra yapalım derim:)))))
3 yıl çok değil mi canım? Ben yaparsam, "aaa dikkatsizlik olmuş" arkasına sığınıp 6 ay sonra yapalım derim:)))))
ciddimisinizzz sizz
tabi yaaa hastayim enerjinize bol sans diyorum))
İKizlar 9 ay hamileligim gecti kocamdan hic bisey istemedim.kizkardesim hep.abla bir ani birakmadin geriye bisey aldirtsaydin diye kafama girdi.esimin hic bulamayacagi bisey istedim.bu mevsimde bulmasi.imkansiz.ne oldugunuda gorse bile tanimaz bisey.hic orali olmadi.
Kicini.kaldirip arayisa girmedi.bide utanmadan bana diyoki macrocenter lara bak orda bulursun. ..
Her sabah aksam inadina o seyi isatiyorum.adamin umrunda degil.
Gecen haftada ilk defa onunla pazara ciktik.insan bi sorar caninin istedigi bisey varmi diye.allahtan gordugum herseyi yedim.tatmadigim meyve sebze.yok yeni cikanlardan.ve nefsime cok hakimimdir herzaman.canim istwsede soylemedigim zamanlar olur.
Neyse gelelim o istedigim seye yahu google bile yazip aratmadi.bogazina cok duskundur.asla hesapci falan degildir.ancak boyle kayitsiz kalmasina dayanamiyorum.2 gecedir ilk.defa mide yanmalarim asiri rahatsiz edecek dereceye ulasti.yalvardim biseylr yap diye.su getirdi.sonrada off ne zaman bitecek bu hamilelik.dediz yaaa.gikim cikmad hic biseyden sikayet etmedim.edincede boyle oldu
Ne okuzmus yaaa
lilacsofie tahin helwasi mi ufff kisir da dediler bugun bi de dere otlu arpa sehriye salatasi allahhhhh tutmayinbeni amma yerim ya....bende dedim nortstara kendimden ornek wersim kapilarin kilitlerini esime yaptirdim we insan oldugunda emzirmek zorunda kalirsam ben kapimi kapar giderim mudehale etmeyin die de anneme ve esime tembihledim....cunku bu kaynana modeli war ya etrafimdaki her kes o tip benim....onlar gidince oturup agliom suan bile o halde dusunemiorum kendimi...o yuzden onlemi alicam kendim kizim we sutum icin mecburum buna....ayip terbiesizlik bilmem ne die die hamile halimizi idare etceklerine biz onlari idare ediiz zaten...
lilacsofie tahin helwasi mi ufff kisir da dediler bugun bi de dere otlu arpa sehriye salatasi allahhhhh tutmayinbeni amma yerim ya....bende dedim nortstara kendimden ornek wersim kapilarin kilitlerini esime yaptirdim we insan oldugunda emzirmek zorunda kalirsam ben kapimi kapar giderim mudehale etmeyin die de anneme ve esime tembihledim....cunku bu kaynana modeli war ya etrafimdaki her kes o tip benim....onlar gidince oturup agliom suan bile o halde dusunemiorum kendimi...o yuzden onlemi alicam kendim kizim we sutum icin mecburum buna....ayip terbiesizlik bilmem ne die die hamile halimizi idare etceklerine biz onlari idare ediiz zaten...
idrarda protoin ne demek ne gibi durumlarda bakilan neden kaynakli bisi.....simdi nasilsin canim cihazin war mi kendin takip edebilio musun...cok gecmis olsun...
bence sen bi dok icini de rahatla hem yaz hem agla burdayiz bak olmedik daha....ne die kendine sikinti ediosun....kendi ewinde hamile bi insani huzur bulmamasi ve buna wesile olanlari allah gorsun diorum...tansiyonunu yabana atma bak nurgulalperinde tansiyondan basladi anladigim kadari ile.....zatn risklisin her yerden bi de tansiyon etkisi yasatma kuzuya.....ve lutfen uzat ayaklarini dinlen....ya hasta olan kocasi kadin nezaketen senin elinden tutmali ewini actigin icin neyse gerilmeyelim .......sen anladin beni)))
Saol canim. Bikacgundur tansiyonum yukseldi ve inmiyor tam tersi yukseliyor tansiyonum 15/10 larda....idrara baktilar protein cikti... gebelik zehirlenmesi belirtisiymis..beraberinde bas agrim gözde kararma ve ellerimde sislikte var...yarin sabah tekrar idrar tahlili birakicam.. en fazla bebegi erken alma ihtimalleri var hayirlisi olsun... bebisim 3 kiloyu gecmis kendini kurtarir insallah
peki o kayisi kuru mu olucak yasmi...aktardan aldigimiz kayisidan komposta yapsak oluo mu normali nerde bulcazO kadar cok dogum hikayesi okudum ki dogurmadan cokbilmis oldum
Aklimda kalanlardan bazilari:
Dogumu tetikleyen seyleri papatya gibi yurtdisi da yasayan biri 42lere kalmamak icin yapmis, eskiden hamilenin sancilari kesilince ayaklarini sicak suya koyarlarmis. Ayaklarini sicak suya koymus, ananas dogum sancilarini tetikliyomus ananas yemis, bide sık sık esiyle birlikte olmus. Yani bi kere birlikte olmak yetmeyebilir
Sezeryanlilarin gaz cikarma mevzu icin de sezeryandan onceki gün ve dogumdan sonra kayisi kompostosu
Bebegin kanala inmesi icin bol bol merdivenden inme, cikmadan nasil incez derseniz cözümü asansorde bulmuslar, asansorle çıkıp hoppidi hoppidi ineceksin, sen indikce o kanala hop hop inecekmis
Ofertanin kaygisizlarina gıcık oluyodum simdi bide northstarin kaynanasi cikti, siz adresleri bi verin bakim
Northstar canim o cadiya hatirlat bebegin midesi senin koca gobegin gibi degil bilye kadar midesi var ona simdilik iki yudum da yetiyo, seni doyurmiycam ben sagmal inegi degilim sütüm yavruma yetiyo de
ewet ben de sizlerden duydukca etrafimda da bu denli insan olunca cozumu kendim yaratmakta buldum...suan zate elimde bisi gelmio kizima kendime dogum seklime falann bari kumanda edebildigime edimÇok iyi yapmıssın hazırlıkları şimdiden yapmakla. İnsan ilk tecrübede bu emzirme olaylarının bu hale gelebileceğini bilmiyor.
Ben de çok sıkıcı günler geçirdim maalesef oğlumda, o yüzden çok iyi bilirim off off...
Saol canim. Bikacgundur tansiyonum yukseldi ve inmiyor tam tersi yukseliyor tansiyonum 15/10 larda....idrara baktilar protein cikti... gebelik zehirlenmesi belirtisiymis..beraberinde bas agrim gözde kararma ve ellerimde sislikte var...yarin sabah tekrar idrar tahlili birakicam.. en fazla bebegi erken alma ihtimalleri var hayirlisi olsun... bebisim 3 kiloyu gecmis kendini kurtarir insallah
O kadar cok dogum hikayesi okudum ki dogurmadan cokbilmis oldum
Aklimda kalanlardan bazilari:
Dogumu tetikleyen seyleri papatya gibi yurtdisi da yasayan biri 42lere kalmamak icin yapmis, eskiden hamilenin sancilari kesilince ayaklarini sicak suya koyarlarmis. Ayaklarini sicak suya koymus, ananas dogum sancilarini tetikliyomus ananas yemis, bide sık sık esiyle birlikte olmus. Yani bi kere birlikte olmak yetmeyebilir
Sezeryanlilarin gaz cikarma mevzu icin de sezeryandan onceki gün ve dogumdan sonra kayisi kompostosu
Bebegin kanala inmesi icin bol bol merdivenden inme, cikmadan nasil incez derseniz cözümü asansorde bulmuslar, asansorle çıkıp hoppidi hoppidi ineceksin, sen indikce o kanala hop hop inecekmis
Ofertanin kaygisizlarina gıcık oluyodum simdi bide northstarin kaynanasi cikti, siz adresleri bi verin bakim
Northstar canim o cadiya hatirlat bebegin midesi senin koca gobegin gibi degil bilye kadar midesi var ona simdilik iki yudum da yetiyo, seni doyurmiycam ben sagmal inegi degilim sütüm yavruma yetiyo de
Doyulmaz ki onları sevmeye... Şöyle bayram seyran olsa, sofralar kursam, kapılar çalsa arka arkaya, çocuklar torunlar gelinler damatlar boy boy dizilse:)))) off işte hayatın keyfi:))
merhaba arkadaslar
resımde kızıma yaptıgım buzdolabı magnetlı sus var mevlutte dagıtılacak eger hastane yada mevlut ıcın dusunursenız tanesı 75 kurus 3 gunde teslım edıyoruz ozelden msj atabılırsınız ıyı aksamlar dılıyorum
Eki Görüntüle 1078599
hihii çok tatlısın vereyimmi adresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?