2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
cnm tam teşhis koymadı,bi kaç gün tansiyonunu ölç dedi,ama benim belirtiler preklemsi
Umarım bebişe ve bna bi şey olmaz,ne olur dua edin bize
psikolojim alt üst oldu

Canm allah yardimcin olsun insallah..moralini bozma allaha emanet et kendini o bizden.daha iyi bilir her seyi..bak kontrol altindasin allah korusun bi durumda mudahale.eder doktorun rahat olmaya bakk.dualrimizdasin insallah hepimiz aliriz saglikla kucagimiza..kac haftalik hamissin buarada goremiyorum cetvelini

cnm 36+5 iz
çok moralim bozuk
okuyabiln olursa Ayetel kürsi okuyabilir mi arkadaşlar

Papatya benim idrarda bile protein çıktı bi şey demiyo dr
dru değiştircem
sinirlerim çok bozuk

Cok gecmis olsun canim kacinci haftadasin bebisteki gerileme ne kadar?
Benim idrardaki protein icin 2 demisti gecen cumartesi bugun 1 olmus surekli degisip duruyor... öglen tekrar idrar ve kan birakicam doktora kontrole gidip...
Tansiyonumda dinlenmis olmama ragmen 14/11 cikti...gittikce yukseliyor ve 1 haftadir böyle... bende bas agrisi ve dönmesinden cok sismeler var ellerimde uyusukluk ve agri var acip kapatamiyorum aci veriyor...
bozma moralini insallah aliriz hayirlisiyla bebisleri elimize insallah haftanda uygundur benimkini ani olmasa almaktan yana bile degiller... sartlar Turkiyeye göre coook farkli malesef...

Son düzenleme:

papatyacımm protein oranın kaç

Aklım Nurgul ve sendeydi. Ondan güzel haber geldi şimdi sende. Gerçekten burda olsan coktan almıslardı. Neden bekliyorlar anlamıyorum. Dua ediyorum hayırlısı ile inşallah kucağına al yavrunu canım, en kısa zamanda.

papatyacımm protein oranın kaç
Canim 2 demisti 200 oluyor sanirim bugun 100 du ve benim bildigim 300 de var...
bugunki gibi devam ederse sorun olmaz dedi ebe ama 200 olursa tekrar riskli ki hic olmamasi lazimmis aslinda bu proteinin

cnm malsef bizimki gerilemiş
çok moralim bozuk ben de açıp kapatamıyorum ellerimi
anlamadım perşembe tahlilimde hiç bir şey yoktu dün protein ve tansiyon çıktı
baş ağrısı,elde,ayakta şişmeler
dua edelim birbirimize
hepimiz Allah ın izniyle kucağımıza alırız bebeklerimizi

Cok sagol canim ettigin dualarin icin. sezeryana karsilar suni sanciya gelirse anne vucudu hazir degil daha zor olur diyolar ki bunu diyen ebeydi onun elinde degil tabi gene son karar doktorun... insallah hepimiz sorunsuz aliriz bebisleri elimize ben kendim ugrasiyorum artik gelsin diye her isi yapiyorum evde....
acil riskli durumlarda mecbur kaliyolar almak icin... aksi taktirde bu ulkeye kalsa 42 ye kadar bile suni sanciyla almazlar...

Son düzenleme:
cnm 36+5 iz
çok moralim bozuk

dru değiştircem
sinirlerim çok bozuk

Biz papatyaya burda olsan coktan alırlardı dıyoruz da, senın doktor nıye boyle yapıyor anlamadım. Muhakkak rahat davrandıgına gore bır gordugu bıldıgı vardır da tansıyonun yuksekmıs cıdden. Nerede hangi doktora gıdıyorsun, bence de baska bır doktordan fıkır almanda cok fayda var. Moralını bozma dıyorum ama senın yerıne kendımı koyunca senı cok ıyı anlıyorum. Allah yardımcın olsun. Bugun derdıne bır sıfa veya bır gonlune su serpecek bır acıklama bulman ıcın tum kalbımle dua ettım, ayetel kürsi okudum arkadasım. Haberlerini bekliyoruz.

Insallah canim korkutma kendini gerilemisse bile pek sorun olmaz haftan gayet iyi tehlike varsa alinmalari dahada iyi...
Doktorun önemsemiyorsa baska doktora görun derim...
ama protein orani degisiyor bak benimki cumartesi 200 du pazar 0 di bugun yine 100 olmus bakalim öglen kac olucak anliycagin degisip duruyor insallah seninkide sifirlardadir simdi...
tansiyon korkutuyor beni simdilik... Dualarim seninle insallah atlatiriz bugunleri ama unutma sen moralini bozarsan bebis icin kötu olur oyuzden rahat ol...

Son düzenleme:

Allah yardımcın olsun, inşallah sağlıkla ve kolaylıkla alırsın kucağına bebeğini.

Imdatt bananee yaa esim daha 4.yu dusunuo bu gidisle ben ikinciyi nasil dusuncem.Dun soyledim zaten sen dorduncuyu dusunurken benim ikinciyi dusuncek halim kalmadi unut die.Sustu kaldi sadece bakti napsin halimi goruyo hamile kalmadan once yerimse oturamiodum bilio hateketli olmam hosunada gidiodu bu halimi gorunce fena oldu bukadarini oda bende beklemioduk cunku.,.

cnm tam teşhis koymadı,bi kaç gün tansiyonunu ölç dedi,ama benim belirtiler preklemsi
Umarım bebişe ve bna bi şey olmaz,ne olur dua edin bize
psikolojim alt üst oldu

çok geçmiş olsun kızlar, korkmamak mümkün değil ama sakin olmaya çalışın, inşallah sağ salim bebişlerinizi kucağınıza alacaksınız... Allah yardımcınız olsun... doktorların beklemek için mantıklı sebepleri vardır mutlaka... ben de dua ediyorum size

sanırım normaldir aynı haftalardayız aynı şeyleri yaşıyoruz.ben çok kötü hissedersem hemen doktora koşuyorum bu ara adamda sıkıldı benden.

cnm 36+5 iz
çok moralim bozuk

dru değiştircem
sinirlerim çok bozuk

canlarım sizin için dua ediyorum bugün korkmayın allah yardımcınız olsun.papatya belki öğlen doktor bir karar verir de doğumu başlatır.
poeticcty canım okudum ayetel kursi.sende başka bir doktorun fikrini alsan hem belki içinde rahatlar böylece.

hadi güzel haberlerle gel sende.benimde nstde hiç sancım çıkmıyor bu ara.geçen hafta korkutmuştu şimdi rahat herhalde beyefendi içerde.

evet çok mutluyum 15 gün evde bebeğimle yalnız kalıcaz.ohh ya evim evim güzel evim.

kızlar elimde şişeler vardı onlardan kolonya şişesi yaptım, mevlüt okunursa gelenlere şekerle vermek için, nasıl görünüyorlar bakar mısınız?

Eki Görüntüle 1080957

Cok sirinler,kurdelayi baglaman ya da mumkunse ufak bi kurdela degisikligide guzel olabilir

lavanta keselerim :) kız bebek ismi öneriniz varsa paylaşabilir misiniz? kafam karmakarışık

Fotografi goremiyorum tlfndan :)
Isimlerde Ilgın - ipek - Sezin - ilke simdilik aklima gelenler..isme karar verince hep gitmis aklimdan
Bizim kizimizin adida Sezen olacak insallah..
Buarada kontrolun nasil gecti merak ettim..

slm kızlar.çarşamba akşamı suyum patladı kızım erkenden geldi.şimdi de sarılıkla boğuşuyoruz.

Gozunuzaydiinn..
Insallah sariligida cabucak gecer..Allah saglikli bi ömür nasip etsin insallah..

Selam herkese bu sabah doguma giriyorum ins kuzularım geliyo hepinizden dua bekliyorum arkadaslar..

Hayirli olsun canim,kavusuuyorsun miniklerine
Iyisinizdir insallah,haberlerini bekliyoruz..

Kurban olsunlar onun saclarinaaa o minik yuzunee :) masallah yaa..Allah nazardan korusun..
Bu enerji son zamanlarin suprizi mi ki :) öyle olurmus,harcamayin enerjinizi doguma ve sonrasina saklayin derler :)

Ne guzel keyifli gunler baslamis :)
Masallah..

Allah yardimcin olsun canim..
Baska gorunebilecegin kimse yok mu,bir fikir olur..

cnm 36+5 iz
çok moralim bozuk

dru değiştircem
sinirlerim çok bozuk

Allah kolaylik versin size dee..
Okudum,zaten hep okudugumda burdaki herkes aklimda,dilimde oluyor..
Belki cok ileri degildir durum,bilemedimm..
Guzel haberlerle gel insallah..

Son düzenleme:

Gecmis olsun(( doktorun yanina da gidicekmissin o dogru karari verir eminim.. Sezeryan yapmamak icin bu kadar kasmalari cok sasirtici gercekten, iyi mi kotu mu bilemedim. Ama takip altindasin ve sizin icin en iyisi olacaktir umarim.

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ağzına sağlık canım sezeryan olmasın dıye bu kadar kasmak ankasılır gıbı degıl... Ohh be canım memleketımmmmm
Bız de burdan helak olduk meraktan endıseden

cnm 36+5 iz
çok moralim bozuk

dru değiştircem
sinirlerim çok bozuk
Canım ikinize de çok geçmiş olsun, papatya umarım öğleden sonra doktorunun kararı farklı olur ikiniz de korkmayın lütfen bebişleriniz sağ salim kucaklarınıza gelecek Allah'ın izniyle, sizin için dua ediyorum.

Kurban olsunlar onun saclarinaaa o minik yuzunee :) masallah yaa..Allah nazardan korusun..
Bu enerji son zamanlarin suprizi mi ki :) öyle olurmus,harcamayin enerjinizi doguma ve sonrasina saklayin derler :)
Valla haklısın aslında enerjimi saklamam lazım ama inan duramıyorum, annem de bebişe baktığı için evimi toparlamaya yardım edecek hiç kimse yok, kendi başıma kaldım resmen halletmeye çalışıyorum bir yandan işlerimi. Aslında bazen diyorum ki amaaaaan bırak yaaa doğumdan sonra halletsin annen diyorum ama ona da kıyamıyorum çok yoruluyor zaten benden başka ona da acıyan yok insanın iki erkek kardeşi olunca annesini düşünmek kız çocuğa düşüyor...

Slm arkadaşlar nasılsınız. Benim 3 gündür midem fena şekilde bulanıyo. Her yediğimi çıkarıyorum. Benim durumumda olan var mi. Bir de benim takvimi bana kopyalar misiniz rica etsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…