valla son bir haftadır ağırlaşmanın ne demek olduğunu iyi anladım ben. önceden de çok ağırlaştım falan diyordum ama. eğer görürsen 39-40. haftaları o zaman durum çok daha vahim arkadaşım haberin olsun.
Bu aralar kimse banacevap vermiyo gerçi ama ben yinede yazcamgünaydın herkesleree doğum yapck olan arkadaşlarımız allah yardımcnz olsun sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza. Gece rüyamda bebişimi doğurdum. Wc ye gidiyorum önce kan geliyo sonra suyum geliyo hastaneye yetişemeden evde doğuruyorum:) kızım aynı babasına benziyordu çok tatlıydı emzirdim bile. Doğduktan snra diyorumki hastaneye götürelim baksnlar bi ama çantası hazır değilmiş kıyafetlerini toplamaya çalışıyorum sonra biraz karıştı:)) hayırdır inşallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu aralar kimse banacevap vermiyo gerçi ama ben yinede yazcamgünaydın herkesleree doğum yapck olan arkadaşlarımız allah yardımcnz olsun sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza. Gece rüyamda bebişimi doğurdum. Wc ye gidiyorum önce kan geliyo sonra suyum geliyo hastaneye yetişemeden evde doğuruyorum:) kızım aynı babasına benziyordu çok tatlıydı emzirdim bile. Doğduktan snra diyorumki hastaneye götürelim baksnlar bi ama çantası hazır değilmiş kıyafetlerini toplamaya çalışıyorum sonra biraz karıştı:)) hayırdır inşallah.
Northstar, Mrsbeyaz, Dalokaysmom. Sedoss, Galefir, Nurgulalper ve sayamadığım bir sürü anne hepinizin bebekleri hayırlı olsun inşallah hiç birimizin bebeği küvozde kalmasın hemen bizlerin kucağına gelsin.
Ben iyice temizlik manyağı oldum kızlar sürekli yerleri felan siliyorum, dolapları düzeltiyorum, yazlık kışlık ayırıyorum, kızımın eşyalarını hazırlamaya çalışıyorum, günde 5-6 çeşit yemek yapıyorum artık ne yaptığımın farkında değilim sanırım bu bebeğe bakma olayı beni iyice strese soktu. Arada abimin oğluna bakmak durumunda kalıyorum ( annem dişine implant yaptırdığı ve sık sık doktora görünme durumları olduğu için ), o beni daha çok strese sokuyor. Size Kemal ve Rengin'in fotoğrafını yollamak istiyorum :)Eki Görüntüle 1081517
Renkli Kurdalelerle cok tatli durmuslar bence.. ama o kurdaleler baglansa bence daha bi guzel olurlardi
Gunaydinnnnnn :) Siz var ya bir tanesiniz size yazdikdan sonra ne olduysa eminim sizin dualariniz sayesinde azda olsa kendime gelebildim ayaga kalakabiliyorum artik cok sukur kizimi emzirebiliyorum. Koklayabiliyorum altini degistirebiliyorum. Iste simdi tam bir anne oldum ben :) Yanimda olup destek verdiginiz icin Allah razi olsun eger surekli ayni siddette devam etseydi carsamba gunu tekrar operasyon geciricekdimCok sukur insallah agrilarim tekrarlamazda gerek kalmaz. Kizlar size en en en en büyük tavsiyem göğüs kalkani almadiysaniz alin alin alin... Hatta yeni dogum yapan arkadasiniz varsa dogum hediyesi goturun. Hayatimda bu kadar gerekli bir ihtiyac daha gormedim ben... Banada eltim hediye etmisdi aman ne gerek var demisdim ama onun sayesinde goguslerim yara bile olsa bir yere degmedigi icin cok rahatim icine biriken sütte cabasi. Aklinizda olsun canlarim
Masallah baya da olmus dogali.bahti acik olsunslm kızlar.çarşamba akşamı suyum patladı kızım erkenden geldi.şimdi de sarılıkla boğuşuyoruz.
daha dun belli degildi ya yaa.kolay dogum ve saglik diliyorumSelam herkese bu sabah doguma giriyorum ins kuzularım geliyohepinizden dua bekliyorum arkadaslar..
Harikasiniz ya nasil calistin masallah.25. Haftadan beri yatistayim su an ihlaya ihlaya yuruyorum evin icinde..ama her gun yuruyusumu aksatmadim.hamilelikte hareket halinde olanlarin dogumu kolay olur musbugün 37+1'im, çoğu arkadaş 10-20 gün erkenden doğurunca bi gaza gelmiştim bende doğururum diye ama tık yok, 38.haftam bittikten sonra içim rahatlayacak istediği zaman gelebilir
Günaydın bu arada herkese, bugün benim işte ki son mesaim yarın resmi tatil çalışmıyoruz, perşembe günüde raporumu başlatıyorum
Oo sen deneyim kazanmissin kolaycacik dogurursun insallahBu aralar kimse banacevap vermiyo gerçi ama ben yinede yazcamgünaydın herkesleree doğum yapck olan arkadaşlarımız allah yardımcnz olsun sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza. Gece rüyamda bebişimi doğurdum. Wc ye gidiyorum önce kan geliyo sonra suyum geliyo hastaneye yetişemeden evde doğuruyorum:) kızım aynı babasına benziyordu çok tatlıydı emzirdim bile. Doğduktan snra diyorumki hastaneye götürelim baksnlar bi ama çantası hazır değilmiş kıyafetlerini toplamaya çalışıyorum sonra biraz karıştı:)) hayırdır inşallah.
Northstar, Mrsbeyaz, Dalokaysmom. Sedoss, Galefir, Nurgulalper ve sayamadığım bir sürü anne hepinizin bebekleri hayırlı olsun inşallah hiç birimizin bebeği küvozde kalmasın hemen bizlerin kucağına gelsin.
Ben iyice temizlik manyağı oldum kızlar sürekli yerleri felan siliyorum, dolapları düzeltiyorum, yazlık kışlık ayırıyorum, kızımın eşyalarını hazırlamaya çalışıyorum, günde 5-6 çeşit yemek yapıyorum artık ne yaptığımın farkında değilim sanırım bu bebeğe bakma olayı beni iyice strese soktu. Arada abimin oğluna bakmak durumunda kalıyorum ( annem dişine implant yaptırdığı ve sık sık doktora görünme durumları olduğu için ), o beni daha çok strese sokuyor. Size Kemal ve Rengin'in fotoğrafını yollamak istiyorum :)Eki Görüntüle 1081517
Mesajin cok guzel sevindim.size elimden gekdigince dualarimi eksik etmedim.gigus kalkani da hemen alacagimGunaydinnnnnn :) Siz var ya bir tanesiniz size yazdikdan sonra ne olduysa eminim sizin dualariniz sayesinde azda olsa kendime gelebildim ayaga kalakabiliyorum artik cok sukur kizimi emzirebiliyorum. Koklayabiliyorum altini degistirebiliyorum. Iste simdi tam bir anne oldum ben :) Yanimda olup destek verdiginiz icin Allah razi olsun eger surekli ayni siddette devam etseydi carsamba gunu tekrar operasyon geciricekdimCok sukur insallah agrilarim tekrarlamazda gerek kalmaz. Kizlar size en en en en büyük tavsiyem göğüs kalkani almadiysaniz alin alin alin... Hatta yeni dogum yapan arkadasiniz varsa dogum hediyesi goturun. Hayatimda bu kadar gerekli bir ihtiyac daha gormedim ben... Banada eltim hediye etmisdi aman ne gerek var demisdim ama onun sayesinde goguslerim yara bile olsa bir yere degmedigi icin cok rahatim icine biriken sütte cabasi. Aklinizda olsun canlarim
gunaydin tatliimmmGünaydın fıstıklar)
herkesin keyfi yerindedir inşallah... ben artık harbiden ağırlaştım... hayat komple zor geliyorçatı ağrısı, belimde çılgın sancılar, karpal tünel belasına kaybettiğim sol kolum vs.... artık hayırlısıyla gelsin bıdığım...doktor da Pazartesiden itibaren her an bekleyebiliriz dedi, bakalım ne olacak
çok şükür nurgulalper bebeğine kavuşmuş...bir de galefir doğurmuş sanırım... Allah bağışlasın bebişlerinizi kızlar
sedoss ve mrsbeyaz... Allah yardımcınız olsun kızlar, sağ salim atlatıp kavuşun bebeklerinize inşallah
papatya bacım, iyisin inşallah... ben senden doğum haberi bekliyorum yakında... neden bilmiyorum ama hayırlısı:))
bugün misafirlerim gitti.evimdeyim nihayet sabah sabah anneme gitmekten kurtuldum.hazırladım kahvaltımı ohh miss gibi evimde geçireceğim günümü.15 gün sonra yani tamda doğumda yine burdalar
ama ben anneme gideceğim doğum sonrası.önümde evimde geçirebileceğim 15 günüm var yanlızca ben kimse olmadan.insanın evinde yalnız olması ne büyük nimetmiş onu anladım.sanki yeni gelin evi gibi heryeri tek tek gezip eşyalarımı sevdim sabah sabah.psikolojim iyice bozulmuş sanırım.
eşim aradı az önce işten erken geleyimde çocuk okuldan gelmeden biraz baş başa kalalım evde diyor.hihihi onada çok güldüm.
Gözun aydin csnim Allah ayirmasin birdaha insalla.. bizim yerimizede cek kokusunu icine Ömer bebisin..
Cok gecmis olsun proteinin kaclarda ?
Tansiyonun yoktur insallah .
Gecmis olsun.. tsnsiyonun kaclarda suan malesef bendede ayni sorun var... tandiyon idrarda protein bas dönmesi ve sag ust karinda agri kontrole gidiyorum bugunlerde sıkça umarim atlatiriz bu durumu
cnm benim protein 100 mg çıktı tansiyonda hep 9 a5 ken birden 11 e 7 oldu
bebişte gerileme de var
sabahtan beri ağlıyorum,ne yapacağımı bilmiyorum
baş ağrısı,baş dönmesi ve gözümün önünde uçuşan karartılar var
senin protein ve tansiyon miktarın kaç
Hayirdir insallah canim bende gecen ruyamda sezeryan yapma mecburiyetinde kaliyordum ve moralim cok bozuluyordu sonra asiri tombik bir kizim oluyordu herseyi babasiydi inanilmaz sekilde... ayiptir söylemesi esimin vucudu tertemiz sadece omuzlarinda hafif tuy var ruyamdaki bebisimde o sekilde olmus omuzlari hafif tuylu bu ne be diyorum bu kadarda benzerlik olmazBu aralar kimse banacevap vermiyo gerçi ama ben yinede yazcamgünaydın herkesleree doğum yapck olan arkadaşlarımız allah yardımcnz olsun sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza. Gece rüyamda bebişimi doğurdum. Wc ye gidiyorum önce kan geliyo sonra suyum geliyo hastaneye yetişemeden evde doğuruyorum:) kızım aynı babasına benziyordu çok tatlıydı emzirdim bile. Doğduktan snra diyorumki hastaneye götürelim baksnlar bi ama çantası hazır değilmiş kıyafetlerini toplamaya çalışıyorum sonra biraz karıştı:)) hayırdır inşallah.
Bende dogmasini istemiyorum ama suan kalmasi iskence ayaga kalkmak yurumek rahat oturamamak vsvs... Suan artik gelsede rahatlasam diyorum.... bu arada Masallah Kemal Rengine cok karizmatik bir bebis...Northstar, Mrsbeyaz, Dalokaysmom. Sedoss, Galefir, Nurgulalper ve sayamadığım bir sürü anne hepinizin bebekleri hayırlı olsun inşallah hiç birimizin bebeği küvozde kalmasın hemen bizlerin kucağına gelsin.
Cok sevindim okuyunca moralim bozluyordu minik bebisine bile bakamadigin icin... ama sukur kendine gelmissin insallah dahada cabuk toparlanirsin bir an önce dualarimiz seninle.... kalkani almamistim herkeste gerekli göruyor aslinda onuda dogumdan hemen sonra ihtiyac olarak ekliyorum listeme...Gunaydinnnnnn :) Siz var ya bir tanesiniz size yazdikdan sonra ne olduysa eminim sizin dualariniz sayesinde azda olsa kendime gelebildim ayaga kalakabiliyorum artik cok sukur kizimi emzirebiliyorum. Koklayabiliyorum altini degistirebiliyorum. Iste simdi tam bir anne oldum ben :) Yanimda olup destek verdiginiz icin Allah razi olsun eger surekli ayni siddette devam etseydi carsamba gunu tekrar operasyon geciricekdimCok sukur insallah agrilarim tekrarlamazda gerek kalmaz. Kizlar size en en en en büyük tavsiyem göğüs kalkani almadiysaniz alin alin alin... Hatta yeni dogum yapan arkadasiniz varsa dogum hediyesi goturun. Hayatimda bu kadar gerekli bir ihtiyac daha gormedim ben... Banada eltim hediye etmisdi aman ne gerek var demisdim ama onun sayesinde goguslerim yara bile olsa bir yere degmedigi icin cok rahatim icine biriken sütte cabasi. Aklinizda olsun canlarim
Insallah canim artik dogurmak istiyorum gelsin bi zahmet benden su dogum haberi :)) artik hizlica merdiven cikip iniyorum 9 aydir yapmadigim temizligi yapiyorum valla... Son gunler en zoruymus :)Günaydın fıstıklar)
herkesin keyfi yerindedir inşallah... ben artık harbiden ağırlaştım... hayat komple zor geliyorçatı ağrısı, belimde çılgın sancılar, karpal tünel belasına kaybettiğim sol kolum vs.... artık hayırlısıyla gelsin bıdığım...doktor da Pazartesiden itibaren her an bekleyebiliriz dedi, bakalım ne olacak
çok şükür nurgulalper bebeğine kavuşmuş...bir de galefir doğurmuş sanırım... Allah bağışlasın bebişlerinizi kızlar
sedoss ve mrsbeyaz... Allah yardımcınız olsun kızlar, sağ salim atlatıp kavuşun bebeklerinize inşallah
papatya bacım, iyisin inşallah... ben senden doğum haberi bekliyorum yakında... neden bilmiyorum ama hayırlısı:))
Bozma moralini canim yine onlarla kalmiycaksin bak annenlerdede guzelce vaktini geciriceksin lohusayken esinde oraya gelir hem degisiklikte olur...bugün misafirlerim gitti.evimdeyim nihayet sabah sabah anneme gitmekten kurtuldum.hazırladım kahvaltımı ohh miss gibi evimde geçireceğim günümü.15 gün sonra yani tamda doğumda yine burdalar
ama ben anneme gideceğim doğum sonrası.önümde evimde geçirebileceğim 15 günüm var yanlızca ben kimse olmadan.insanın evinde yalnız olması ne büyük nimetmiş onu anladım.sanki yeni gelin evi gibi heryeri tek tek gezip eşyalarımı sevdim sabah sabah.psikolojim iyice bozulmuş sanırım.
eşim aradı az önce işten erken geleyimde çocuk okuldan gelmeden biraz baş başa kalalım evde diyor.hihihi onada çok güldüm.
çok geçmiş olsun canım, bak Nurgül de tansiyondan ötürü doğum yaptı ve bebişi iyi... doktorun senin durumun için ne diyor? preeklamsi ise alırlar bebişi hayırlısıyla artık büyüdüler bişey olmaz Allah'ın izniyle
Harikasiniz ya nasil calistin masallah.25. Haftadan beri yatistayim su an ihlaya ihlaya yuruyorum evin icinde..ama her gun yuruyusumu aksatmadim.hamilelikte hareket halinde olanlarin dogumu kolay olur mus
Kurdale yapmayi biliyorsan bunun gibi cok tatli olucaklardir :) bilmiyorsanda renkli renkli olmuslar tatli duruyolar
Eki Görüntüle 1081534
dün gece hiç uyuyamadım adet sancısı gibi bir ağrıyla sabaha kadar uğraştım.ezan sesiyle biraz dalmışım karnımda kasılma ağrı eyvah doğuruyorum dedim.günler yaklaştıkça neler gelecek bakalım başımıza.
sedoss canım sanada hayırlı doğumlar inşallah herşey çok kolay olur kavuşursun sende mis kokuluna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?