2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Eline sağlık hazırlamışsın ne güzel sıra bebekte o da geliyo annesi az kalmış az sabır :))

Hadi ya daha görremedin mi hiç ailen görebiliyor mu inş tez zamanda sağlıkla kıcağına alır evinize gidersiniz canım

Ins.42 lerden once kucaklariz yavrulari.ben o kadar bekleyebilirmiyim bilmiyorum.sahsi olarak sabirsizimdir.dr da 40 dan sonra icerde kalmasi riskli demisti.bi kez daha derse aklina uyup masaya yatmaktan korkuyorum

Benim esimde sisari cikma konusunda cok sacma davraniyor.bugun annemlerle ailece piknige gidelim dedik.gecen haftada gitmistik cok iyi geldi.kiyameti kopardi.sen artik karni burnunda hamilesin boyl eseylerden uzak durmalisin.tehlikeli diyip duruyor.
oda yetmezmis gibi hamileligimin basindan beri dogumdan sonra 40 gun evden disari cikmayacaksin, bebek olunca sen gezmeyi unut.bitti artik falan hergun papagan gibi tekrarlayip sıkıyor beni.

oysa ben calusan bir kadinim.herzaman aktif hayatim ve sosyalnhayatim olmustur, boyle tehdit edilmek simdiden kara kara susunduruyor beni.

Bazen heyecanlandiriyor bide topisler yaa heyecanlandiriyorsan gel dimi ne beklion.,.Bazen konusuyorum ben oglusum benim cok ozledim seni merak ediyorum digiyorum bak babanda sabirsizlaniyor sakin bizi cok bekletme tamm mi die konusuyorum.Hergun belirti veriyor ama cok nazlilar simdikilerdeYazdiklarinida denemek gerek tabii simdiden baslasammi. Acaba 39'un sonuna yetisiriz belki cok uzasinda istemiyorum 41 falan.,.off nezaman istiyosa ozaman gelsin harbiden cok heyecanlaniyorum yaa.,.

iyide yaz bebeği bizimkiler ne olacak çıksak yani 40 gün kimse benide evde tutamaz bunalırım çatlarım ben.

iyide yaz bebeği bizimkiler ne olacak çıksak yani 40 gün kimse benide evde tutamaz bunalırım çatlarım ben.

Aynen canim 40 gun asla evde duramam.zaten doktora.gitme isi.mutlaka.olacaktir.annedede bebektede.allah saglik versin.ama gitmisken hemen eve gelmem.:)
bakalim ilk anne babaligimiz.olacak kismetse.bizi daha dogrusu zavalli beni neler bekliyor allah bilir.

valla 2 gun ust uste evde duramıyorum dogum iznine ayrılalı komsuyla hemen hemen hergun yuruyup geliyoruz.40 gun evde depresyona gireriz ay.

Gunaydinnn :)

PAPATYAA
Hayirlisiyla kucakla insallah yavrunu..
Hazirliklarda bitmis ne guzel olmus hersey,guzel gunlerde saglikla kullanin insallah :))

40 gun evde kalmak mi :))
Valla herkes baski yapip 'annelik huznunu' depresyona cevirmeye kararli gb gorunuyor lohusalara :))
iziiinn vermeyiiinn :) onlarin gorevi bizi simartmak sadece :)))

bu soylemleri eşiniz biryerlerden öğreniyor olmasın.. 40 gun dışarı çıkmamak imkansız.doktor kontrolunuz illaki olacaktır...ben kuafore bile gitmiştim ... geceleri uzun dışarda kalma bide geceleri uzaklara karanlıklara bakma derler okadar bebişin kıyafetlerini dışarda kurutuyorsan ikindiden sonra dışarda bırakma derler bide..onun haricinde kendinizi iyi hissetiğiniz derece bebekte huzurlu olduğu surece gezebilrsiniz...
zaten mayıs ayı polen ayı bi guneş bi ruzgar aman uşutmesin diye vazgececeksiniz.

Kızlar daha önce konuşulmuştur kesin ama bulamadım isim konusunda hala kararsızım bir iki öneri yapabilir misiniz? :18:

34+4 um bebegin az gareket ediyo dunden berri.persenbe dojtordaydim bi sorun yok.fakat tansiyonum 14 8 falab cikiyo onumla hareketler bi alakasi varmidir

Kızlar daha önce konuşulmuştur kesin ama bulamadım isim konusunda hala kararsızım bir iki öneri yapabilir misiniz? :18:

Cinsiyeti ne canım. Benimki erkek adi deniz olacak. Ben pek modern isimleri sevmiyorum. Erkeklerde çınar. rüzgar gibi isimler hoşuma gidiyor. Senin kiz mi erkek mi

Biz hamileyiz herkes bizi anlasin istiyoruz ama erkeklerde nasil bi sorumluluk psikolojisi oldugunu dusunmuyoruz, sen piknige rahatlamak hava almak gözüyle bakiyosun ama esin gittigin her yere ordan hastaneye nasil yetisirim gözüyle bakiyo dogal olarak. Sana da onun sorumluluk acisindan bakmadigin onu anlamadigin icin kiziyo olabilir.

40 gün disari cikmama mevzusunu bence simdi hiic dilinize dolayip stres yapmayin, sartlar ne getirecek bakalim. Simdi geziceeemm diye tepinirken o zaman emzirme lohusalik gaz misafirler derken buldugunuz her firsatta kendinizi kedi gibi mayismis uyuyo bulabilirsiniz. Arkadasim dogum yapali yaklasik üç ay oldu, oncesinde yillarca calismis sosyal birisi ama simdi yillarin acisini cikarircasina bütün gün bebisiyle yatiyor kedi gibi mayisiyor resmen alt katimda oturuyor, onceden iki gün birbirimizi görmeden gecmezken simdi bazen bir hafta göremiyorum, bi bakiyorum bebek büyümüs degismis
Yada simdi gezmeyi unuuutt diyen esiniz sizi cok bunalmis daralmis lohusa psikolojisinde görünce hadi gel bi hava alalim acilirsiniz diye kendisi teklif edebilir, arti bebeklerin kemik gelisimi icin gunese ihtiyaci var. Yada gitmeniz gereken yerler olur, sartlar o zaman ne gerektirir bilemeyiz ki..
Ama simdiden 40 gün cikardin cikmazdin tartisma baslarsa is inada binebilir, dogumdan sonra da acisini biz cekeriz.. sessiiiizz sessiiizz olalim bordo bereli askerler gibi isimizi caktirmadan götürelim

Evet bazi arkadaslar dogum hikayemi sormustu bebisle ancak yazabiliyotum gerci sezeryanda hersey planli hikaye pek yok ama
16 si carsamba sabahi esimle beraber sabah 06. 3o da dustuk yollara evdeki kuzumu birakmak zor oldu aksam cok aglamistim sabah aglamadim ama duami ettim kizimi kokladim rabbime emanet ettim ikimizide sonra esimle yola ciktik yolda annemleride aldik sonra yolun yarisinda annemlerin aracina gecmek istedim neden bilmiyorum:26:esimde sasirdi neyse hadtaneye gittik odama ciktik guzelce dogum sonrasi geceligimi iccamasirimi terligimi cikardim baygin olursam bunlari giydirin diye tabi makyaj cantami ve tacimi unutmadimm oglusumun kiyafetlerini hemsireme verdim sonra oglusumun sekerlerini yerlestirdim odaya gayet planliydim dagitmayin odamizi deyip indim ameliyathaneyecesim asagi kadar geldi sedyenin yaninda tam ameliyathaneye girerkennkostu bikere opeyim diye ben agladim o agladi
Zevzek beni heyecanlandirdi daha onemlisi makyajim bozuldu
Neyse girdik anestezi doktorum dpinal yapacagini soyledi diger yontemleride anlatti hemde basimi yuzumu oksayarak sonra guzellervguzelibdoktorum geldi birkac dk icinde yavrumun sesi geldi silip verdiler yanagima tombik ablssi gibi bi oglann aa agzi cokmu buyuk dedim orada guldu herkes sonra kusumu cikardilar odamiza beni dikmeye basladilar iste ben orda bir yanmaya basladim su ve tatli istiyorum diye yalvardim en son limonataaa lutfen diye yalvariyordum sonra odama cikardilar ama o susuzluk hissi deli gibi ogluma bile bakamadim bikacsaat sonra doktorum bakti cok kotuyum cikalatali biskuvi ve meyve suyu verdirdi ben hoop kendime geldim kan sekerim dusmus heralde hemen makyajkandim suslendim oglusumla sevistik dikisim biraz buyuk bebisimin durusundan dolayi buyuk kesmisler sutum var fakat goguslerim ameliyatli ve uclari cok olmadigi icin emziremedim simdi ilacla sutu kesiyoruz ona cok uzuluyoRum boyle iste arkadaslar cektiginiz tum zorluklara degecek sabredim rabbim hepinize yasatsin hayirlisiyla bu duyguyu

Ay canım çok sevindim inanki Allah analı babalı büyütsün. Size bağışlasın :)

Ay canım çok sevindim inanki Allah analı babalı büyütsün. Size bağışlasın :)
Canim benim gogus uclarimda seninki gibi cokbyok kizimda yani ilk cocugumda emzirmek icin cok savastim ozellikle dag gogsumu hic ememiyordu ve donra o gogsum ileri derece mastit oldu mastit goguste sut birikmesiyle baslayan bir rnfeksiyon sonu amelitata kadar gitti benim tam 4.5 saat ameliyat oldum temizlefiler birikenleri benim madtit gecmeyince kac meme cerrahina gittim sutu kes dediler fakat kayinvalide o bu hatta annem sut sakir sakir kesilirmi vs sonuc kalp ameliyati gibi sirtima kadar dikis var ve 1yadina kadsr emdi degermiydi bukadar aciya yavrular icin herseye deger ama olmuyorsa tevekkul etmek lazim denem oki kimseye bakma tatlim sen elinden geleni yap ama doktorlarinla danisarak yap herseyi kimseyi sallama ozellikle kvalidenii bende cok cektigim icin yazmak istedim bak ogllumda uzuldum cok ama ilaca basladim sut kesmek icin tek derdimiz bu olsun Rabbimin koruyup besledigine sen istersen kus sutu ver dimi canim cok opuyorim seni ve yavrunu uzme kendini

kızlar zeytinyağı içmek doğumu kolaylaştırıyomuş annem doğuma giderken zeytinyağı iç dedi inanmadım araştırdım nette, kasları yumuşatıyomuş sizce doğrumudur ne dersiniz
Olabilir saniyorum cunku geneldr afedersinizde kabz olanlara icin derler yumusatiyor bagirsaklari die.Demmekki oyle ozelligide varmis.Denemek gerek.,.
3 yıl çok değil mi canım? Ben yaparsam, "aaa dikkatsizlik olmuş" arkasına sığınıp 6 ay sonra yapalım derim:)))))

Esim tutturdu sofrada 4 die.Bide annesinin yaninda bende altta kalmadim,ama ya dir bi sunu dogurimde digerini ozaman dusunuruz digiyorum.Benim de icimden dort geciyor ama bu hamilelikte cektiklerim biraz daha dusunduruyor aslinda.Oda dio tv de iki gunde doguruyorlar 8 ay gecti bi cocuk dgmadi yaa dedi.Bende dedim sende beni gondr film cekerim iki gunde bende dogururum die.Sunada bak aciyi ben cekeyim arkssini o dusunsun,.Banane haksizlik buuuu

valla 2 gun ust uste evde duramıyorum dogum iznine ayrılalı komsuyla hemen hemen hergun yuruyup geliyoruz.40 gun evde depresyona gireriz ay.

Bence de derim birilerine kulak asiyorlarmis gibi geldi bana ben esim soylemeden soyledim gezmek bi yana 30 gun gecsin on gunlugune annemin yanina kalmaya gidicem die bisi demesin artik onada depresyona girdim dayanamam ben.

Herkese merhaba arkadaslar . Bieaz onxe yi e acilden geldim hayat zehir oldu bana asla ve asla spinal anestezi yaptirmayin. Kafami kaldiramiyorum hergun serum yiyorum. Minicik bebegimu evde birakip gidiyorumbugun tekrar gorustuk anesrezi uzmaniyla eger dahada devam ederse operasyon yapabiluriz dedi. Ben mahvoldum gunler agrilarimin tarifi yok ne bebegimi emzirebiliyorum ne yemek yiyebiliyorum ne tuvalete gidebiliyorum yataga makum hale geldim. Beste kiz cabuk cabuk yaziyorum canim ilaclar tesiri gecince yatalaj insandan farksizim çünkü. Sana tavsiyem genel anestezi. Ameliyat cok guzel gecti bende taki spinal yan etkisini gosterene kadar. Hemsirelerden h...va diye biri var sakin ona igne vurdurtturma beni felc birakicakdi nerdeyse esra hemsire var kizi var kapali mukemmel bir hemşire aklinda olsun. Gözlüklü bir bayan. Emzirme icin surekli yardim iste en cok onda isime yaradilar. Onun disinda ben yataga sigamadim malesef alt tarafi cikarttirdim. Pek rahat degildi. Onun disinda aklima gelenler bu kadar sizden tek istegim bana cok dua edin kizlar yataga mahkum oldum kafami kaldiramiyorum Dua dua dua Allah' a yalvariyorum hergün

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm allah yardımcın olsun inşallah geçer dua edeceğim sana.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…