2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
İyi geceler kızlar merak ettim 40.haftaya n zaman giriyorsunuz mayıs bebekleri pek sabırlı

Cookk tesekkur ederim haberlerini bekliyorum, yararli bilgiler icin ayrica tesekkur ederim.

normal dogim istemedigim icin bu acilma oldugunu tahmin ettigim agrilr her ne kadar canimi siksada ) cok dogru bir tespit yattigim yerde dizlerim hafif cekip aacinca rahat uyuya kaliorum...ama sonra hemen sola donuorum sonra saga bi bakiorum yine duz yatiorum dilerim kizima bi zarari yoktur...

Çok geçmiş olsun canım kötü bir tecrübe olmuş inş operasyona gerek kalmaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ben bugün geldim evimdeyim ama oğlum hastanede kaldı malesef eşim görüsmeye çalıştı hafta sonu ve nöbetçi doktor olduğu için bilgi vermiyolarmış malesef göstermedilerde ... yarın kendi doktoru bilgi verirmiş yarın gidicez eşimle..... hemşire biraz bilgi vermiş bebek iyi korkmayın yarın çıkarabilirler demiş inş çıkar yarın dua edin nolur.... süt sağmakla uğraşıyorum az az gelmeye başladı. İlk gelen ağız sütüde dolbaba koyuluyomu bide sağıp hemen dolaba koyunca bişey olmaz dimi bekletmem lazımmı bilen biri cevaplarsa sevinirim

Çok geçmiş olsun canım kötü bir tecrübe olmuş inş operasyona gerek kalmaz

canim ne operasyonu gecirir ki bi bildiin warmi yani bas agrisi ve operasyon ben bi anlayamadim....

canim hadi sen atlattin ewine kawustun....kuzu da atlaticak ewine kawusucak hic merak etme....hepiniz cok mutlu olucaksiniz...kuwezlere bakan hemsireler genelde bilgili olur deneyim edinmistir kesin cikar ozaman sadece kendi dr gorsun die bekletiodur.....ay hadi insallah ii hayirli haberlerini beklioz tatlim.....ben bildiimden deilde kulaktan duyma ne sagiosan hemen sakla koy dolaba diolar tatlim...bence sagmissin onlari sakla hemen dolaba bekletme disarsa sifa olsun kuzuya...

nasilsin hersey yolunda mi ??? birde yazdim mi hatirlamiom ciciler cok guzel hele dolap ici dizayna esya sepetlerine bayildim ) ;) bi cirpida eskitin insallahhhh

canım çok üzüldüm Allah acil şifalar versin. muhakkak içmişsindir ama kahvenin yan etkileri geçirdiğini söylüyorlar :44:

Operasyon hakkında benimde bilgim yok canım

İnş dediğin gibi olur yarın eve getiririz yavrumu... sütü sağdığım gibi koydum dolaba ama yanlışmı yapıyorum diye kuşku düştü

canim calisan anneler sagip hemen dolaba atiorum dio ya burdan yola cikarsak dogru....zaten yarin fala tecrubelilerde fikir yazar ona gore hareket edersin..sen gogsunu yipratmadan her iki saatte bi falan sag ki cogalsin daha cok emmek istediginde zorlanmaz....

kızlar lohusa 40 gün yalnız bırakılmaz diye bir inancınız var mı sizin de? ben öyle duymuştum. annem ancak 20 gün kalabilecek yanımda öbür 20 gün napıcam derdi sardı beni. bu konuda pek araştırma yapmak da istemiyorum korkutucu şeyler yazabiliyor bazıları bazı şeyleri bilmemek daha iyi. siz ne düşünüyorsunuz?

diorum ki allahin izni ile saglikli waziyette sag salim sezaryenevtarihli saatli giidersemm fon cekimmm nasilsa uyku falan tutmaz....ee bnmde saclarim kiwircik ve cirkin yapili uzun bide hep bisiler yapmak istio jole sprey yatarken rahatsiz eder en iisi ben duzlestirim hem tacim daha guzel duruo ))

bilmek okumak istemedigim tek konu bu....sonra su bile gidemiorum aylarca.....bu inanci hep duymusum dur fakat geceleri yanliz birakilmaz die biliorum.....esim olur heralde benm...kendim de yasamadigim icin henuz bi kac tanidigim burda gurbette ewliler hic kirk gun birileri kalmadi yaninda hatta bitanesinin annesi 1 hafta kalip gitti 40 cikinca yikanirmis ya anne cocuk onu bile kendi kendine yapti.....bu tarz seler biraz batil inanc olabilir deyip gecmek lazim ne kadar kafa yorarsan okadar takilir ve korkarsin....bence hic oralikli olma heryer de kuran yasin ne bilim otarz seler olsun gerisi allaha emanet...

İyi akşamlar kızlar. Nasılsınız. Benim gibi uyuyamayan var mi aranızda. Bugün pek rahatım yok. Kaç gündür iş yapıyorum. Bugün bitti çok şükür. Kaynanam geldi bugün artık doğuma kadar yanımda. Sağolsun çok yardımı dokunuyor. Annem de cuma günü gelecek. Ama o pek kalamayacak çünkü küçük kardeşlerim var okula giden. Doğumda da en fazla bir hafta kalacak. Ama çok sorun etmiyorum. Çünkü kaynanam ile iyi anlaşıyoruz. Hem genç olduğu için yardımı da dokunuyor. Kayınbabam desem şeker gibi bir adam. Benim eşim vardiya lı çalışıyor ev de merkezde değil o yüzden bir erkek şart evde. Bu arada bizim kız beni sürekli kandırıyor. Sancı var ama gelmiyor. Artık çok merak etmeye başladım.

Yikanma kismini duymamistim. Ben kataterim cikar cikmaz yikanmayi dusunuyorum hem sicak su sut getirir diyorlar ya. Bebegi de gobegi dusunce yikiycam Allahin izniyle. Ne bileyim kafama takildi annem 40 gun kalir diye dusunmustum sartlar oyle gelismedi. İllaki yanima kalcak birini bulurum ama ben evimde yabanci biri olunca hic rahat edemiyorum. Surekli arkalarindan dolasiyorum bi temizlik manyakligi geliyo duzenim bozulunca da sinirlerim de bozuluyo agresiflesiyorum vs vs 20 gunluk bebekle araba kullanabilirsem kvalideme fln giderim artik gunduzleri aksam da donerim napayim

İnşallah senden haber vardır diyerek girdim bu saatte foruma... İyi olmanıza çok sevindim ama bunca zaman bebeği göstermemeleri, doğru düzgün bir haber vermemeleri normal miymiş? Süt te almadılar diyorsun, ne yaptılar, ne ettiler? Neden bunca zaman küvözde kaldı anlayamadım. Yarın çıkması ve kucağına ayrılmamak üzere gelmesi için dua edicem arkadaşım.

Süt konusuna gelince; sağdığın sütü oda sıcaklığında max. 4 saat bekletebilirsin. Buzdolabında ise max.24 saat(1 gün)
Eğer bu sürelerden uzun süre bekletmen gerekiyorsa, ziyan olmaması için derin dondurucuya koymalısın, 6 ay saklayabilirsin bu şekilde.
Sağdığın sütlerin üzerine tarih ve saatlerini yaz ki, kullanmaya başladıkça en eskiden yeniye doğru kullanabilesin.
Süt saklama kapları ya da poşetleri (poşetler daha az yer tutuyor) saklarken işini görür.
Dondurman gerekiyorsa bunu sağmadan hemen sonra yaparsan iyi olur.
Sütü çözerken derin dondurucu kısmından, buzdolabının normal katına indirirsen ve çözüldüğünde ılıtmak için benmari usulü kullanırsan kapalı poşeti sıcak/ılık su dolu kaba batırmak gibi) besin ve koruyucu değerleri max düzeyde korumus olursun.

İnşallah pzt kavustugunuz haberlerini alırız...

Arkadaşlar bu arada ben telefondan giriyorum. Biri benim takvimi bana kopyalama bilir mi.

İşte cnm......

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 02-05-2014
Hamileliğimin 39. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 11 gün kaldı.
Bu günden itibaren bebeğiniz, rahimde kaldığı her gün ortalama 14gr. alacaktır. Rahminizin üst kısmında bulunan kaslar her kasılma sırasında yaklaşık 25 kg. a eşit bir kuvvet uygular. Bu doğum sırasında kasların rahim ağzının açılması ve bebeği dışarı itmek için ne kadar kuvvet uygulanması gerektiğini gösterir. Eğer bebeğinizin başı aşağıya dönmemişse sezeryan doğum yapabilirsiniz.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 3200 gr. - Yaklaşık boyu : 50.7 cm. (Baştan Topuğa)

Canım yıkamak derken 40 in çıkmadan tabiki ki yıkanırsın. Ama dinimiz de 40 günü dolduran doğum yapmış bayan kırkını çıkarmak için banyo yapar. O değilde sen bebeği göbeği düşene kadar yıkamayı düşünmüyor musun. Ben mi yalnış anladım.

Çok sağol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…