2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
hanımlar slm topiğinizi yeni gördüm bende mayıs doğurcam nasipse :) biraz okudum da maşallah baya yol kat etmişsiniz ben daha doğru düzgün doktor bulamadım :s şaştım kaldım valla, zaten kendimi hiç hamile hissetmiyorum bazen şüpheleniyorum

internette mide bulantılarının 9. haftada en yüksek seviyesine çıkarmış bende 7. haftada olunca biraz korktum doğrusu şimdi rahatlayınca.
canım ben dra sordum folik asiti 12. haftada bırakacakmışız.
internette dolanırken ve gününü hatırlamıyorum burada bir arkadaşa sağlık ocağında demişlerki 8. haftadan sonra işe yaramıyormuş.
ben 12. haftaya kadar kullanacağım.

ben kullanıyorum canım o hapı.. mide bulantısı hapı değil o vitamin folik asit kalsiyum hepsini barındırıyor. sadece mide bulantısınıda azaltıyo sanırım b6 var içinde o sayesinde. ben araştırdım bulantı hapı değil yani ben onu içiyorum günde 1 kez başkada ayrıca folik falan almıyorum

Benimde müdürüm çok iyi izin konusunda problemsiz yanlız ben hamile olduğumu söyleyemedim henüz böyle konuşmalarıda hiç sevmem eşim zorluyor hatta ben konuşayım bile dedi bir yolunu bulup söylemeliyim ama nasıl.........offfff.......

geçmiş olsunnn.mutfak bana işkence yeri gbi geliyor.herşey kokuyorrr..duyarsın bebişinin o pıt pıt sesini ve çok mutlu olursun inşş:)

aynı dert bendede mevcut kese ve plesanta geçen hafta yerinden oynadı kanamalar ağrılar derken bir haftadır evde yatıyorum yarın kontrolüm var bakalım kalp atışı duyulacakmı.ağrılarım hala devam ediyor azıcık yorulsam kasıklarım çok ağrıyor.yarın net bişey öğrenebilirim umarım bende

benim cumartesi mesaim yok. DR da öyle bişey şimdilik yok diyince 12 hafta geçmesini bekliyorm:)

slm,bende dramamine kullandım,gerektikçe günde 1 kere aldım,toplam 6 tane içtim,ilacın yarısı duruyor,çok şükür benim gün içindeki bulantılarım geçti,sabah kalktıgımda biraz oluyor o kadar,ilaçda kullanmıyorum 3 gündür,damak yarıklığı vs gibi şeylerde bilgim yok ama,kullananlardada bi sorun yaşadıklarını görmedim,sonuçta gerekmedikçe almıyoruz ilaç

ben de 6.haftamdayım canm ama bittim herşey kokuyor yemeklerden tiksiniyorum hap öneriyolar ama doktorum önermemişti korkuyorum bulantı hapı almaya hergün geçermi diye ümit ediyorum ama tık yok nasıl geçecek bu günler bide bayramda aileme gidiyoruz bayramdada böyle geçecek diye korkuyorumm

hoşgeldiniz :))

hoşgeldiniz :))

Yok canım ben söylemedim gece vardiyasındada çalışıyorum ama haftada 2 gün 24 saat çalışıyorum. Toplam 48 saat yani

Yok canım ben söylemedim gece vardiyasındada çalışıyorum ama haftada 2 gün 24 saat çalışıyorum. Toplam 48 saat yani

bıçağın üstüne oturmak ne demek anlamadım ben :26:

Canım kusmaları bu kadar çok takma kafana. Evde başka çocuk yoksa dışardan söyleyin bir müddet, yada yakınların pişirip getirsin. Kızımda bende senin drumundaydım ancak bu şekilde çözmüştüm. Evde yemek kokusu olmazsa bulantılar daha çok azalıyor. Birde zencefilli limon çayı çok içmiştim. Benimde derdim neden bulantılarım yok keşke olsa onun varlığının belirtileri..

hoşgeldin canım aramıza.

Bende yarın gidicem oferta aramızda bir gün var umarım sağlıklı bir şekilde kalp atışını duyarız.

Slm arkadaşlar
mide bulantım yok diye diye kendime nazar ettim galiba
kusma yok ama bulantı var
onun da havalardan dolayı üşüttüm galiba ondan oldugunu düşünüyorum
ayıptır söylemesi idrarım koyu çıkıyor umarım idrar yolu iltihabı olmamışımdır
bolbol su içiyorum ama bişi yemek istemiyorum
haftaya perşembe dr randevum var

canım sana ankarada çok iyi bir riskli gebelik uzmanı önerebilirim benim de doktorum ama özel sigortan yoksa çok pahalı bir doktor. ben önceden özel sağlık sigortası yaptırdım gebeliğimde rahat edeyim muayene parası doğum parası düşünmeyeyim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…