2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

aynı şeyleri bende istiyorum, daha şimdiden gelen giden miafirleri dert etmeye başladım,
Yapacağım ikramları planlıyorum off doğuralım bir an önce şu stres bitsin

kızlar benim göbeğim biraz aşağı indi, dışardanda farkedenler oldu.
Az öncede göbek deliğimin içine çöktüğünü gördüm yani dışarı pörtlemiş gibi durmuyor artık.
Sizde ne gibi değişiklikler var.

Cok sagol canim alirlarsa suni sanci vererek normal ile alirlar... ama henuz belli degil insallah yarinki tahliller iyi gecerde buna gerek kalmaz...
Hastanede kalabilirsin dedi doktor kalmasanda agrin oldugu gibi gel dedi... kalma geregi duymadim hastane 5 dk uzaklikta bize... ama eve geldigim gibi korkudan hastane cantami hazirladim bugun

Ahh lilacsofia arkadasim ne guzel yazmissin.ustune soylenecek soz yok.
Ac gozluluk yapip hicbizaman cirkin olmadim.ama dedigin gibi asaletten onurdan boyle davrandikca karsiliginda haketmedik muamele ile karsilasabiliyorsun.
Bir yengem var gece 2 de regl olsun kocasini yollayip tatlinin kralini aldirir.
Yada regl zamanlarinda gebe gibi olmadik seyler isteyip kocasini arayislara yollar.
Hic boyle olamadim.acirim uzulurum ben.
Ama boyle olmamak gerekirmis.bugun gordugum muamele bunu teyit ediyor :26:m

Klasik gelicek ama ben nane limonla iyilesmistim... ve tabiki elma cayida ise yaramisti zencefil ile elma cayini kaynatip 1 kasik balla icmistim...

Cok guzel yazmissin canm Benim bebisi insallah suni sanciyla almalarina gerek kalmazsa bende bu sicak suyla ananasi deniycem gelsin artik bebisler

Dun neredeyse butun gunum hastanede gecti yuksek tansiyon ve idrarda cikan proteinden dolayi... tansiyonum 6 defa ölculdu hepsinde dahada yukseldi en son ebe birdaha bakmasam daha iyi olucak dedi pes etti ve birakti... 2 tup kan aldilar organlarima zarar verip verilmedigine bakmak icin oda temiz cikti...
2. kez bebisimi ultrasyonda gördum haftasiyla uyumlu 3150 grammis
catal dedikleri seye yatirildim acikligim varmi yokmu diye kontrol etti.. ve yoktu... ama sancim cikti nst de...ve dogum yakinmis

bebisin acilen alinmasi gerekebilirdi ama gerekmedi sukur.... simdilik tansiyon ve idrardaki protein sorunu var bakalim yarin ne olucak...
insallah en azindan bugun alinmasin diye dua ettim hep cunki hastane cantamiz bile hazir degildi
Duam kabul oldu yarin sabah yine kontrole gitmem sartiyla eve gönderildim geldigim gibi önce temizligimizi yaptik esimle sonra hastane cantamizi hazirladik... malesef siparis ettigimiz büyromuz henuz gelmedigi icin ust uste diziverdim Bebisimin gardirobuna cicilerini.... Sirkeli suyla silinicek esyalari sildim Bestekiz sagolsun önermisti
Yarinda olurda bebisi alabiliriz deseler ki insallah demezlerr... ama deseler buyrun hazirim diycem
Bunlar da bebisimin biten hazirliklari [/COLOR]

Kızlar ben hala hastanedeyim pazartesi çıkarım heralde çok şükür iyiyimde ufak tefek sızlama oluyo oda kalkarken sadece... tansiyonda doğumla birlikte uçmuş gitmis
Tek sıkıntım daha bebeğimi göremedim hafta sonu göstermiyolarmış pazartesiye kadarda bilgi yokmuş eğer pazartesi çıkartmazlarsa görebilirmişiz sütte istemiyolar nasıl iş anlamadım gitti doğummu yaptım ne yaptım belli değil ne zormuş insanın hemen bebeğini görememesi bir yandan alperide özledim bu öğlen gelcek paşamda onu görebilicem

Papatya kendini hiç sıkma muhtemelen senide hemen doğuma alırlar inş salıkla yavrunu kucağına alırsın

Norhstar o karıyı boğasım geldi Allah sana sabır versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nurgül dogum yapmışsın hayırlı olsun canım masallah allah hayırlı uzun ömürlü eylesin ins..kuzunu göremedim yazmışsın kuvoze mı girdi canım ben okuyamadim gecmisi yetişemiyorum artık masallah bize :)

Canım inşallah biran önce alırlar bebişi, ikiniz de sağlıkla kavuşursunuz. Artık gebeliğin sonları, o kendini dışarıda çok daha hızlı toparlayacak. Böyle belirtilerle heran yüreğin ayakta, endişeyle dayanamazsın ki.

Çok geçmiş olsun dayan canım en kısa zaman da kavuşacaksınız inşallah. Haber alınca bizi de iki satır yaz canım meraktayız...

evet bacılarım
dun cok yoruldum gece ıyı bır uyku cekerım derken gram uyumadım...

catımın acılmasını katır kutur sesleri eşliğinde, çok değil ama sağlam bır agrıyla gece boyunca bacaklarımı kendıme cekmeyı akıl ederek yaşadım...

bır yandan gelıyor dıye sevınıyorum dıger yandan "ah be yavrum acaba gece mı geleceksın" dıye soylenıyorum kendımce..

bır de sezeryanla dogum yapan annelere özenır oldum son son.. ne guzel bdt sı benden sonra olanlar bıle aldı kucagına yavrusunu..

plansız olmak -beklemek- canımı sıkıyor ..

bu hafta ızne cıktım artık bol yuruyus bol hurma.. hayırlısıyla acısız sancısız doğsun yavrum :)

sizi de takıp edemedım kac gundur.. kusura bakmayın.

Ben de uykusuzgillerden... Dün ebemizle konustuk, 42 ye kdr bekleyeceğiz dedi... Artık öyle bir şey olursa, burada siz bana telkin verirsiniz sabır diye... :)))) hep kendi kendine tekrarlıyorum, ne zaman gelmek isterse bebişim o zmn gelir diye ama işte her gün, bugun olur mu acaba diye kalkıyorum ne yalan diyeyim...neyse bugun pazar, kocamla son basbasa gecirecegimiz günler, uyansın gezmeye götür beni dicem, söyle beyimin arabasında hamile kadını gazdirsin azcık

aynı seyı bende gecırdım aklımdan.. sahıle goturse benı kahvaltı ısmarlasa canım kocam..

ınsalllah 42 yı gormeyız canım ya.. ben en gec haftaya doguracakmısım gıbı planlar yapıyorum.. hele dun geceden berı kesılmeyen çatı agrısından sonra emınım! bu hafta bıle yapabılırım.!

sen yne de o kadar ıplerı bebışine verme bence arada bır "hadı bakalım gelmeye hazırlık yap bakayım ! hop 1 2 3 !" falan diye konuş bıseyler soyle
nolur nolmaz ) ben dıyorum valla "hadı annecım gel " falan ... çağırıyorum yanı sen de cagır canım benden soylemesı

hurmayla yuruyuse baslayacagım yarın.. bı arkadaşta sıcak suyla ananas demış.. evde kuru ananas vardı ondan da atarım 1-2 tane.. işte bıttı gıttı :)

sonra doguma ınsallah :)

gece gelmese de aksama dogru gelse super olur aslında.. ya da gunduz erkenden boyle sessız sakın olsun ortalık trafık olmasın.. patırtı sevmıyorum.. kısmet artık.. hayırlısı neyse o olur tabı ama benım yıne de ısteklerım bu yonde :))

Canım bana da lilacsofie yardımcı oldu sagolsun... Gozbebeğim ile gorustum ancak onlar cumartesi de calısabilecek bir bakıcı bulamadılar maalesef, bir de bana turk bakıcılar biraz burnu havada geldi...belki bnm sanssızlıgımdır bilemiorum. Ama ben hem cmtesi calısabilecek, hem de gerektigi zmn bizimle tatile fln da gelebilecek birini aradım. Bizim burada göztepe danısmanlık var, orada ikş cok uygun aday buldum, birini sectim. Hemen işe baslamaya ihtiyacı oldugu için baslattım. Simdilik bana bakıyor, ev işlerini yapıyor fln. Turkmen benim buldugum bakıcı. Bir arkadasım var, bakıcı olarak iş arıyor demişti dün ama senin görüşmen gerekir, kim içine sinerse...lilacsofie daha tecrübeli bu konuda... Ben ilk defa böyle birini sectim ve işe baslamadan tam olarak anlayamayacagımı gördüm, yani her türlü bir risk alıyorsun...kısmet bir yerde...ben tcrübedi ve referansı olsun istedim, eski calıstıgı evin hanımından referans aldım. Umarım sen de uygun birini bulutsun, zormus bu işler

Evet haklısın gel bebişim diye konusma zamanıdır artık

Biz memeliler genelde gece dogururmusuz, ebemiz öyle söyledi,o yuzden ben de hep gecelere hazırladım kendimi ama belli de olmuyor tabi

Bir de pilates topunun üstünde hafif zıplamaya basladım, yuruyus zor geliyor nedense düsecek gibi bir his var, bebiş baya asagıda..tabi bu benim tembelligime bulduggum kılıf da olabilir

Gecmis olsun canim zehirlenme degildir umarim. İyi ki gitmissin tekrar ebeye

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sonunda hazirlamissin cantani:) esyalariniz pek cici olmus. Vaktiyle gelsin de kullansin minnos
Bu arada da ultrasona girmen iyi olmus sanki:) yuzunu gorebildin mi? Heyecanlanmis olmalisin:)

Gez beyinin arabasinda tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…