3 yıl çok değil mi canım? Ben yaparsam, "aaa dikkatsizlik olmuş" arkasına sığınıp 6 ay sonra yapalım derim:)))))
bu butun sacmaliklar bitmis mewlut bitmiss gelenler azalmis hawa isinmis kizimi arabaya atip sikirr sikirrr gezmek onla kahwalti etmek 1 aylik olsa yeter hersey duzene girmis olur heralde aksam babamizida alip ewe donsek onu uyutsam sonra sofra kursam of of....cok mu yani cok mu....bi bitsin istiorum artik yeter diorum bide bitmesin istiorum cok zewkli gunlerimde oluo hamis hamis ....pek kiymetliyim bole kocamin gozunde babamin gozunde kardesimin gozunde...kardesim erkek buraya girip bana foto eklio size gosterim die uniwersitede dusunun artik.....ama hareketler agrilar koca gobek faln araya girdimi de keyfim kacio....suan mesela sizlerin anlattigi gibi karnim hepsi tas gibi bende kisim kisim olurdu ama sizde oldugunu bildigim icin saadece suresine dikkat ediorum....azcik kilodumu islandi istemsizce suyum gelse bukadar az olmazdi die dusunuorum....hem kasilma hem istemsizce bir su dogurcam mi acaba ...ne kadar relaksim sanki siselerce pasiflora almis gibi dogum rahatligimi coktu acaba heyooo heyoooo ( beni bu kadar relaks bulamazsiniz keyfini cikarin )
Cok sagol canim alirlarsa suni sanci vererek normal ile alirlar... ama henuz belli degil insallah yarinki tahliller iyi gecerde buna gerek kalmaz...peki o kayisi kuru mu olucak yasmi...aktardan aldigimiz kayisidan komposta yapsak oluo mu normali nerde bulcaz
ewet ben de sizlerden duydukca etrafimda da bu denli insan olunca cozumu kendim yaratmakta buldum...suan zate elimde bisi gelmio kizima kendime dogum seklime falann bari kumanda edebildigime edim)) biz sustukca tepemize cikiolrrr ayip mi terbiesiz mi derler iyy mi cekerler arkamizdan artik bikti 9 ay tezelerden bilmemkimlerden illah ettim...bir ii niyetli konusma yapmadi kimse...hepimize yani sadece bana degil....bari lohusaligimiz rahat gecsin...ama benim annem cok cewrecidir merak etmeyin cok aglarim size daha..sus kizim ayip aman kizim ne derler die die olan bana olur )
canim olur mu oyle sey o kendini kurtardi artik masallahi war annesi hic merak etme....normal dogum istemen disinda erken almalarinin bi sakicasi yok artik bilmiorum erkeni sezaryenlemi yapiolar orda normal icin sancimi weriolar...secme sansin olmadigi icin allah en hayirlisini wersin...canim dualrimz seninle....
Off çok sinir bozucu. İşte tüm bunlar bizim aza kanaat eden şımarık olmayan kadınlar olmamızdan. Geçen gün canım bir meyve çekti, hiçbir yerde bulamadım eşime bulursan sen al dedim, tamam dedi. Ablamla konusuyoruz bana demez mi, bu mevsimde artık o meyveyi istemek birşey değil, kolaysa ...... 'yı bulsun, alıştırma böyle kolaya, kötü örnek oluyorsun bizimkilere diye....... Tabii o şaka yaptı ama bir taraftan da olayın özü bu cidden. Çok mütevazi olma, gerçek sanırlar derler ya. Kendinde hiçbirşeye hak görmezsen de, gerçekten hakkın yok oluyor bir süre sonra
Klasik gelicek ama ben nane limonla iyilesmistim... ve tabiki elma cayida ise yaramisti zencefil ile elma cayini kaynatip 1 kasik balla icmistim...O kadar sakinmama ragmen sifayi kaptim.bende..bogazimda acaip bi yanma hissi burnum tikali..hapsirip duruyorum vede cok korkuyorum beebgime bisi olcak diye..kizlar zarari olurmu acaba sizler neler yaptiniz hastalaninca..doktora gitmek istemiyorum.cunku burasi kucuk bi ilce acile gitsem.simdi yeni mezunlarla doludir guvenipte ilac icemem verdikleri insallah kolay atlatirim yaaa cok uzgunummm
O kadar cok dogum hikayesi okudum ki dogurmadan cokbilmis oldum
Aklimda kalanlardan bazilari:
Dogumu tetikleyen seyleri papatya gibi yurtdisi da yasayan biri 42lere kalmamak icin yapmis, eskiden hamilenin sancilari kesilince ayaklarini sicak suya koyarlarmis. Ayaklarini sicak suya koymus, ananas dogum sancilarini tetikliyomus ananas yemis, bide sık sık esiyle birlikte olmus. Yani bi kere birlikte olmak yetmeyebilir
Sezeryanlilarin gaz cikarma mevzu icin de sezeryandan onceki gün ve dogumdan sonra kayisi kompostosu
Bebegin kanala inmesi icin bol bol merdivenden inme, cikmadan nasil incez derseniz cözümü asansorde bulmuslar, asansorle çıkıp hoppidi hoppidi ineceksin, sen indikce o kanala hop hop inecekmis
Ofertanin kaygisizlarina gıcık oluyodum simdi bide northstarin kaynanasi cikti, siz adresleri bi verin bakim
Northstar canim o cadiya hatirlat bebegin midesi senin koca gobegin gibi degil bilye kadar midesi var ona simdilik iki yudum da yetiyo, seni doyurmiycam ben sagmal inegi degilim sütüm yavruma yetiyo de
Saol canim. Bikacgundur tansiyonum yukseldi ve inmiyor tam tersi yukseliyor tansiyonum 15/10 larda....idrara baktilar protein cikti... gebelik zehirlenmesi belirtisiymis..beraberinde bas agrim gözde kararma ve ellerimde sislikte var...yarin sabah tekrar idrar tahlili birakicam.. en fazla bebegi erken alma ihtimalleri var hayirlisi olsun... bebisim 3 kiloyu gecmis kendini kurtarir insallah
Kızlar ben hala hastanedeyim pazartesi çıkarım heralde çok şükür iyiyimde ufak tefek sızlama oluyo oda kalkarken sadece... tansiyonda doğumla birlikte uçmuş gitmis
Tek sıkıntım daha bebeğimi göremedim hafta sonu göstermiyolarmış pazartesiye kadarda bilgi yokmuş eğer pazartesi çıkartmazlarsa görebilirmişiz sütte istemiyolar nasıl iş anlamadım gittidoğummu yaptım ne yaptım belli değil ne zormuş insanın hemen bebeğini görememesi bir yandan alperide özledim bu öğlen gelcek paşamda onu görebilicem
Papatya kendini hiç sıkma muhtemelen senide hemen doğuma alırlar inş salıkla yavrunu kucağına alırsın
Norhstar o karıyı boğasım geldi Allah sana sabır versin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet bacılarım
dun cok yoruldum gece ıyı bır uyku cekerım derken gram uyumadım...
catımın acılmasını katır kutur sesleri eşliğinde, çok değil ama sağlam bır agrıyla gece boyunca bacaklarımı kendıme cekmeyı akıl ederek yaşadım...
bır yandan gelıyor dıye sevınıyorum dıger yandan "ah be yavrum acaba gece mı geleceksın" dıye soylenıyorum kendımce..
bır de sezeryanla dogum yapan annelere özenır oldum son son.. ne guzel bdt sı benden sonra olanlar bıle aldı kucagına yavrusunu..
plansız olmak -beklemek- canımı sıkıyor ..
bu hafta ızne cıktım artık bol yuruyus bol hurma.. hayırlısıyla acısız sancısız doğsun yavrum :)
sizi de takıp edemedım kac gundur.. kusura bakmayın.
Ben de uykusuzgillerden... Dün ebemizle konustuk, 42 ye kdr bekleyeceğiz dedi... Artık öyle bir şey olursa, burada siz bana telkin verirsiniz sabır diye... :)))) hep kendi kendine tekrarlıyorum, ne zaman gelmek isterse bebişim o zmn gelir diye ama işte her gün, bugun olur mu acaba diye kalkıyorum ne yalan diyeyim...neyse bugun pazar, kocamla son basbasa gecirecegimiz günler, uyansın gezmeye götür beni dicem, söyle beyimin arabasında hamile kadını gazdirsin azcık
Lilacsofie bakiciyi cok zor buldugunu biliyorum, benimde bakici bulmam gerekiyor simdi, senden ve psikologanne'den ricam bakicilarinizi nasil buldunuz veya daha onemlisi belki bakicilarinizin onerecegi kendi arkadaslari var midir?
Gozbebegim net diye bir ajanstan bahsetmistin sanirim, ordan da bakacagim
aynı seyı bende gecırdım aklımdan.. sahıle goturse benı kahvaltı ısmarlasa canım kocam..
ınsalllah 42 yı gormeyız canım ya.. ben en gec haftaya doguracakmısım gıbı planlar yapıyorum.. hele dun geceden berı kesılmeyen çatı agrısından sonra emınım! bu hafta bıle yapabılırım.!
sen yne de o kadar ıplerı bebışine verme bencearada bır "hadı bakalım gelmeye hazırlık yap bakayım ! hop 1 2 3 !" falan diye konuş bıseyler soyle
nolur nolmaz) ben dıyorum valla "hadı annecım gel " falan ... çağırıyorum yanı sen de cagır canım benden soylemesı
hurmayla yuruyuse baslayacagım yarın.. bı arkadaşta sıcak suyla ananas demış.. evde kuru ananas vardı ondan da atarım 1-2 tane.. işte bıttı gıttı :)
sonra doguma ınsallah :)
gece gelmese de aksama dogru gelse super olur aslında.. ya da gunduz erkenden boyle sessız sakın olsun ortalık trafık olmasın.. patırtı sevmıyorum.. kısmet artık.. hayırlısı neyse o olur tabı ama benım yıne de ısteklerım bu yonde :))
Saol canim. Bikacgundur tansiyonum yukseldi ve inmiyor tam tersi yukseliyor tansiyonum 15/10 larda....idrara baktilar protein cikti... gebelik zehirlenmesi belirtisiymis..beraberinde bas agrim gözde kararma ve ellerimde sislikte var...yarin sabah tekrar idrar tahlili birakicam.. en fazla bebegi erken alma ihtimalleri var hayirlisi olsun... bebisim 3 kiloyu gecmis kendini kurtarir insallah
Dun neredeyse butun gunum hastanede gecti yuksek tansiyon ve idrarda cikan proteinden dolayi... tansiyonum 6 defa ölculdu hepsinde dahada yukseldi en son ebe birdaha bakmasam daha iyi olucak dedi pes etti ve birakti... 2 tup kan aldilar organlarima zarar verip verilmedigine bakmak icin oda temiz cikti...
2. kez bebisimi ultrasyonda gördum haftasiyla uyumlu 3150 grammis
catal dedikleri seye yatirildim acikligim varmi yokmu diye kontrol etti.. ve yoktu... ama sancim cikti nst de...ve dogum yakinmis
bebisin acilen alinmasi gerekebilirdi ama gerekmedi sukur.... simdilik tansiyon ve idrardaki protein sorunu var bakalim yarin ne olucak...
insallah en azindan bugun alinmasin diye dua ettim hep cunki hastane cantamiz bile hazir degildi
Duam kabul oldu yarin sabah yine kontrole gitmem sartiyla eve gönderildim geldigim gibi önce temizligimizi yaptik esimle sonra hastane cantamizi hazirladik... malesef siparis ettigimiz büyromuz henuz gelmedigi icin ust uste diziverdim Bebisimin gardirobuna cicilerini.... Sirkeli suyla silinicek esyalari sildim Bestekiz sagolsun önermisti
Yarinda olurda bebisi alabiliriz deseler ki insallah demezlerr... ama deseler buyrun hazirim diycem
Bunlar da bebisimin biten hazirliklari[/COLOR]
Eki Görüntüle 1078724 Eki Görüntüle 1078725 Eki Görüntüle 1078726 Eki Görüntüle 1078727 Eki Görüntüle 1078728 Eki Görüntüle 1078729
Ben de uykusuzgillerden... Dün ebemizle konustuk, 42 ye kdr bekleyeceğiz dedi... Artık öyle bir şey olursa, burada siz bana telkin verirsiniz sabır diye... :)))) hep kendi kendine tekrarlıyorum, ne zaman gelmek isterse bebişim o zmn gelir diye ama işte her gün, bugun olur mu acaba diye kalkıyorum ne yalan diyeyim...neyse bugun pazar, kocamla son basbasa gecirecegimiz günler, uyansın gezmeye götür beni dicem, söyle beyimin arabasında hamile kadını gazdirsin azcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?