Cok uzuldum canim Allah yardimcin olsun canim ins.Rabbim en kisa surede sifa versin ins.Herkese merhaba arkadaslar . Bieaz onxe yi e acilden geldim hayat zehir oldu bana asla ve asla spinal anestezi yaptirmayin. Kafami kaldiramiyorum hergun serum yiyorum. Minicik bebegimu evde birakip gidiyorumbugun tekrar gorustuk anesrezi uzmaniyla eger dahada devam ederse operasyon yapabiluriz dedi. Ben mahvoldum gunler agrilarimin tarifi yok ne bebegimi emzirebiliyorum ne yemek yiyebiliyorum ne tuvalete gidebiliyorum yataga makum hale geldim. Beste kiz cabuk cabuk yaziyorum canim ilaclar tesiri gecince yatalaj insandan farksizim çünkü. Sana tavsiyem genel anestezi. Ameliyat cok guzel gecti bende taki spinal yan etkisini gosterene kadar. Hemsirelerden h...va diye biri var sakin ona igne vurdurtturma beni felc birakicakdi nerdeyse esra hemsire var kizi var kapali mukemmel bir hemşire aklinda olsun. Gözlüklü bir bayan. Emzirme icin surekli yardim iste en cok onda isime yaradilar. Onun disinda ben yataga sigamadim malesef alt tarafi cikarttirdim. Pek rahat degildi. Onun disinda aklima gelenler bu kadar sizden tek istegim bana cok dua edin kizlar yataga mahkum oldum kafami kaldiramiyorumDua dua dua Allah' a yalvariyorum hergün
Ins.duzelirsin sen ve bebegin iyi olursunuz ins.canim dikkat et kendine.,.Bizde doktora geldik 2670gr olmuş paşa.şimdi nst de bağlıyız herşey normal dedi doktorumuz ancak şekerim yüksek gittiği için çok kızdı ani bebek ölümleri olurmuş son haftalar çok riskli dedi 38 .hafta olmadan almalıyız bebeği dedi .korktum birazda salmıştım yemek işini kendimi biraz frenlemeliyim yine.tansiyon 14/9 geçmezse sorun olmaz dedi takip edeceğiz onuda.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet bazi arkadaslar dogum hikayemi sormustu bebisle ancak yazabiliyotum gerci sezeryanda hersey planli hikaye pek yok ama
16 si carsamba sabahi esimle beraber sabah 06. 3o da dustuk yollara evdeki kuzumu birakmak zor oldu aksam cok aglamistim sabah aglamadim ama duami ettim kizimi kokladim rabbime emanet ettim ikimizidesonra esimle yola ciktik yolda annemleride aldik sonra yolun yarisinda annemlerin aracina gecmek istedim neden bilmiyorum:26:esimde sasirdi neyse hadtaneye gittik odama ciktik guzelce dogum sonrasi geceligimi iccamasirimi terligimi cikardim baygin olursam bunlari giydirin diye tabi makyaj cantami ve tacimi unutmadimm oglusumun kiyafetlerini hemsireme verdim sonra oglusumun sekerlerini yerlestirdim odaya gayet planliydim dagitmayin odamizi deyip indim ameliyathaneyecesim asagi kadar geldi sedyenin yaninda tam ameliyathaneye girerkennkostu bikere opeyim diye ben agladim o agladi
Zevzek beni heyecanlandirdi daha onemlisi makyajim bozuldu
Neyse girdik anestezi doktorum dpinal yapacagini soyledi diger yontemleride anlatti hemde basimi yuzumu oksayaraksonra guzellervguzelibdoktorum geldi birkac dk icinde yavrumun sesi geldi silip verdiler yanagima tombik ablssi gibi bi oglann aa agzi cokmu buyuk dedim orada guldu herkes sonra kusumu cikardilar odamiza beni dikmeye basladilar iste ben orda bir yanmaya basladim su ve tatli istiyorum diye yalvardim en son limonataaa lutfen diye yalvariyordum sonra odama cikardilar ama o susuzluk hissi deli gibi ogluma bile bakamadim bikacsaat sonra doktorum bakti cok kotuyum cikalatali biskuvi ve meyve suyu verdirdi ben hoop kendime geldim kan sekerim dusmus heralde hemen makyajkandim suslendim oglusumla sevistik dikisim biraz buyuk bebisimin durusundan dolayi buyuk kesmisler sutum var fakat goguslerim ameliyatli ve uclari cok olmadigi icin emziremedim simdi ilacla sutu kesiyoruz ona cok uzuluyoRum boyle iste arkadaslar cektiginiz tum zorluklara degecek sabredim rabbim hepinize yasatsin hayirlisiyla bu duyguyu
Herkese merhaba arkadaslar . Bieaz onxe yi e acilden geldim hayat zehir oldu bana asla ve asla spinal anestezi yaptirmayin. Kafami kaldiramiyorum hergun serum yiyorum. Minicik bebegimu evde birakip gidiyorumbugun tekrar gorustuk anesrezi uzmaniyla eger dahada devam ederse operasyon yapabiluriz dedi. Ben mahvoldum gunler agrilarimin tarifi yok ne bebegimi emzirebiliyorum ne yemek yiyebiliyorum ne tuvalete gidebiliyorum yataga makum hale geldim. Beste kiz cabuk cabuk yaziyorum canim ilaclar tesiri gecince yatalaj insandan farksizim çünkü. Sana tavsiyem genel anestezi. Ameliyat cok guzel gecti bende taki spinal yan etkisini gosterene kadar. Hemsirelerden h...va diye biri var sakin ona igne vurdurtturma beni felc birakicakdi nerdeyse esra hemsire var kizi var kapali mukemmel bir hemşire aklinda olsun. Gözlüklü bir bayan. Emzirme icin surekli yardim iste en cok onda isime yaradilar. Onun disinda ben yataga sigamadim malesef alt tarafi cikarttirdim. Pek rahat degildi. Onun disinda aklima gelenler bu kadar sizden tek istegim bana cok dua edin kizlar yataga mahkum oldum kafami kaldiramiyorumDua dua dua Allah' a yalvariyorum hergün
Herkese merhaba arkadaslar . Bieaz onxe yi e acilden geldim hayat zehir oldu bana asla ve asla spinal anestezi yaptirmayin. Kafami kaldiramiyorum hergun serum yiyorum. Minicik bebegimu evde birakip gidiyorumbugun tekrar gorustuk anesrezi uzmaniyla eger dahada devam ederse operasyon yapabiluriz dedi. Ben mahvoldum gunler agrilarimin tarifi yok ne bebegimi emzirebiliyorum ne yemek yiyebiliyorum ne tuvalete gidebiliyorum yataga makum hale geldim. Beste kiz cabuk cabuk yaziyorum canim ilaclar tesiri gecince yatalaj insandan farksizim çünkü. Sana tavsiyem genel anestezi. Ameliyat cok guzel gecti bende taki spinal yan etkisini gosterene kadar. Hemsirelerden h...va diye biri var sakin ona igne vurdurtturma beni felc birakicakdi nerdeyse esra hemsire var kizi var kapali mukemmel bir hemşire aklinda olsun. Gözlüklü bir bayan. Emzirme icin surekli yardim iste en cok onda isime yaradilar. Onun disinda ben yataga sigamadim malesef alt tarafi cikarttirdim. Pek rahat degildi. Onun disinda aklima gelenler bu kadar sizden tek istegim bana cok dua edin kizlar yataga mahkum oldum kafami kaldiramiyorumDua dua dua Allah' a yalvariyorum hergün
Sagol canim senin hikayen cok daha guzel olur insallahhhhSıkıntısı olan arkadaşların Allah yardımcısı olsun şifa versin tez zamanda
Gayrt de güzel bi hikaye olmuş canım benim de sezeryan olacak heyecanlandım baya okuyunca hele eşinle ayrılışınız çok duygulu
bitanem az kaldi artik zor gunler geride kalicak.....tabiki tatli bir annesin sen kuzunuda dogurdun aslanlar gibi insallah senin kadar sansli oluruz daha ne beterleri war bunada sukur....hic morelini bozma sen sut yapici seler ye ic ki kucagina aldiginda catlayana kadar doyur sipayiKızlar ben hala hastanedeyim pazartesi çıkarım heralde çok şükür iyiyimde ufak tefek sızlama oluyo oda kalkarken sadece... tansiyonda doğumla birlikte uçmuş gitmis
Tek sıkıntım daha bebeğimi göremedim hafta sonu göstermiyolarmış pazartesiye kadarda bilgi yokmuş eğer pazartesi çıkartmazlarsa görebilirmişiz sütte istemiyolar nasıl iş anlamadım gittidoğummu yaptım ne yaptım belli değil ne zormuş insanın hemen bebeğini görememesi bir yandan alperide özledim bu öğlen gelcek paşamda onu görebilicem
Papatya kendini hiç sıkma muhtemelen senide hemen doğuma alırlar inş salıkla yavrunu kucağına alırsın
Norhstar o karıyı boğasım geldi Allah sana sabır versin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende hemen hayata atilmaktan yanayim...Aynen canim 40 gun asla evde duramam.zaten doktora.gitme isi.mutlaka.olacaktir.annedede bebektede.allah saglik versin.ama gitmisken hemen eve gelmem.:)
bakalim ilk anne babaligimiz.olacak kismetse.bizi daha dogrusu zavalli beni neler bekliyor allah bilir.
canim cok mutlu bir hikaye cok pozitif cantami alip doguma gidesim war suan tutmayin beni yani....allahhh hepimize nasip etsin insallah...Evet bazi arkadaslar dogum hikayemi sormustu bebisle ancak yazabiliyotum gerci sezeryanda hersey planli hikaye pek yok ama
16 si carsamba sabahi esimle beraber sabah 06. 3o da dustuk yollara evdeki kuzumu birakmak zor oldu aksam cok aglamistim sabah aglamadim ama duami ettim kizimi kokladim rabbime emanet ettim ikimizidesonra esimle yola ciktik yolda annemleride aldik sonra yolun yarisinda annemlerin aracina gecmek istedim neden bilmiyorum:26:esimde sasirdi neyse hadtaneye gittik odama ciktik guzelce dogum sonrasi geceligimi iccamasirimi terligimi cikardim baygin olursam bunlari giydirin diye tabi makyaj cantami ve tacimi unutmadimm oglusumun kiyafetlerini hemsireme verdim sonra oglusumun sekerlerini yerlestirdim odaya gayet planliydim dagitmayin odamizi deyip indim ameliyathaneyecesim asagi kadar geldi sedyenin yaninda tam ameliyathaneye girerkennkostu bikere opeyim diye ben agladim o agladi
Zevzek beni heyecanlandirdi daha onemlisi makyajim bozuldu
Neyse girdik anestezi doktorum dpinal yapacagini soyledi diger yontemleride anlatti hemde basimi yuzumu oksayaraksonra guzellervguzelibdoktorum geldi birkac dk icinde yavrumun sesi geldi silip verdiler yanagima tombik ablssi gibi bi oglann aa agzi cokmu buyuk dedim orada guldu herkes sonra kusumu cikardilar odamiza beni dikmeye basladilar iste ben orda bir yanmaya basladim su ve tatli istiyorum diye yalvardim en son limonataaa lutfen diye yalvariyordum sonra odama cikardilar ama o susuzluk hissi deli gibi ogluma bile bakamadim bikacsaat sonra doktorum bakti cok kotuyum cikalatali biskuvi ve meyve suyu verdirdi ben hoop kendime geldim kan sekerim dusmus heralde hemen makyajkandim suslendim oglusumla sevistik dikisim biraz buyuk bebisimin durusundan dolayi buyuk kesmisler sutum var fakat goguslerim ameliyatli ve uclari cok olmadigi icin emziremedim simdi ilacla sutu kesiyoruz ona cok uzuluyoRum boyle iste arkadaslar cektiginiz tum zorluklara degecek sabredim rabbim hepinize yasatsin hayirlisiyla bu duyguyu
sabahtan beri adet olcak gibi sancim war....kizim arada hareket etsede karnim tas gibi hep toplanio....sizce dr bi nst ye falan gitsem mi bilemedim bosa panik yapmaktan da yoruldum ve utandim artik ....dr 45 dk lik yolda ya sorun degil de iste sakinlessem mi acaba ne diosunuz...bi gariplik war ama bilemedim sabebini tarif edemiom....
Teşekkür ederim:)) Kavanozlar 40 cclik. Akgün züccaciye. com sayfasından aldım. Ertesi gün hemen elime geçti.
adet olacakmış gibi bir karın ağtısı amaçok şsiddetli değil ben de gittim böyle bi sebeple bişey çıkmadı kasılma belden kasıklara doğru giriyormuş adet olacak gibi hafif ağrı değil
Bizde doktora geldik 2670gr olmuş paşa.şimdi nst de bağlıyız herşey normal dedi doktorumuz ancak şekerim yüksek gittiği için çok kızdı ani bebek ölümleri olurmuş son haftalar çok riskli dedi 38 .hafta olmadan almalıyız bebeği dedi .korktum birazda salmıştım yemek işini kendimi biraz frenlemeliyim yine.tansiyon 14/9 geçmezse sorun olmaz dedi takip edeceğiz onuda.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Olabilir saniyorum cunku geneldr afedersinizde kabz olanlara icin derler yumusatiyor bagirsaklari die.Demmekki oyle ozelligide varmis.Denemek gerek.,.
Esim tutturdu sofrada 4 die.Bide annesinin yaninda bende altta kalmadim,ama ya dir bi sunu dogurimde digerini ozaman dusunuruz digiyorum.Benim de icimden dort geciyor ama bu hamilelikte cektiklerim biraz daha dusunduruyor aslinda.Oda dio tv de iki gunde doguruyorlar 8 ay gecti bi cocuk dgmadi yaa dedi.Bende dedim sende beni gondr film cekerim iki gunde bende dogururum die.Sunada bak aciyi ben cekeyim arkssini o dusunsun,.Banane haksizlik buuuu
Canım bana da lilacsofie yardımcı oldu sagolsun... Gozbebeğim ile gorustum ancak onlar cumartesi de calısabilecek bir bakıcı bulamadılar maalesef, bir de bana turk bakıcılar biraz burnu havada geldi...belki bnm sanssızlıgımdır bilemiorum. Ama ben hem cmtesi calısabilecek, hem de gerektigi zmn bizimle tatile fln da gelebilecek birini aradım. Bizim burada göztepe danısmanlık var, orada ikş cok uygun aday buldum, birini sectim. Hemen işe baslamaya ihtiyacı oldugu için baslattım. Simdilik bana bakıyor, ev işlerini yapıyor fln. Turkmen benim buldugum bakıcı. Bir arkadasım var, bakıcı olarak iş arıyor demişti dün ama senin görüşmen gerekir, kim içine sinerse...lilacsofie daha tecrübeli bu konuda... Ben ilk defa böyle birini sectim ve işe baslamadan tam olarak anlayamayacagımı gördüm, yani her türlü bir risk alıyorsun...kısmet bir yerde...ben tcrübedi ve referansı olsun istedim, eski calıstıgı evin hanımından referans aldım. Umarım sen de uygun birini bulutsun, zormus bu işler
adet olacakmış gibi bir karın ağtısı amaçok şsiddetli değil ben de gittim böyle bi sebeple bişey çıkmadı kasılma belden kasıklara doğru giriyormuş adet olacak gibi hafif ağrı değil
aynı seyı bende gecırdım aklımdan.. sahıle goturse benı kahvaltı ısmarlasa canım kocam..
ınsalllah 42 yı gormeyız canım ya.. ben en gec haftaya doguracakmısım gıbı planlar yapıyorum.. hele dun geceden berı kesılmeyen çatı agrısından sonra emınım! bu hafta bıle yapabılırım.!
sen yne de o kadar ıplerı bebışine verme bencearada bır "hadı bakalım gelmeye hazırlık yap bakayım ! hop 1 2 3 !" falan diye konuş bıseyler soyle
nolur nolmaz) ben dıyorum valla "hadı annecım gel " falan ... çağırıyorum yanı sen de cagır canım benden soylemesı
hurmayla yuruyuse baslayacagım yarın.. bı arkadaşta sıcak suyla ananas demış.. evde kuru ananas vardı ondan da atarım 1-2 tane.. işte bıttı gıttı :)
sonra doguma ınsallah :)
gece gelmese de aksama dogru gelse super olur aslında.. ya da gunduz erkenden boyle sessız sakın olsun ortalık trafık olmasın.. patırtı sevmıyorum.. kısmet artık.. hayırlısı neyse o olur tabı ama benım yıne de ısteklerım bu yonde :))
gzün aaydın canım bebeğim haftasıyla uyumlu görnyor,benim bebek şekerim çok yüksek gitmediği hlde 3000 gr olmu,ama doktorumun umuruna degl. senin şekerin kaçlarda seyrediyorddu ttlım merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?