2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Bizde doktora geldik 2670gr olmuş paşa.şimdi nst de bağlıyız herşey normal dedi doktorumuz ancak şekerim yüksek gittiği için çok kızdı ani bebek ölümleri olurmuş son haftalar çok riskli dedi 38 .hafta olmadan almalıyız bebeği dedi .korktum birazda salmıştım yemek işini kendimi biraz frenlemeliyim yine.tansiyon 14/9 geçmezse sorun olmaz dedi takip edeceğiz onuda.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok uzuldum canim Allah yardimcin olsun canim ins.Rabbim en kisa surede sifa versin ins.

Ins.duzelirsin sen ve bebegin iyi olursunuz ins.canim dikkat et kendine.,.

Sıkıntısı olan arkadaşların Allah yardımcısı olsun şifa versin tez zamanda

Gayrt de güzel bi hikaye olmuş canım benim de sezeryan olacak heyecanlandım baya okuyunca hele eşinle ayrılışınız çok duygulu

Kizimda bende oyle.oldum epiduraldi ama oldum basagrisindan yavrumu kucagima alamadim bu spinaldi sukurler olsun hic agrimafi birazda yapana baglibheralde cok zor yasamis biri olarak cokbiyi anliyorum ama gececek cookkk guzel olacak hersey zor ama gecici bisey oyle bak canim

Allah yardımcın olsun cnm malesef kötü bir anestezi doktoruna denk gelirsen yanlış yerden girerse damara bu tür rahatsızlıklar oluyor inş çabucak atlatırsın.

Sagol canim senin hikayen cok daha guzel olur insallahhhh

bitanem az kaldi artik zor gunler geride kalicak.....tabiki tatli bir annesin sen kuzunuda dogurdun aslanlar gibi insallah senin kadar sansli oluruz daha ne beterleri war bunada sukur....hic morelini bozma sen sut yapici seler ye ic ki kucagina aldiginda catlayana kadar doyur sipayi ))) dualarimiz minik kuzunla...
bende hemen hayata atilmaktan yanayim...
canim cok mutlu bir hikaye cok pozitif cantami alip doguma gidesim war suan tutmayin beni yani....allahhh hepimize nasip etsin insallah...

cok tesekkur ederim zaman ayirdigin icin tatlim....bu saatten sonra hastane degistirmektense dr.mu razi etmege calismak genel anesteziye daha mantikli heralde....hemsire ici cok saskinim cahilmis saf kadin sikayet etseydin keske....can emanet edioz insanlara umurlarinda degil...diger arkadasta spinal olmus we ne kadar memnun bak yukarda sanirim bunun yapilan hizmet ile alakasi war...senin demet hanimdi dimi bide genel nie yapmadiki acaba hep genel yapio die duymustum....allah seni suan sinio tatlim hepsi biticek ve ah ah die anicaksin bu gunleri....tek yasadigin dert bu olsun dilerim...anestezici tekrar ne operosyon yapcakmis adam gibi yapsamis a en basinda dualarimizdasi tatlim hemde ailecek canimizdan biri gibi ic cekioz sana allahh baska dert wermesin tez zamanda sagligina kawustursun insallah...

sabahtan beri adet olcak gibi sancim war....kizim arada hareket etsede karnim tas gibi hep toplanio....sizce dr bi nst ye falan gitsem mi bilemedim bosa panik yapmaktan da yoruldum ve utandim artik ....dr 45 dk lik yolda ya sorun degil de iste sakinlessem mi acaba ne diosunuz...bi gariplik war ama bilemedim sabebini tarif edemiom....

herkese sağlık mutluluk dilerim arkadaşlar. doğum yapan arkadaşlar geçmiş olsun darısı başımıza sağsalim atlatsak hepi
iz inşllajh
çantamda eksiklerim var hala hastane çıkışı bir tane 10 parçalı koydum çantaya bir tane daha koyayım diyorum 56-62cm alsam çok mu kocaman durur acaba? 50cm doğsa mesela?

adet olacakmış gibi bir karın ağtısı amaçok şsiddetli değil ben de gittim böyle bi sebeple bişey çıkmadı kasılma belden kasıklara doğru giriyormuş adet olacak gibi hafif ağrı değil

adet olacakmış gibi bir karın ağtısı amaçok şsiddetli değil ben de gittim böyle bi sebeple bişey çıkmadı kasılma belden kasıklara doğru giriyormuş adet olacak gibi hafif ağrı değil

ya kizlar inanin ben de sabahtir semsert bir karin ve anlamsiz bi agriyla kivranyrm.adet agrisinin karinda toplanmasi gbi asiri rahatszlk verio ama arada gelip giden tarzda deil bicak kesigi gbi devam ediyo ben de bilemyrm bi gtsem mi doktora 36+3 oldk bgn.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gzün aaydın canım bebeğim haftasıyla uyumlu görnyor,benim bebek şekerim çok yüksek gitmediği hlde 3000 gr olmu,ama doktorumun umuruna degl. senin şekerin kaçlarda seyrediyorddu ttlım merak ettim.

Sabırsız erkekler!!! Onlar analarının karnında 2 gün mü durmuşlar:))))

Çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Hayret ettim doktor ve hemşirenin tecrübesizliğine, bir iğne burmak bu kadar mı zor(
Dua ettim senin için, inşallah hemen düzelir bufünleri unutursun.

Psikologanne, yardımcı bulmana çok sevindim inan kendim bulmuş kadar. İnşallah böyle güzel devam eder. Ben benimkinin gözünün içine bakıyorum vallahi, çok iyi çıktı...

Gazelle arkadaşım, bakıcı-yardımcı bulmak çook zor. Ben kaç türk denediysem çok olumsuz şeyler gördüm yaşadım. Sen nasıl birini arıyorsun bana bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışırım. Tanıdıkla, referansla bulma şansın yoksa muhakkak iyi bir ajanstan bulmalısın bence... Gündüzlü-yatılı, türk-yabancı, semt neresi vb?

offf canim yaaa hepimizde war sanirim hepsi birden olunca panik oldum 9..6 tansiyonum buyuk te kucukte dusuk geldi bana....uzaniorum simdi salak gibiyim...35+7 yani 36 bitirmis bulunmaktayim....dr.mla bi halt konusamadan doguma giricem sanirim cikinca konusuruz die de dalga gecicem ona......

Benim bebek biraz fazla kirmizi, Tekkik ettiler bisi yok, israrla sordum. Premature sayilabilir dediler. 38 haftalik bebek neredeyse. O yuzden 40 hafta sart. Ama tabi 3 hafta oncesi ile 1 kilo fark etigi icin 4 kilonun uzerine ciksaydi bebek nasil olurdu onu gercekten bilmiyorum. Saglikla gelsin de hep.

Son düzenleme:
gzün aaydın canım bebeğim haftasıyla uyumlu görnyor,benim bebek şekerim çok yüksek gitmediği hlde 3000 gr olmu,ama doktorumun umuruna degl. senin şekerin kaçlarda seyrediyorddu ttlım merak ettim.

Benimki yüksek ikinci saat bile140ın altına dşmüyor insülüne rağmen.bebek haftasıyla uyumlu sorun yok o açıdan ama şeker yüksek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…