2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Günaydın şekerlerrrr. Nasılsınız bakalımmm?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah canım.. ben de uzuluyorum saga donerken ama sol yanım acıyor artık.. her saga dönusumde özur dılıyorum oglumdan.. 5 dk ole kalıp sonra yıne sola dönuyorum.. malum uyku yok zaten :)))
umarım bı zarar vermıyoruzdur ..

Cookk tesekkur ederim haberlerini bekliyorum, yararli bilgiler icin ayrica tesekkur ederim.

Canım bizim kadınla konuştum, bahsetmiştim ya arkadası var diye. Türkçe biliyormus ama 40lı yaslarda değilmiş. 27 imiş. Telefonunu verebilirim dedi kadın. Yine de sen Lilacsofienin dediği dogrultuda görüşmelerini yaparsın...

Günaydın canım bugün inşallah kavuşursunuz yavrunla.süt olayına gelince ben çslıştığım için hep sağdım anlatayım.eğer sütü bir iki gün içinde bebeğe vereceksen buzdolabının alt tarafında saklayanilirsin ama 2-3 günden fazla süre sonra vereceksen dondurucu tarafında yaklaşık bir ay kadar saklayabilirsin.her iki türlüde çıkarınca benmari usulu ısıtıp bebeğe vermen gerekiyor.inşallah yardımcı olabilmişimdir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İşte kaçak oldugu için biz de tereddüt ettik nerede yaptırsak diye... Bir fiyat soralım bakalım civardaki yerlere..sagol canım

Pasaportu vardır nasılsa, sorun olacağını sanmam. Yapıyorlar mı ve fiyat bilgisi alınca bana haber verir misin sakıncası yoksa. Yaptıramazsanız belki elimden birşeyler gelir, ablamla bir konusurum.

Çok güzel olacak inşallah canım. Doğum zamanları çok güzel oldu, maaşallah iyice geliştiler artık. Sağ salim kavuşun inşallah:))

benim kayınvalidem eltimin bebegini eve gelir gelmez yıkadı.hiç birseyde olmadı.hem bebek için daha iyi bile oldu yazık bebek kendine geldi.rengi acıldı

Sağlık ocağına geldim kan vereceğim bekliyorum doktor beyin teşrif etmesini. Yarın misafirlerim gidiyor doğumda ise yine burdalar tarih denk geliyor ama aralarında plan yapmışlar ben anneme gidecekmişim onlar bizde kalacakmış sonra tedavi bitince eltimler evlerine gidecekmiş kayınvalidemler gelecekmiş bende evime geçermişim o zaman .haha benim adıma süper dimi planlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Pasaportu vardır nasılsa, sorun olacağını sanmam. Yapıyorlar mı ve fiyat bilgisi alınca bana haber verir misin sakıncası yoksa. Yaptıramazsanız belki elimden birşeyler gelir, ablamla bir konusurum.

Sagolasın canım, bugün bir araştırmamızı yapalım, yazarım buradan hemen... Bir de bir şey daha sorayım, tam olarak hangi testleri yaptırmak lazım? Seni de soru yagmuruna tutuyorum sabah sabah ama :)

Geçmiş olsun cnm zor oldu senin için inş tez zamanda sağlıkla kucağına alırsın

Varsa akraban kalsın seninle bebek daha çok küçük olacak ama yoksa da bişi olmaz merak etme okursun duaları. Zaten bebeğe baltıa insan nazar değmesin diye hep okumak istiyo o kadar tatlılar ki
Bence de fazla kurcalamayın bu konuyu gereksiz korkarız gerdek gecesi için bile böyle şeyler söylüyolardı iyi ki duymadım bilmemek iyi

Sagolasın canım, bugün bir araştırmamızı yapalım, yazarım buradan hemen... Bir de bir şey daha sorayım, tam olarak hangi testleri yaptırmak lazım? Seni de soru yagmuruna tutuyorum sabah sabah ama :)

Rica ederim canım ne demek, birbirimize bir nebze olsa da yardımcı olabilmek için burdayız.
Testler şöyle;

HbsAg
Anti HCV
Anti HIV
Akciğer röntgeni
4'lü portör testi (bunda burun, boğaz, gaita vb de bebeğe bulaşması halinde kalıcı ve tehlikeli olabilecek virüslerin ve gaita parazitleri araştırılıyor.)
Tam kan sayımı

Eğer listeyi küçültelim derseniz;
HbsAg
Anti HCV
Anti HIV
Gaitada parazit ve yumurtaları

Çok teşekkür ederim canım

Biz de haftasonu bebek bakımı eğitimine gittik, göbek düşene kadar yıkamayın dediler canım

Benim de içim rahat etmez yıkayamam herhalde ama olur da göbüş geç düşerse sileriz poposunu yıkarız diye düşünüyorum ilkinde bi hafta sonra düşmüştü

40 li iken yanlız kalınırmi diye sormuş bir arkadaş? Benim bildiğim eskiler eve doğum yaptığı ve ilaç antibiyotik kullsnmadigi için rahim de yaralar oluştuğu ve bundan kaynaklı yüksek ateşten saçma sapan şeyler gördüğünden bizimkiler de bazı isimlerle bulmuşlar. Kızlar içinizi rahat tutun bizler hastanede doğum yapıp gerekli tedaviyi göreceğiz.

Yani kimsenin kalmasına gerek yok bence. Ki zaten kimsem de yok

Canım birinin arkasından dolaşabiliyosan iyisin demektir o zaman kendi işini yapabilirsin ama bazen eğilip kalkamıyosun o zaman da rahat olmaya çalış iyileşip herkes gidince istediğin gibi düzenini kurar temizliğini yaparsın bende de aynı durum vardı en son kendime stres etmekten vazgeçtim amaaan dedim sonra toparlarım şimdi halılarımı bile yıkatmıyorum kalabalıkta kirlenir herkes gidince yıkatırım diye sıkma canını

Küveze almamışlar sadece kontrol altındaymış hızlı nefes alıyomuş onu takip ediyolarmış kalıcı birşeymi yoksa bazı yeni doğanlarda oluyomuş omu diye...süt içmekte zorlanırmış nefes yüzünden mamada vermiyolar galiba bikaç şey istediler mama yoktu liste damardan sıvıyla besliyolarmış. Delik desik etmişlerdir yavrumu bide araştırma hastanesi...dün hemşire hiç görmedik diye gizli gizli eşimi içeri alıyomuş ama orda bekliyenler farkedince bizide al diye toplanmışlar malesef esimde girememiş( erkenden kalktım aramalarını bekliyorum bu saat oldu ses yok

Süt saklama konusu için saol dondurucuya koyuyorum simdilik koyduklarim biraz durur nasılsa gelince emziririm .onlar arada vrrilir .sadece ilk agız sütüne tarihten hariç ilk yazdım gelince veririm ilk sütten mahrum kalmasın diye

ben uykuzum canim....poponu kasi nadir bole anlasan aileler....

hihh tamam iste gidrrsin istedigin gunler ama vence hic takilma kendini korkutma.....

hepsini bende oyle biliom...ama bebek gobegi dusmeden yikanmaz gobus mikrop kapar die derler
Benim oğlumu eve gelir gelmez annemler yıkamıştı daha çabuk toplamıştı oğlum şimdi gene yıkarız. Hem hastaneden sampuan ve yağ istediler yıkıyolar galiba

Supermiss.,.,Cesaretlerine hayran kaldim dogrusu iyimis ysa.Rabbim sabir versin ins.canim Allah isini kolaylastirsin senin ins. Buneyaaa.,.Adresi ver bakim sen

Kızlar ömerim geliyo şimdi aradılar elim ayağıma dolandı eşimle kardeşim gidiyolar şimdi hiç bir şeyi yokmuş paşamın

Selam kizlar. Agrilar uykusuzluklar artmis. Nurgulalper insallah bebegin bugun ccikarda kavusursunuz.
Oferta bak bosuna sıkmıssin canini ne guzel seni dusunuyorlarmis. Garip insanlar gercekten de Sagolsunlar!!!

40 gun tek kalmaktan bahsetmissiniz. Kizimda gorumcem bir hafta yanimdaydi. O gidince annem geldi uc gun kaldi sagolsun. Sonra badana yaptircam diye tutturdu eve gecti. Manyak kadin hergun arayip sakin uyuma bise mise olur diye korkuttu beni. Uykusuzluktan oluyordum elimde on gunluk cocukla her gun agliyordum manyak gibi. Simdiki aklim olsa dduamieder yatarim. Hic de birsey olmaz Allahin izniyle. Hala soyleyip kizarim anneme. Eskiler bi alem.
Yikama konusunda da ben gelir gelmez yikarim diyorum. Annem hem beni hem sipami yikar cocuk kendine gelir benim de goguslerim rahatlar. Hep boyle yapariz. Eskiden hastanede yikarlardi cocuklari. Simdi bir gun bekletiyolar cunku cocuk anne karnindan ozel bir maddeyle cikiyirmus. Bu madde bagisiklik sistemini guclendiriyormus. O yuzden fazla silmezler. Gobegi iicinde zaten alkol ve sargi bezi veeiyolar her banyodan sonra kullanilsin diye. Mikrop kapacagini sanmam yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…