Merhaba,
siznle aynı şeyleri yaşıyoruz :) benimde 7. hafta çok bulantılıydı. benzer şekilde geçti. Ama şuan daha iyiyim.4. hafta keseyi gördük, 6 haftada da bebeğimi ve kalp atışlarını. çok farklı bir duyguydu.kelimelere ökülmüyor. 6. haftada gittiğimde doktor benden bazı tahliller istedi. önümüzdeki hafta(9. hafta) gittiğimde onlara bakacak. allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Benim bir sorum olacak şu folik asidi ne zaman bırakacağız, biln var mı? mide bulantılarını o da tetikliyor diye okudum.
Kızlar benim bi sorum olucak, benim miğde bulantılarım cok yoğun bide avrupa yakasında oturuyrm ama anadolu yakasına geçiyorum hergün işim nedeniyle, ondan dolayı kusmalarım elde değil, doktor da bana Premesis diye bi bulantı ilacı verdi, zararı olmaz dedi vitamin ağırlıklı dedi ama çoğu arkadaşım içme bebekde damak yarıklığı yapıyor o haplar diyo, aranızda kullanan var mı :44:
kızlarr nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor aramıza yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz sağlıklı hamilelikler diliyorumben birkaçgündür yoktum aranızda. eşim bana süpriz yapmış ve birlikte bodruma tatile gittik ama mahfettim herşeyi çok kötü geçti herşey aslında çok iyiydi çok güzeldi otel,yemekler,arkadaşlar ama ben tat alamadım mide bulantılarım hat safada ne yesem yemesemde lavobada aldım solugu bitkin halsiz düştüm artık döndük ve dün yine gün boyu afedersiniz kusmalar dewamm şekerim çok düştü eşim hastaneye kaldırdı geceyi hastanede geçirdik serum verdiler doktorum normal diyor ama ben dayanamayıp ağladım artık çok bitkinim kızlar çok ağır geçiyor hamileliğim herşeyden tiksiniyorm mutfaga giremiyorum bile böyle kötü geçince acaba bebeğimin durumu kötümü diye düşünüyorum cuma günü kalp atışlarını dinlemek için gideceğiz ya duyamassam diye üzülüyorum sizin nasıl geçiyor hamileliğiniz
bu ikinci gidişim ilki özel dr duuuu ve cumrtesi günüydü buna devletee ama ankara balgattaki bir bölüm dr na gittim gayet yeri iyi test mest yaparsa diyeee bu sefer kese olması gerekn yere göre aşağıda dediii bacımmm...
bu süreçte evi süpürmedim öyle herzamaki gibi tam takır tatlısına dek yemek bile yapamdımm çamaşırı astıysam sonraki gün katladım pek yormadım kendimi amaaa ağrım var bakalım hayırlısı
Evet 1 e kadar,ama çoğu zaman kursa gidiyoruz oğlumla 12 de çıkıyorum,dr.a v.s. gidiyorum gelmiyorum,sınavlarım oluyor gelmiyorum.İdare ediliyor.Bebeğim olunca cumartesileri hiç çalışmıcam inşallah..Bu işyerinde 9.senem hafta içi söylesem benimde yarım saat erken çıkma hakkım var ama onlar bana çok esnek davranıyor,çok yoğunda değil.Onlar bana ben onlara yardımcı oluyoruz..
Siz gayette erken çıkabilirsiniz,konuşmadınız mı?
Kızlar benim bi sorum olucak, benim miğde bulantılarım cok yoğun bide avrupa yakasında oturuyrm ama anadolu yakasına geçiyorum hergün işim nedeniyle, ondan dolayı kusmalarım elde değil, doktor da bana Premesis diye bi bulantı ilacı verdi, zararı olmaz dedi vitamin ağırlıklı dedi ama çoğu arkadaşım içme bebekde damak yarıklığı yapıyor o haplar diyo, aranızda kullanan var mı :44:
kaçıncı haftadasın?
benim de geçen hafta (7+ lı günlerim) çok kötü geçti, bu hafta daha iyiyim.
ben artık kuru şeyler yiyorum, pirinç pilavı makarna, patates haşlaması vb. şeyler bana iyi geliyor. sabahları da tost yiyorum. yemekle sıvı şeyler içmiyorum yemekten yarım saat ile bir saatten sonra sıvı içiyorum. bir de bulantı için ilaç kullanıyorum yoksa dayanamıyorum(kullanmasam daha iyi ama dayanamıyorum)
bir de asitli yemekler ve içecekler tüketmiyorum.
hanımlar slm topiğinizi yeni gördüm bende mayıs doğurcam nasipse :) biraz okudum da maşallah baya yol kat etmişsiniz ben daha doğru düzgün doktor bulamadım :s şaştım kaldım valla, zaten kendimi hiç hamile hissetmiyorum bazen şüpheleniyorum
hanımlar slm topiğinizi yeni gördüm bende mayıs doğurcam nasipse :) biraz okudum da maşallah baya yol kat etmişsiniz ben daha doğru düzgün doktor bulamadım :s şaştım kaldım valla, zaten kendimi hiç hamile hissetmiyorum bazen şüpheleniyorum
kızlar, nisan annelerinde işyerine söylediklerini ve artık işten erken saatte çıktıklarını okumuştum (geçtiğimiz haftalarda) bende DR uma sordum İnsan kaynakaları ile konuştu, öyle bişey şuan yokmuş, sadece gece vardiyasında çalışmak yasakmış dediler. sizler ne yaptınız işyerinize söylediniz mi?
kızlar, nisan annelerinde işyerine söylediklerini ve artık işten erken saatte çıktıklarını okumuştum (geçtiğimiz haftalarda) bende DR uma sordum İnsan kaynakaları ile konuştu, öyle bişey şuan yokmuş, sadece gece vardiyasında çalışmak yasakmış dediler. sizler ne yaptınız işyerinize söylediniz mi?
Valla Çin takvimine göre benimde kız. Ama ben bıçağın üstüne oturmuştum :44: cuma doktor kontrolumuz var ama ben yarın gideceğim özledim bebişi görmem lazım:)) sonrada zaten 2 ki test için gün verir heralde
kızlarr nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor aramıza yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz sağlıklı hamilelikler diliyorumben birkaçgündür yoktum aranızda. eşim bana süpriz yapmış ve birlikte bodruma tatile gittik ama mahfettim herşeyi çok kötü geçti herşey aslında çok iyiydi çok güzeldi otel,yemekler,arkadaşlar ama ben tat alamadım mide bulantılarım hat safada ne yesem yemesemde lavobada aldım solugu bitkin halsiz düştüm artık döndük ve dün yine gün boyu afedersiniz kusmalar dewamm şekerim çok düştü eşim hastaneye kaldırdı geceyi hastanede geçirdik serum verdiler doktorum normal diyor ama ben dayanamayıp ağladım artık çok bitkinim kızlar çok ağır geçiyor hamileliğim herşeyden tiksiniyorm mutfaga giremiyorum bile böyle kötü geçince acaba bebeğimin durumu kötümü diye düşünüyorum cuma günü kalp atışlarını dinlemek için gideceğiz ya duyamassam diye üzülüyorum sizin nasıl geçiyor hamileliğiniz
aynı dert bendede mevcut kese ve plesanta geçen hafta yerinden oynadı kanamalar ağrılar derken bir haftadır evde yatıyorum yarın kontrolüm var bakalım kalp atışı duyulacakmı.ağrılarım hala devam ediyor azıcık yorulsam kasıklarım çok ağrıyor.yarın net bişey öğrenebilirim umarım bende
Yok canım ben söylemedim gece vardiyasındada çalışıyorum ama haftada 2 gün 24 saat çalışıyorum. Toplam 48 saat yani
bıçağın üstüne oturmak ne demek anlamadım ben :26:
Canım evde annemler yaptı onu. İki koltuğun birinin altına makas birinin altına bıçak koyarlarmış bıçağa oturursa erkek makasa oturursa kız olurmuş. Eskiden öyle yaparlarmış. Ama Çin takvimi daha uygun Çin takvimine göre 4-5 srkadaşımınki doğru çıkmış :)
bu ikinci gidişim ilki özel dr duuuu ve cumrtesi günüydü buna devletee ama ankara balgattaki bir bölüm dr na gittim gayet yeri iyi test mest yaparsa diyeee bu sefer kese olması gerekn yere göre aşağıda dediii bacımmm...
bu süreçte evi süpürmedim öyle herzamaki gibi tam takır tatlısına dek yemek bile yapamdımm çamaşırı astıysam sonraki gün katladım pek yormadım kendimi amaaa ağrım var bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?