2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Benimki yüksek ikinci saat bile140ın altına dşmüyor insülüne rağmen.bebek haftasıyla uyumlu sorun yok o açıdan ama şeker yüksek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim de aksamları bazen oluyor öyle,ama biraz kaçırdığımı hissettiğimde bir 20 dk filan yürüyoum çok faydası oluyor. benim doktor öyle 150 160 şeker abartıldıgı kadar tehlikeli degil zarar vermesi içn 300-400 lerde olması lazım dedi,zaten anne karnında bebek ölümü çogunukla gbelikten önce şeker hastası olanlarda olur,diğer türlü 300-400 olmadıkça çok kafanı takma dedi. bilmiyorum inansam mı

kizlar hastaneyi aradim ebe ile gorusmek istedim.....kasilmam war ama araliklari sabit degil yarim saatte 3 kere kasiliosa bi 15 dk kasilmio dedim..bi kac kez hareket etti bugun ama herzaman cok hareketli dedim....adet sancisi gibi agrim war dedim...idrarimda antibiotik icmis gibi bi koku war dedim.....tansiyonum 9..6 dedim....cewap olarak ebe cok tatli gorustu hakkini yiyemem....adet sancisi kasik agrisi ve o koku idrar yolu iltihabin dan oldugunu dusunuorum endiselenme dedi...tansiyonun sikayetlerden etkili dusmus olabilir korkulcak kadar dusuk degil dedi....kasilman 5 dk ya falan duzenli olarak duserse tehlikelidir....tansiyonunu kasilmani takip simdilik panik olcak bisi yok gibi sikayetlerin dewam edrse yarin dr.na gel derim dedi.....tesekkur etiim....( hemen size yazdim simdi icerde mac icin agzinda tukuruk kalmayan kocama anlatmaya gidiorum merak edeniniz ayni sikayeti olaniniz warsa fikir olur ldedim )

Naaptin tatlum gectimi sancilar?yalanci sanci dedikleri.sey.bu sanirim gecenlerde bendede.oldu korktum istersrn ilik bi dus.al iyi gelirr

Aaaa bak şimdi bu olmadı! Bnde diyodum ne guzel Allah bnada nasip etsin 38 de diye... Böyle söyleyince üzüldüm.. Ama atlashan sağlıklı sonuçta dimi? O kızarmalar geçer yani! Üstelik 38 prematüre değildir yani yok artık daha neler!!!

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Naaptin tatlum gectimi sancilar?yalanci sanci dedikleri.sey.bu sanirim gecenlerde bendede.oldu korktum istersrn ilik bi dus.al iyi gelirr

Ay canm pardon aynixanda yazmisiz sen aciklama yapmissin :)iyi ya sevindim senin adina ya bende grip oldum oksurukte basladi hafiften ,hapsirkta var karnim kasiliyo yaa bebegime bise olurmu( doktora gitsemmi acaba yarin aile.hekimine ..simdilik ihlamur limon bal.idare ediyorum ilacsi atlatirim gibi ama iltihap balgam falan bebege zarar veririmi acaba atesim yok sukur

Benimki yüksek ikinci saat bile140ın altına dşmüyor insülüne rağmen.bebek haftasıyla uyumlu sorun yok o açıdan ama şeker yüksek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tabiki inanin kizlar takip edin ama kafaya takmayin her gittiginizde sayilarida onune koyun warsa yapcagi dicegi dr.lat desin onuda bi zahmet agizlarindan cimbizla laf aliiz sayelerinde tip bilgimiz her dalda tawan yapti.....benim de bu ara yuksek ama saldigimdan oturu.....ikinci saat 140 150 135 oluo aksamlari genelde digerleri normal.....bu olumler yada bebekte etkiler sekerini farkinda olmayan hic takibi yapilmayan yada sekeri firlamis insanlarda goruluo ilk bndr cok okudum..kaldiki son haftalarda daha cok yukselirmis seker...eger bi sorun teskil edecek olursa haftalarimiz tamam alabilirler kuzulari ( rahtladim da akil weriom yarabbi )

ewet canim tansiyonumuda kasilmayida takipteyim ama daha iyiyim....agri ve tansiyonun korkulcakbisi olmadiigini soledigi icin.....ben iltihapin hersekilde bebege zarari oldugunu biliorum ;((( disimi cektirmek zorunda kaldim iltihap yapti die sinuzit icin antibiotik kullandim dr.um antibiotigin cok daha ii oldugunu dusunuo iltihaptan...wucudumuzun her neresinde olursa olsun direk bebege gecermis.....bilemiorum bu ayrintili anlattii tek konudur bana 9 ayda ) )) istersen k.dogumcunlada gorus belki daha faydali bi bilgi sunar....

çok tatlısın bestekız,ne güzel bak sen de rahatlatıyorsun bizi,emin ol bi çogumuzun senden farkı yok hep bir panik hali,dediğin gibi doktorların agzından cımbızla laf alıyouz ne yapalım burası da olmasa çok zor geçerdi eminim. öptüm seniiii

Kadin dogumcuya ulsabilene askolsun..baska bi ilcede beyfendi ozel.telefonlarida kbul etmiyo..yani ilacsiz atlatayim diyodum dogal yollardan ama bilemedim.zaten bnm dr da herseyin.dogalindan yana ilac kullanma dicektir gibi neyse yarin olsun bi bakayim..olmadi.ailr hekimine danisayim.burda herkes griptr ilac kullandimi ilavsiz atlatan yokmu.kizlar tedirgin oldum simdi yaa

bende seni optum.....katilorum gece gunduz 9 aydir tele yapisik yasiorum yedigimi ettiimi paylasmadan edemiorum oturup aglasam da size yazip aglamadan gecmio sinirim bile ))) )) ;;))

canim zencefil ihlamur tarcin elma kabugu aywa yapragi bende grip icin hep ise yaradi hepsi bi caydanlikta kaynat kaynat ic....ama iltihap icinn hic bi fikrim yok....

Psikologanne ve Lilacsofie cvplariniz icin cok tesekkur ederim.
Yatili birini ariyorum ama hic tanimadan goruserek birini baslatma fikrine alisamiyorum sanki:)) yani ajansa gitcem karpuz secer gibi sececek miyim, nerden anlayacagim iyi mi kotu mu? O yuzden birinin memnun oldugu bi bakicinin arkadasi bi nebze olsun kulaga daha hos geliyor:)) yine de cook zor biliyorum hem arkadaslarimdan hem de senin yasadigin tecrubelerden... Benim 5 yasinda bi kizim var, malum Mayis'ta da bebis geliyor, Eylul'e kadar evdeyim sonra ise donecegim, turkceyi bilen biri olmasi lazim kizmla anlasabilmesi onemli cunku, 40'li yaslarda birini ariyorum. Maltepe sahil civarindayim, psikologannenin dedigi gibi daha once calistigi yerden referansli olmasi da onemli benim icin. Allah hepimizin karsisina iyi insanlar cikarsin ...

İcimde hep nasil bir his var biliyor musun seninle ilgili:))
Sen hep nasil olacak ne olacak diye bastan beri cok endiselisin ya, bir gun burda "kizlaar ben dogum yaptim ve hic korktugum gibi degilmis, uyudum uyandim ve bebegimlayim su an" diye bir mesaj okuyacakmisiz gibi hissediyorum:))

Canm suan icin oksuruk hafif,,hapsirik cok..hafIfte bogaz agrisi var iltihap olup olmadigini bilmiyorum suan dahada ilerlerse diye korkuyorum yoksa elimden gelemi yapcam .,nasil anlarizki acaba iltihap olup olmadigini.okadarda sakindim yaa olacagi varsa oluyo demekki esimden.kaptim sifayi

insallah hayatim agzin bal yesin hepimize bole mesajlar nasip etsin rabbim....normalde bir kanitigimdir su halim sanki ben degilim ama of of....bu gidisle catir catir ewde dogurursam drlara kizip hic sasmayin ) )

tatlim mide bulantisi ve idrar renginde koyuluk yapar die biliorum iltihap....ben de hep mide bulantisi yapio.....asermedigim kadar cok olur iltihaptan bulantim....ozaman bak dedigim karisimi ic sicak sicak hic bi zarari yok zencefil tarcinin ozellikle mikrop temizliyici ozelligi war (((((aktardan kabuk tarcin parca zencefil ihlamur kuru aywa yapragi ewde ki meyve lerden de at birer parca))) hatta benim cam caydanligim war sirf bu karisim ici aldim rengarek sifa cayimiz bu bizim..esim biraz hirlasin tiksirsin su caydan yapsana der...

aman cnm dikkat et beslenmene sunuun şurasında ne kaldı zaten , sağ salim alalım bebeiişlerimizi inş.

Tamam aklımda o halde uygun biri olursa buradan sana özel msj atarım. Benim yardımcının bir akrabası yakında geliyor özbekistandan ama Türkçesi nasıl ve tecrübesi var mı onu sorarım...

Buarada çok ama çok sayıda görüşme yaptım yatılı eleman bulmak için, bence sorulması gereken soruları senle paylaşayım dedim, belki bir faydası olur. Bir de kim olursa olsun hepatit, aids, parazit vs sağlık testlerini mutlaka ama mutlaka yaptırın.

Haftalık 24 saatlik izninde nerde kalacak? (Çoğu eşinden, ailesinden ayrı tekbasına geliyor ve "şirket" adı verilen garip ne idüğü belirsiz yerlerde kalıyorlar. Maalesef bu grup tehlikeli kanımca)

Evli mi, çocukları varsa kaç yaşında? Kim bakıyor? (Eşi burada yanında olanlar daha sağlam. Çocuğu küçükse ya da güvendiği biri bakmıyorsa heran yapamam diyip geri dönme riski var.)

Burada kaç sene kalmayı düşünüyor? (Uzun süre kalmayı düşünmüyorsa, hiçbir planı yoksa, ne kadar kalacağını bilmiyorsa bu da olumsuz bir şey olabilir)

Geleli ne kadar zaman olmuş, kaçak mı-belgeli mi? Geldiği süre ile çalıştığı süreler tutarlı mı? Örneğin ilk başta geleli 3 yıl oldu diyip, toplam çalıştığı seneler 1.5 yıl tutuyorsa; 1.5 yıl boyunca burada ne yaptı, işsiz miydi yoksa kötü ve arada anlatmadığı başka iş tecrübeleri mi var???)

Çalıştığı yerlerden ayrılma sebebi, çalışma süresi, yaptığı işler, referans için telefon numaraları... ( referansla muhakak uzun süre konusup ağzından laf almaya bakın. Biri gorusmede bana 3 çocuk baktım demişti, referans olan kadın ise konusmanın bir yerinde iki çocugum var diye agzından kacırınca resmen sahte referans oldugu anlasıldı)

Canım cok yararlı bilgiler vermişsin. bir anda paranoya yaptım ben de, acaba konusutugm referans sahte midir diye :)
Bir de tahlil için ben götüreemedim, eşimin de şimdiye kdr vakti olmadı. Yarın yada salı günü götürelim dedik ama sen tahlilleri nerede yaptırıyorsun? Kimlik sormadan yaptırabileceğimiz yerler var mı? Ne tavsiye edersin?

Canım, ben ablam doktor oldugu ıcın anlasmalı laboratuvarından bırıne yaptırdım. Cunku o kadar cok kısıye bosu bosuna yaptırmam gerektı kı, bır servet tutacaktı. Bıran evvel gotursenız ıyı olur dıye dusunuyorum. Bu yakada hıpokrat laboratuvarı var, oradan ve netten yazdırınca cıkan yerlerden fıyat alın bence hangısı uygunsa ona yaptırın. Bır de eger kacak degılse, pasaportu ıle zaten tum tahlıllerı yaptırırsınız sorun olmaz. Kacaksa o durumu konusmanız lazım.

bu çatı ağrısı ya da açılması dediğiniz şeyi nasıl anlıyorsunuz acaba? nasıl bir ağrı sancı?

bu çatı ağrısı ya da açılması dediğiniz şeyi nasıl anlıyorsunuz acaba? nasıl bir ağrı sancı?

Bildiğin orası katır kutur sesler eşliğinde ağrı yapıor işte.. Bacaklarımı ne kadar açarsam o kDar rahatladım! Aklında olsun.. Dizlerini kendineçek veya yere oturup ayaklarını acabildiğin kdr aç! Ben çok rahatladım acılmasına yardımcı olunca!

O değişik ni agrı yani gelince anlarsın :)

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…